עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by amirxbox,

אין צורך במסך וציוד הקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט ואמין. אין צורך באפשרות אובר קלוק טובה. בעיקרון אני משחק PES (למרות שאמרו לי כאן שלא חייב כרטיס חזק עבורו ה6800 שלי בקושי סוחב), מתכנת JAVA בECLIPSE וNETBEANS. מעדיף פחות לבזבז על מעבד ולוח אם יותר חשוב לי HDD מהיר כי הוא צוואר הבקבוק בכלי תכנות כמו NETBEANS. קונה רק באיזור באר שבע בחנויות גדולות כמו פנדס,KSP ואיבורי. אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל זה מה שכרגע יש לי, אם אתם ממליצים לחכות ולחסוך עוד קצת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by urilotan,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  4. השימושים הם אינטרנט עבודה עם מסמכים סרטים (כוללHD) משחקים בקטנה (הירוס 5). יצאת HDMI חשובה.(אם לא עז SVIDIO) המחשב הוא רוב הזמן בבית לכן ניידות היא לא מרכיב חשוב אני חשבתי על מסך 15 אינצ' +-. יש לי הנחנה של 10% במחסני חשמל אם שווה לקנות דגם מסויים משם!? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום ! אני צריך מפרט למחשב למשרד שהשימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט ובOFFICE בקשר לחנויות, אפשר משלוש חנויות רק: TMS, NOACOMP, PANDA. שיהיה HD לפחות 500GB, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. שמהחשב יהיה הכי טוב שיש עד 3000 שקל. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by Nir Pace,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by liranfa,

לא כולל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by The_magament,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואולי גם למכור את הישן כדי להרוויח כסף לשדרוג החדש. כמה לפי דעתכם שווה המחשב שלי? Pentium 4 2.8GHZ + HT, 1GB DDR1, 6600GT + VIVO, HD 80GB, מקלדת ועכבר, רמקולים Creative XFREE (או שפשוט מסתכלו במפרט שלי...). כמה הוא בערך שווה?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום, הרכבתי מפרט בסיוע שלכם ועל פי הרכיבים אותם מצאתי בחנות המועדפת עלי (אין צורף במעבד I7 תושבת 1156). לפני קניה - האם ניתן לחסוך (בלוח, כרטיס מסך) או בפריט אחר ? SEAGATE ST31000528AS 1TB 7200RPM SATA2 32MB 320.00 ₪ 1 G.Skill DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 380.00 ₪ 1 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK 110.00 ₪ 1 Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E 1,260.00 ₪ 1 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX No-PSU 260.00 ₪ 1 Samsung Cream 2333T 23" Wide FullHD LCD 8ms Panel-PVA 875.00 ₪ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 135.00 ₪ 1 Seasonic …

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תלת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). revit, 3ds max, autocad, photoshop, אופן השימוש: כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוצייה אני לא יודע, גודל מסך רצוי 24 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. Started by ex_,

אני צריך עזרה באיתור הפונקציה(אם בכלל) לנעילה/פתיחה של הרשת האלחוטית אני עוזר למישהו שלא גר בארץ ולא מבין כלום במחשבים והוא לא מצליח להתחבר לרשתות אפילו שמופיע לו שהוא מחובר הוא עדיין לא יכול לגלוש(אין firewall) אז אני מניח שזו הפונקציה של הנעילה או יש איזה שהוא firewall מובנה או משהו כזה?(כלומר לא תוכנה חיצונית) תודה,

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by icebreak,

יש לי שאלה, בכמה נראה לכם אפשר למכור מחשב עם: AMD ATHLON XP 1700+ PALMINO ASUS A7V-266E 512+256MB (OCZ DDR RAM ספק 300W + מארז SIMBADDA ATI RADEON 9600PRO 256MB כונן DVD-ROM ASUS *12 מאורר AEROCOOL XCOOL למעבד

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by aviv_assulin,

הצרכים הבסיסיים למחשב הם מאוד פשוטים - פנאי ובידור. אינטרנט, סרטים ברזולציה גבוהה, ומוזיקה. על מה עדיף ללכת ומדוע? וד"א האם המחיר (2400 ש"ח דרך אנגליה) שווה? תודה רבה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by amarn,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן מחשב נייד של TOSHIBA בדגם המפורט בכותרת. אני רוצה לדעת עם יש אפשרות שתהיה לי תאורה במקשים? אם כן -איך אני מפעיל את האופציה הזו? עוד שאלה- ראיתי שיש משהו שנקרא HWSetup מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Norm4nde,

צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...

17. Started by tobul,

שלום יש לי נייד של לנובו. כרגע יש עליו זיכרון של 1 גיגה (2 של 512 DDR2 במהירות 667) הגעתי למסקנה שאחד לא מספיק לי (השימושים של המחשב הם נטו אינטרנט צפיה בסדרות וזהו) אני רוצה לשדרג ל-2 גיגה ... 1- השאלה היא כזאת האם שווה לקנות 1 גיגה במהירות של 667 כפול 2 או לקנות זיכרון אחד של 2 גיגה ב-667 האם יש הבדל? 2- איך קינגסטון בניידים? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by eliors5,

החלטתי לעשות השוואה בין שני מפרטים,הראשון מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואתם המבינים תחליטו מה עדיף ולמה. (רק אני רוצה להזכיר שמטרת המחשב היא גיימינג.) הראשון (INTEL): מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=77…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by tomergt9,

שלום , אני רוצה לקנות מחשב גיימרים ב 3500 שקלים , עד 4000 גג . עכשיו אני רוצה שמישהו יעשה לי מפרט. אבל 2 דרישות חשובות: 1)המעבד intel core i5 2)וכרטיס מסך שיכול להריץ כל משחק שקיים היום שמריץ משחקים כמו BF , GTA IV , CRYSIS וכו' . תודה על העזרה . ואם אפשר, מחברת KSP לבנות את המפרט , ועוד חברות מומלצות לגבי מפרטי מחשב .

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by shronxx,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים כולל מסך 15 אינץ עכבר מקלדת צורב די וי די ועוד כונןן כלשהו ושאר הרכיבים הפנימיים...ושיהיה ניתן להשיגם ב PANDAS או נועה מחשבים.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by syberpuppy,

שלום, אני חדש בפורום אז נעים מאוד לעיניין: אני צריך לקנות מחשב בתקציב של כ5000 שח, אני קונה ישירות מספק במחירי עלות + מעמ. 1. מה התקציב? 5000 שח. 2. מטרות המחשב? עבודה ומישחקים (אני לא גיימר- לא צריך שהמישחקים הכי חדשים יפעלו ב1200X1600 עם 50 פריימים לשנייה, מספיק שירוצו על המחשב ויראו סביר). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן - מקלדת ועכבר (חשוב לי שיהיו טובים ועמידים), ואם נשאר תקציב אז גם רמקולים טובים לסראונד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן- יש לי HD IDE 120GB, אז מקום זה לא בעיה אבל כדי שיהיו ביצועים נורמליים אני צריך HD קטן ומהיר, לא צריך מסך, לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך סאונד מטורף, כל 5.1 ערוצים שמקבלים עם הלוח אם יספיק לדעתי. 5. הא…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by TheReaper,

אחותי מחפשת מחשב נייד קל והיא ראתה את המבצע הבא בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13033 אני לא מכיר בכלל את כל השוק של הניידים אז חשבתי לשאול פה לגבי המבצע או אולי מחשבים יותר מומלצים באותה קטגוריית מחיר * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית וגלישה (אולי משחק של SIMS פעם ב..) * גודל המסך? 13 אינץ * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מחשב שיכול לשרוד יום לימודים בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אם לא דרושה תוספת * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מעל 300 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומ…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by roeesnir,

ונותן הןדעת שגיאה: 0175: Bad CRC1, Stop Post task. יש למישהו מושג? יש לציין שהחלפתי בטריה לביוס וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by KMA12,

מישהו יכול להביא לי מפרט של מעבד ולוח אם ב1500 שקל?.....לא חשוב AMD או אינטל העיקר 64ביט

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים