ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב עם חלקים מסויימים יחסית חדשים. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר את החלקים מהישן. דר"א המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה שיש לי: כונן קשיח: 160GB SATA של MAXTOR מסך: F900P של LG צורב DVD + כונן CD + מקלדת עכבר וכד' אני צריך: מעבד - רק של AMD, האם כדאי להשקיע על מעבד ליבה כפולה? מה ההבדל בין Vince ל-San diego? לוח אם - אני מבין שחייב NF4 אבל מה עוד? יש איזה דגם ספציפי שאתם ממליצים? חייב אופציה של OC זיכרון - 1GB לפחות, האם שווה להשקיע על CL2? כרטיס מסך - הכי חשוב, מה לקנות? הבנתי ש-X1800GTO זה כרטיס טוב, עדיף אולי את ה-XL או ה-XT? מארז - יש משהו חשוב לדעת עליו? מבחנתי כולם אותו דבר איוורור -להוסיף אם צריך בכל הרכיבים- האם סוג החברה משנה? ASUS או ABIT, SAFFIRE א…
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
dell 5150 (מחשב נייד !!!) משהו יודע אולי באיזה מהירות של מעבדים הוא תומך? והאם הוא תומך ב2ghz מעבד.. אני ישמח עם תענו לי בהקדם האפשרי... פשוט יש לי נייד כזה ואין לי מעבד רציתי לדעת באיזה מהירות הוא תומך כי יש לי 2 מעבדים של פנטיום 4 אחד הוא 2Ghz והשני הוא 2.4Ghz
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אח של חבר שלי (גיל בסביבות 13-15) מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 2000 , הסברתי לו שזה לא קיים והוא העלה את התקציב בעוד 1500 שקל בערך , למרות שהמחיר הוא עדיין לא האידיאלי מצאתי 2 ניידים שמסוגלים לעמוד בדרישה , הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10843 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10951 מה אתם אומרים ? איזה עדיף? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בתקציב של 3500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מדיה סנטר תכני HD, עבודה משרדית, אינטרנט (הורדות) ומעט פיתוח VS, גיימינג-כמעט ולא. מסך קיים סמסונג 22 WIDE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בע…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב וחג עצמאות שמח, מעוניין בחו"ד על מפרט למחשב, כמו כן מפרטים נוספים יתקבלו בברכה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל מה שמוזכר כאן ועוד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, עריכה ודגימת וידאו, קטיה הכל באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונותDDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS אני לוקחת את זה פעמיים- כלומר 4GB סך הכל. דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 8400GS 512MB HDMI - Inno3D GT210 512MB HDMI אחד מהשניים, איזה עדיף? כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ואפשרות לחיבור HDMI, משחקים כמו סימס ואינטרנט. המסך שלי ה…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 status וההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמל ברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זה האם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה? בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1142 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה אמינות ויציבות של המערכת. יאיך המפרט הזה? הקירור מתאים ללוח מה זה RT? כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 875 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme RT 775 340 ש"ח OCZ DDR2 Reaper 40968MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 470 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 705 ש"ח ASUS GeForce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e Model 32162 1,290 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec Neo HE 650 EC High Efficiency 650W PSU NVIDIA SLI 700 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום... אני צריך מפרט למחשב עד 5500 ש"ח כולל מסך LCD (עדיף 19 INCH) רמקולים עכבר ומקלדת, ללא OC... השימוש העיקרי הוא למשחקים... שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשויים על איכות גבוהה וגם יוכל להחזיק משחקים עתידיים שיצאו... ושיהיה ניתן לשיפור ושדרוג... ושיהיה בו מערכת קירור טובה... תודה...
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב נייד קטן משהו בסגנון ה10-11 אינץ' חשבתי על ה MSI WIND מה דעתכם עליו? בכל אופן אני לא רוצה לעבור את ה 2000 שקל ואני רוצה לקנות או מפה www.ivory.co.il או www.ksp.co.il השימושים שלי הם מיילים אופיס ואינטרנט בנוסף מה זה בדיוק המעבד הזה אינטל אטום הוא ליבה כפולה יחידה? מה הסיפור איתו? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד(אזור ה2500-3000) בעיקר לצרכים בסיסיים(אינטרנט סרטים וורד וכו´). יש לי אפשרות לבחור בין שתי דגמים במחיר מוזל: dell inspiraion 3421 או 3521 בשניהם ישנה האפשרות לגרסה עם הI3 והI5. (בתוספת לטובת הI5 של 500 ש"ח בערך) על מה הייתם ממליצים? מה ההבדלים הרציניים בינהם?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ב סביבות 1500 שקל - מקסימום 2000. אז ככה - אני לא צריך מסך. השימוש במחשב יהיה כזה, אינטרנט-שיתוף קבצים,אופיס,סרטים,צריבה. משחקים לא כל כך מעניינים אותי אבל אם אצליח להריץ משחק ישן אז גם סבבה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך מידע על מפרט מסוים: 1) מארז מהודר עם USB 2) לוח אם לפנטיום 4 אינטל 915P או 915G של ASUS 3) מעבד 3.0 אינטל פנטיום 4 64BIT 4) זיכרון DDR2 עם 512MB מהירות 513MHz 5) כרטיס מסך 6600LE עם 256MB 6) דיסק קשיח SATA 160G 7) צורב DVD X16 כרטיס קול 8 ערוצים 9) מסך LG 1750HQ בגודל 17 אינטש 10) WINDOWS HOME + רישיון + התקנה 11) מקלדת 125 רגילה 12) עכבר רגיל 13) רמקולים 30 WATT עם מגבר מובנה כל זה במחיר של 5750ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא הכי "כבדים" תבדוקו את זה ותנו לי תשובה לגבי שיפורים שאפשר לעשות ועוד מידע שאני צריך לקבל מהם? אם יש דברים שצריך להחליף אז תנו לי את שמו, ומחירו? אם מישהו יכול לתת לי מפרט שלם באותו מחיר שיתן לי אותו והיכן ניתן להשיגו?
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-