עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, חדש בפורום והבנתי שצריך לענות לפי הסדר הבא, תודה מראש למי שעונה ועוזר! * מטרות המחשב - אופיס, גלישה, תוכנות של אדובי (99% פוטושופ ואילוסטרייטור), כל השימושים שצויינו הם יומיומיים. * גודל המסך - כ 14 אינץ' (או משהו ממש דומה כמו 14.1) * משקל רצוי - לא אקוטי, אני מפנטז על אולטרה בוק אז אני מניח שהמשקל נע בין 1.5 ל 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חושב, שיספיק לפחות לפגישה עסקית + נסיעה, כך שלא פחות משעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא מבין בזה, בגלל זה אני כאן * כונן CD/DVD - כן אבל אם יש מחשב ממש טוב שמתאים לי אני אסתדר גם בלי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין…

2. Started by Cytex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב-4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות אני משחק משחקים בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכול המשחקים האלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 24 אינץ' אך אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב וזול אני ישמח(לא נכלל בתקציב למחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ????????? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב,אני מעריך שיהיו שימושים פה ושם למשחקים(עם היכולת יבוא התיאבון) אני מתכנן לערוך בו וידאו מידי פעם(כנראה עם AVID LIQUID) ואם זה לא סיפור הייתי רוצה לחבר את הממיר למחשב. בניתי מפרט פחות או יותר והייתי רוצה לשמוע המלצות לשינוי או סדרי עדיפויות אחרות. התקציב הוא ללא מסך(זה יוחלט בהמשך בין שניים של 17(לעריכה) או אחד של 19) וכולל מ.ה הפעלה ויסטה. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להתייחס למה דרוש על מנת לחבר את הממיר של YES למחשב. לוח אם: ASUS P5B מעבד: INTEL CORE 2 E6300 (מישהו יודע מתי מגיע לארץ E6340 ומה הפרש המחיר) זכרון: DDR 2 667 MHZ 1GB*2 KINGSTON (יש אפשרות לOCZ אם באייבורי) הארד דיסק:WD 250 GB SATA2,16 MB כ.מסך: עיקר ההתלבטות בין 7600GT לבין X165…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. שלום לכולם מבקש חוות דעת על מחשב TOSHIBA A300-1 MO אני מעוניין לקנות אותו, המחיר נראה לי אטרקטיבי (3000 שקל) הוא מגיע עם אחריות מקיפה לשנתיים. את המפרט ניתן לראות כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NM0A85E2F מחשב נוסף שהתלהבתי ממנו הוא TOSHIBA A300-1LT http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7718923 מה עדיף? בכללי, הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת על מחשבים ניידים אחרים אשר מתאימים לי. העיסוק העיקרי שלי במחשב הינו אינטרנט, ותוכנות גרפיקה קלות (פוטושופ, פלאש וכו') התקציב הוא 3500+- תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by yoni_r,

מ דעתכם על המפרט הזה של אייבורי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=13&CatCode=27 שמעתי הרבה דברים עליו ולכן אני שואל כי המפרט נשמע סבבה

7. Started by Eshel Hotel,

למה המחשב הזה טוב ?! הצעה שקיבלתי מחנות ליד הבית . CPU AMD Phenom II X4 965 Black Edition - שלוש שנים אחריות 823.00 ש"ח ( מזומן ) Gigabyte MA-78LMT-S2 - שלוש שנים אחריות - 254.00 ש"ח ( מזומן ) PATRIOT DDR III 2GB 1333MHZ - שלוש שנים אחריות - 114.00 ש"ח ( מזומן ) Western Digital SATA2 500GB WD5000AADS - שלוש שנים אחריות - 185.00 ש"ח ( מזומן ) Palit GT240 1GB DDR5 128BIT - שנתיים אחריות - 432.00 ש"ח ( מזומן ) SONY DVDRW SATA X24 - שנתיים אחריות - 102.00 ש"ח ( מזומן ) ALPHA NZXT + 2 X 12CM - מחיר 266.00 ש"ח ( מזומן ) SEASONIC SS-500ET - שלוש שנים אחריות - מחיר 349.00 ש"ח ( מזומן ) === סה"כ 2525,00 ש"ח === חוות דעת , תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by creed111,

אני לא מבין בלפטופים ואשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המחשב בלינק הבא- http://www.bhphotovideo.com/c/product/522108-REG/Acer__Aspire_5600_Series_5630_6288.html יש באפשרותי להביא אותו מחו"ל במחיר של 700 דולר. אשמח אם תוכלו להתיחס למפרט שלו, האם משהו חסר השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, מעט סרטים ומשחקים כמו pes 8 תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by clix,

ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין בקבלת מפרט מחשב המיועד לסבתא שלי. ברור שלא חשוב לה משחקים כבדים וכו' אבל חשובים היכולת לצפות בסרטי HD וגלישה מהירה. אני רוצה שהיא תהנה מהמחשב עד כמה שניתן. תודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים (ברידג' וכו'), תכני HD וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קלים, סקייפ, תוכנות צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזול…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום. אני רוצה בבקשה חוות דעת על המפרט למטה. מיועד למשחקים כבדים כפי שצויין בכותרת... אני קונה בTMS ומבקש המהרה של המעבד. יש לי גם כמה שאלות.. ד"א שאלתי כבר בפורום בקשר למפרט ואכן עזרו לי אבל מאז שיניתי אותו אז אשמח לקבל תגובות על המפרט החדש.. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX ¤619 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤450 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led ¤36 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤40 1 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 קשיח למחשב שולחני WD 250GB IDE …

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by falken,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assain creed 3, hitman 5 וכל המחשקים המתוכננים לצאת בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס, שיתוף קבצים ומידי פעם משחקים. בניתי את המפרט הבא, אך לצערי אני לא בקיא בפרטים הטכנים. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם על המפרט ולהציע שיפורים אם יש המפרט: מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E זיכרון DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כ.מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No …

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  17. הלך המחשב שקניתי לפני ארבע שנים על סמך המלצות מהפורום כאן. הוא היה בן @#$^ של מחשב ואני מקווה לשחזר את ההצלחה שנית. עד היום אני מפאר בפני חברי את הפורום והחברה שלבסוף קניתי אצלה את המחשב. מטרות: אינטרנט (גלישה והורדות), office, פיתוח תוכנה (visual studio, eclipse), משחקים פשוטים (לרציניים יש לי את ה-xbox). מה יש לי כבר: מסך, מקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסקים קשיחים (שלושה). מה אני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל ספק) שיכול להכיל DVD, ולפחות שני דיסקים ( מתלבט: כ. מסך (האם ה - on board מספיק או לא לצרכים הפשוטים שלי בהקשר זה? בהנחה שאני רצה לעבוד ברזולוציה של לכל היותר 1920X1080). תקציב: אני אפילו לא יודע כמה אמורים לעלות מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל …

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by mic85,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש המלצה בשביל חבר שצריך נייד בשביל העבודה. הדרישות הן כדלקמן: גודל: עדיפות ל-12.1" מכיוון שהוא טס לפחות פעם בחודש-חודשיים לחו"ל. אפשר גם 13.3 אם יש משהו שמצדיק את זה. משקל: בסביבות ה-2 ק"ג. שוב בגלל הנסיעות אסור לחרוג יותר מדי. אני מניח שאם זה 2.1 זה בסדר אבל לא יותר מזה. מחיר: אם אפשר אז עד 6K. שימושים: בעיקר ישומי אופיס ואינטרנט. דגש על ניידות ומשקל נמוך. תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. Started by Nparker,

היי הכינו לי מפרט למחשב לשימוש משרדי רק לאינטרנט ומייל לא יותר מזה מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪644 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪211 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪217 כמות:2 מארז כולל ספק Antec NSK6580B Black 430W ₪521 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2256₪

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט, אופיס, שירים וסרטים - תקציב עד 2000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). עדיפות לכמה שפחות

23. אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

25. צהריים טובים ושלום לכולם ! ברצוני להתייעץ בנוגע למחשב יחסית קצת ישן. AMD Athlon64 3800+ Socket 939 2 גיגה זיכרון לוח אם מיקרו קטן של גיגהבייט וכרטיס מסך מובנה. אחותי מורה המחשב המשמש אותה לצורכי אינטרנט,וורד,אקסל וכו'. השבוע המחשב לא נדלק לה היא לקחה אותו לבדיקה ואמרו לה שהלוח אם מת והמחיר של חדש בסביבות 400+. לפני שהיא נתנה את האווקי לתיקון היא שאלה אותי ואמרתי לה שלא משתלם לה להשקיע את הכסף בתיקון לוח אם ישן. אמרתי לה שכדאי להוסיף עוד 300 ש'ח בערך ולשדרג לוח אם,מעבד וזיכרון וככה היא תיהיה מסודרת לעוד הרבה זמן. השאלה שלי אליכם היא האם אני צודק ? כי לפי מה שראיתי ה400 ש'ח שהחנות רוצה לגבות בעבור הלוח אם, הם מחיר של מעבד הרבה יותר מתקדם. חשבתי על הצעה כזאת: מ…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.