עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך חוות דעת על המפרטים הבאים: החשב ישמש בעיקר לתיכנות אופיס ואינטרנט אבל גם למשחקים. לא חייב את הרזולוציה הגבוהה ביותר העיקר שירוצו חלק ברזולוציה נורמלית. מסך יהיה 22". מפרט מספר 1: מעבד: E7200 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: GEIL DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 9800GT 512MB ד.קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB מארז: NZXT ALPHA ? NZXT PP500W PSU מפרט מספר 2: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: GAINWARD GFORCE 9500GT 1GB ד.קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 7200RPM 16MB מארז: סטנדרטי עם ספק 500W מפרט מספר 3: מעבד: E8400 לוח אם: MSI P6NG ATX 7100 זכרון: MUSHKIN DDR2 1GX2 800 MHZ CL-5 כ.מסך: TWINTECH NVIDIA GEFORCE 94…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. קודם כל תודה על העזרה! להוציא 4000 שקל זה לא בא ברגל ובזכותכם אני יודע שאוכל לעשות קנייה חכמה אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה משרדית (כלומר, הרבה תוכניות רצות בו-זמנית, כולל VS 2008) כמה דרישות לגבי זה: 1. אני לא צריך שום ציוד היקפי מלבד דברים ספציפים שתיכף אגיד 2. יש לי מסך 19" LG מדגם Flatron L1960TR - רצוי כ. מסך שיתממשק איתו טוב 3. אני רוצה רמקולים טובים+סאונד טוב. אני לא אומר משהו מקצועי, אבל שיהיה טוב.. נמאס לי מרמקולים של 400W שיש לי כל החיים 4. ללא OC - אני לא יודע איך לעשות את זה, ואני לא ממש רוצה להסתכן (למרות שאני תוכניתן חחח) בכלליות - מחשב 4000 ש"ח למשחקים, ללא מסך ועם רמקולים טובים. שוב המון המון תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. התקציב 8K לא כולל מסך וציוד נוסף, אני עדיין מתלבט בין המארז אנטק 1200 ל P182, אני לא רוצה תנור חימום בחדר (למרות שעוד מעט חורף...) אז חשוב לי מארז עם קירור טוב. כמו שציינתי המחשב הוא עבור מסך 24" של DELL שאותו אקנה בנפרד, האם מערך CF של 4850 יעשה את העבודה? כלומר לשחק עם רזולוציה מקסימלית עם פריימים טובים? הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤712 מארז: Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤971 ספק כוח: Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤611 זיכרון: G.Ski…

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by yot,

באחד מימי על גבול רצועת עזה נתקלתי בפירסומת של אחת מרשתות המחשבים וחטפתי איזה שוק קטן.. מפרט שלדעתי (הלא מעודכנת) הוא ברמה גבוהה מאוד במחיר זול מאוד.. עכשיו בגלל שאני לא מעודכן (אינעל הצבא הזה) אני צריך את עזרתכם במציאת הקאצ'.. מעבד: Core 2 Duo E8200 לוח אם: Intel Pearl Creek G31 הארדיסק: 320GB SATA2 16MB (לא צויין של איזה חברה) זיכרון: 2048 DDR2 800 גם לא צויין של איזה חברה כ. מסך: GEFORCE 8600GT 512MB גם לא צויין של איזה חברה צורב DVD מחיר: 1999 ש"ח ברור לי שהחלקים יהיו מחברות הפחות טובות..אבל מבחינת הלוח אם, הזיכרון והכ. מסך זה רק אומר שאפשרויות ה-OC לא יהיו בשמיים אם בכלל.. אבל זה לא מעניין אותי. השאלה היא כמה זמן לדעתכם המחשב הזה יחזיק משחקים מודרניים (מקסימום עוד שנ…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

שלום חברים, יש לי שאלה לגבי היציאת HDMI במחשבי DELL INSPRION ראיתי ישנם יציאות כאלה אבל אין יציאת S-VIDEO או TV-OUT אני יכול לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הHDMI אני מקבל מעביר לRCA או משהו ? ומהי בדיוק יציאת HDMI? תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום,אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Gta Iv,Pes 09,Lord of the rings:Conquest,Hero,Mafia 2 וכו'... ואני מצפה שהכל יעבוד על רזולוצייה גבוהות. כמו כן,אני מעצב בפוטושופ וכדומה אז הוא צריך להיות בהתאם. אני גם מתכנת בשפות כמו C פלוס פלוס,אסמבלר וC שרפ אז אם זה דורש משהו שתדעו... אין צורך בשום ציוד הקפי,ואני לא צריך OC,וגם לא צריך צורב. אם אפשר שהמארז יהיה בצבע שחור/כחול כהה שיתאים לצורב שלי :] אין גם צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט,והארד דיסק של 320 ג'יגה לפחות,עדיף 500... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by zzz727,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 מה דעתכם על המפרט הזה אבל עם כמה שידרוגים כמו 2 ג'יגה מהירות כרטיס מסך 9600gt שזה יוצא 2927 כולל המסך... יש לי בערך עוד 400 ש"ח להשקיע כדאי להוסיף עוד משהו מלבד זה?? ומה דעתכם על המסך והחברה?? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by Talker,

תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by itay0gabi,

מפרט המחשב הנוכחי: Intel Pentium 4 512mb Ram 2.80GHz Radeon9200 אם יש משהו ששכחתי תגידו ואני יוסיף. אני רוצה להשקיע חלקים חדשים למחשב בסכום של 1000 שקל. אני לא הכי מבין בזה, אז בבקשה תגידו לי אם אני יכול לשדרג את המחשב שלי ב1000 שקל למשהו טוב ואם כן אז איזה חלקים אתם מציעים לי ליקנות? תודה!!

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by ~Bulldog~,

משחקים, הסבת סרטונים מהמצלמה לפורמט DVD לטובת הילדים ולעיתים רחוקות solidworks. Q9550 EP45-ds4 2X2Gb kingston hyperx cl5 - לא סגור לגביהם עדיין. Asus GTX 260 דיסק למערכת הפעלה ותוכנות WD raptor 74Gb דיסק לשאר הירקות Seagate sa3500320 500Gb צורב סמסונג DVD±RW x22 Black Sata מארז Antec 900 ספק Thermaltake TR2 550W חבר מריץ Q9550 בלי OC על קירור סטנדרטי באותו מארז עם טמפ' מנוחה של 23 מעלות, איזה גוף קירור מומלץ בטווח ה200 ש"ח לטובת הOC? מסך כרגע 19 רחב, כפי הנראה 22 בעתיד הלא ממש רחוק. דעות ותגובות? תודה.

13. Started by Discreet,

אני צריך שהוא יריץ את המשחק CSS בצורה טובה בלי לאגים לא אכפת לי עם הגראפיקה תיהיה על מידיום העיקר שהמשחק ירוץ טוב. וגם משחקים אחרים לא כבדים ממש. צריך שיריץ סרטי HD 1080P. שיתמוך ב5.1C שיריץ גם 3ds max ו פוטושופ בצורה כגון AfterEffect וכו. תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. צריך מחשב שיהיה טוב עד תקציב של 1.5K לא יותר בבקשה שיחזיק גם אחרי כמה שנים ושיחזיק לי פיפא גם בעוד שנתיים שלוש יש ברשותי מסך 17CRT ככה שפיפא לא צריכה להיות בעיה לרוץ ושכ.מ מובנה אפילו יעשה לי תעבודה מצויין חשוב לציין שעם המיפרט שאתם בונים לי אני ילך לIVORY שיביאו לי הצעת מחיר יותר זולה לא חשוב לי שקט של המארז או הספק אז תודה לכל בוני המפרטים וחשבתי על מיפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (10…

15. שלום. אני מחפש מחשב שגודל המסך לא יעלה על 14.1" ושיעבוד כמה שיותר זמן (בעיקר בלי WIFI או כל קישורית אחרת) ולא יהיה ממש כבד (2 או 2.5 ק"ג זה בגבול הסביר). המחשב אמור להריץ שני גרסאות של לינוקס (אחת מהם היא RED HAT), וכמו-כן כמה VMWARE במקביל שיריצו WINDOWS SERVER 2008 ו EXCHANGE 2008. וכמו-כן שיהיה אפשר להריץ קומפיילרים שונים. יהיה טוב אם יצליח להריץ גם כמה משחקים בינוניים. התקציב עדין לא הוחלט אבל הוא כנראה יקנה בארה"ב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. בלי ציוד הקפי תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. לגבי OC איני בטוח השאלה האם OC יתן לי יותר תמורה מאש מפרט ללא OC (ממש אין לי ניסיון אבל אני מוכן לנסות) אני רוצה שמפרט יהיה או מskypc או foxpc או אם יש חנות אחרת באיזור של רחובות (שני החניות הנ"ל ברשל''צ אז זה לא נורא) לגבי מסך כרגע אני מתקיים עם CRT ישן mag 786FD ואני מתכנן לקנות 22" - 24" LCD רחב אז כדאי שהמפרט יתאים לגודל של המסך שיהיה. דיי אשמח אם המפרט יהיה שקט כי כרגע אני חיי על מארז ג'נרי + 3 מאווררים ג'נרים + ספק ג'נרי ואני עדיין ישן איתו (אני לא רגיש) למרות זאת קצת שקט לא יזיק. (אבל לא באופן משמעותי שיוריד מהאיכות של המפרט מבחינת חומרה) לגבי ספק אני שומע כאן על PCP&C שהם מאוד טובים אז יהיה נחמד אם יהיה במפרט. ולגבי כרטיס מסך אני מעדיף שיהיה דגם עם קירור צד של…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX OC 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1297 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤330 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤546 מארז: COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU ¤211 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤90 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤369 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4217 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים? החריגה שווה? אני גם רואה סרטים ומעמיס על המחשב כמו קיפוד מת. אז...?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by hadar oz,

ברצוני לקנות מחשב נייד. המחשב עליו שמתי ע הוא HP pavilion 6880‬ קישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3219... חיפשתי בפורום לא נכתב על מחשב זה, רציתי לשאול אם למשהו יש ניסיון עם מחשב זה, ובכלל מה דעתכם, למחשב נתונים מאוד טובים , בהתאם למחיר כמובן, הוא שווה את ההשקעה לדעתכם? יש לכם המלצה למחשב אחר במחיר דומה? הצרכים שלי: מחשב חזק שיהיה לי כיף לעבוד איתו, בעיקר לצרכי לימודים - הנדסת חשמל ומחשבים, יפעלו עליו מעט תוכנות כמו Visual Studio , wolfram mathematica המחיר של המחשב הנ"ל הינו 6600 ש"ח , שזה פחות או יותר הגבול שלי. אבל אני פתוחה להצעות / דעות . מה אתם אומרים.....? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד בסכום של כ5000 ש"ח, אני מעוניין שיהיו גם למחשב יכולות גרפיות סבירות (יענו כרטיס מסך טוב) ואם אפשר, (לא יודע כמה זה נכנס בתקציב מסך ברזולוצית 1440*900 ושיהיה 15" אז עדיף ואם לא נכנס אז כל מסך שהוא 15 ומטה) גם המשקל חשוב פחות מ3 ק"ג אפשר טיפה יותר אם זה ממש שווה את זה. זהו לבנתיים, תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. אהלן חבר'ה! אני צריך בבקשה מפרט לחבר, עם כל הפרטים שמצויינים בכותרת. רעש לא כזה חשוב לו והוא לא מתכוון לעשות OC. יש לו כבר מארז, אז אני רק צריך את כל השאר (צריך גם מסך 17). המחשב מיועד למשחקים כבדים.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. היי, לאחר הרבה התלבטויות, ולאחר בחינה של המון דגמים, הגעתי למסקנה שה-XPS M1330 הוא מודל פשוט מעולה, במחיר מתאים (בארצות הברית), שנותן תמורה מעולה. הדבר היחיד שגורם לי לחשוש הוא בעיית ההתחממות שקראתי עליה פה ושם, שקיימת ספציפית בדגם הזה של הXPS. מה המצב הנוכחי של הבעייה? האם היא תוקנה? האם יש דרך פשוטה להתמודד איתה? האם בגלל הבעייה לא כדאי לקנות את המחשב? אשמח לעצות. בנוסף, האם יש חנות מומלצת באמריקה שבה כדאי לקנות את המחשב, מקום שנותן אחראיות גם בארץ כמובן?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חבר שלי רוצה לקנות e7200 2g 800mhz hd4850 p43 לא בדיוק המלצתי לו על זה (רוצה לשמוע את דעתכם לפני). תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  25. אני לא בטוח שאפשר להרים מפרט נורמלי בסכום הזה אבל אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים