עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zwex35,

לחבר שלי יש כבר מחשב ישן שבקושי מריץ משחקים והוא רוצה להתחדש הוא מתכוון לקנות מחשב ב-4000 עם חריגה עד 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Crysis,Call Of Duty: Modern Warfare 2, CSS ועוד כמה שאני מאמין שהוא יוריד =] יבוצע אוברקלוק בערך אחרי חצי שנה\שנה. העדפה למעבד Core i5 ולכרטיסי מסך החדשים של ATI. אין צורך בציוד הקפי יש לו כבר הכל, שהמחשב יהיה שקט וזקוק להרכב המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. שלום! אחי רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי עבודה, כלומר, שיהיה חזק ומתאים לעריכת תמונות ווידאו: כול החיבורים הדיגיטליים הקיימים, כונן קשיח גדול מספיק, מעבד חזק, כרטיס מסך (ידוע לי, שקיימים כרטיסי מסך מיוחדים לצורך הנ"ל, אך האם ישנם כאלה גם למחשבים ניידים? והאם יש צורך באחד כזה, או שמא אפשר להסתפק בכרטיס מסך רגיל?), מסך טוב (אני מניח שלא TN?). המחשב אינו לצורך משחקים, אך, אם זה אפשרי שגם יתמוך במשחקים חדשים וכבדים, מה טוב! ואינטרנט אלחוטי, אך אני מניח שזה מובן מאליו. מה הרכיבים החשובים ביותר לעבודה מסוג כזה? האם כיסיתי את הכול? נוסף לכך, האם התקופה הקרובה היא תקופה טובה לקניית מחשב נייד, או שמא בקרוב תצא טכנולוגיה חדשה / תהא ירידת מחירים? (ברור לי שיוצאות טכנולוגיות חדש…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Daniel Malul,

אהלן 1. תקציב מירבי עד 3000 ש"ח, ללא חריגות 2. שימוש המחשב- עבודה משרדית בלבד, לימודים 3. יש צורך בציוד היקיפי-עכבר 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. השקט במחשב חשוב, אך לא קריטי 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. יש צורך במערכת הפעלה windows 10 ואופיס עדכני של השנים האחרונות 8. מעדיף לרכוש בIvory 9. קניית המחשב מתוכננת במהלך שבוע הבא 10. אין בקשות מיוחדות בנוגע לחיבורים מסויימים 11. לא חשוב לשמור על שדרוג המחשב, אך רצוי שיחזיק שנים טובות 12. הערות נוספות- אשמח לחוות דעת על המפרט מחשב הזה- https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26677 תודה רבה

5. המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  6. אהלן, מעוניין לרכוש מחשב חדש, כאמור ללא צ''ה ו-OC. השימושים העיקריים של המחשב יהיו העברת DVDים אל המחשב, עריכה (קלה יחסית) בדו מימד של החומר וצריבה בכמה עותקים (סביר להניח שאצטרך מגדל צריבה של 3 בסופו של דבר). מלבד זה הוא גם ישמש להורדות ואם יהיה לי גם זמן לנשום בחיים אז פה ושם משחקים, אבל משחקים זה בטח לא יהיה שימוש עיקרי שלו. את היעוד העיקרי אני כמובן רוצה שיעשה כמה שיותר מהר, אמין ויעיל, וזה הכי חשוב לי. מתכנן ללכת על: מעבד: INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE 1333MHZ FSB BOX כ. מסך: Gainward Bliss GF 8400 GS 256MB PCI-E DVI+TV OUT DX10 (המליצו לי עליו ככרטיס טוב למי שמתכנן לשחק מדי פעם - אם יש השגות והצעות בטווח המחיר - אשמח לשמוע). כונן קשיח: WD Cavia…

• 14 תגובות
    • 772 צפיות
  7. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן, 3350 שקל כולל החריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ורמקולים(שניהם שחורים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי מספיק כרטיס קול מובנה על לוח אם, כונם דיסקטים לא נחוץ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שישתלם כמה יותר ושישאר בגבולות המחיר והאיכות הנדרשים למשחקי…

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by amirn,

תעזרו לי בבקשה ליצור מפרט *מזיגזג* בלא יותר מ-2400 ש"ח למטרות: אינטרנט, אופיס, משחקים לא כבדים צריך לכלול: הכל חוץ ממסך (צורב רגיל או צורב DVD, פלופי, כרטיס רשת OB, כרטיס קול OB, כרטיס מסך לא OB, עכבר ומקלדת ... עדיף 512MB אם אפשר HD לפחות 80GB, מארז עם USB מקדימה וכו,) תודה

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  9. המחשב מיועד למשחקים חדשים ועם OC חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Q6700,1066MHZ, 8MB tray לוח: EP43-DS3L או EP43-UD3L זכרונות: DDR2 800MHZ 2X2GB OCZ Reaper HPC edition דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, ST3500418AS כרטיס מסך: Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie קירור למעבד - לא הוחלט עדיין: Ultra 120 eXtreme Thermalright Scythe infinity Tuniq tower 120 ספק כח: SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX Chieftec 650W active PFC 12cm fan 24pin מארז - לא הוחלט אז ככה מה אתם אומרים בכללי? ספק כח - כמה W אני צריך, הבנתי שבגלל הכרטיס מסך אני צריך 550W לפחות ? מארז - האמת…

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  11. :-P שימושיים כלליים = הכל, חוץ ממשחקים, כמובן ותוכנות עריכה גראפיות למיניהן.. סרטים, אופיס, אינטרנט וכדומה. אני זקוק גם להמלצה למקום קנייה בבאר שבע, שייתנו שירות איכותי, לא כמו KSP או אייבורי. תודה

12. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  13. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤942 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3737 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: L…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by calc50,

שיהיה גם למשחקים - עד 9000 ש"ח עם הליבה החדשה ביותר של ה סנטרינו.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. Started by dNk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חלקית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pes/Fifa 12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 17 אינץ', בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני אקנה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אובר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אוקיי זה המפרט.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TEMPEST ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=550VXEU מסך מחשב Samsung 22" T220 2ms LCD ¤1019 …

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by VortexD,

משהו פשוט לגלישה וקצת עבודות באופיס ומוזיקה עם ספק ומארז ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) מהר כמה שאפשר בבקשה ומחנות אחת בצפון תודה למי שיוכל

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by b127,

לאחרונה התחלתי לשחק קצת במט"ח, כרגע עדיין בדמו או על כסף קטן, אבל הולך לי לא רע ויכול להיות שאתמקצע בענין. הנוגע לכאן הוא שהמחשב שלי חורק תחת העומס, וחשבתי על קניית מחשב נוסף שישמש אותי רק למסחר. אין לי תקציב כי אין לי ידע בדרישות המינימליות. נתחיל בכך שהמערכת חייבת להכיל יציאת לשני מסכים ברזולוציות גבוהות, (צריך הרבה שטח מסך). המערכת חייבת להשיג פינגים נמוכים, (שמעתי משהו על כרטיס רשת שיכול להאיץ את התעבורה של התוכנה שאני מעונין). עכבר מדוייק ומהיר 0 קריסות, (כל קריסה יכולה להפסיד מאות דולרים במיידי) שקט, ( הוא פתוח כל הלילה לידי) מהירות עיבוד נתונים מספריים, (כרגע יש לי D930 ואני רואה שיש מקום לשפר עוד) נ.ב. אני חובב מחשבים וחומרה, כך שעל תענוג של להיות בעל Q6600 שוה לי…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by eliranl,

המחשב לגיימר דרוש מעבד QUAD ציוד הקפי כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים-ציוד הקפי שיהיה איכותי ביותר לא לשים סתם זבל ,המסך חייב להיות 24 אינץ'. דרוש מערכת הפעלה+התקה. יתבצע OC חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Seagate ST3750640AS 750GB SATA2 16MB ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750640AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1340 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום.. לחבר שלי יש מחשב נייד Acer Aspire. ("4700 ומשהו" על פי דבריו. לא זוכר דגם מדוייק) עכשיו הוא טוען שהפד עובד בסדר וגם הכפתורים, ולפתע זה מפסיק לעבוד. כלומר, הסמן עדיין זז, אבל לא נלחץ שום דבר. ריסטרט למחשב פותר את הבעיה. עכשיו רציתי לדעת אם יש סיכוי לתקן את זה ללא פירמוט או ממה זה יכול לנבוע. במידה וזה חריג ולא בעיה מוכרת, ניתן לפרמט (יש כבר גיבוי והכל). רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות, או האם אתם מכירים בבעיה. תודה, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. זה אותו הדבר כמו בדסקטופים ??... אם יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה... אני יכול לבקש מהחנות שקניתי שיבואו לי את הויטסה ואני אתקין במחשב אחר ?.. תודה לעוזרים, יהב

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by Sheffer24,

שלום לכולם אני חדש בעולם המחשבים הנישאים אז אודה אם תוכלו להתחשב בכך בתשובה. קיבלתי לפני שבוע מאחותי את המחשב הנישא הישן שלה. מדובר ב HP Pavilion dv6636nr. כבר עשיתי פורמט והתקנתי win7 רציתי לדעת אם יש דרך לנקות אותו קצת (כמובן אני מתכוון לחלקים הפנימיים) כמו כן אני יודע שהסוללה של המחשב לא במצב טוב אז יש דרך לשפר את זה או להחליף איפשהו. המחשב במקור נקנה בארה"ב אז אין אחריות בארץ. תודה מראש על כל עזרה באחד מהנושאים.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים