ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
המחשב מתחמם ברמה די גבוהה למרות שהמאוורר וגוף הקירור תקינים. יש המלצה על משטח קירור למחשב הנ"ל ? הנייד אמנם "13 אבל אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב נייד של "15. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה קוררה אנשים טובים!!! אני גל... ואני כבר מלאא זמן מנסה להרכיב לי מפרט... אז עיינו: Amd athlon 64 3200+ Venice 939 OEM 1150 Gigabyte GA-k8nxp SLI 939 nforce3 1220 GeIL 2GB 2*1GB Valve Pc 3200 DDR 400 1520 Gigabyte GV-Nx78x256V-B Gforce7800GTX 256MB 256Bit DDR3 Vivo 3345 Creative Labs SoundBlaster Audigy 2 ZS 24 bit BOX 550 Zalman cnps7000B-CU LED 92MM Fan 245 WD WD1600SD 160GB SATA150 7200rpm 522 Floppy Disk Drive 1.44 3.6" 49 TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt 500 NEC ND-S540A Dual Layer DVD+-COMBO 400 case …
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, לא סגור אם זה קשור לפורום הזה.. אבל הביאו לי מחשב של GATEWAY - ZX6971-UB20P http://us.gateway.com/gw/en/US/content/model/DO.GDGAA.002 זה הדגם לא הבנתי מהמפרט הנ"ל אם יש כרטיס מסך . ניסיתי להוריד גם AIDA32 או אוורסט אבל הם לא מזהים את רוב החומרה של המחשב.. מישהו אולי יודע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לסטודנטית שיעבוד בעיקר עם Adobe Premier / Photoshop .. מסך שיהיה בינוני.. משקל לא פונקציה.. מה דעתכם על זה? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=732 אשמח אם תגיבו
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Radeon RX 5500 XT OC EVO 8GB GDDR6 כאשר ברשותי לוח אם Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP. כרטיס המסך הוא PCI Express 4.0 בזמן שלוח האם שלי הוא 3.0. האם זה יעבוד??? במפרט טכני שמצאתי באמזון, מופיע בדרישות: PCI Express® 2.0 or higher version based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard in order for the card to be compatible with. האם אפשר לסמוך על זה?? לא מצאתי התייחסות בשום מקום אחר...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב עד 3500 שח .. המחשב ישמש ללימודים והוא צריך להיות על גב של אישה. החנות שהכי טוב לי לקנות ממנה זה ksp תודה ל העזרה משה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחר סקר קצר שערכתי, אני מתלבט בין ה-lenovo c-100 G2G שמחירו 4800 ש"ח ל- lenovo c-100 B5G שמחירו 5000 ש"ח ולבין הטושיבה סטלייט M-70 340 שמחירו 4800 ש"ח. האם נכונה העובדה שהמסך הקריסטלי של הטושיבה מעייף יותר את העינים ושאור אחורי גורם לסינוור? האם נכון שלנובו היא חברה סינית שקנתה את IBM ושמחשבי לנובו לא באיכות שהיו IBM? אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן..! אני רוצה לקנות מחשב... מה עדיף לי אינטל או AMD??? ולמה... המחשב הוא למטרת מוזיקה סרטים משחקים הדברים הרגילים אבל שיהיה מחשב תותח!! המחשב צריך לכלול הכל כל הרכיבים+מסך (שטוח ,לא LCD) +הרכבה+מקלדת ועכבר, אין צורך ברמקולים יש פה שני מפרטים של AMD שחברים באתר הביאו לי מה יותר טוב מבניהם ואם אתם יכולים לתת לי עוד הצאה יותר טובה מאלה המחיר המקסמילי שלי הוא 5 אלף אלה ההצעות: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra Socket 939, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32* CL 2.5-3…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה להרכיב מחשב בשביל אישתי. היא בעיקר רוצה: - לראות סרטים ב-HD - לשחק ברזולוציה 1920X1200 אבל היא לא גיימרית או משהו כזה הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח לקופסה בלבד (ללא מסך וכו') הרכבתי ערכה כדי להתחיל עם משהו - אודה מאוד על המלצותיכם כיצד ניתן לשפר את המפרט, במיוחד אם שמתי משהו לא ענייני http://tms.co.il/preview/spec/m59ywv3s בתודה מראש, ז'אן
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יותר מדי קריסות ואיטיות לפעמים. דבר נוסף, המחשב מחמם לי את החדר בצורה קיצונית, הוא יושב בתוך כוך כזה מעץ(יש למארז מאוורר בצידו), ואין לי מושג מה גורם לו לפלוט כמות קיצונית של חום, אני מניח שזה חלק מהקירור(המחשב עצמו מציג טמפ' סבירות לעונה), אשמח להצעת פתרונות קירור אלטרנטיבות לקירור סטוק במחשב שלא יגרום לו לפלוט חום לחדר. כמו"כ אשמח לחו"ד לגבי שדרוג מערכת הפעלה (לשדרג לX64 ? או לעבור ל VISTA?,המחשב שלי יכול לעמוד אני חושב בדרישות של VISTA) המחיר הוא לא פקטור, זה לא שאני הולך לקנות מחשב חדש... חשבתי על הוספת זכרונות לגבי HD אני די מתלבט בין פנימי לחיצוני כרטיס מסך לא יודע, הוא מציג גרפיקה נאה למדי אבל נראה לי הוא מעפן והוא זה שגורם לקריסות. אולי כרטיס קול ורמקולים נחמדים ב…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ממש בסיסי לאימא שלי, שמעולם לא נגעה במחשב. ישמש לאינטרנט, קצת אופיס אולי וכדומה. חשוב שיהיה הכל, מקלדת-עכבר-רמקולים-מסך וכו'.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אוקיי אז הראשון: . מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פייסבוק , וסרטים שהבחור רואה דרך הטלוזיה (LCD 32" והוא רואה תמיד באיכות טובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" אז 1600X900 אבל סרטים דרך 37" טלויזיה (אבל לסרטים לא משחקים) -לאילו הגד…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח שימושים: ביתי בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') התעסקות עם קבצי RAW בקשות ספציפיות: נפח אחסון רב (עבור התמונות) את המפרט אבקש לבנות ב"נעה מחשבים" - www.noacomp.co.il המחיר עד 3000 ש"ח כולל מסך 23"-24" פשוט וזול (אפשר שהמסך יגיע מחנות אחרת)
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2057 איך הדגם הזה? יש לו 3 שנים אחריות.. השאלה אם זה באמת נותן משהו.. איך השירות של DELL בכללי? מישהו התנסה איתם כבר? ועוד שאלה לפי מה שאני קורא פה מצטיירת תמונה שמסובך להתקין מערכת הפעלה על נייד האם זה באמת נכון? אני לא אמור לקבל את כל הדרייברים על דיסקים כמו שאני קונה מחשב רגיל? ההתקנה היא לא כמו התקנה על מחשב רגיל.. אני מצטער אם שאלתי שאלות טיפשיות פשוט אף פעם לא התעסקתי עם מחשב נייד..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, המחשב דל E4300, עם XP מותקן ויכולת שדרוג לויסטה עסקים (ובהמשך כמובן לWIN7). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מחיצה (partitioning) בהארד דיסק, כך שמערכת ההפעלה תהיה בכונן אחד וכל המסמכים והמדיה בכונן השני. האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? האם אני צריך טכנאי עבור זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט של אינטרנט ועובדה משרדית, בתקציב של עד 3500 ש"ח. מצאתי את הדגם 7070 של HP שנראה לי הכי משתלם ביחס למחיר - מעבד c2d, זיכרון 2Gb, דיסק 160Gb http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9240 השאלות שלי: 1. מה דעתכם על הדגם והתמורה ביחס למחיר? האמת היא שאני צריך הרבה פחות מבחינת חומרה, אבל ההבדלים במחיר הם 600-700 ש"ח ככה שכדאי ללכת על משהו מתקדם. האם יש מחשב אחר שמומלץ במפרט דומה ומחיר יותר זול? 2. האם ידוע לכם איך הוא בתחום ההתחממות יחסית לאחרים? זו הבעיה הכי גדולה במחשב הנוכחי שלי, שמתלהט אחרי רבע שעה של עבודה... 3. האם יש איזו מניעה לקנות את המחשב מבאג? המחיר בזאפ נמוך ב-150 ש"ח מבאג, אבל מדובר על חנות גדולה ומוכרת. מה דעתכם? …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה בגרפיקה ממוחשבת לחברה שלי. סכום השקעה כולל מעמ 10,000 ש"ח הציעו לי IBM T60 על דגמיו השונים האם מישהו יכול לעזור לי לגבי מפרט ומחיר ? לא מבין כלום בגרפיקה האם עדיף DELL latitude 820 עם כרטיס מסך מסוים?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-