ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אחותי היום קנתה את ה N100 ב 5200 משקם אלקטריק ..... מה ניסגר עם הלנבלו האילה ? למה זה מגיע עמוס בתוכנות ? בקיצור .... מנסיון שלכם את מה אפשר להוריד מכל התוכנות האילה שברקע ? (יוצר עומס בצורה מטורפת על המערכת)
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מעבד: Intel 6600 2.4GHZ 8Mb ללא תוספת איוורור קירור למעבד: intel original for LGA775 מאוורר למארז: JSP - TECH/EZCOOL 120 לוח: ASUS P5E X38 FSB 1333 DUAL DDR2 2xPCI-E דיסק: SEGATE Barracuda 500GB STAT2 7200RPM 16MB שתי יחידות כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GT PCI-E 512MB DDR3 DVI+HDTV מסך: KTC W2206S 22" DVI+D - 5ms מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS ספק: CORSAIR CMP SU-550VXEU צורב: LG GH20NS10 זיכרון: DDR2 CORSAIR TWIN2X44096 CL5 2X2GB מקלדת - עכבר: LOGITECH MX3000 - יש משהו דומה בפחות כסף? רמקולים - SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 אל פסק אדוויס - RPC-750 עלות 8500 + מע"מ מה דעתכם על המפרט הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב ניייד של טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 המפט שלו ממש טוב וחזק אבל אני מרגיש לפעמים שהוא קצת איטי לכמה שניות והאחוז CPU שלו עולה. האם זה נורמלי?? ואם לא מה אני צריך לעשות במצב כזה??
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רכשתי אותו לפני שנתיים- שלוש וכנראה האחריות נגמרה. אני רוצה לדעת אם המפרט בכלל טוב ואיזה משחקים לא ירוצו עליו. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8300 2.50GHZ 2 GB RAM 32 BIT WINDOWS 7 MAXIMUM לא מקורי GEFORCE 240 GT את השאר אני לא יודע, אבל כמה כל חלק עולה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בלי מסך, בעיקר לאינטרנט ועבודה בווינדוס ממש לא צריך למשחקים, עד 2500 ש"ח גג. אבל שיהיה מחשב משהו טוב לא איזה מעפן שבקושי יעלה אינטרנט וכאלה... בעיקרון זה לא בשביל משחקים או דברים כבדים אבל שיהיה נורמלי, אז כמו שאמרתי בלי מסך ולא למשחקים עד 2500 ש"ח ממש אפילו עדיף קצת פחות והעיקר מבוסס אינטל. תודה מראש לממליצים וערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד עם מסך 15.6, שלא יהיה כבד מדי, עם זמן סוללה די ארוך. קראתי קצת על ה Studio 1558 של DELL, מישהו מכיר? הבנתי שזה לא דגם ממש חדש... איך הוא? מה החסרונות שלו?? האם יש משהו עם מאפיינים דומים שנחשב טוב יותר? תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לפי הכותרת אתם מבינים שזה אתגר לא קטן. אבל בשביל להקל- אין צורך במסך (כמובן), אין צורך בHD (יש כבר 160). המפרט אמור לשמש לעבודה משרדית+עריכה גרפית דו ממדית (ככה שאין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אבל צריך מחשב לא חלש). עדיף שהמחיר יהיה עם הרכבה, ואם אפשר לדחוף 1GB ram זה יהיה עדיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים, הייתי באייבורי היום וקיבלתי מהם הצעה למחשב והייתי שמח לקבל ממכם תגובה על המפרט שלהם. תודה רבה! להלן המפרט: 1. מצ"ב הצעת מחיר של אייבורי 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018 3. סעיף 2 זה הבסיס 4. התוספות להצעת הבסיס הם: א) ספק 550w 12 ס"מ קוטר המאוורר של ספייר מחיר 200 שח ב) מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי איכותי מחיר 80שח ג) שדרוג זיכרון ל-4096MB (4GB) DDR II 800MHz מחיר 115שח ד) דיסק קשיח 500 ג'יגה של וסטרן דיגיטל/ סיגט מחיר 30שח ה)מאווררים שקטים מיוחדים למעבד ולמערכת: - מאוורר למעבד arctic coolling - מאוורר למארז- ללא שם ו) כרטיס מסך 1 ג'יגה nvidia geforce 9800 gtx מחיר 1000שח אחריות 3 שנים, מעבד וזיכרון פנימי לכ…
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=core-i7-3770-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75&aff=Zap〈=he נראה שאם מעריכים מחיר של כל חלק וחלק, המחשב יחסית זול. יש פה טריק?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור את המקבוק שלי. נתונים: macbook pro i7 2.2ghz 15 inch נקנה בארהב ב 2011 תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
משחקים כבדים צריך ציוד הקפי כולל מסך מקלדת רמוקלים איכותים צורב dvd גיגה ראם ומסך lcd טוב
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב עד 3500 שח .. המחשב ישמש ללימודים והוא צריך להיות על גב של אישה. החנות שהכי טוב לי לקנות ממנה זה ksp תודה ל העזרה משה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בעיקרון זה יהיה מפרטי יש לי כמה שאלות וכמה בקשות בוא נתחיל: מפרט: שאלות: 1)האם יש זכרונות במחיר מקס' 1800 ש"ח יותר טובים? 2) האם המארז הזה שווה את הכסף או שיש מארז יותר טוב באותו הכסף? בקשות: 1) מסך עד 2.7K מסך טוב בעיקר למשחקים ולסרטים ואומרים לי שצריך פורמט 16:9 האם זה נכון? 2)אוזניות ורמקולים עד 700 ש"ח ובבקשה לא להגיד שאני מבזבז יותר מדי כסף כי זה מה שאני צריך לעכשיו וזהו. [move] בבקשה לא לשים לב למחיר לא קונה כעת אלא כשתהיה ירדת מחירים [/move]
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחר התייעצות ארוכה עם אנשי הפורום, סוף סוף רכשתי את המחשב. ולהלן הנזק : Intel Core Duo E6300 ABit IB9 965P LGA775 GSkill 2GB 800MHz CL5 Dual Channel Seagate 250GB 7200RPM Sata 16MB Leadtek 8800GTS 640MB PCI-E LG GSA-H42N Black DVDRWX18 Arctic Cooling Silentium T2 Pro + 500w PSU Sunbeam Tuniq Tower 120MM כאמור, המחיר - 6,000 ש"ח... מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש נייד בחול , ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD רציתי לדעת מה החוזק שלו , מה הוא מסוגל להריץ , ואם ניתן להקביל אותו לכרטיסי מסך הנייחים הנפוצים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מפרט שיתאים לווינווס ויסטה 2GB RAM לא צריך יותר מ-160GB דיסק קשיח לא כולל ציוד היקפי כולל מסך LCD לא חייב משהו הכי איכותי שיש תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני משתמש המון בפורומים שלכם ובדר"כ מוצא את כל המידע שאני צריך בקלות וללא צורך להטריח אתכם בפתיחת דיון. אך כעת יש לי מספר מגבלות ושאלות שנותרו ללא תשובה. הפעם אני בונה מחשב לחבר. להלן הדרישות- אז ככה, יש לי מאיפה לקנות ואין שם את כל דגמי החברות לכן יש כמה הגבלות אותן אני אפרט בהמשך ואשאל כמה שאלות. אתם מוזמנים ליצור מפרט באיזו חנות שאתם רוצים, המחיר הוא די זהה איפה שאני קונה לרוב החנויות שראיתי שאתם ממליצים כאן בפורום. לגבי המפרט: התקציב הוא 5k, צריך מסך ומקלדת עכבר. בלי חרגיה בבקשה אלא אם כן החריגה היא קריטית ובמידה וכן נא לציין למה כדאי לחרוג. המחשב אך ורק למשחקים. מעוניין במסך 23-24 אינץ', שיהיה 1920x1080. במסכים אין לי מושג לכן אשמח בתחום זה לעזרה …
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקציב עומד על 2000 שקלים ,ללא מסך . השימושים הם משחקים (אני לא גיימר ככה שזה לא ידרוש הרבה ) ברמה בינונית ,שימושים משרדיים וביתיים יומיומיים . תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין או בHP או בTUSHIBA אבל בעיקר אני רוצה לדעת על הדגמים החדשים של HP לגיימרים
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב שיחזזיק כמה שנים , בעיקר למוסיקה , סרטי HD , עבודה שוטפת עם הרבה טאבים וקצת עריכת מוסיקה (ableton live) אני לא חושב שאני אשחק כלכך במשחקים , אבל עדיף שהמחשב יוכל להריץ כמה משחקים (לא על גרפיקה high ) התחלתי לבנות , אשמח לכיוון והצעות חשבתי על המעבד הזה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray קירור? לוח אם מומלץ? זכרון שיהיה 4 גיג דיסק קשיח 500 גיג עדיפות לWD כרטיס מסך מומלץ? מארז וספק כח שקטים אני צריך (!) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL רציתי לדעת בכמה פריימים לשניה אוכל להריץ bf3 במפרט זה על ההגדרות הכי גבוהות (ultra) וכמה פריימים לשניה המסך מסוגל להציג
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-