ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב בחברה ידועה שלא נציין את שמה (לא יודע אם מותר), אחרי הרבה תלאות ונסיעות למעבדות שלה (כן ניסיתי גם מעבדה בעיר אחרת), הם אמרו לי שיחליפו לי את המחשב כולו מחדש. אמרתי לעצמי, סופסוף הגיעה הישועה ונקווה שזו הפעם האחרונה שאני יוצר איתם קשר בכלל. רק להפתעתי כשפתחתי את המחשב גיליתי מפרט שונה ברובו. אז פה אני צריך את עזרתכם האדיבה, כדי שתגידו לי אם החליפו לי למפרט יותר טוב, או שדחפו לי מפרט פחות טוב כדי להשתיק אותי. המפרט שהיה לי: מארז: Silverstone ATX PS02B ספק כח: Spire 12cm Fan 550W Retail לוח אם: Asus P5QC P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 4MB 2.5Ghz מאוורר למעבד: Heat-Pipe 775 AC זכרון: Geil Ultra 2X 2GB (4GB) DDR2 1066Mhz כ. מסך: Leadtek Nvidia GeForce 220GT 1GB ד…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הכל התחיל מהנושא שפתחתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269533.0 אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם. תודה לעוזרים מראש
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם חברה. אני נמצא כעת בארה"ב (N.Y) ואני רוצה לקנות נייד במחיר הנ"ל, מה שחשוב לי זה : 1. שיהיה עם הטכנולוגיה החדשה ( ז.א C2D ) וכן ב WI-FI . 2. אני לא צריך מחשב עם בטריה שתחזיק להרבה זמן וניידות , אני מעדיף שיהיה ביצועים יותר טובים מאשר ניידות . 3. 1.5G זכרון . 4. ואם הכרטיסים המובנים של אינטל (GMA950) יכולים להריץ את VISTA אז אני יקח את זה . תודה רבה ויום טוב .
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מחשב כולל הכל (המחשב עצמו, מסך 19 דק, ורמקולים מקלדת עכבר סבירים) ב 4300 שקל למשחקים וכאלה בניתי בינתיים אחד בעצמי, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤581 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1118 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤382 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤135 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤377 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤114 רמקולים ואוזניות: CREATIVE …
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי הכינו לי מפרט למחשב לשימוש משרדי רק לאינטרנט ומייל לא יותר מזה מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪644 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪211 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪217 כמות:2 מארז כולל ספק Antec NSK6580B Black 430W ₪521 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2256₪
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה באירופה אפשר להזמין את המחשב בבקשה תגידו בגלל שאני מחפש כבר בכל מקום אפשרי ואני לא יודע מאיפה הכי בטוח לקנות. תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא משחק הרבה אבל עובד קצת עם גרפיקה, ורציתי לשאול מספר שאלות: 1: מה ההבדל בין SATA2 ל SATA ל IDE 2: האם זה נכון שכאשר מחברים 2 דיסקים קשיחים זהים ב SATA הם מזוהים ומתנהגים כמו HDD אחד במהירות כפולה 3: מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E 4: האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 5: ואחרונה מה החידוש במעבדי פנטיום D לאומת רגיל תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ת'אמת אני לא מבין כל כך בניידים (בכלל לא) אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב נייד בסכום של 5000+- השימושים של המחשב יהיו עבודות (סטודנטים) אינטרנט ומשחקים אשמח אם המחשב יורכב לי מ KSP ...(אבל אפשרי גם מחנויות אחרות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
intel i7-3570k IVI BRIDGE 3.4 GHz קרור: Zalman CC92HS לוח: Gigabyte Chipset Intel H77 כרטיס מסך: Nvidia GT 520-2GB-HDMI דיסק קשיח: SATA3 7200 1 TB (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) זיכרון: DDR3 1600MHz 16 GB + צלעות קירור (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) כונן: NEC-SONY X24 SATA מארז: CoolerMaster Elite 310 ספק כוח: CoolerMaster 460w Real * ללא מסך, ללא מערכת הפעלה. * המטרה עבודה מאסיבית של בסיסי נתונים (מיליוני רשומות) צורך הרבה זיכרון (לפי הגדרות) * לא מעוניין לחרוג מ- 3000 ש"ח משתלם?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקציב עומד בין 2500 ל- 3000 ש"ח ללא מסך. הצרכים מתחלקים לשני שלבים. היום הצורך הוא ישומי אופיס, אינטרנט, משחקים ברשת, שירים ואולי עריכת תמונות ווידאו. בעוד שנה + (הילדים גדלים) אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה משחקים שדורשים כרטיס מסך יותר רציני. זו הסיבה שכרגע העדפתי כרטיס מסך O/B. שאלה שלי האם הזכרון לא גדול מדי ואפשר להסתר בשלב ראשון עם 512M אחדבשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד. האם לשני סטיקים של 512 (תוספת דל כ- 60 ש"ח למפרט) יש ערך מוסף מאשר סטיק אחד של 1G כאשר מדובר בצרכים כמו שלי. מה בנוגע למארז? איך לוח אם? הסיבה העיקרית שבחרתי לוח זה, מעבר למחיר, זה שיש לו גם כניסת FIREWIRE. יש לכם הצעות אחרות? מעבד Intel Conroe Core® 2 Duo מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,010.00 ¤…
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד- כבר מההתחלה שללתי דו ליבתיים מסיבה של תקציב (6500 שח) -ואז נפלתי על חנות אחת עם מפרטים מעולים: איך המערכת הבאה? http://buy.digitalsupport.co.il/product.php?productid=223&ref=zap מצאתי שני חסרונות בולטים לעומת מערכות אחרות: 1)מחשב של אינטל-אני לא יודע איך הם בבניית מחשבים ניידים. 2) מסך 14'' , אך לאחר שיקול היות והמחשב בבית יהיה גם ככה מחובר למסך LCD 17'' , אז זה לא מפריע ובדרכים -אני רואה את הגודל הקטן דווקא כיתרון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי חברה אני הולך לקנות בקרוב Gaming laptop והתקציב שלי הוא נע בין 5-6 ואפילו קצת קרוב ל7 אלף ומצאתי לפטופ משתלם מאוד במחיר זול אבל אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני מחליט סופית אז השאלה שלי היא כזאת: האם אתם מכירים לפטופ עם מפרט כזה במחיר משתלם ויחסית זול חדש מהחנות? the specs is down below: cpu i7-i5 gpu gtx 1070+ or rtx 2060 16ram 1tb hdd 256-512gb ssd
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש נייד לאוניברסיטה עד 4500 ש"ח (+-200) להלן פחות או יותר הדרישות: מעבד dual core מינימום 2GZ עדיפות ל INTEL זכרון מינימום 2גיגה הארד דיסק מינימום 160גיגה כרטיס מסך כל אחד יתאים עדיפות ל 256מגה (לא חובה) גודל מסך 15.4" כמו שנאמר המחשב הוא לצרכי אוניברסיטה בעיקר לתיכנות ולעובודת. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
תקציב=2500 ש"ח מטרות=משחקים ואינטרנט בלבד. הערות=אין צורך במקלדת עכבר ופלופי, יש צורך בצורך די וי די. אני קונה מקי אס פי או אייבורי ועדיפות לקומפיוקייס במארז תודה לעוזרים עריכה: הארד דיסק של 160gb.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
WinFast PX6600 GT TDH Extreme זה של leadtek הזה שלמעלה ואם המחיר של הכרטיס מסך הזה שלמעלה יכול לעלות 1013 כי זה 6600GTX PCI-EXPRESS GIGABYTE "GV-NX66T128D" Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III PCI-Express וסליחה אני לא כל כך מסתדר באתר הזה שאלה אחרונה וזהו כי אמרו טובות על האתר הזה ואני בטוח שהם צדקו כי אני רואה את ויש לי הרבה שאלות כי אני קונה מחשב חדש וחלק אומרים לי על המפרט שהוא טוב וחלק אומרים שהוא גרוע ואני לא יודע מה לעשות ואני גם מאוד מבולבל תודה על ההבנה אם תבינו אותי תודה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אודה לכם על הצעות למפרט: התקציב–ללא ציוד היקפי 2500 - 2000₪ ; עם ציוד היקפי 4500 - 4000 ₪ שימושי המחשב- עבודה משרדית, עיבוד נתונים, עריכות , עיבוד קבצי קול. הכל בשימוש כבד ציוד היקפי - זקוקה גם לצורב, מסך (22), רמקולים, מקלדת ועכבר. שקט: מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8-9. OC - לא יש צורך בהרכבת מחשב בחנות , אך לא מערכת הפעלה חנות מועדפת - זיגזג או SkyPC בקשות מיוחדות : תמיכה ב FW [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:49:04 באופן כללי המפרט המוצע במומלצים - לסטודנט הזקוק לעיבודים כבדים נראה לי מתאים . שאלתי : האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / המלצה…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-