עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איך הוא לפי המפרט והאם המחיר שווה? http://www.getit.co.il/Prod/51912/28

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by CaRoTa,

בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נ…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by p_uriel,

שלום, מחפש עבור זג מבוגר מחשב נייח (רצוי עם מארז גדול, אפשר גם מארז קטן שולחני). עברתי על השאלון: 1. תקציב - 1,500 עד 2,000 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט בלבד) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך הכל, כולל HDD, עדיף מסוג SSD בעל נפח 120GB, ועוד HDD רגיל של 2TB 5. רצוי מחשב שקט 6. לא מתוכנן OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה (חלונות 10), אבל לא קריטי (כידוע, יש היום רשיונות באיביי ב 20 ש"ח...) 8. חשוב לרכוש מחנות עם אחריות מקיפה, עדיף עם טכנאי עד הבית. חנות באזור פתח תקווה, אם אפשר. 9. רכישת המחשב - בימים הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות ליציאות ספציפיות 11. אופק שדרוג …

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by WUID,

אחרי הרבה חיפושים וקריאת מדריכים הבנתי שאני לא יכול להחליף כרטיס מסך במחשב נייד (הנ"ל) שיש בוא כבר כרטיס מובנה , הפתרונות הם : 1. החלפת לוח אם -> נפסל, אינו שווה את המחיר. 2. תחנת עגינה -> כנראה שזה הפיתרון... המטרה היא סה"כ לראות סרטים בפלזמה ב HD (לא FULL HD) ואולי קצת משחקים אבל כאלו שטוחנים יותר את המעבד כמו WIC מה עכשיו ? לפי מה שראיתי בZAP וEBAY יש כמה סוגים לLENOVO שמהם אני מעוניין ומה שמתאים הוא ה ADVANCED DOCK שאליו אפשר לחבר כרטיס PCIE (אני לא יודע אם זה כמו של מחשב נייח...) אם אני בדרך הנכונה אז אני צריך המלצה לכרטיס כזה ... בסביבות ה 800 ש"ח למרות שאין לי כל כך מושג במחירים לכרטיסים כאלו

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by DontPanic,

אני רוצה להרחיב את הזכרון למחשב thinkpad t41 מצאתי בנעה מחשבים את הזכרון הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5946 האם הזכרון הזה מתאים למחשב ? המחיר שם הרבה יותר זול מכולם - כל שאר המקומות המחיר הוא 250-290- אז זה קצת מרתיע אותי

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  7. גיסי מתכנן לקנות לאשתו, אחותי, מתנה ליום הנישואין: נטבוק (זו הפתעה, אל תספרו לה ;D). היא צריכה מחשב שיאפשר לה לגלוש, לראות סרטים בעת נסיעות ארוכות ועם מצלמת רשת כדי לשמור על קשר עם הילדים כשהיא באותן נסיעות ארוכות. התקציב הוא בסביבות 2,000 ש"ח וכחברים בכוחות הבטחון, יש להם הנחות על חלק מהדגמים שאחרת לא היו נכנסים. שלחתי אותו לחנות לראות אותם בפעולה, המפרטים של כל הנטבוקים כמעט זהים אבל חייבים להניח את הידיים על המקלדת ולראות את המסך. הוא חזר עם המסקנות הבאות: Asus EEEPC 1005HA/HE - זמן סוללה ארוך מאוד (9.5 שעות לפי נתוני היצרן, בצפיה בסרטים זה בטח חצי מזה) שיאפשר לה לצפות בכמה סרטים בנסיעות הנ"ל. לא ברור האם המעבד הוא N270 או N280 - עד כמה ההבדל משמעותי? Acer Aspire D150/…

8. Started by calc50,

שיהיה גם למשחקים - עד 9000 ש"ח עם הליבה החדשה ביותר של ה סנטרינו.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. אני צריכה מפרט למחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא לתחביבים בלבד.. כלומר: גלישה באינטרנט, משחקים קלים כמו SIMS, צפיה בסרטים וסדרות באינטרנט, הורדות למיניהם.. אני לא צריכה שום דבר לשימוש כבד.. אבל גם לא רוצה מחשב הכי דפוק שיש.. אשמח להצעה או שתיים...ואז אקח את זה למישהו שירכיב לי.. תודה רבה מראש יום טוב נעמי

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by liav12,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ולכן אני צריך את העזרה הקטנה שלכם כאן בנוגע למפרט שהכנתי. התקציב הוא לא יותר מ2300 אבל המפרט הזה נראה לי בסדר ולכן 2800 זה עוד בסדר בשבילי. הוא לא הולך לשמש יותר מדי בשביל משחקים, אולי CS:S קצת אובליביון לא משהו מטורף... ויותר למוזיקה, אבל כרטיס קול אני כבר יקנה משהו חיצוני בנפרד. Core 2 Duo E4300 - 670 IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E - 530 512MB 667Mhz Kingston * 2 - 310 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 535 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 320 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) - 240 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin - 270 הכל ביחד 12 תשלומים 2875... זה נראה בסדר? זה מוזמן מ KSP אם כך.

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  11. מעבד E8400 אינטל לוח אם גיגה-בייט - EX38-DS4 s775 1600Mhz, Intel X38, DDR2 1200, 2xPCI-E זכרונות - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 דיסק קשיח סיגייט - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II שני כרטיסי מסך גיגה-בייט - HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב פיוניר -DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז - Thermaltake Soprano Dx VE7000BWS ספק כוח - ‏ToughPower W0116 750W PFC (24pin) - גם של Thermaltake ועוד קירור נוסף למעבד עוד לא קיבלתי את המחשב ,ואשמח לשמוע דעתכם התלבטיות שהיו לי בין מעבד 4 ליבות ל2 ליבות, וההתלבטות הקשה יותר היתה בין 2 כרטיסי מסך 8800GT או שתי 3870 של ATI ,ההחלטה נבאה בעיקר במחיר, שניהם נחשבים אותה רמה ובערך אותו מחיר,רק שב GYGABYTE יש …

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלומות פורום Hwzone, אבי זקוק למחשב נייד חדש לאחר שהקודם שבק חיים. אני די חדש בכל העניין של מפרטים לניידים, אז עימכם הסליחה אם אני אומר דברים מפגרים דרישות: מהיר WiMax צריבה(אולי צריבת DVD גם?) צריך להריץ בעיקר יישומי אופיס פשוטים, אבל קבצים ענקיים(למשל מצגת של 400 שקופיות מפורטות מאוד בפאוור פוינט) ולכן דרוש בעיקר מעבד טוב וזיכרונות טובים, אין צורך להשקיע בכרטיס גרפי מעבר למשהו שיריץ Icy Tower. תקציב: סביבות ה5000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SC2 MW2 על הגדרות בינוניות + -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני מעוניין שיהיה בתוך התקציב את המסך 23 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה7K אך מתלבט בין שני מפרטים. בעקרון ההתלבטות היא האם לקנות מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך פחות טוב או 2 ליבות וכ.מסך טוב יותר. שימוש- משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט הנה שני המפרטים שהרכבתי. http://tms.co.il/preview/spec/nzet8dhq מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤499 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB A…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. מעבד: Intel 6600 2.4GHZ 8Mb ללא תוספת איוורור קירור למעבד: intel original for LGA775 מאוורר למארז: JSP - TECH/EZCOOL 120 לוח: ASUS P5E X38 FSB 1333 DUAL DDR2 2xPCI-E דיסק: SEGATE Barracuda 500GB STAT2 7200RPM 16MB שתי יחידות כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV מסך: KTC W2206S 22" DVI+D - 5ms מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS ספק: CORSAIR CMP SU-550VXEU צורב: LG GH20NS10 זיכרון: DDR2 CORSAIR TWIN2X44096 CL5 2X2GB מקלדת - עכבר: LOGITECH MX3000 - יש משהו דומה בפחות כסף? רמקולים - SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 אל פסק אדוויס - RPC-750 עלות 8500 + מע"מ מה דעתכם על המפרט הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  16. לא רציתי לעשות עוד דאבל פוסט בנושא הישן. העליתי את התקציב ל-4400 ש"ח וחרגתי בטיפה. אז הסבר לגבי השינויים שעשיתי - אני מתכנן OC למעבד עד 4.5GHz ואם אפשר אז אפילו מעבר, לכן החלטתי לקחת לוח עם צ'יפסט Z68 במקום P67 שמעט ישן יותר ולהתפשר במארז של ג'יגבייט על גבי הלאנקול K59 שיותר יקר אבל אני חושד שגם פחות איכותי. לקחתי GTX 570 במקום GTX 560 Ti למרות שהוא אמור להיות מספיק לרזולוציה שלי (1680x1050) כדי להיות future proof, כי יכול להיות שאני אעבור למסך 1920x1080 ואני מעדיף לא לחזור על המקרה שהיה לי עם הכרטיס הנוכחי שלי כשחשבתי שאני לא אחליף מסך ובסוף נתקעתי עם כרטיס שנותן ביצועים פחותים ביחס לרזולוציה הטבעית של המסך. חוץ מזה שמאוד מתאים לי לקבל 18% שיפור בביצועים ב-BF3 שבשבילו אנ…

17. Started by etay34,

אהלן אני מחפש מחשב שיתאים לי בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיות וסולידוורקס שזה בנייה בתלת מימד. ראיתי כמה מחשבים.. חשוב לי מסך 15.6 זיכרון גדול ותקציב עד 4k רציתי לראות מה ההבדל במחשבים של אסוס שהמפרט בשני הדגמים הבאים נראה דומה: k53sd והשני a53sd מעבר לזה ראיתי מחשב של דל ובביקורות לא התלהבתי כל כך.. דגם 5110 אשמח לקבל המצלה מאנשים שגם עובדים עם המחשבים האלה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by zion789,

קיבלתי הצעה מהטכנאי שלי בסביבות ה3700 אבל עם החלקים שאני ארצה להחליף אני מאמין שזה יהיה 4500, http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני רוצה להחליף את הלוח אם לג'יגהבייט(בתוספת של 90 ש"ח),והכרטיס מסך ל8800GT או ל8800GTS שייצא בדצמבר,עוד משהו שאני מתלבט במפרט זה המעבד כפול ליבה האם להשאר עם ה6550 או לשדרג ל6750 או לQ6600 או לחכות לפנריןןן אני מבולבל רצח תעזרו לי להחליט תודה

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by SALT,

אז כך: אני מנסה לבנות מחשב לצרכים כללים, מחשב ראשי בבית. (כרגע יש לי מחשב בן 6+). להלן המחשב שחשבתי, אני ישמח אם מישהו יכול לשפר אותו. רק בבקשה בכל הצעה, תסבירו את ההחלטה שלכם. תודה מראש. 1. תקציב - בערך 5.5K 2. מטרות המחשב - משחקים בעיקר + עבודה משרדית + קידוד סרטים) 3. ציוד היקפי- צריך רק מסך 4. 5. 6. 7. מערכת הפעלה - לא, תודה 8. צרכים מיוחדים - כך שאפשר לשפר את המחשב עם הזמן בלי בעיה. ובלי אוורר צדדי (לא מתאים לשולחן) 9. רעש - בינוני , לא יותר 10.OC - כן . בעתיד , עד בינוני 11.משחקים - רזולוציה מקסימלית למסך (אני מקווה) . כל מני משחקים לא משהו ספציפי. מעבד - AMD Phenom II X4 945 - 1080 ש"ח -למרות ש AMD פחות איכותי מ INTEL - כדי להנות מ DDR3 בזול מ…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by amir_tat,

מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by LiLaLi,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד עם מסך 15.6, שלא יהיה כבד מדי, עם זמן סוללה די ארוך. קראתי קצת על ה Studio 1558 של DELL, מישהו מכיר? הבנתי שזה לא דגם ממש חדש... איך הוא? מה החסרונות שלו?? האם יש משהו עם מאפיינים דומים שנחשב טוב יותר? תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by muki1234,

היי לכולם הרכבתי מפרט למחשב בעקבות הודעות בפורום. אשמח לקבל עצות והערות למפרט. במפרט לא מופיע כרטיס גרפי מכיוון שאני מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי במחשב הישן (radeon 9200se). אני יודע שהוא לא כרטיס מעולה אבל סה"כ עושה את העבודה. האם השימוש בכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק במחשב או שההשפעה לא תהיה גדולה (המחשב לא ישמש להרצת המשחקים הכי חדשים - בד"כ אינטרנט, סרטים דרך ה TV OUT וכו'). כמו כן אשמח לשמוע אם יש לוח אם מומלץ שזול יותר ASUS DELUXE שבמפרט אבל שעדיין יהיה כרטיס אמין ובעל ביצועים מצויינים. דרך אגב התקציב הוא בערך 4,500 ש"ח. תודה רבה על העזרה. Compucase -HEC Midi Tower CI-6A19 (מארז) HEC 300ER / HEC 300AR-T (ספק) INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 8…

23. רכשתי מחשב נייד של LG S1 החדש וביצעתי את כל העדכונים שצריך לפי התוכנה של LG. הוספתי תמונה מתוך ההגדרות הנוכחיות ואבקש שתמליצו כדי להגדיר זאת.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by iPsych,

לפי הכותרת אתם מבינים שזה אתגר לא קטן. אבל בשביל להקל- אין צורך במסך (כמובן), אין צורך בHD (יש כבר 160). המפרט אמור לשמש לעבודה משרדית+עריכה גרפית דו ממדית (ככה שאין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אבל צריך מחשב לא חלש). עדיף שהמחיר יהיה עם הרכבה, ואם אפשר לדחוף 1GB ram זה יהיה עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by CoolOne,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם המפרט הזה שווה 6500 ש"ח? המחשב נועד, כמו שאתם משערים, למשחקים, וגם לתוכנות כבדות כמו מאיה, 3DStudio, וכו'... P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL DDR II 667 1GB Elixir GIGABYTE 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO MAXTOR 200GB (8MB) SATA II NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 בחרתי לוח אם כזה, כי שמעתי שהלוח עתיד לתמוך במעבד קונרו. האם זה נכון? תודה מראש לכל המגיבים!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים