ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מפרט במחיר הזה בwallashops... השאלה אם זה טוב, לפי בדיקה אין מחיר זול כזה בבניה עצמאית לא משנה איפה... (תנסו .. ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600&cfm=7EFF90B2#more_info המחשב לא ישמש למשחקים כבדים... ואני מאמין שאת הרוב הוא גם ככה יפעיל אבל לא באיכות מעולה. אני לא צריך מסך בעקרון כי אני רוצה לקנות מסך טלוזייה שהמחשב יחובר אליו.. אם זה שייך לפה אז בכיף תמליצו... זה הכל.. תודה אשמח לחוות דעת.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב , המסך נדלק לשנייה מרצדד לכמה שניות ואז לא רואים עליו כלום אפשר להבחין בתאורה האחורית המסך דלוק פשוט הכל שחור כשאר מתחיל להעלות חלונות 7 רואים שנייה החלונות עלה ויש ריצות ואז שוב מסך שחור אשמח לאיזה עצה תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי אני קונה את המחשב dell g3 שבוע הבא זה המפרט DELL דגם Dell G3 15 3579 IN-RD33-10750 צבע Black CHIPSET 8th Generation Intel® Core מעבד 8th Generation Intel Core i7-8750HQ Processor (6-Core, 9MB Cache, up to 4.1GHz w/ Turbo Boost) נפח 8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz קיבולת זכרון מקסימלית 4 -16 GB, 2666 MHz, DDR4; up to 32 GB …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש בטווח מחיר שציינתי . ללא מסך אבל עם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר מקלדת ( אם אפשר להכניס קצת איכות בתקציב..לפחות לא המקלדת הרגילה של ה-20 שקל) . דגש למפרט : מעבד אינטל - חובה דיסק קשיח - 500 ג'יגה כרטיס מסך- לא OB . באיזור האיכות של 9600GT . המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים) וגלישה ברשת . * הדגשים ע"פ בקשת אחי שהמחשב מיועד בשבילו , כך ש-AMD חביבתי לא באה בחשבון בכל מקרה . אשמח אם אפשר להרכיב מ-SKYPC בראשל"צ . תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שימו לב מחשב זה מיועד לעבודה שוטפת וגם למשחקים: E7500 GIGABYTE G31 2GB DDR2 800MGH GT220 1GB DDR2 500GB צורב ומארז מהודר התקציב שלי הוא 1600 ש"ח וזה מה שהציעו לי. מה אתם אומרים? --------------------------- צריך ש-GTA 4 יעלה יפה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המאמרים וחלק ניכר מההודעות בפורומים השונים, ועדין נשארתי מבולבל בנוגע לכמה נושאים. המחשב משמש אותי (בנוסף לשימושים משרדיים כגון גלישה ואופיס) גם לקצת משחקים ולקצת עריכת וידאו. הנה מרכיבי המפרט שאני די סגור לגביהם (אשמח לקבל הערות גם עליהם): מעבד אינטל E6600 דיסק קשיח Western Digital, נפח 320GB, באפר 16MB, ממשק SATA2 (דגם WD3200KS?) זכרון פנימי Kingston, נפח 1GB, חיבור DDR II ללא CD / DVD (אני אעביר צורב DVD ממחשב קודם) ללא מסך (יש מסך דק 19" של סמסונג, בעל חיבור DVI הנושאים שאני מתלבט לגביהם: מהירות הזכרון: 667 או 800? עד כמה משמעותי ההבדל בינהם ולאיזה מהשימושים שציינתי? לוח-אם: מבוסס 965 או 975? של איזה יצרן? במה אני צריך להתחשב כשאני מקבל החלטה, …
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב מיני נייד למסך LCD על מנת להציג על המסך פרסומים שונים. המחשב צריך להישאר דולק כל הזמן, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. האם יכול להיווצר איזשהי בעיה? האם המחשב מותאם לעבודה של מס' שעות כל כך רב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין T20 של IBM פנטיום 3 700 מגה"צ עם 512RAM ו 20G דיסק קשיח ב 2000 ש"ח לבין Compaq presario 2105EA שהוא סלרון 1.6 עם 256MB RAM ב 1700 ש"ח. אנא עזרתכם, מה עדיף? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] INNOVISION GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL ¤865 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤463 צורב: [..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤412 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤389 עכבר: [..] LOGITECH TRACKMAN WHEEL ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי ¤117 קרור למארז: [..] ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM …
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה פתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478957.0 ואחרי אינספור שיטוטים וקריאת ביקורות שני המחשבים בפיינליסטים הם ווסטרו 3500 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm לנובו EDGE http://www.game-on.org.il/Product.asp?productid=1020 הווסטרו מגיע עם דיסק קשיח 7200 סלד. לפי ביקורות, איכות הבנייה שלו טובה מאיכות הבנייה של EDGE 15. 5 שנות אחריות. החיסרון היחיד הוא כרטיס המסך. לנובו כרטיס מסך חזק יותר. הדיסק קשיח הוא 5400. המעבד טיפה חלש יותר - לא קריטי הוא זול יותר. הסיבה שאני נוטה לכיוון הווסטרו הוא שמהירות המחשב חשובה לי יותר ממשחקים, אני כמעט ולא אשחק ובמיוחד שלא במשחקים חדשים. לפי ביקורות, ה-310M יכול להריץ GTA4 ב LOW SETTI…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ואולי איזה משחק פשוט כמו WC3... חיבור אלחוטי כמובן לאינטנט.. והבחור ביקש רק לא סלרון. אני לא מבין בניידים ולכן אני פונה לאלו שכן תודה מראש, רומן.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ממ אני קונה מחשב חדש ובהתחלה התקציב היה 4,000 אבל העליתי את אבא שלי ל 4,500 P: קיצור הנה מה שבניתי: מעבד: (1070 מקיי.אס.פי) Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: (630 מנועה מחשבים) ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY (כולל כ. רשת וכ. קול מובנים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3681 זיכרונות: (700 מקיי.אס.פי) 2X512MB Corsair DDR2 667 כרטיס מסך אסוס: (720 מקיי.אס.פי) 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: (350 מקיי.אס.פי) 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II של סגייט. צורב די.וי.די: (230 מקיי.אס.פי) Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 מארז: (615 מנועה מחשבים) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W (מגיע עם ספק כוח 430W) סך-הכל: 4485 ש"ח מה דעתכם? שווה את הכסף…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, שיכלול גם כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש. עריכה: התקציב יכול לחרוג טיפה לא ביג דיל, אבל זה פחות או יותר הבסיס. עוד כמה דברים שחשבתי שחשוב לציין: * לא חייב הארד דיסק גדול * צריך ציוד היקפי * שהמסך יהיה LCD זהו פחות או יותר, תודה.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי למשהו כזה : http://www.pandas.co.il/images/products/normal/6073.jpg כרגע יש לי P4 2.4 256 זיכרון וכרטיס מסך 5200 ... אני רוצה את זה בשביל שאני יוכל להקליט דברים מהטלוויזיה ולראות דברים מהמחשב לטלוויזיה ואני רוצה שמארז יהיה אנכי ... מה אני צריך בשביל זה ? אני מוכן להשיע עד 700-900 שקל אפשרי ? אם לא אז 1000 שקל .... ( עדיף כמה שפחות כי ההורים שלי משלמים והם לא ממש מבינים בזה אז עדיף כמה שפחות כסף ....) נ.ב אני צריך גם כונן DVD כי אם אני ירצה לראות בזה סרטים ..... ועוד משהו קטנטן שהאיכות הקלטה תהיה ממש טובה ( זה חשוב...)
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם , בניתי לחבר מפרט למחשב ואני אשמח לקצת עזרה , אין צורך במארז , רצון עז שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לשנתיים שלוש הקרובות (משחקים שיגיעו בהמשך) . דיסק קשיח כבר קיים מהמחשב הישן . תודה רבה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 מחברה אמינה בתקציב של 6000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שזמן הסוללה יהיה ארוך והצרכים הם בעיקר גלישה מייל איסי כתיבת מיסמכים טיפה מישחקים זהו בערך תודה על ההיתיחסות הקודמת ושוב עיזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שוב לחבר, תודה. המחשב מיועד למשחקים. לא צריך ציוד הקפי.. רק ערכת שדרוג, כונן קשיח,מעבד,זכרונות, ספק ומארז, כרטיס מסך ולוח כמובן. תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אני ממש מצטערת שזה כבר הודעה שלישית שלי בפורום בערך, אבל כל פעם אינ מקבלת מפרטים אחרים והדבר הזה, בתור אחת שלא התנסתה עדיין בעבודה עם החלקים האלה מבלבל מאוד אז ככה מי שלא ראה את הודעותי הקודמות, אני התחלתי לעסוק במאיה ותוכנות עריכה של פרימייר ותלת מימד ואנימציה, ואני מנסה להרכיב את המחשב הכי חזק ומקצועי שאפשר בתקציב של עד 10 אלף שקל, כדי שאני אצליח לעבוד עליו בצורה טובה ולהוציא ממנו אחלה פרוייקטים. אני לא זקוקה לציוד היקפי, יש לי 2 מסכים, סט של מקלדת ועכבר, ואני לא חושבת לעשות בינתיים OC, אולי בעתיד אם אני אראה שאני זקוקה לכך והמחשב לא מספק אותי המחשב הזה נועד לעבודה גרפית נטו, כי יש לי מחשב ביתי אחר לפנאי לידו אז ככה, קיבלתי מידיד טוב שלי שמבין בתחום מפרט ואני אשמח א…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]2500 [/glow]האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקי תינוקות, מעט מאוד פוטושופ וחיבור לפלזמה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מחשב שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כולל ווינדוס 7 וכולל הרכבה והתקנה של ווינדוס 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! המליצו לי לפנות לעזרה לפני שאני קונה מחשב מוכן. אני לא מבין גדול בחומרה אבל יודע מה אני רוצה. מחשב למעצב גרפי, לא תלת מימד אבל שונא להמתין לחישובים. שקט, אבל באמת שקט, גם שמשתמש בהרבה דברים כבדים ביחד. אין צורך בOC. מחפש מכונה אמינה שתחזיק איזה שנה וחצי שנתיים. התקציב שיש לי הוא בערך 4000 עד 4500 ש"ח למחשב. צריך לקנות גם מסך, נראה לי 20" או 22" ואם למישהו יש רעיון או המלצה לגבי איך אני מחבר את המחשב לכבלים, האם זה בכלל שווה או לוותר? מעדיף מסך רחב, גם, האם יש דעות בנושא? תקציב למסך - 1500 ש"ח אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמסך לא יעווט צבע, יהיה מאוד חד. (עכשיו יש לי נייד HP pavillion ואני מאוד מרוצא מאיכות הצבע). סה"כ תקציב 6000 ממש תודה ואם חסרה אינפורמציה…
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב נייד Asus f542ua מפרט של המחשב: גודל מסך: 15.6 מעבד: intel core i5 דור 8 זיכרון: 8 gb דיסק: 1tb כרטיס גרפי: intel hd graphics יש לציין שהמחשב ישמש ללימודים בלבד (לא למשחקים וכו'..) תודה רבה :)
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-