עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tornado,

מחפש המלצה למחשב נייד בנטייה לכיוון 4000 שקל שישמש בעיקר לישומי אופיס. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. מעבד E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך HD4550 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר 1670 איך המחשב הזה לגיימינג ולצפייה בסרטי hd יש לי מסך 24 אינץ full hd של lg תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. המחשב הבא נקנה ב : ראשון 21 אוגוסט, 2005 בהמלצת הפורום 2 x inS_512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 x inS_AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL - קירור מצויין למעבד: FREEZER 64 (+102.12 ש"ח) (+102.1 1 x DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 1 x התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 1 x inS_BenQ DVD 1650S - RETAIL 1 x inS_.SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 1 x HEC-400W (400TRT) - ATX 2 1 x WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II התלבטות. אני בערך כל שנתיים מחליף מחשב בתקציב של 5000 שקל השנה החלטתי שדי. אני גיימר של קונסולות ומחשב אבל רוב המשחקים שאני רוצה יו…

5. Started by Serran,

שלום לכולם , אני חדש בפורום אך לא כ'כ בעולם משחקי המחשבים. אני משחק דיי מקצועי (הולך ללאנים וגם זוכה) ואני צריך מחשב חדש. כמובן שהייעוד המרכזי שלו יהיה מחשקי מחשב, כגון: CS, RA3.... שעובדים גם על FPS גבוה וגם על רזולוציאת מסך. התקציב כאמור עומד על 5K, כמובן שעדיף כמה שפחות אך זה בערך המחיר, אפשרות גם להרחיב אותו אם יהיה שווה את זה. אני גם מעוניים לרכוש מסך חדש, אז בואו נתחיל: אעדיף מחשב קטן פיזית, למרות שזה לא קריטי, הרעש הוא לא בעיתי כיוון שיש חדר מיוחד למחשב ואין בעיה של רעש. מארז לא חייב להיות משהו פנסי, אני לא צריך את כל השטויות של הנאונים והאורות והמאווררים שלא באמת עושים כלום. אני מעדיף מזודה מכוערת עם מיליון דולר בפנים מאשר מזודה יפה עם 100 דולר. צורב לא הכ…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. כותרת. בלי ציוד הקפי. יש לי מסך מעולה לא ודע בידיוק אבל הוא מתאים לכל הכרטיסים. אולי אני יעשה OC אבל שיוכל

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by elioz,

היי אני הרכבתי מחשב ב2990 שקל תגידו אם הוא טוב ומה לשפר. כנסו לפה זה המפרט והמטרה העיקרית שלו היא משחקים כבדים:

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by Moshiko50,

רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום לכולם...אני חדש בפורום אבל הספקתי לקרוא די הרבה...ונראה לי שאנשים פה יודעים על מה הם מדברים.. אז החלטתי להתייעץ איתכם בהרכבת מפרט... אני מחפש מחשב נייד{!!} שישמש אותי בעיקר לאינטרנט , אופיס מדי פעם , מוזיקה וסרטים גם.. למרות שאני לא מחפש מחשב למשחקים כבדים אני רוצה שהמחשב יהיה חזק יחסית , אמין ושיעבוד חלק. התקציב הוא בסביבות ה5000....אולי אולי אולי יותר..אבל כנראה שזה המחיר הסופי... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. CPU : Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading Motherboards for Intel : Intel 865PE ASUS P4P800 DDR 400\AGPx8\8xUSB2.0 \5xPCI\FSB 800MHz\Serial ATA Hyper-Threading\ Dual Channel Memory Memory : 2x 256MB DDR 400MHz Dual Channel Hard Discs : Western Digital 80GB JB 7200 8MB CACHE Video Cards : ATI RADEON 9600 PRO 128MB TV Retail AGPx8 DVD-ROM : DVD Toshiba x16x48 Floppy Drive : Teac 1.44MB 3,5" Standard Keyboard/ Mouse/Speakers/Case מחיר הכי זול להצעה הנ"ל שמצאתי הוא 4600 שח כולל מע"מ. מיועד לעריכת וידיאו ושרטוט באוטוקד מלבד שימושי אינטרנט ותוכנות אופיס. איך נחשב הלוח הזה ? האם כדאי להחליף למעבד 3.06\2.8 האם ביצועי כרטיס המסך מספקים ? אולי להחליפו לאחר ? אי…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. מה קורנ חברה יש לי תקציב של 6200 -6500 וזה המפרט שבחרתי תנו עצות בבקשה mem = ocz ddr2 gold 800 2*1024 = 1670; processor = amd am2 4200 dual core low energy = 1365; mother board = gigabyte amd am2 nforce 590 = 1176 x1900xt = 2200 shekel אז מה צריך לשנות ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by golana,

הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי כ-4 שנים שאני עם P4. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (Crysis, COD4, AC) ברזולוציה של 1024*1280. כנראה שלא אבצע OC, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני לא רוצה לחסום את האופציה הזאת לגמרי. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה וכו'. רצוי מאוד שיהיה שקט אך לא במחיר של פגיעה בביצועים. מחיר: עד 4500 ¤, אך אפשר חריגה של עד 500 ¤ אם זה יתן תוספת ביצועים משמעותית. המחשב ירכש ב-SkyPC ולכן אני מבקש שהמפרטים יהיו משם. אני מבקש שיהיה במפרט מעבד Quad, דיסק קשיח-חצי טרה, 4GB RAM, ומארז יפה וקריר שניתן יהיה לפתוח גם ללא מברג. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. 1. מה התקציב? עד 5,000 ש"ח - במזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, עריכות גרפיות (תוכנות תלת מימד, דו מימד כמו Photoshop וכו'...), הרבה צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב יחסית חשוב, כן. מה שבעיקר חשוב - שהמחשב יהיה שקט מאוד, רצוי שלא יישמע כלל בנוסף, שיהיה מקורר כראוי, כי בחדר שלי נורא חם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? כפי שצוין, הכי שקט שניתן. 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! כרגע בתור סטודנט אני מעוניין במחשב שיוכל להעביר איתי את השנים הקרובות וישרוד שעות רבות של עבודה בתוכנות תלת מימד (lightwave , maya). מצאתי מפרט מעניין שעומד בתקציב שלי (3000). http://shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm בנוסף לזה אני מתכוון להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. אין צורך במסך ורמקולים. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט או המלצות למפרטים אחרים.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  18. אינני צריך יכולות גרפיות או מעבד חזק, רק שטח אכסון נחמד כדי שאוכל להחזיק על המחשב סרטים ושירים וחיי סוללה טובים. באמת שאין לי מושג כמה מחשב כזה אמור לעלות אז אני אבקש מכם להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי וזהו. אני לא יודע אם זה משנה, אבל קרוב לוודאי שאני אשתמש במחשב כדי להעביר קומפילציה ושאר שימושים במדעי המחשב, כך שאולי יש צורך לקחת עובדה זאת בחשבון. בנוסף לכך, אני אשמח אם יהיה לו כונן dvd

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אורח noven
    Started by אורח noven,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח של 2TB (מתכוון לרכוש שתי יחידות - על מנת לא לשים את כל הביצים בסל אחד). השימוש העיקרי שלו יהיה גיבוי ואחסון תמונות. אשמח להמלצתכם לכונן עמיד וחזק שניתן לסמוך כי יחזיק לאורך שנים. מהירות פחות חשובה. כרגע הולך לכיוון של seagate barracuda (לא מעוניין ב-western digital - היה לי איתם ניסיון פחות מוצלח). תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. המליצו לי בחנות להחליף לוח אם ספק ומארז מכיוון שאני רוצה להתקין 4870 מה אתם אומרים לפי מפרט קיים המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by spi7fire,

בניתי אותו בKSP.. רציתי לשמוע מה דעתכם.. מה הייתם מחליפים\משנים כאן, כדי לצמצם עלויות או להגדיל יכולות בלי להוסיף יותר מידי.. אני מתלבט גם האם אני באמת צריך כרטיס מסך נפרד.. רוב העבודה שלי זה פוטושופ\ויזואל סטודיו (אני תוכניתן). תודה לעונים!! המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Elis Sobolev,

מחפשת מחשב ללימודים של והסוללה נגמרת מעל ארבע שעות, מחברת לנובו.. יש המלצות¿

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by knafod,

היי, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי . אז ככה קודם כל זהו לא מחשב למשחקים (יותר לבנות, למשחקים כמו סימס) שיהיה אפשר לראות בו סרטים דיסק קשיח 80 לבין 160 גיגה , מהירות ראם 1 גיגה .התקציב שלי הוא עד 300 שקל כולל מסך דק 19 . ראיתי באתר איבורי מחשב כולל מסך 19 ב 2450 ש "ח , הנה הקישור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=303&CatCode=1 . תודה רבה לעוזרים !!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  25. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.