ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
כמה נקודות: לשימושי תלת מימד, עיבודי תמונה ומשחקים (חייב לפחות 4 ג'יגה זיכרון, לכן גם הויסטה 64). יש לי כבר Q9550. מתחבר למסך 1680*1050. ללא OC. לוח האם נבחר משיקולים אישיים ואין לי כוונה להחליף אותו (כן, אני יודע שהוא P45 ואת ההשלכות של זה). כל הרכיבים רק מהחנות נעה מחשבים, בבקשה אל תפנו אותי למקומות אחרים. חשובה לי קודם כל איכות ואמינות הרכיבים ורק אח"כ השקט שלהם. ספק 750W לטובת העתיד, אני מחליף מחשב פעם ב-5 שנים. אני מעדיף מארז אלגנטי ולא מארז נוצץ עם חלונות וכל מיני LED-ים. המפרט: ASUS P5Q-E, יחידות 1 ¤865 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3317 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 ¤585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?pr…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש בפורום אפתח בזה שברשותי "מחשב לכל ילד" פנטיום 3 80 גיגה... טוב, צריך להתקדם לא? התקציב המיועד הוא כ-1500 ש"ח למחשב, וכ-1000 ש"ח למסך. לאחרונה ראיתי את הדיל הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743290 וכמעט ורכשתי. אבל עלו לי ספקות משום שבמפרט חסר לי מידע, וסתם מטבעי אני חששן. רציתי חוות דעת לגבי דיל זה. מהם השימושים שלי במחשב? בשעות הבוקר סוחר קצת בשוק ההון, ושעות הערב סרטים, המחשב נמצא בפעילות לאורך כל היום. כולל הילדים, והאישה. (קניתי מצלמה לילדים, הורידו למחשב,ו...) אין לנו משחקים ולא נראה שיהיה משחק שיהיה צריך לתת עליו את הדעת ברכישת המחשב. יתכן שבמשך הזמן אצטרך עריכה גרפית. מסך השימוש של המסך הוא גם לצפייה בטלוויזיה, (ע"…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות בימים הקרובים נייד חדש שישמש בעיקר למשחקים כמו פיפא ופרו, את המחשב אני מחבר למסך 22 אינצ' בזמן משחק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה2, מה יותר טוב מאיזו בחינה ואם תוכלו להמליץ על עוד אופציות במחיר של עד 4000 ש"ח אלה האופציות: Acer Aspire 5740 3D מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon 5650 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 או Acer Aspire 5740G מסך "15.6 מעבד Intel® Core i5-430M דיסק קשיח 640GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon HD 5470 שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר חלקים חדשים ולשלב אותם עם רכיבים קיימים במצב טוב על מנת לחסוך בעלויות כמובן. המטרה העקרית היא מחשב לגיימינג. הרכיבים הקיימים (שיועברו למארז החדש): כ.מסך - GF 8800GT ספק כח - Corsair 450W ה.דיסק - 500GB WD הרכיבים החדשים (SkyPC): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD זהו המפרט שבניתי בינתיים ומה שחסר לי הוא לוח אם טוב ואשמח אם תמליצו לי על אחד מתאים למטרה ולא יקר במיוחד. לגבי מארז, הוא כרגע לא קיים במלאי (SkyPC) אבל יוזמן במיוחד והוא NZXT Tempest Airflow King ששמתי עליו עין מזמן ..ועד כמה שהבנתי הוא אחד הטובים. כמו ששמתם לב הלכתי גם על זיכרון DDR2 ע…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb. שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו. למישהו יש מושג? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מעבד מדגם חדש Intel SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz מסך רחב x768 "13.31366 כולל מצלמה מובנית תומך Express Card כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מערכת הפעלה מקורית Windows Vista Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO מעבד סוג: Intel Core 2 Solo מהירות המעבד: 1.4 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: SU3500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: ULV מסך גודל המסך: 13.3 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון כרטיס מסך (UP TO): 256 MB מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096MB מהי…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי מחשב נייד חדש. ה-IBM T60P. מחשב מעולה וחדיש להיום יחסית לנייד. הוא בא עם כרטיס המסך ati mobilily fireGL v5200 שאומרים שהוא טוב אך לא הבנתי עדיין עד כמה. אשמח אם תשוו לי אותו לכרטיס מסך יותר שולחני כדי שאוכל להבין באיזה רמה הוא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב? [glow=red,2,300]התקציב 4500 , (לא יודע בנתיים את צורת התשלום)! [/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים ביותר[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]צריך עכבר לגיימינג בלבד[/glow][glow=red,2,300]![/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]קירור למעבד, מאווררים נוספים[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מארזי nzxt[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300]מארז שחור בעיקר[/glow]! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]אתם …
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב המיועד למשחקים/סרטים/אינטרנט.. . התקציה המקסימלי ללא חריגה הוא 2500 ש"ח. אודה אם תוכלו להביא את המפרט האופטימלי שיינצל במלואו את המחיר. * ישנה העדפה לכרטיסים של nvidia עקב ניסיון מר עם כרטיסים של ati. תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המפרט הזה מ-KSP מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה שכולל מקלדת ועכבר מערכת הפעלה מותקנת והרכבה עולה 3000 שקל לבין המחשב הזה שעולה 3000 שקל דרך מקום העבודה: DELL GX620 MT P4D/945 160S 512M DVD DOS Intel® Pentium® D Processor 945 (3.4GHz, 800MHz FSB, 2x2MB L2 cache, EM64T, Dual Core Technology) 512MB 533MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory 160GB (7200rpm) SATA II Hard Drive 16x DVD-ROM Drive Internal Dell Business Audio Speaker Enhanced Quiekey USB Spacesaver Midnight Grey keyboard Dell 2 Button USB Scroll Optical Mouse 3.5" 1.44MB Floppy Drive (Removable Modular Bay Device) הבדל נוסף, על ה-…
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין T20 של IBM פנטיום 3 700 מגה"צ עם 512RAM ו 20G דיסק קשיח ב 2000 ש"ח לבין Compaq presario 2105EA שהוא סלרון 1.6 עם 256MB RAM ב 1700 ש"ח. אנא עזרתכם, מה עדיף? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לחסוך אבל כן לעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש את אמא שלי לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט כמה שיותר מוצלח מבחינת יחס יעילות\מחר עבור מחשב המיועד בעיקר לגיימינג..המחשב לא בשבילי,אלא בשביל מישהו שאני מכיר. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח ועדיף שהקניה תתבצע דרך KSP. 1. תקציב= 3000-4000 ש"ח,לא במזומן 2. מטרות המחשב: שימוש ביתי, גיימינג, צפייה בסרטים והורדות. 3. ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב DVD 5. רצוי שתתבצע התקנת והרכבת מחשב במעבדה+מערכת הפעלה...במידה ומע' ההפעלה חורגת מתקציב-אז רק הרכבה במעבדה, אני כבר אדאג לסדר מע' הפעלה 6. שוב פעם-חשוב לציין שמעדיף שהקנייה תתבצע בKSP. 7. אין חשיבות לנושא הקירור, רק קירור שיחזיק את המחשב. 8. אין העדפה לחלקים ספציפיים. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מגדיר במחשב נייד MSI שכשאני מוריד את המסך אז האינטרנט לא יתנתק (המטרה היא בשביל הורדה של קבצים שכשאני אוריד את המסך זה ימשיך להוריד). מדובר בwindows 7 באנגלית.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון אני איש של מחשבים ניידים, אני מחזיק בשלושה כרגע בבית, אבל אני צריך לצורך עבודתי ולימודי מחשב שולחני, המטרה היא בעצם שיפעל כמעט כל יום רצוף, לצורך התחברות מרחוק, עבודה על קבצים, להקים עליו מכונות וירטואליות = VMWARE לתרגל דברים, לבדוק, גם אולי צפייה בyoutube ואולי סרט פעם בה. בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה זה ככה: מחשב שקט, כמה שפחות רעש, שלא יתחמם ויהיה קירור טוב גם לצורך הפעלה ממושכת וגם כי אני רוצה להצליח לישון כשהוא פועל. שיהיה זיכרון 4 גיגה לפחות, אם נכנס יותר וזה עדיף לגבי חלקים אחרים, אז שיבורך, אני מצפה להפעיל עליו לפחות 3 מכונות וירטואליות בו זמנית. אני צריך שיהיה 500 גיגה לפחות, כמובן שיותר יהיה אחלה. שיהיה חזק, שיהיה יציב, שיהיה מהסדרות מעבדים החדש…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לדוד שלי יש את ה S7010 והוא נתן לי לבדוק לו אותו והארדיסק שלו דפוק .. משהו יודע איפה אני יכול להשיג הארדיסק חדש ? ואיזה כבל זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 שקלים עם אפשרות לחרוג ל3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי חזק), עריכת מולטימדיה, תכנות ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפשרי למחזר את הכונן DVD. לא משתמש בו יותר מדי 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט של המפרט די חשוב - מעל 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ואולי איזה משחק פשוט כמו WC3... חיבור אלחוטי כמובן לאינטנט.. והבחור ביקש רק לא סלרון. אני לא מבין בניידים ולכן אני פונה לאלו שכן תודה מראש, רומן.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים. אני רוצה שהמחשב בתקציב הזה יספיק לכמה שיותר זמן. חשוב מאוד השקט ושיהיה קריר. אני לא מתכנן OC. המחשב בעיקר למשחקים אך, גם לסרטים וכו'. התקציב הוא 4.5K ואם יש בפחות, נהדר חשוב שהמפרט ינתן מחנויות באזור ראשל"צ, רמת-גן, ת"א. את המשחקים אני מתכוון להריץ בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה מקסימלית של אולי 1680x1050. אני לא זקוק לרמקולים, אך לעכבר ומקלדת טובים לא אתנגד. בנוסף, אני צריך מסך רחב (20 או 22 אינץ'), שיהיה מחברה טובה עם אחריות לכמה שיותר זמן. שיחליפו את המסך על הפיקסל הראשון שנשרף אם אפשרי. תקציב למסך הוא עד 1200 או 1500 שקל. שהמפרט יהיה איכותי וזול =) תודה מראש, darKing.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-