עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, זקוק לחוות דעתכם על המפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 + - 2. מה שימושי המחשב ? 90% משחקים + משחקי רשת, 10% צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיצאו ושיצאו BF3, MOH, WF3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרוש סט מקלדת ועכבר אלחוטי איכותי + מסך 22-23 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Drazick,

שלום. אני רוצה את עזרתכם בחיפוש העסקה הכי זולה למחשב לסטודנטית. לא איכפת לי חברות או כל דבר אחר. אני פשוט מחפש עיסקה עם הכי הרבה תמורה לכסף. אבל יש כמה דברים מנחים: 1. מסך LCD מינימום 17 אינטש. 2. מינימום 2 GB זיכרון. 3. כרטיס מסך לא און בוארד. 4. אין צורך במ"ה. 5. מקלדת + עכבר. מישהו מכיר את העסקה עם הכי הרבה ביצועים להכי מעט מחיר? כל עזרה תוערך... תודה.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

אניי ודע שזה קשה אבל בבקשה זה דחוף.. לסטודנט אפשר כרטיס מסך OB אני צריך מפרט אני בטוח שתתנו מבוסס AMD אין לי בעיה, וגם מסך LCD 17" שיהיה כמה שיותר אמין וציוד היקפי שזה רמקולים קצת אם אפשר טובים כי אחי אוהב מוזיקה ומקלדת ועכבר מיקרוסופוט המחשב יעבוד בנוסף לזה על אימיול 12 שעות ביום.. לטיפלוכם =] בבקשה זה רציני ואפשר לחרוג עד 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by jehova,

שלום לכל המומחים, אשמח בבקשה לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=width: 80, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] BX80646I54590 - Intel i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Box (With Fan) שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 917[/TD] [/TR] [TR] [TD] H97M-Pro4 - ASRock Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ C…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/xfxr7970/5

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by saarshai,

רכשתי FUJITSU T4215 למי שמכיר. ישלחו לי אותו מארה"ב. אמאמה - אחריות. מי היבואן הרשמי של פוג'יטסו? היכן ניתן למצוא מעבדות מיועדות ל-LIFEBOOK? איך כדאי להסתדר עם תיקונים עתידיים (טפו טפו טפו)?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by lee.,

שלום לכולם. ההורים שלי מעוניינים במחשב חדש במקום הישן שלהם. אני מנסה להרכיב להם מחשב כדי שלא יקנו אחד מורכב פשוט וזול שיתקלקל מהר מדי. השימושים העיקריים יהיו גלישה, אולי משחקים די ישנים של הנכדות עניתי על השאלות, והרכבתי מפרט עם כמה אפשרויות שונות שיופיעו אחרי התשובות. אשמח לעזרה והכוונה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 200 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה במצגות. אולי משחקים ישנים(HoM&M4 אולי גם 5) המחשב לא אמור לשמש לצפייה בסרטים, אבל לא מן הנמנע שהוא כן יעשה זאת בהמשך. צפוי מסך חדש, כנראה 22-24 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by niceguy22,

שלום לכולם רציתי לשאול כמה זיכרון צריך או יותר נכון מומלץ לשרת קבצים שאמור לטפל בחמישים תחנות עבודה ועם DATA של 1TB ואם אפשר בבקשה להסביר גם למה כי יש לי תקציב מוגבל איזה זכרונות של איזה חברות מתאימים לשרתים? אמרו לי שצריך להתאים זכרון ל AMD או לאינטל לפי מה שאתה קונה האם זה נכון? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. התלבטות בין הדגמים הללו: HP Pavilion DV5-1179ej ו LG R510 -P18 בדגם של ה 14". המפרט יותר חלש במחשב של LG אך יש בו אפשרות לקחת את המחשב עם מסך יותר קטן שזה יתרון? הכרטיס מסך יותר חלש 9300 לעומד 9600 ב HP, האם ההבדל הזה משמעותי מבחינת חיי סוללה וביצועים? אני נוטה ללכת על המחשב שבו חיי הסוללה יהיו גדולים אך אם ההבדל זניח בין 2 הדגמים אני אקח את ה HP. מבחינת משקחים, 9300 יכול להריץ משחקים חדשים כמו GTA (גם אם לא על ההגדרות הכי גבוהות) בצורה חלקה? תודה רבה לכולם, איתי

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by amarn,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן מחשב נייד של TOSHIBA בדגם המפורט בכותרת. אני רוצה לדעת עם יש אפשרות שתהיה לי תאורה במקשים? אם כן -איך אני מפעיל את האופציה הזו? עוד שאלה- ראיתי שיש משהו שנקרא HWSetup מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. כמו בכותרת. פרטים נוספים: משמש בעיקר לאינטרנט (גלישה, צפיה בסרטים) ומשחק רשת (ARCHLORD). דרוש ציוד היקפי: מקלדת (רצוי אלחוטית), עכבר (רצוי אלחוטי), רמקולים (זולים,יש אלחוטי?), אוזניות ומיקרופון, מצלמת אינטרנט (לא חובה). כרטיס מסך: כפי שציינתי ישמש כרגע (ייתכן בעתיד למשחקים אחרים) בעיקר לאותו משחק רשת (כרגע יש לי ATI 2600XT). מסך: כרגע סמסונג "17, ייתכן שידרוג עתידי. מערכת הפעלה: אין צורך ציוד קיים שייתכן שאפשר להעביר: כרטיס מסך (ראה לעיל), זיכרון: 2x1GB קינגסטון 533mhz (לגבי ה533 אני לא סגור).

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by ofcourse,

היי, אני מחפש אולטרבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית אם המון טאבים פתוחים. חשוב לי שיהיה קל, מסך בין 11-13 אינצ. SSD של לפחות 256 , עדיפות ל 512GB. בינתיים ראיתי את [h=1]Samsung NP900X3E-A02IL בסביבות ה 6.7K. [/h] אשמח לקבל המלצות וחוו"ד. זה פחות או יותר התקציב, אבל אשמח לפחות. תודה ושבת שלום. רון.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. שלום ותודה מראש על התשובות ועל האתר המושקע . אני מחפש מחשב לאופיס, אינטרט NGN וצפיה בסרטים ללא משחקים. חשוב שיהיה תואם אובונטו וגם Win7, רצוי עם אפשרות שדרוג בעתיד. מצאתי באתר מסחרי את המפרט הבא שדיי דומה למפרט המומלץ כאן באתר: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ- מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz- זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ- כרטיס מסך -FX9600GT-1024MB/DDR2/HDMI דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

20. אני מעוניין במחשב נייד לצורך שימוש ב OFFICE ובאופן מזדמן גם עיבוד תמונה ב GIMP. האם יש סיבה שלא להסתפק בדגם הזה? (מפרט כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10281) האם ה VISTA לא תעמיס עליו יותר מדי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. שלום לכולם, בעקרון אני איש של מחשבים ניידים, אני מחזיק בשלושה כרגע בבית, אבל אני צריך לצורך עבודתי ולימודי מחשב שולחני, המטרה היא בעצם שיפעל כמעט כל יום רצוף, לצורך התחברות מרחוק, עבודה על קבצים, להקים עליו מכונות וירטואליות = VMWARE לתרגל דברים, לבדוק, גם אולי צפייה בyoutube ואולי סרט פעם בה. בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה זה ככה: מחשב שקט, כמה שפחות רעש, שלא יתחמם ויהיה קירור טוב גם לצורך הפעלה ממושכת וגם כי אני רוצה להצליח לישון כשהוא פועל. שיהיה זיכרון 4 גיגה לפחות, אם נכנס יותר וזה עדיף לגבי חלקים אחרים, אז שיבורך, אני מצפה להפעיל עליו לפחות 3 מכונות וירטואליות בו זמנית. אני צריך שיהיה 500 גיגה לפחות, כמובן שיותר יהיה אחלה. שיהיה חזק, שיהיה יציב, שיהיה מהסדרות מעבדים החדש…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי תקציב של כ- 2000-2500 ש"ח לקניית מחשב. המחשב הוא לצורך ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס) ובשאיפה להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר. כמובן שרצוי שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות (הנוכחי מחזיק 5 שנים והגיע זמן להחליף). מה המפרט המומלץ לתקציב שלי למארז מחשב (ללא מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר וכו'). כמו כן אם אשמח אם מישהו ימליץ על חנות באזור מודיעין (ברדיוס של 20 ק"מ). תודה...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום כולם! אז ככה אני בונה מפרט לחבר לעריכת ווידאו בלבד, שום OC, שום משחקים, רק עריכת ווידאו. חשבתי על המפרט הזה: conroe e6600, 2gb value memory (2*1gb pqi 667mhz=220$) intel dg965ss 2*250gb (samsung spinpoint sp2504c) זהו בגדול... צורב ופלופי וכאלו זה בקטנה (אלא אם כן יש התנגדות לפלופי ג'נרי וnec7170A) תודה לכולם, naorai

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  24. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי זה התוכנית הסופית שלי! http://www32.brinkster.com/dvirus89/mifrat_sos.doc אתם מוזמנים להגיד לי אם יש לכם רעיונות לשיפוצים באותו מחיר. תודה רבה! תגידו לי איך מה שבחרתי..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים