ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לציין שחלק מהחלקים אני קונה בארץ וחלק אני מקבל מחו"ל... מטרות המחשב: מעט משחקים- בעיקר מנג'ר, עריכה גראפית בתלת מימד, אינטרנט, צפייה בסרטים(כולל HD),חשוב שיהיה בנוי לעומס(הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית) לא מעוניין לבצע OC יש לי כרגע מפרט חלקי ואני אשמח אם תשלימו לי אותו ותשפרו אותו: מעבד: intel i7 920 2.66 1000 ש"ח לוח אם: Asus X58 Rampage II 850 ש"ח זיכרון: OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 6 GB ( 3 x 2 GB ) Memory - DIMM 240-pin - 1600 MHz 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 570 ש"ח (כרגע יש מסך 19" אבל בקרוב מאוד אני הולך להשתמש ב 32" של סמסונג) צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז+ספק: אני לא מבין בנו…
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים נייד של LG 405. אני מנסה להדליק את המחשב. אבל אני רואה מסך ירוק/כחול עם מלא צבעים ואותיות מפוזרות על המסך. אני רואה את הלוגו של LG בהתחלה ושווינדוס (ויסטה) מנסה לעלות, אך אחרי כמה שניות מפסיק והמסך נשאר עם צבעים משונים. משהוא ? עזרה ? הצעה ? רעיון ? ..... לפני שאני שולח למעבדה.... תודה יושי.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 4 אלף שקל מהאתר KSP WWW.KSP.CO.IL רק מהאתר !!!לא משום אתר אחר חברים!!! ואני צריך תמקלדת הפשוטה שהם נותנים לא צריך יותר ומארז רגיל לא משנה היופי וכל זה ומסך המסך חייב להיות ה 786PFs של MAG והוא מסך CRT לא LCD וזהו המפרט למשחקים לא חייב להריץ כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שמשחקים כמו כאל אוף דוטי ו F.E.A.R יעבדו חלק תודה מקווה למפרט מהר אני צריך לקנות אותו היום בערב תודה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מפרט למשחקים:מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Zalman 460W ZM460B-APS EPS 12V 120MM 24Pin SLI SATA כמות: 1 - מחיר: ¤424 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1566 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤142 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח…
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו או את רובו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג בינוני. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19', רזולוציה של 1280 1024. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בינוניים עד כבדים . TF2, L4D2,SC2,Fallout 3, Wolfenstein, Far Cry 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
WinFast PX6600 GT TDH Extreme זה של leadtek הזה שלמעלה ואם המחיר של הכרטיס מסך הזה שלמעלה יכול לעלות 1013 כי זה 6600GTX PCI-EXPRESS GIGABYTE "GV-NX66T128D" Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III PCI-Express וסליחה אני לא כל כך מסתדר באתר הזה שאלה אחרונה וזהו כי אמרו טובות על האתר הזה ואני בטוח שהם צדקו כי אני רואה את ויש לי הרבה שאלות כי אני קונה מחשב חדש וחלק אומרים לי על המפרט שהוא טוב וחלק אומרים שהוא גרוע ואני לא יודע מה לעשות ואני גם מאוד מבולבל תודה על ההבנה אם תבינו אותי תודה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום: ברצוני לקנות את המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 1600fsb 512k Box 1 920.84 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-K8NS 1 468.81 ¤ זכרון: DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING אחריות 3 שנים 1 480.69 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 120 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer אחריות 3 שנים 1 463.23 ¤ כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 9250 128 Mb DDR TV OUT bulk 1 267.89 ¤ כונן תקליטונים: Floppy 1.44 1 39.06 ¤ כונן תקליטורים: Toshiba (TSST) DVD x16 (SD-M1912) bulk 1 139.55 ¤ צורבים: Sony CDRW 52x32x52 (CRX-230E) Bulk 1 139.55 ¤ מסך: LG Flatron 17' F700P 0.24 mm 1600x1200 100Hz Max USB HUB 1 1038.06 ¤ רמקולים: Genius SW5.1 Value 1 279.05 ¤ מארז: IN…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי את הAUDIO DRIVER כמה פעמים אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו הבנתי שזה בגלל שלא התקנתי UAA, אבל כשאני בא להתקין זה פותח 2 תהליכים וסוגר אותם ישר :\ באתר של HP ההורדות לא זזות, מאיפה אני יכול להשיג UAA נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 512mb PC3200 DDR-RAM radeon 9550 128 dvi atx + 500w dvd rw lg x16 dl WD800JD Western Digital המחירים בדולרים לפי הסדר הנ"ל : 82 75 57 64 39 65 70 סה"כ 452 דולר זה מפרט שאיש שאני עובד איתו הציע לי, אני בחרתי את המעבד, לוח אם וכרטיס מסך.. במחינת המעבד ולוח אם אני סגור, זכרון לא אכפת לי איזה חברה, כרטיס מסך משהו סביר (זה מחשב לילדה צעירה והיא לא משחקת בכלל בדברים כבדים) מארז לא אכפת לי, ספק 500 זה חשוב, צורב הוא התחיל לצעוק עלי שרק LG טוב כי יש להם DVD RAM אמרתי לו שאני רוהצ NEC הוא התחיל לעשות בעיות אמרתי טוב נו, אבל הבנתי עכשיו ש LG עושים בעיות המון בקריאה וצריבה...וככה שאני ל…
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אודה לעזרה בהמלצה ל קניית מחשב לילדה בת 10 שבעיקר משחקת מיינקראפט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, מיינקראפט, רובולוקס ודומיהם, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן, תאורה יהיה נחמד אבל לא חוב…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם... אני זקוק למפרט למשחקים (לא סופר כבדים ) כולל ציוד הקפי בסיסי (עכבר מקלדת וכו..) אם אפשר הרכבה ב KSP. בנוסף זקוק המלצה למסך מחשב סביר והכי חשוב שתיהיה בו יציאת HDMI. אני מתאר לעצמי שבסכום שהקצבתי אין אפשרות להוסיף מסך כזה...נכון? תודה מראש לכל העוזר! *קצת דחוף
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
Intel® Core Duo Proc T2300E (1.66GHz/667MHz/1 X 2MB L2 Cache) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 24X CD Burner/DVD Combo Drive Intel® Graphics Media Accelerator 950 Integrated Audio Accessories 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Dell Wireless 1390b/ No productivity suite- Includes Microsoft Works 8. DOES NOT INCLUDE MS WORD No Security Subscription Starter pack- Basic and trial products from Corel and Yahoo Service 1Yr Ltd Warranty and At-Home Service 6 Months America Online Internet Access Included Also Includes Integrated 10…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מכין לעצמי מחשב חדש (גם למשחקים). אני רוצה מחשב מבוסס AMD 64 2800 עם 512 מגה זיכרון. צריך גם מדפסת וגם מסך. בקיצור הכל. אני לא צריך כונן תליטורים . אני כן צריך צורב רגיל (לא DVD). אני יכול להשקיע כ- 5.5K אודה לכולם על העזרה. TRYF
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בנייד חיבור בשם eSATA בשביל מהו? בקצר וקולע בלי לשלוח לי לינק באנגלית תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב חדש, המחשב הישן סופסוף מת (10+ שנים, זה נס שהוא שרד עד היום). אז יצרתי מפרט, ואני שמח אם תוכלו להגיד לי האם הוא טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 בערך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, סרטים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש כעמדת משחקים, להלן הפרטים הנדרשים: 1. מה התקציב? תקציב של 6000 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-500 שקל מעל. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לי כעמדת משחקים כבדים, כגון COD4, Crysis וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אינני זקוק לכונן סידים, דיוידי או צורב, מארז גם יש לי, מקווה שהוא מספיק טוב (מארז SCORPIO 868 DELUXE). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי העדפות לגבי חברות, אתם המומחים ולכן אני בא לכאן שתוכלו לעזור לי כמה שיותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב של המחשב לא מעניין אותי, חשוב לי הקירור שלו שיהיה שקט ויעיל. 7. האם אתם צריכים מערכ…
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-