ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב הוא זה: intel core 2 duo 2GB DDR2 160GB HDD מארז+ספק מותג של HP. המחשב הוא מובנה של HP. ז"א החומרה היא מותאמת במיוחד הן מבחינת קירור והן מבחינת הספק וכו". המחשב הוא שקט ברמות היסטריות...ממש לא שומעים אותו (במקור נועד למוסדות לימוד). יש לי גם עוד 1GB DDR2+160G HDD להוסיף לו אבל אני לא רוצה להוסיף לו חומרה כי כמו שאמרתי הוא מחשב מותג שהכל בו משתלב אחד אם השני בצורה אופטימאלית. אז כמה לדרוש עליו?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עם מסך 15.4 כי הבנתי ש-17 זה יקר מדי. שיהיה כונן קשיח בנפח 250 מינימום, וכמובן שיהיה למשחקים בעיקר. תודה רבה וענקית לכם...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בצד בחריצים.. יש לי כניסה לכרטיסי sd הנייד הנ"ל לא מזהה אותו מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למי שרכש את המחשב המדובר יודע וסובל בטח מבעיית החום הגבוהה במיוחד במחשבים מסדרה זו, ובכן, לא מדובר רק בעניין של נוחות שימוש אלא בבעיה שיכולה להוביל לקריסת המערכת במקרה הטוב וגרוע מכך, השבתתו, מרוב החום חיבורי כרטיס המסך פשוט נמסות(ההלחמה-בדיל, נמס), מבירור קצר שערכתי על מנת למצוא פיתרון לבעיית החום, מעבר לניקוי המאוורים והחלפת המשחה הטרמית, למחשב מסדה זו יש בעיה בתכנון שגורמת לחימום יתר של המחשבלכן ניקויון בלבד הוא טוב והכרחי, אך זמני. דבר ראשון, פירוק המקלדת, מתחת למקלדת ישנו ציפוי ניילון שניתן להסיר ובכך לתת לאוויר להיכנס פנימה, הליך מאוד פשוט ותורם המון. שלב שני, קצת יותר מורכב.. בחלקו העליון של בסיס במחשב, מעל המקלדת ישנו פאנל עליו יש כפתורי מגע ורמקולים, לאחר שפירקתם…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז זה המפרט שלי כרגע ntel Core i5-750 Box @3.4ghz Gigabyte GA-P55-US3L Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 (2048MBx4) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws Samsung SH-S223 X22 SATA DVD Seasonic SS-500ET 500W CoolerMaster Hyper TX3 Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 Sapphire Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM אני ממש שוקל לשדרג ל 660ti , השאלה שלי האם אני אוכל לנצל את הכרטיס ב 100% בלי בעיות עם הספק כוח ? מצאתי מידע בקשר לצריכת חשמל של שניהם אבל ש כל מני אתרים שסותרים לכן אני לא בטוח, אני אשמח להסבר מפורט טכנית אם אפשר
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יכל לארגן לי מפרט ,לא ממש מפרט אלא אותם שלוש רכיבים מעבד,לוח אם,וכרטיס מסך. למשחקים כמובן....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמה נקודות: לשימושי תלת מימד, עיבודי תמונה ומשחקים (חייב לפחות 4 ג'יגה זיכרון, לכן גם הויסטה 64). יש לי כבר Q9550. מתחבר למסך 1680*1050. ללא OC. לוח האם נבחר משיקולים אישיים ואין לי כוונה להחליף אותו (כן, אני יודע שהוא P45 ואת ההשלכות של זה). כל הרכיבים רק מהחנות נעה מחשבים, בבקשה אל תפנו אותי למקומות אחרים. חשובה לי קודם כל איכות ואמינות הרכיבים ורק אח"כ השקט שלהם. ספק 750W לטובת העתיד, אני מחליף מחשב פעם ב-5 שנים. אני מעדיף מארז אלגנטי ולא מארז נוצץ עם חלונות וכל מיני LED-ים. המפרט: ASUS P5Q-E, יחידות 1 ¤865 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3317 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?pr…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש המלצות ? שלא יהיה כבד ולא גדול מידי, 15.4 זה גדול מידי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי, קניתי היום מחשב שהמארז שלו לא הכי יפה...הסתכלתי עכשיו באתר וראיתי שיש מארזים שאני יותר אוהבת באותו המחיר כמעט... רציתי לשאול אתכם אם המארז שאני רוצה מתאים למה שקניתי... המארז שקניתי הוא זה http://ksp.co.il/?uin=14615 והלוח שקניתי הוא http://ksp.co.il/?select=.1030..3..5...e=0&maxprice=0 והייתי רוצה לשדרג לזה http://ksp.co.il/?uin=21857 או אם אי אפשר אז לזה http://ksp.co.il/?uin=20356 זה אפשרי? וגם קניתי מאוורר נוסף למארז - http://ksp.co.il/?uin=17267 הוא מספיק טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
חשוב שיהיה על בסיס מעבד של אינטל כולל ציוד הקפי למשחקים ללא גרפיקה כבדה, סרטים, אינטרנט תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות שקט. זה מאוד חשוב. יש צורך במסך שטוח דק, צורב די וי די מקלדת עכבר וכו.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ' ללימודים. אני מחפש מחשב די חזק שלא יקרוס, ושיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר, כלומר טווח 2000-2500 שקל. אשמח לקבל חוות דעת שלכם, כי אני ממש לא יודע על מה ללכת תודה רבה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11 + 2 גגגגגגגג לא מתכוון בכלל להגיע לשם, רוצה לסיים הכל כולל כרטיס ב9. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כולל. כלומר רב תכליתי, רב שימושי, רב בריח, רבי חיים נחמן מאומן הרבי מברסלב. אם להודות - לא משחק AAA וכרגע כבר לא עוסק יותר בגרפיקה, ככה שלא באמת נחוץ עכשיו כוח חישוב עצום אבל עדיין מעוניין במחשב i9-13K בשילוב 3070TI במינימום זיכרון 32G אם לא 64G לפי DDR5, לא מזיק. כונן 980PRO בעל 2T. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום בפיתה. מתעניין רק לגבי כפתור הפעלה חיצוני שיכול לעבוד לי גם ללפטופ אם …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב תותח למשחקים, אני מוכן להשקיע במחשב הזה עד 10,000 ש"ח אם אפשר לעזור לי במפרט טכני טוב מאד לקניית מחשב איזה(מעבד, לוח אם, כרטיס מסך,זיכרון......)??? ומה כדי לקנות עכשיו?? רב תודות מראש. Amir
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של לנובו. כרגע יש עליו זיכרון של 1 גיגה (2 של 512 DDR2 במהירות 667) הגעתי למסקנה שאחד לא מספיק לי (השימושים של המחשב הם נטו אינטרנט צפיה בסדרות וזהו) אני רוצה לשדרג ל-2 גיגה ... 1- השאלה היא כזאת האם שווה לקנות 1 גיגה במהירות של 667 כפול 2 או לקנות זיכרון אחד של 2 גיגה ב-667 האם יש הבדל? 2- איך קינגסטון בניידים? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי רוצה ללמוד להשתמש במחשב, אז החלטתי לעשות לה הפתעה ולרכוש לה מחשב נייד במתנה התקציב הוא לא גדול במיוחד מכיוון שהצרכים שלה הם לא רציניים. עם זאת אפשר למתוח אותו מעט במידת הצורך אם יהיה משהו שבאמת שווה את זה. התקציב הוא עד 2250 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.. אבל שוב אפשר גם טיפה יותר אם משהו באמת שווה. מטרות המחשב? אינטרנט וקצת אופיס, אולי סרטים ביוטיוב וזהו בגדול. * גודל המסך? עדיפות ל13.3. אם לא נכנס בתקציב, אז גם 15.6 יהיה בסדר. * משקל רצוי? לא יצא מהבית, לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד יהיה בחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? מניח שזה סוג של סטנדרט. * גודל מינימלי של…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
hi my sata 1 HDD died on my laptop can i replace it with sata2 drive or ssd drive which is not sata1?? thanks for the helpers
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-