עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LiorZi,

לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H. מעבד: Intel Core i5 3570 BOX. זיכרון: Crucial Ballistix Sport DDR3 8GB (4GBx2) 1600Mhz. כונן קשיח: Crucial SSD 128GB M4 SATA3. כרטיס מסך: Gigabyte 660Ti 2GB OC. ספק: SeaSonic S12II-430B 420W. מארז: Fractal Design Core 1000. מסך: LG IPS225T 21.5'' LED. אין בכוונתי לעשות OC למעבד / RAM אבל OC (ללא העלאת מתחים) לכרטיס מסך אפשרי. אודה לכם אם תתנו הצעות ושיפורים למפרט.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by OK COMPUTER,

לגבי מאוורר למארז וקירור למעבד- אין לי מושג אם הדגם מספיק טוב ואיזה קירור לבחור למעבד. הדרישה היא שהם יהיו מאוד איכותיים כי מדובר במחשב לצרכי אודיו. המערכת הפעלה שארצה היא האקינטוש. הכרטיס קול זה: http://halilit.com/?action=recshow&subcat_id=22&item_id=812 אשמח מאוד לקבל הארות/הערות. תודה רבה לוח M- Gigabyte Z77X-UD3H זיכרון- kingston 16GB DDR3 1333MH2 כרטיס מסך -Radeon HD6850 AMD. מארז- Fractal Design Define R3 צורביDVD - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) דיסק קשיח- Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ מעבד- Core i7 2600K ספק כח- Hec Couger-RS 550W מאוורר למארז- Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm קירור למעבד- ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. טוב חברה שלום לכם .. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ללא מסך וללא HD (הארד דיסק ) . יש לי תקציב של 4000-4500 לא יותר .. אם אפשר שתיכנו לי משהו טוב למשחקים רשת בעיקר.. (אבל לא רק ) . תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by Rostik Polyakov,

שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…

5. היי, ברשותי המחשב עם המפרט שמתואר למטה. המחשב בן 6 שנים בערך. הכרטיס הגרפי שלי שבק חיים וזו הזדמנות טובה לשדרוג מאסיבי של המערכת. ספק הכוח,המסך והמארז מצויינים, כך שאין לי צורך לגעת בהם. אשמח לעצתכם בנוגע ליתר הרכיבים (האם לשדרג/ להשאיר). המטרה שלי היא להרכיב מחשב רב תכליתי לצרכים הבאים: משחקים בהגדרות בינוניות-טובות ומעלה, עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת וידאו בסיסית, שימוש בתוכנות OFFICE תודה! המפרט הקיים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz Conroe 65nm טכנולוגית RAM 4.00GB כפול-ערוץ DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3L (Socket 775) 42 °C גרפיקה DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 512MBATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 77 °C כוננים …

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by tibia,

התקציב 2000 אפשר לחרוג צריך רק מעבד amd לוח אני מעדיף של גיגהבייט וזיכרון ומארז.... בבקשה תעזרו כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי באמינות גבוהה (חשוב מאוד!), יפעיל סרטים - גם HD, משחקים (המשחקים לא ממש חשובים אבל הייתי רוצה להעלות משחקים כמו cod4/5. למרות שהמחשב בעיקר למטרות לימודים ואם אין מחשב במחיר זה להעלאת המשחקים אז ממש לא נורא) או משחקים פשוטים ולא יהיה כבד מדי. אני לא אמות אם זה יהיה 3 קילו של 15.4 ואולי אפילו עדיף בשביל שאוכל לתכנת בנוחות... בכל מקרה, הדרישה שלי היא שיפעיל תוכנות סטטיסטיקה טוב (משמע לפחות 2GB זכרון ומעלה) ושלא תגמר הסלולה לאחר שעה עבודה. אני מעדיף מאוד CORE 2 DOU החדש ולא את הישן. חשוב לי שהמחשב יחזיק איתי כמה שיותר שנים, כך שאני לא מעוניין במשהוא פשוט שתוך שנתיים אאלץ להחליף. אבל הכי חשוב שיהיה אמין ושלא אצטרך לרוץ איתו לתיקונים, ו…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by tibia,

אני צריך את החלקים הבאים בתקציב 2600 מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק דיסק קשיח ( 80 gb) כרגע ברשותי geforce 5700 AGp 256 mb ו דיסק קשיח 40 GB כלומר שאני יצטרך ספק שיחזיק את המערכת תודה לכולם ........ ועד כמה אני ירגיש את הבדל בינו לבין המחשב שיש לי כרגע המחשב : intel 1.6 לוח כלושהוא של msi 256 RDARAM geforce 5700

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה לדעת לצורך עבודות רינדור תלת מימד נטו: איזה מעבד טוב יותר -i7 920, או שש הליבות החדש של AMD (פנום 2 X6) וגם: מהו המפרט הזול ביותר שניתן לשלב בו את הi7 בלי ליצור צווארי בקבוק משמעותיים - עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם . ושאלה אחרונה: איזה מהירות של זיכרון יודע לנצל הi7 \ פנום2 X6 בלי OC? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by treva42,

אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by mickeydi,

שלום. אני מחפש מפרט למחשב שישמש לחישובים מדעיים בבית. כלומר, ההתלבטות העיקרית היא לגבי מעבד. מצד אחד הקוד שאני עובד איתו עושה שימוש בopenMP ואז כל ליבה נוספת מקצרת את זמן הריצה. לכאורה יש יתרון למעבדים של AMD עם 8 ליבות על פני אינטל (אני לא מחשיב 4 ליבות עם HT כשקולות ל8 ליבות כי מנסיון HT לא תורם במקרה הזה). מצד שני, אם זמן הריצה של תהליך יחיד על ליבה של אינטל יהיה קטן ב2 מזמן הריצה על ליבה של AMD הרי שהיתרון במספר הליבות של AMD לא תקף. כמו כן, איזה מעבד עדיף עם GCC שאני משתמש בו? מעבר לקוד שאני כותב בC אני מריץ גם פייתון. יש הבדל בביצועים בין AMD ואינטל? יש עוד התלבטויות אבל אני חושב שהבהרתי את הכוונה שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  13. שלום לכל החברים היקרים! אני מרכיב מפרט לאחותי שבשעה טובה החליטה שהיא צריכה מחשב חדש. התקציב: 3000 ללא מסך וללא ציוד היקפי אך כולל מע' הפעלה וכולל הרכבה בחנות. לנצל את כל התקציב. שימושים: שימוש ב cubase ברמה חובבנית, הורדות, מוזיקה, גלישה באינטרנט וסרטים. המחשב יחובר למסך 19" ואולי גם לטלוויזית LCD 32" אז אשמח ללוח הכולל גם יציאת DVI וגם יציאת HDMI, וכרטיס קול מובנה נורמלי. רכיבים נדרשים: הכל. HDD נא לשים 1TB. דרישות שקט: לא צריך משהו שקט במיוחד אך שלא יהיה רועש. אוברקלוק לא יהיה. מתכננים לקנות בזיגזג אז בבקשה מפרטים רק משם. כרגע מתכנן משהו כזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD Athlon II X4 630 2mb 2800Mhz - Tray http://www.zigzag2000.co.…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by Avivo,

צריך מחשב נייד- המחיר לא ממש משנה (עדיף שלא יהיה יותר מ7 k אבל זה דיי גמיש) כמה שיותר נמוך יותר טוב דרישות: משקל נמוך אורך חיי סלולה ארוך כונן קורא dvd אינטרנט אלחוטי תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  15. AMD Athlon 64 3500 venice s-939 ABIT AN8-Fatality SLI nforce 4 s=-939 Leadtek PX7800GTX Extrim TDH My vivo PCI-E 256MB Enermax 420w EG425P-VE Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DDR-RAM 512MB SAMSUNG (כמות-2) LG1750HQ (8MS) DVI LCD MONITOR "17" A-TOP ALIEN Aluminium silver+LCD+2 LED מה דעתכם???

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אמרתי למוכר אני רוצה ליבחור תוספות חלקים מחשב נייד שיהיה חזק מאוד. והוא אמר לי שלא בוחרים מה שאני רוצה.מחשב נייד בא ככה מוכן בלי תוספות ושידרוג. לדוגמא אם אני רוצה חלונות 7 אולטימייט והמוכר אמר לי שצריך לירכוש תוכנה בניפרד.כי במחשב נייד יש חלונות 7 הום פרימיום מוכן. וזה לא בסדר דברים כאלה. למה לא מוכרים מה שאני רוצה במחשב נייד? מיכאל חג שמח...

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  17. הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Dobrish,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (אני עובר דירה והמחשב לא עובר איתי) אני מעדיף מפרטים מבוססי אינטל ושהצג לא יהיה רחב (דרישה של אישתי....) המחשב ישמש למשחקים, פיתוח וקצת עריכת וידאו

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך מפרט שיכלול הכל, שזה רמקול 2.1 סאט אלחוטי ומסך אם נכנס אז 19" ואפילו מדפסת משולבת עם סורק פקס וכו'.. מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד זאת אומרת DDR2 תומך מעבדים עדכניים PCI-E וכו'.. תודה ענקית מראש.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Nirinet,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות בימים הקרובים נייד חדש שישמש בעיקר למשחקים כמו פיפא ופרו, את המחשב אני מחבר למסך 22 אינצ' בזמן משחק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה2, מה יותר טוב מאיזו בחינה ואם תוכלו להמליץ על עוד אופציות במחיר של עד 4000 ש"ח אלה האופציות: Acer Aspire 5740 3D מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon 5650 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 או Acer Aspire 5740G מסך "15.6 מעבד Intel® Core i5-430M דיסק קשיח 640GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon HD 5470 שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by PAKAPAKA,

היי אני צריך מחשב שיוכל להריץ משחקים (ובכלל לא צריך באיכות גבוהה, לא צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר), אבל אני רוצה יכולת עיבוד חזקה עם מעבד E6300. כמו כן, צריך שישרוד עוד לפחות 5-6 שנים, ככה שאני לא אצטרך להחליף ספק אחרי שנה. HDD של לפחות 160. האם כדאי לוח אם שתומך ב IEEE 1394 אני לא יודע למה זה משמש כרגע. והייתי רוצה את האפשרות שעוד שנתיים אני אחליף לכרטיס מסך תומך DX10. האם שווה להשקיע בשני חריצי PCI-E עבור כרטיסי מסך? הרכבתי מחשב דרך K.S.P , הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לשפר/להוריד, איך החנות, השירות, רכיבים מקוריים, אפשרויות תשלום? כרגע יש לי מחשב מעתיד מחשבים אני מרוצה מהשירות, אבל הם לא נותנים אפשרות להרכיב מחשב לפי חלקים ספציפיים, והם יותר יקרים. מעבדי אינטל Core2 Duo E63…

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום זקוק לעזרה בבנית מפרט למשחקים עד 6000 שקל. כמה דגשים ושאלות: האם זכרונות DDRIII שווים את מחירם היום והאם יש הבדל שבשבילו שווה להשקיע עוד כסף במקום זכרון DDRII ? אני רוצה להמנע מצואר בקבוק בהארדיסק, האם אפשר להתגבר על הבעיה עם הארדיסק 150GB ראפטור של WD? המחשב ייקנה באחת מהחנויות הבאות: KSP SKYPC איזה חנות יותר אמינה, כדאית ומספקת שירות טוב, KSP או SKYPC ? תודה! עריכה יש לי העדפה לכרטיס\כרטיסי מסך של NVIDIA

• 10 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים