עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל. יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים) חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי. יש לכם רעיון למפרט? חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by orior123,

ברצוני לקנות נייד עם מסך גדול (15.4 או 15.1 ). מה ההמלצה - עדיף לקנות 15.4W או להעדיף מסך רגיל 4:3 ? השימוש אינו דווקא למולטימדיה ומשחקים. מה היתרונות/חסרונות ? מה הדעה לגבי HP Compaq nx7300 (ב 5000 ש"ח). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  3. Started by google2,

בניתי מפרט לגלישה , עריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית בפוטושופ , קצת עריכת וידאו ממצלמת וידאו מיני דיוי וגם משחקים קלים עד בינוני ( FIFA 2005) תקציב עד 3500 ( יש לי את שאר החלקים ) מה דעתכם ? מה חסר ? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אך אם זאת לצורכי תיכנות ופיתוח אלגוריתמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - התוכנה הכי כבדה שהמחשב אמור להריץ היא מאטלב (זו תוכנה שמשתמשת במערכי זיכרון גדולים בעיקר ). השימוש בתוכנה הוא בערך 3-4 שעות עבודה בשבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

5. Started by Krazy-Hawk,

שלום, הנה המפרט הסופי ב-5000 שקל למטרת משחקים, 1) AMD Athlon 64 3200 (939-Pin) + Box 2) Gigabyte GA-K8NS (939-Pin) nForce-3 3) Samsung 512 DDR 3200/400 4) Gigabyte Radeon 9550 128Bit-128DDR 5) West Digital 80GB 8MB-Buffer 7200RPM S-ATA 6) Nec 3500 X16 Dual Layer DVD-RW 7) Nec CD-Rom X52 8) Nec 1.44 Floppy 9) Hec Campucase CI-6a19 ATX Super Midi 300W *) Quantum Keyboard + Optical Mouse *) Samsung 793DF 17" מה אתם אומרים יש שינוים של הרגע האחרון ? בעוד כחצי שנה * זכרון + 512 DUAL CHANEL יהיה *כרטיס מסך חדש ספק עם 400 וואט במה הוא טוב מספק עם 300 וואט? תודה רבה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  7. שלוםם לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש שקניתי... אני מוכן לשלם עד 350 ש"ח בבקשה תנו לי מקום שאפשר לקנות ממנו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בסכום הזה (חנויות, אתרי אנטרנט....)

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by tom123,

2.00Ghz Intel Core2 Duo Processor T6400 4 GB DDR2 RAM (Max Supported 8GB) 320GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), Dual-layer Lightscribe DVD±R drive Genuine Windows Vista Home Premium 64-bit with Service Pack 1 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) 6 cell המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות אך ישמש כמדיה סנטר גם. מה אתם אומרים יריץ FULL HD? המחיר שלו הוא 700$ יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  9. טוב תראו אני רואה מלא מחשבים ניידים טובים למשחקים אבל.... תמיד חושב שלא כדי אז פניתי לפורום הזה בשביל שתעזרו לי לבחור מחשב שיש בו 2.3 GHz+ הכי טוב מעל 2.6 כרטיס מסך טוב שהיה 15.6 אנץ לפחות שונא מסכים קטנים... 500 GB (7200 RPM) ו4 GB RAM בקיצור שהיה טוב ויחזיק מלא זמן מחשב עמיד להרבה משחקים כמו CRYSIS 2,HomeFront וכאלה יש לי עד לחודש הבאה ב10 יום המשכורת להחליט

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by AdamS,

שלום לכם, אני צריך מפרט עד 3500 שקל שישמש למשחקים בעיקרר. אבל לא חייבים כרטיס מסך מטורףף כזה. אין לי העדפות מיוחדות לחלקים מסויימים. שכחתי לציין שיש כבר מסך LCD סביר. לא מתוכנן על המחשב oc בכלל. לגבי השקט, עדיף שקט - לא חייבים לשים על זה דגש או משהו, אבל ברור שזה יתרון. תודה מראש, אדם

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. צריך המלצה למפרט לילד לשימושים כלליים וכמובן משחקים . לא מתוכנן OC . אני יודע שהסכום קצת בעייתי בנוסף כשמדובר על מסךLCD 19 . תנסו בסביבות ה 4.5 גג5k חנויות אזור אשדוד IQPC כנראה ילך טוב .

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  12. טוב זה המפרט בנוי מפנדס הגיפורס של xfx אין להם במלאי ויש תור גדול אז התפשרתי על הפרולינק מה דעתכם ובבקשה לא להתייחס לכסף זה מה שנכנס לי בתקציב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by MC Misha,

בניתי מפרט ואני רוצה לשמוע מה דעתכם ואם כדאי לשנות משהו בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב מעבד: AMD ATHLON 64 3800X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - BOX לוח אם: ASUS M2V דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כ.מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 + 380W CM PSU צורב: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by t83,

היי במפרט אותו אני מבקש ארצה לחבר 3 מסכי dell 2312hm או כל מסך עם פנל איכותי במחיר משתלם כמו הדל ושבערך יגנבו מהתקציב 3000 ש"ח בשאר התקציב ארצה מחשב שיתבסס על ה2500k קירור אוויר סביר שיאפשר בעתיד להגיע ל4ghz דרישה סבירה לפי מה שקראתי עם 8 ג'יגה זיכרון, לעיתים נדירות עורך וידאו באפטר אפקטס וכו' oc מתוכנן למעבד בלבד לא לזכרונות כרגע משחק בעיקר bf3 מעריך שבשביל 1920*1080 כפול 3 אז אזדקק לצמד כרטיסי מסך וספק בהתאם כמו כן מקלדת גיימינג משתלמת יש לי כרגע ספק דיי חדש של קרוסאייר vx550 אם תהייה אופציה להשתמש בו אשמח מארז גם יש כבר Nzxt Hades כך שאין צורך במארז לגבי הארד דיסקים אין צורך,אולי בהמלצה על ssd משתלם שיקנה בחו"ל בשבילי בקרוב בכלל ,כל חיסכון בלי התפשרות…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. * מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות). * גודל המסך? 17' * משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...? * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר... * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by MilkMan,

"למשחקים" תודה.

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  17. המחשב מיועד להרצת סרטים וקצת 3D MAX כמובן שארצה שיריץ משחקים חדשים באיכות טובה אך זה פחות חשוב כי יש לי פלייסטיישן 3 בשביל זה המחשב מחובר למסך 22 אינץ כרגע ולטלויזיה 42 אינץ 1920X1080 אין לי בעיה עם I5 או Quad כלשהו ... לא מעוניין ב OC לא חושב על שידרוגים יותר מדי המחשב צריך בע"ה להספיק ל 3 4 שנים ... לא מאמין במושג FUTURE PROOF יותר מדי. יש לי את הכרטיס מסך הזה BFG 8800GT OC 512 MB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12084 ככה שאני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חדש, זה נראה לי מצויין לצרכים שלי. (או שלא ..?) (אולי אפשר להוסיף כרטיס בהמשך ולעשות SLI או למכור ולהחליף אשמח לשמוע דעות) חשוב שהמחשב יהיה שקט, אין צורך באביזרים היקפים )יכול מאוד להיות שהמסך ישתנה למס…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by ofir667,

מחשב חזק למשחקים בתקציב של 4000 כולל מקלדת, עכבר, רמקולים ובלי מסך

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by IlanF,

המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by zoman,

מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. אהלן, בונה מחשב בפעם הראשונה, אני אשמח לפידבק אם נראה לכם שמשהו לא יושב טוב כרגע המחשב מיועד לעריכת וידיאו ב 1080dpi ב DaVinci Resolve 16, בעתיד צפוי שדרוג של הכרטיס מסך לטובת עריכה ב 4K. ✌🏻 CPU - Ryzen 3900x GPU - Asus Strix GTX 1660 Super MoBo - Asus Tuf Plus X570 RAM - 2X 16gb Corsair Vengeance LPX 3200Mhz CL16 SSD M.2 - 2X 250gb Samsung 970 Evo Plus HDD - Seagate Barracuda - 2T 5400rpm 256mb Cache PSU - Corsair RM650x Intake fan - 2X 140mm Noctua NF-A14 pwm Exhaust fan - 120mm Noctua NF-F12 pwm PC case - NZXT H510 …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. שלום, בזמן האחרון אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים. הדרישה העיקרית היא שהמחשב יעבוד בצורה חלקה עם linux (הדיסטרו שאני משתמש בו הוא Arch Linux). זה פחות קל עם מחשבים ניידים בגלל החומרה והדברים המולבשים עליה, אז חיפשתי במקומות המציעים התקנת linux במקום windows. לפני כן, הציפייה הכללית: * מטרות המחשב: בעיקר תכנות. אני לא משתמש ב-IDEs כבדים או במערכות גרפיות מתוחכמות, אז מעבד כמו i5 וכ- 6gb זיכרון יספיקו בהחלט. חוץ מזה, הדברים הרגילים - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אבל לא אריץ עליו משחקים גדולים. * גודל המסך: כ-15 אינץ' יהיה נהדר, אבל גם 13 יהיה בסדר. אם יש למסך IPS, מה טוב. * רזולוציית המסך: 1366x768 יתקבל, אך עדיף 1920x1080.* משקל רצוי: עד כ-3 ק"ג, אבל יש לי קצת סי…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by maxwell10,

האם ניתן לרכוש רכיבים (מעבד, לוח אם, זכרונות ועוד) של מחשב נייד ללא המארז? כלומר ללא הפלסטיק, מסך ומקלדת? אם כן, אולי אפשר במקרה זה למצוא מארז שמתאים ללוח אם ובמקום הקירור המקורי אפשר להתקין קירור פסיבי חזק, זאת בזכות מעטפת החום הנמוכה של מעבדי הנייד. התוצאה: מחשב יקר יותר, פחות חזק אבל שקט!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד ‏Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ שווה את העוד כמה מאות שקלים ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים