עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו. התקציב הוא 6000ש"ח. אני לא אעשה OC ולא צריך ציוד היקפי. אני אקנה את המחשב מ-SKYPC והמפרט צריך לכלול את כרטיס הטלויזיה Hauppauge PVR-150. בבקשה אל תבנו לי מפרטים, רק תתנו את חוות דעתכם על המפרט הזה ואם צריך לשנות משהו תגידו מה. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1462 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤489 X2זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤379 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 מארז ללא ספק GIGABYTE iSolo 210 ¤494 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU …

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח אפשר להתגמש ל6000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:צפיה בסרטי HD, משחקים, אינטרנט, הורדות ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5. לא ממש משנה, מדובר במחשב לכבד שמיעה, פשוט שלא יהיה רעש טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק ב…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by doryeshua22,

שלום , עזרה לחבר : ברשותי מחשב של Lenovo Y50 היה עליו מערכת הפעלה 8.1 של לנובו מובנה ניסיתי לשדרג לוינדוס 10 אך המחשב לא עלה בהצלחה עשיתי שחזור להגדרות יצרן והמחשב כיביכול פורמט וחזר לוינדוס 8.1 חדש כמו שקיבלתי איתו . נמחקו לי כל הקבצים והתמונות שהיו לי לפני הניסיון עדכון לוינדוס 10 יש אפשרות להשיב אותם בחזרה אשמח לעזרתכם חברים .?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. Started by gornir,

אני רוצה לדעת את האמת לגבי ויסטה. אני צריך להחליף את הלפטופ הישן שלי. יש כמה שאלות: 1. האם 1G זכרון אינו מספיק למערכת ויסטה עבור אדם שעובד בעיקר עם קבצי אקסל גדולים? 2. האם כדאי לשלם עוד קצת ולקנות מחשב עם vista business ול"שנמך" ל XP? 3. לחילופין, האם עדיף לרכוש נייד עם ויסטה הום, ולהוסיף 1G זכרון? 4. האם לדעתכם כדאי בכלל לוותר על ויסטה במחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Nightwind,

טוב אני הולך לקנות מחשב ב 5000 שקל. הנה המפרט שהציאו לי: זכרון: 512MB DDR-2 667MHZ X 2 מעבד ATH'64 3800X2 D.C AM2 AMD צורב LG H10 DVDRWX16 DUAL LAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD לוח אם MSI K9NNEO 950 AM2 AMD כ.מסך 7900GS מסך 730BF SAMSUNG 1:2000 2 MS כל זה + מארז עם מאוור וספק מתאים ב 5000 שקל עכשיו השאלה שלי אם לא שווה לי לנסות להחליף את המעבד ב E6300 וזה ייצא לי בערך באותו מכיר ? האם יש הבדל גדול בביצועים בן המעבד שהציאו לי ובין המעבד של אינטל ? ומה אתם אומרים על המפרט בכלליות האם הוא שווה את המכיר ? האם יש לכם משהו יותר טוב לתת ? המפרט נועד למשחקים בעיקר. *בלי OC זה 1024 זיכרון,סליחה. השאלה אם שווה לנסות ללכת על המאבד של אינטל במקום AMD וזה ייצא בטווח המחיר

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by Xavi06,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by ronzilca,

תקציב: 4000-4500 ש"ח, לחסוך רק בדברים חסרי משמעות (אם יש כאלו), המטרה זה מחשב איכותי וחזק. שימוש המחשב העיקרי: משחקים, עבודה עם תוכנות שקשורות בתכנות וגרפיקה - מהיר. מיועד לשימוש בגרפיקה גבוה. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC. - בעיקרון יש לי איזשהו כיוון כפי שתראו למטה, אשמח אם תתייחסו ותענו על שאלותי. מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הארדיסק: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI יש לי כמה שאלות: 1. ה-6950 - חדש להבנתי, האם מומלץ (משחקים כמובן..) ? 2. כמה הבדל מורגש יש בין ספק כח 500 ל-550 ל-600 וואט, והאם יש לי צורך ביותר מ-500 וואט ? 3. מארז - כמה השפעה באמת יש לו, אני זקוק להמלצה, אבל באמת שלא מע…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by edenbd,

מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by yair26,

שלום לכולם אני כותב לכם מניו יורק הקפואה. אני לקראת קניית לפטופ ורציתי את חוות דעתכם. זה הלפטופ: http://www.bhphotovideo.com/c/product/653846-REG/Toshiba_PST3AU_01P008_Satellite_T135_S1305WH_Notebook_Computer.html אני סטודנט שלא צריך מפרט מטורף והמחיר מדבר 650 דולר מקסימום. חשוב שיהיה יפה(שיגעון שלי) וטוב. אם יש הצעות אחרות אני אשמח גם תודה!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Muadib,

החלטתי לפנק את עצמי ב HTPC. אין לי כבלים\לווין בבית וכרגע אני משתמש בנייד שלי אז זה די מצרך חובה. ההחלטה על התקציב היא די שרירותית ואתם מוזמנים לשחק איתו, האמת שאני מאמין שאפשר לקבל יופי מפרט בהרבה פחות. המחשב יריץ כנראה ubuntu עם boxee וכרגע אין רסיבר, אז הוא ילך ישר ל kuro 50'' שלי. מחשבה שהייתה לי, אבל אולי לא תסכימו איתי - נראה לי שכיוון שזו לא מכונה למשחקים (אולי קצת...) אפשר אולי i5 או משהו כזה ולוותר על כרטיס מסך. אולי כדאי לחקות ל i7 שיגיעו עם גרפיקה עליהם? קדימה תתפרעו.... תודה!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיפא ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by נועם123,

אוקיי אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב אחד בשבילי שהוא יהיה יותר חזק למשחקים וכו' וקיבלתי הצעה על מחשב גם חזק אבל פחות טוב מההצעה הראשונה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב בשביל בחורה השימוש בו אינטרנט בעיקר שירים וכאלה..הוא יהיה מספיק מהיר וחזק ?רשום גם תוספות כדאי להוסיף? הצעה ראשונה מעבד-intel core 2 quad q-8300 לוח אם gigabyte g41 ddr2 pci-x זיכרון ddr2 4196 MB 800mhz כונן קשיח 1000GB SATA2 7200 צורב dvdrw duailayer 22 sata מארז מקצועי sama כולל ספק מקצועי truepower 550w כרטיס מסך geforce240GT 1G מסך דק LG22 אינץ מקלדת מולטימדיה איכותית עכבר אופטי איכותי רמקולים איכותיים SONIGEAR EGO 3NITY+SUBWOFFER סה''כ- 4000 ש''ח הצעה שניה: מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by בלוסטון,

מעבד: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty לוח אם: Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Albatron K8NF4X - 3Y Warranty זיכרון פנימי: DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי מודל שני: DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty דיסק קשיח: 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Hitachi - Deskstar 7K80 - 3Y Warranty צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM מארז: Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600GS כמה הוא עולה?? איך המפרט??

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Ronlos,

אהלן מומחים, מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ. פשוט. עד 3000 ש"ח. 1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך. 2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק. אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בס…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אורח

אהלן חברה, פעם שלישית השנה שאני קונה נייד... רק שהפעם... הוא בשבילי!חחח בכל מקרה... בעקרון המחשב הוא לצורכי עבודה, עבודה אם שרת HTTP ועבודה אם ZEND ,בקיצור...צריך מחשב ממש חזק. אבל, גם יוצא לי לשחק מדי פעם בכל מיני משחקים מזדמנים..ושלא נשכח את הסרטים...חלק חשוב. ההתלבטות הראשונה שלי היא בין MAC לנייד רגיל המפרט של הMacBook נמצא פה:(תזכרו שמדובר במאקינטוש) http://www.eguru.co.il/Product.aspx?productid=348 עכשיו...אם המאקינטוש לא יבחר לבסוף..ואני יצטרך לבחור נייד רגיל.. עכשיו, בדקתי פה וראיתי המון המלצות ל Gigabyte W566N-DC24M http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אבל השאלה היא, האם יש למישהו המלצות אחרות לגבי נייד מתאים בתקציב הנ"ל? (6000) תודה מראש, יהב.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Katrina Olin,

שלום פורום, אני צריכה מחשב נייח בשביל משחקים כבדים מאוד, תוכנות תיכנות, תוכנות הבטחה, מחיר לא משנה לי. אני הייתי רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה בשביל דברים כאלה ואיפה ניתן לערנות את זה בארץ. ואם אפשר לדעת כתובת מדוייקת של חנויות כולל ערים. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום לכם יש לי יום הולדת היום ואמא שלי הציעה לי 4500 ש'ח אני מעוניין במחשב לOC הכולל: מעבד , גוף קירור למעבד , לוח אם , זיכרון , ספק , כ.מסך , דיסק קשיח , מסך , מארז , ציוד הקפי. תודה לכל העוזרים !!

21. Started by yan_ymar,

אהלן חברה תציאו לי בבקשה מפרט למשחקים + OC ב 6 אלף לא לעבור, מKSP בבקשה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 מארז -מפואר ATX 480W X6USB לוח אם ASUS P5KP-VM INTEL G31/1333MHZהסדרה החדשה של אינטל מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-8400/3.0GHZ/6MB/1333FSB זיכרון -1024MB PC6400/DDR II 800MHZ כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator 3100/256MB כ.קול-מיקצועי הכולל 8ערוצים HD כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX20-SAMSUNG/NEC/LG מסך-3LG LCD 1942T 1:8000/5MS/DVIשנות אחריות סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי מצלמת אינטרנט+מיקרופון+תאורה 1.3MP(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2008 בקשה להבעת דעה על המפרט הנל. מלבד זאת רציתי לדעת האם החברה אמינה? האם המחיר הולם את הרכיבים המוצעים? האם יש רכיב כלשהו שהוא ממש מיושן אפ…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  23. בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. הכל התחיל מהנושא שפתחתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269533.0 אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם. תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן. 3. האם יש צורך ב…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים