עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  2. השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  3. AMD Athlon 64 Bit 939 3000+ Gigabyte K8NS-Ultra יש לי כרטיס AGP זיכרון 512DDR עדיף משהו אחר? אבל שלא יעלה על המחיר של שני המוצרים הללו אני רוצה שתהייה לי אפשרות בעתיד להמשיך ולשדרג לכונני SATA כנראה.. אבל זה בעתיד הרחוק בבקשה תגיבו...

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by Nirtz,

היה לי מחשב פנטיום 4 1.8 GHZ עם ג'יפורס 2 והמעבד נשרף. ההורים שלי נתנו לי 1500 שקל ללכת ולקנות ולשפר את המחשב. הארדיסק 40GB יש לי מהמחשב הישן ( אם כי לא כ"כ מהיר ) ועוד הארדיסק 40GB שנתנו לי ( אני לא חושב שהוא SATA ). כלומר הארדיסק לא צריך כרגע. המחשב מיועד לעבודות בעיקר של שמיעת מוזיקה והפעלת הרבה ישומים בבת-אחת ( מסנג'ר, אקספלוררים, ויסטה, WMP ). אבל גם למשחקים אבל לא על האיכות הגבוהה ביותר אפשר גם על נמוכה... אני לא ממש משחק במחשב אלא יותר מדבר עם אנשים. יש 2 מפרטים שחשבתי עליהם, האחד כפול-ליבה אך עם 512 זכרון והשני חד-ליבה אך עם 1GB זכרון. Athlon64 3500+ (Socket AM2) ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 512MB TwinMOS X 2 Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCo…

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  5. היי, לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, נראה לי שלזה... אני מתכנן בעתיד הלא רחוק לבנות מחשב (מבוסס אינטל) שאני רוצה שיהייה מקורר ושקט עם מעט מודינג (כמו LCD או VFD, FAN CONTROL וכו') לפני בניית המפרט, רציתי לדעת אם ישנם רכיבים כלשהם (ספק, מאוררים, כבלים וכו') שכדאי להביא מארה"ב - כלומר או שאין בארץ או שהם משמעותית זולים יותר [אין ממש תקציב, אבל רכיבים מעניינים או משתלמים ישקלו] אשמח לכל רעיון תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by iceman90,

הי, אני מחפש לקנות נייד חדש שיחליף את ה IBM R50e שיש לי. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. ביצועים - כמה שיותר יותר טוב. 2. מסך 14-15 3. משקל,,, 4 קילו זה לא מחשב נייד 4. רצוי 2 גיגה זכרון. 5. הארד-דיסק גדול. 6. WIFI & bluetooth אגב,,, אין שום כוונה לשחק במחשב בשום שלב, עיקר השימושים הם VS8, SQL ושאר ירקות אני פשוט ממש שונא לחקות למחשב תודה. מטי.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by nesber,

נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?

8. Started by rtirti,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by lior46,

אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by gal555,

אני צריך המלצות ללפטופ לגיימינג אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל[br]פורסם בתאריך: 28.07.2010 בשעה 22:49:31 בטעות פתחתי פה מבקש מהמנהלים להעביר

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by chendwend,

שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בסיסי: כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטונים. חשוב מאוד כרטיס רשת מובנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by Dr.flotz,

אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  13. Started by טל,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

14. Started by yanhak,

היי, אני מעוניין לקנות netbook לצורך שימוש באופיס וכמו כן לצורך חיבורו למקרן להקרנת סרטים ומצגות. אני אצטרך להשתמש בו במשך שעות רבות מאוד ולכן חשוב לי מאוד שהמסך יהיה ברזולוציה טובה (768X1280 אבל לא חייב) וכמו כן שלא יהרוס לי את העיניים. המחיר עד 2500 ש"ח (פחות או יותר) תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד להיות מחשב סלוני ולהתחבר לטלוויזיה 42 , 720P להצגת תכני HD. בנוסף ובמקביל אני רוצה להתחבר אליו ממחשב נייד (ישן ומקרטע) לשימוש כללי ועריכת ווידאו. הכרטיס מסך צריך לתמוך בHDMI ולהעביר גם קול. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, עריכת HD (תוכנה שקיבלתי עם המצלמה). ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזול…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by snaek212,

http://www.gen-x-pc.com/note_2092.htm

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש (מחודש) של DELL, מסדרת Latitude, דגם E6420 ואני בהתלבטות. מצד אחד הניסיון שלי עם התוכנה (Driver Booster) מאוד חיובי ועושה רושם שהיא מהימנה ואמינה, מצד שני, הדרייברים המקוריים מהאתר של DELL. חשוב לציין שאלו לא בדיוק אותם דרייברים כי כשהתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של DELL אז התוכנה מצאה לי מלא עדכונים למלא דרייברים שהיא כתבה עליהם "ממש ממש ישן". מוזר, לא? מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by MFreako,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, גרפיקה, עריכות, סאונד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, Capture One, עבודה עם קבצי RAW, יצירה בcuebase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? LCD 37 אינצ' 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by barakpal,

חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by shlosi,

שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. הזמנתי לפני שעה מאיבורי מחשבים מחשב למשחקים ב4300 שקל אני צריך חוות דעת עליו ואני מוטרד מהספק כח העם הוא איכותי והוא יחזיק טוב את המערכת? עם משהו לא בסדר במפרט אז תגידו לי אני ישנה אני יוכל לשנות עד מחר בערך Intel E6300 Gigabyte GA-965P-S3 WD 160GB SATA2 8MB MSI RX1950PRO TD256E PCIE ושתי סטיקים של 512 OCZ GOLD DDR2 667 ומה שאני מודאג ממנו זה הספק LED 12CMF400W Real ezcool עם משהו לא טוב או ששווה לשדרג אותו תגיבו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים