עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by huhxd,

אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. אני רוצה מחשב גם למשחקים וגם לעבודה. (אימיול עובד, דפדפן פתוח ואני משחק במשחק או רואה סרט..) אני סטודנט אבל נהנה לשחק במידה ואפשר ולכן בחרתי באפשרות של מחשב למשחקים ב 3000 שח מהמפרט שפורסם, כי נראה לי שהוא יכול לשרת את שני המטרות., אך אני רוצה שתהיה אפשרות לשדרג אותו עוד שנה שנתיים ולכן אני רוצה לדעת על איזה לוח אם יותר טוב כדאי?? כזה שיהיה עם DDR3 ואפשרות לשים את ההארד דיסק שלי עם עוד הארד דיסק שאקנה... הלוח אם שהומלץ שם נראה לי כבר ישן ואני מעדיף להשקיע עוד סביב ה200 שח על לוח אם ועוד סביב ה 250 שח למארז. כדי שאוכל בעתיד לשדרג. אם יש טיפים אז תודה!! אני מעולם לא התעסקתי בAMD ולכן אני לא מכיר לוחות אם שלו ומארזים טובים. חשבתי בהתחלה ללכת על אינטל ולוח אם של GIGABYTE P35-…

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו או את רובו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג בינוני. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19', רזולוציה של 1280 1024. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בינוניים עד כבדים . TF2, L4D2,SC2,Fallout 3, Wolfenstein, Far Cry 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by אלעד עובד,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

6. Started by nice,

שלום,לאחרונה הוזכר בעולמי הפרטי שוב ושוב המושג "שרת". את ההגדרה השיטחית ביותר אני כבר מכיר - מחשב שמאכסן בתוכו קבצים למען שימוש של מחשבים אחרים.אבל כל מה שנוגע לדרישות משרת,מחירו הממוצע,והדרישות ממנו הוא תחום שבו אין לי כל ידע. ופה אתם נכנסים,אני הודה לכל מי שיוכל לתת קצת מידע על הנושא. כדי לייעל את המחקר הכנסתי מקרה היפותטי לסלט - ברשותי אתר עם 2000 כניסות ביום,אני מעונין להעלות אותו לשרת אחר מהשרת שברשותי עכשיו,מה אני צריך לחפש בשרת כזה אם ברצוני לאכסן אותו בביתי,ואיזו תשתית אני צריך בשבילו. תודה רבה לכל מי שיתרום לדיון ולא.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. יש לי מסף 22 אינץ מחשב רק למשחקים בבקשה אני צריך לשלוח בקשה עוד שעה בבקשה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by kikkler,

צמצמתי ל-2 אפשרויות, שתיהן באותו מחיר: Toshiba Satellite® L555D-S7930 http://www.officedepot.com/a/products/329139/Toshiba-Satellite-L555D-S7930-17-3/ Toshiba Satellite® L505-S5990 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9549045&type=product&id=1218122295053 הראשון נראה קצת יותר טוב (במיוחד לאור הרזולוציה הגבוהה יותר), מצד שני יש לו מעבד amd שקצת מרתיע אותי, הבנתי שהם נוטים להתחמם מאוד. יש אמת בזה? מה מבין השניים הייתם לוקחים? (או אפשרות אחרת בטווח מחירים דומה)

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by אמתי,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?

10. AMD SEMPRON 64 BIT (2800+) Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 512mb PC3200 DDR-RAM radeon 9550 128 dvi atx + 500w dvd rw lg x16 dl WD800JD Western Digital המחירים בדולרים לפי הסדר הנ"ל : 82 75 57 64 39 65 70 סה"כ 452 דולר זה מפרט שאיש שאני עובד איתו הציע לי, אני בחרתי את המעבד, לוח אם וכרטיס מסך.. במחינת המעבד ולוח אם אני סגור, זכרון לא אכפת לי איזה חברה, כרטיס מסך משהו סביר (זה מחשב לילדה צעירה והיא לא משחקת בכלל בדברים כבדים) מארז לא אכפת לי, ספק 500 זה חשוב, צורב הוא התחיל לצעוק עלי שרק LG טוב כי יש להם DVD RAM אמרתי לו שאני רוהצ NEC הוא התחיל לעשות בעיות אמרתי טוב נו, אבל הבנתי עכשיו ש LG עושים בעיות המון בקריאה וצריבה...וככה שאני ל…

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. תקציב עד 4.2K, שימושי המחשב זה למשחקים (שיריץ משחקים עדכניים כמן COD אבל אני לא גיימר כבד) סרטים ואינטרנט. יש צורך במסך בלבד בקשר לאוברקלוק אני אשמח לעשות אם זה הכרחי/אפשרי רק שאני לא מתמצא בזה כלכך שיהיה שקט מ1-10 ברמה של 7-8 עדיפות לחנות KSP כי אני גר בנהריה מבחינת מערכת הפעלה אני אשמח אם תייעצו לי למרות שאני נוטה לכיוון ווינדוס 7. ויש לי מפרט שחבר עשה לי אני אשמח אם תגיבו לי עליו! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by IgorStravinsky,

אני מעוניין במערכת עם intel ו nividia בלבד, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS -ים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by VBMaster,

שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. מטרות - 1) מסך גדול 2) שקט - חשוב 3) חלקים איכותיים שיחזיקו לאורך זמן 4)קצת משחקים 5)עבודה שוטפת שכוללת אינטרנט מוזיקה 6)בלי OC 7) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך * לא כולל מערכת הפעלה **אשמח לקבל הצעות לחיסכון אך לא על חשבון המטרות הנ"ל. ***קנייה מתבצעת מIQPC מפרט שאני חשבתי עליו - מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤886 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤462 מסך: DELL ULTRASHARP 22" 2209WA - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1683 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLI…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  16. בניתי את המפרט הבא עפ"י המלצות שזיתנו לאחרים בפורום. המחשב ישמש לפוטושופ, עריכת וידאו ביתית ,משחקים לא כבדים במיוחד וצפייה בסרטים. המסך שאשתמש בו הינו 19 אינטש. התקציב סביב 4500 ש"ח ללא מסך. (המפרט המצורף ללא כרטיס מסך - 3235) מעוניין לקנות ב- KSP. צריך המלצה לכרטיס מסך וכן לדעת אם יש מה לשנות במפרט שלהלן. לא מתוכנן O.C . מבקש תשובה דחוף כי אני מעוניין להזמין אפילו מחר. ת ו ד ה מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך - ????????????????????? כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY no…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by kip,

אני גם צריך המלצה למדפסת, עדיף משולבת... במפרט צריך ג'יגה RAM 160 ג'יגה HD, ללא רמקולים... תודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לילד קטן בן 8, עיקר השימוש שלו הוא גלישה, צפייה בסרטים ותוכניות ומשחקים ברמה נמוכה-בינונית. המפרט שאני מעוניין לקנות:[table] [tr][td]מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX זיכרון : KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 צורב: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W דיסק קשיח : WD BLUE 500GB SATA3 לוח אם : ASROCK H61M/U3S3 סה"כ עלות המפרט כולל הרכבה הוא 1766 (הורכב באתר http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp) דרישות נוספות שאני צריך: אני מעוניין לקנות גם מסך: DELL U2312HM קישור: (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by אנדי,

שלום לכם, פניתי לאחרונה לדילר עצמאי שעוסק בשיווק מחשבים ניידים (אני מחפש מחשב שיהיה על תקן 'תיבת נגינה' באירועים מסחריים). המשווק הזה הציע לי מחשב שנושא את המותג vision, בעל המפרט ה(פחות או יותר ) הבא: מעבד - intel T5400 core 2 duo 2.16GHz כרטיס גרפי - geforce 9300m 3400 זכרון - 2GB צג - "14.1 מערכת הפעלה - windows xp sp3, רשיון OEM המחיר שהוצע לי - 3800 ש"ח. חיפשתי ברחבי הרשת מחשב זהה לזה כדי לבצע השוואת מחירים, ולא מצאתי. אז הינה השאלות שלי אליכם - מי מכיר את המותג הזה (שלא נתקלתי בו קודם לכן), ויכול לומר על משהו על המחשבים האלה? מי היבואן שלהם בארץ (גוגל שלח אותי לחנות הסוטנטים של קמפוס אקדמי אור יהודה. אני בספק אם הם היבואן)? תודה לכל מי שיספר תשובה איכותית או שיפנה א…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום, יש לי מחשב מבוסס i860 כיום ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מעדיף לבצע רכישה יד שנייה או ממישהו כאן שיש לו גישה לרכיבים בזול. יש לי 16GB של זכרון DD3 שהייתי מעוניין להשתמש ולכן כל מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד להתקין במארז במקום מה שיש לי. האם יש מקום לחפש דברים ומבצעים כאלה בישראל? תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 מארז : ??? ספק כוח: ??? אני מעוניין לקנות מארז ממש ממש טוב שיכיל בתוכו כמה וכמה מאווררים יכול להגיע ל600+ אפילו 700, וגם ספק כוח מספיק טוב לפי שיקול דעתכם שיתאים לכל הפריטים הנ"ל,אפשר לחרוג עד 1300 אם זה הכרחי, אם אתם חושבים שצריך גם קירור למעבד תוסיפו קירור לפי שיקולכם כי בעתיד אני מתכנן לעשות overclock ממש לא רציני אבל עדיין אני רוצה ב…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by EyEOnE,

בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by eladteib,

שלום. אני רוצה לדעת איזה מהמחשבים הבאים הכי טוב. אני יודע שכל אלה מפלצות אבל אני רוצה לדעת מה הכי מטורף. מבחינת מחיר זה לא רלוונטי,אני אמנם מתכנן לקנות אחד מהם,אבל אל תתייחסו למחיר. שימוש,כמובן,משחקים. מפרט מחשב Alienware-area 51 m17x: מעבד:intel core2 extreme x9000 2.8GHz (6MB cache,800MHz FSB) כרטיס מסך:Dual 512MB NVIDIA GeForce 9800 GT-SLI enabled זיכרון:8GB Dual channel DDR2 SO-DIMM 667MHz-2X4096MB מפרט מחשב SAGER NP9262: מעבד:Intel core2 Quad Q9650 3.0GHz (12MB L2 cache,1333MHz FSB) כרטיס מסך:SLI Enabled Dual NVIDIA 9800M GTX 1,024(2,048) PCI-EXPRESS DDR3 זיכרון:4,096MB DDR2 800MHz מפרט מחשב OCZ EXTREME 840: מעבד:Intel QX9300 45nm "montevina" Core 2 Quad 2.53GHZ (12…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים