עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s1nus,

מה דעתכם? זה מפרט למשחקים.. ואיך הביצועים של המעבד לעומת ה p4 2.4 במשחקים?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. התקציב עומד בין 2500 ל- 3000 ש"ח ללא מסך. הצרכים מתחלקים לשני שלבים. היום הצורך הוא ישומי אופיס, אינטרנט, משחקים ברשת, שירים ואולי עריכת תמונות ווידאו. בעוד שנה + (הילדים גדלים) אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה משחקים שדורשים כרטיס מסך יותר רציני. זו הסיבה שכרגע העדפתי כרטיס מסך O/B. שאלה שלי האם הזכרון לא גדול מדי ואפשר להסתר בשלב ראשון עם 512M אחדבשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד. האם לשני סטיקים של 512 (תוספת דל כ- 60 ש"ח למפרט) יש ערך מוסף מאשר סטיק אחד של 1G כאשר מדובר בצרכים כמו שלי. מה בנוגע למארז? איך לוח אם? הסיבה העיקרית שבחרתי לוח זה, מעבר למחיר, זה שיש לו גם כניסת FIREWIRE. יש לכם הצעות אחרות? מעבד Intel Conroe Core® 2 Duo מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,010.00 ¤…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Mattan6,

אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. אני צריך במפרט הכל חוץ מעכבר, מעבד ולוח אם, שזה אומר שאני צריך: HDD, כרטיס מסך, ספק, מארז, זכרונות, צורב DVD, מסך LCD, מקלדת. המעבד שקנינו - Intel Core 2 Duo E6600. הלוח אם - Intel DG965RY. הלכתי דווקא על 2 אלה כי אני יכול להשיג לוחות אם ומעבדי Intel בממש זול. עכבר כבר יש - Logitech G5. המחשב למשחקים ועבודה, ללא OC. התקציב: 4,000¤. מקס' חריגה 200¤, לא יותר. (אני יודע שזה קשה להכניס את כל אלו ובמיוחד מסך ב-4,000¤, אבל ככה ההורים שלי רוצים :-\) מסך עדיף רחב. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז עד איזור המרכז. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. מצאתי כמה פריטים נחמדים שמוכרים ברשת: מעבד [200 ש"ח]: AMD Athlon XP 2600+ Barton לוח אם [250 ש"ח]: EPoX 8RDA3 זכרונות [200 ש"ח]: Crossair CL2.5 256MB x2 כרטיס מסך [250 ש"ח]: Chaintech Ti4600 + THERMALTAKE G4-VGA המחשב ישמש בעיקר למשחקי ה-Counter-Strike, אני מקווה להריץ גם CS:S. האם ספק הכוח שלי (Codegen 300W) יחזיק את המערכת? מה דעתכם? לדעתי מערכת לא רעה בכלל.

8. Started by oren,

שלום לכולם, זה טיפה'לה ארוך, אודה מאוד אם תוכלו לקרוא ולעזור. ברשותי מס' חלקים יחסית חדשים (צורב, מארז וHD) ואני מעוניין לקנות "מחשב" חדש ל"עבודה משרדית", שזה אומר - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, אך גם למשחקים (בעיקר NFS Carbon ו-FPS למיניהם... לא כאלה חדשים... אך אם בתקציב תהיה את האופציה - אשמח) מעבד ולוח - מה שתמליצו, מעדיף שאם בלוח יש כ.קול מובנה - שתהיה לו יציאה אופטית. זכרון פנימי - חשוב שיהיה 2 ג'יגה של חברה אמינה. דיסק קשיח - יש לי כבר 250GB SATA שרכשתי לפני חודש. צורב - יש לי צורב DVD שרכשתי לפני חודשיים. מארז - יש לי Compucase CI-6A19 כרגע שאשתמש בו, אך צריך ספק כח חדש וטוב ! כרטיס מסך - משהו עד 700 שקלים, שיריץ NFS Carbon ברזולוציה גבוהה בלי בעיות…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by SharKiMaN,

-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. המטרה - פיתוח תוכנה - בעיקר VS 2008 כרגע רק XP (עובד עם תוכנות שלא נתמכות בVISTA) קיבלתי הצעה ל dell e6400 ומצד שני ראיתי lenovo T61 יש למישהו ניסיון עם אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by idan131224,

1. מה התקציב המירבי? 6500 2. מה שימושי המחשב? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יודע זמה הראשון והרכבה אני יכל לבד יש לי חבר שמבין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי אין חנות ספציפית מעדיף לקנות חלקים מחוץ לארץ כי זה זול יותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10/9 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום וברכה להלן מפרט שקיבלתי למחשב מחנות IQPC באשדוד. אשמח להערות/הארות וכן (אם מותר) להמלצה על מקום רכישה באזור גוש דן יש לי מסך 17 אינץ ברזולוציה 1280X1024 (אשמח לשמור לעצמי אפשרות לשדרג בעתיד) בהיותי הדיוט גמור בנושא, בסוגריים מופיעות גם הערותיי/שאלותיי. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪400 (ממה שקראתי נראה לי שזה המעבד המתאים ביותר בהתחשב בתמורה למחיר לשימושים) לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪406 (סינית לגמרי עבורי, מבחר אין סופי ולא ברורים לי לגמרי ההבדלים בין דגמים בעלי שמות כמעט זהים) זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 (הבנתי שחשוב 4GB. האם המההירות משנה? היצרן?) כרטיס מסך: [..] POWER COLOR …

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום רב! אני בונה מפרט עבור סטודנט שצריך מחשב לשימוש כללי והוא לא גיימר, אלב רוצה לשחק בדברים כמו פיפ"א ו-NBA וכאלה פה ושם. הוא משתמש בתוכנת solidworks, אבל חוץ מזה הוא לא משתמש בתוכנות עריכה גרפיות או משהו כזה. אני כבר בניתי את המפרט וחסר רק מעבד וכרטיס מסך. המפרט הוא(בסוגריים זה המחיר) GA-P35C-DS3R (~650-700) Western Digital WD5000AAKS (470) Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU (220) 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT Liberty 20/24Pin(~410) OCZ DDR2 Titanium 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 (OCZ2T800IO2GK) (440) אז יש עוד איזה 1700 ש"ח לכרטיס מסך ומעבד, כולל הרכבת המחשב בחנות. נניח שאפשר יהיה לחרוג טיפה. על איזה כיוון אתם ממליצים?…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by אור ירימי,

המפרט צריך להיות למשחקים, אבל לא ממש כבדים! אני רוצה כרטיס מסך יותר טוב מFX5200 אבל לא משהו יקר מאוד!.........אני לא מריץ משחקים ממש כבדים.מבינים? תודה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743625&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=gigabyte מחשב למשחקים שווה?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא הנה המפרט והמחירים (הם מוצדים בלי מע"מ) עם מע"מ המחיר הוא 2173 ש"ח. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by kip,

אני גם צריך המלצה למדפסת, עדיף משולבת... במפרט צריך ג'יגה RAM 160 ג'יגה HD, ללא רמקולים... תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום חברים, * מטרות המחשב? אני מתחיל ללמוד תואר ראשון באדריכלות לכן חשוב שיריץ תוכנות עיצוב כבדות על המחשב לדוגמא: אוטוקאד, פוטושופ, גוגל סקראצ', אופיס וכ'ו... כמו כן גם למשחקים,סרטים באיכות 1080P וכו'... * גודל המסך? 12'' - 15'' (יש עדיפות למסך קטן). * רזולוציית המסך? 1920x1080, הכי חשוב Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? bluetooth 4.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג פה אתם מבינים יותר ממני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. כמו שרשום למעלה, אני צריך להרכיב מפרט ב-2500 ש"ח. ייעוד המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר ולא מעבר לכך. אין צורך בציוד היקיפי כלשהו וגם לא במסך. חנות מועדפת היא KSP, בשל ניסיון קודם איתם והקירבה לבית. תודה לכל העוזרים...

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  21. איזה מבן המחשבים המבוסס על פלטפורמת סנטה רוזה בעל זויות צפיה של לפחות 170 מעלות ומכיל פנל של 16.7 מיליון צבעים שאינו פנל מסוג TN אלה פנל איכותי ? האים יש כאלה גם ברמות התקציב הבינויות של 5-6K ש"ח ? המחשב צריך להריץ ויסטה חלק ולשמש לגלישה והצגת תמונות של עבודות צילום כך שאיכות המסך קובעת מעל הכל. גולד המסך רצוי 15.4 אינץ

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני צריך מפרט לאחי, עד 2000 ש"ח מעבד AMD 4200, לוח אם עם צ'יפסט NFORCE 520 לפחות (כמו M2N-X) כ"מ עדיפות לATI(אלא אם לNVIDIA יש מתחרה חזק יותר במחיר טוב), ולא חייב 2 ג'יגה זכרון, אפשר גם 1. דיסק קשיח 160GB של היטאצ'י, זה חשוב של היטאצ'י כי אני קונה מחנות ליד הבית ששם ההיטאצ'י הכי זול. המפרט ישמש אותי למשחקים קלים ובינוניים כמו: מ-MU ISRAEL ועד COUNTER STRIKE SOURCE. מארז בעל סירקולציה טובה ולא משהו משוגע, משהו פשוט ומודולורי, וספק 400W מכובד (כמו ה400TRT של HEC.) תודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי נמצא מחשב amd 2800 64 (כן ישן מאוד) עם זכרון 512, לוח אם epox 8HDA5J וכרטיס מסך ATI Radeon 9800 pro. מן הסתם הזמן עושה את שלו והמחשב נהיה גרוטאה. האם שווה להשקיע 1000 שקל בשדרוג קל לפני קנית מחשב חדש? (רשת בין מחשבים בפוטנציאל לכן שוקל לשדרג מחשב נוכחי). כדאי לקנות כרטיס מסך חדש (משהו סטייל 8800GT) ועוד תוספת זיכרון של 512 או אפילו ג'יגה? תודה!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב החדש שלו, התקציב שלו זה 7000 (כולל התקנה). מטרות המחשב יהיו בעיקר משחקים (כולל עתידיים כמו ut3, bioshock) , וכמובן גלישה שמיעת שירים וכו' הוא לא מתכוון לעשות OC. התקציב צריך לכלול את המחשב עצמו (כולל צורב dvd), מקלדת ורמקולים פשוטים, ועכבר (mx518). כמו כן, הוא מעדיף שהמפרט יהיה מהחנות zigzag2000, בגלל שרק עליהם הוא סומך. (הוא ישלם במזומן) לכן בניתי לו את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1 ASUS P5B (965P) - ATX 833.00 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 797.21 ש"ח 1 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Superclocked - PCX - retail 2,096.66 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by j-cool,

אני צריך מחשב חדש כולל ציוד הירפי ב 5000 ש"ח המטרה של המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטים ושמיעה במוזיקה אבל הקרטיס קול שמגיע עם הלוח אם צריך להספיק צריך מסך וכל שאר הדברים חוץ מרמקולים. קרטיס מסך הכי פשוט שיש אין צורך ביותר מזה תודה. הייתי מעדיף שהמחשב יבנה ב-zigzag אני חשבתי על משהו בסגנון הזה : כמות מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC4000/500 800.13 ש"ח 1 ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח 1 CLUB3D RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 303.96 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - BLACK 236.91 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.