עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשבתי על מפרט בכיוון של: AMD A6-3500- BOX לוח אם מבוסס ערכת שבבים A55 או A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB DDR3 Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול וכרטיס מקליט. חשבתי על: CLARO halo http://www.htomega.com/clarohalo.html או Creative X-Fi Titanium http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Titanium-PCI/M/B001E25KDK.htm AVerTV CaptureHD http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 במערכת הזאת אני מנסה לחסוך מגבר ולחבר את הממיר לכרטיס קול ואת הכרטיס קול לרמקולים (אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1). בנוסף אני מנסה על הדרך להרוויח גם מקליט, סוג של HOTmagic או YESmax. זה בכלל אפשרי שהשידורים מהממיר יעברו …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של 3000 ש"ח למשחקים כבדים.מזיגזאג שהמפרט יכלול מעבד,לוח אם,זכרון(שיהיה 4G),כרטיס מסך חזק,הארד דיסק,צורב DVD מארז+ספק. חשוב לציין שלא יהיה OC בכלל אז שגם המעבד יהיה חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  3. השימושים של המחשב זה לעריכה גרפית (פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קורל דרו וכו') עד 3500 ש"ח אם אפשרות חריגה של עד 200 ש"ח אני מתאר לעצמי שיגידו שאפשר גם בפחות אבל עדיף משהו שיריץ טוב לכמה שנים בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שלום רב, ראיתי במפרטים המומלצים מפרט בסכום האמור שעשוי להיות מוצלח גם למשחקים, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. המפרטים המומלצים שולבו בספטמבר 09, כך שאני מניח שמאז הרכיבים שלהם הוזלו מעט. המחשב ישמש את הילדים ואותי גם לעבודות משרדיות (בי"ס וכול). אין הפעלה של תוכנות גרפיות למיניהן. נדרש לי מחשב שיוכל להחזיק משחקים כגון fallout, ו/או mass effect ו/או dragon age. אלו שיייכים היום לבן הגדול שיש לו מחשב חזק מאד שנרכש בעזרת אתר זה לפני יותר משנתיים בתקציב דאז של כ - 3,500 ש"ח ועתה יעברו לבן הצעיר. דרישות מקדמיות: מערכת הפעלה תהיה חלונות 7 (התכנה כבר ממתינה במגירה..). נדרש מארז עם ספק חזק ואיכותי (יש לי ניסיון מר עם ספקים ג'נרים שבמחשב הנוכחי, שהלך לעולמו בימים אלו, הוחלפו לעיתים ת…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. שלום, מבחינת מחשב אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש דנדש. רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? חשבתי על NVIDIA מסוג 8800 עם 512M וZALMAN לקירור (יש דגם כזה). הבנתי שלATI אין עדיין דגם מקביל עם קירור, אבל אמור לצאת בחודש הקרוב. איזה דגם מומלץ במחיר שבים 1000 ל1200 ש"ח? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4K. בניתי מפרט מסויים ורציתי לדעת אם הוא טוב (החלקים מהמפרט נלקחו מהמפרטים הממולצים באתר). במקרה שלא האם תוכלו להמליץ לי על מפרט אחר? הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 930 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 565 512MB V-Data X2 600 LG GSA-H10A Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 260 Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail 1257 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 250 סה"כ 4072 נ.ב האם הכרטיס מסך הזה כבר זמין בארץ??

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. לחברי הפורם שלום אני מחפש מחשב לידידה בתקציב של עד 4K היא נרשמת ללימודי עיצוב גרפי ומשתמשת ב CS3 ואולי CS4 בעתיד הדרישות הן: 1. מסך טוב בעל פנאל איכותי 2. מעבד חזק והרבה זיכרון 3. הארד דיסק מ 80G דרישה נוספת היא כרטיס מסך סביר. אני אמרתי לה שCS3 ו CS4 אינם תומכים בהאצה גרפית של כ. מסך האם אני טועה? אופציה נוספת שחשבתי עליה היא מחשב תקציבי סביר + מסך טוב שיהייה הרבה יותר שימושי לעריכת תמונות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. היי חבר'ה ... החלטתי שאני לא רוצה להביא סתם איזה נגן דיוידי מעפן לסלוון אלה מחשב HPTC נחמד שאליו אני אחבר שני רמקולים וסאב ... וטלוויזה FULL HD של פיליפס 42 ' אז אם אפשר בבקשה המלצה לאחד כזה אבל שלא יעבור את התקציב 2000 ש"ח אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. המפרט: זה כמובן כולל עכבר, מארז, וכל הדברים האלה... החלקים העיקריים של המחשב: Intel Pentium dual core ליבה כפולה 820 MHZ 2.8 GHZ 64 bit Intel chipest 945 תומך Dual core זיכרון: 512 MB Dual DDR2 533 MHZ כרטיס מסך: ITI readon RXI 1300 256MB דיסק קשיח: SATA 2 120 MB 7200 RBM כרטיס קול: CREATIV צורב דיוידי RW מסך דק ושטוח : MAG B716 רציתי לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות, ואם אפשר המלצות לדברים אחרים , מקסימום סה"כ 5500 שח. תודה המסך בעיקר למטרה של משחקים, תוכנות, צפייה בסרטים...

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  12. מעבד : AMD X2 4000+ לוח ASUS M2N-E כ.מסך: EVGA 7900GS או X1950 GT (מה עדיף?) זכרון : 1GB KINGSTON 800MHZ CL5 (האם עדיף 667 CL4 ?) ד.קשיח : WD 250GB SATA 2 מארז, ספק כוח 400 . האם אתם חושבים שהמפרט הזה יריץ לי משחקים טוב להרבה זמן (3 שנים ) ? מה אתם אומרים עליו? הוא עולה לי בערך 2100 שקל..

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  13. רכשתי מחשב נייד של LG S1 החדש וביצעתי את כל העדכונים שצריך לפי התוכנה של LG. הוספתי תמונה מתוך ההגדרות הנוכחיות ואבקש שתמליצו כדי להגדיר זאת.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Rami Huta,

הי לכולם :-)) מתלבט (אשמח אם תענו לי) 1- מק בוק פרו 13 ; 2017 128 gm בסכום של 4666 שקל . 2-DELL xps 2017 בסכום של 5900 שקל השאלה היא כזו מה עדיף ? הצרכים שלי למחשב זה כתיבה,מוסיקה סרטים ,ולימודי אנגלית 3 שעות ביום בממוצע.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. זקוק למפרט למחשב עד 3500 שקל לא כולל מסך!! בנוי למשחקים!! תודה לעונים......... ומה יותר מומלץ?? אטלון 64 3000 אוו 3200?? מבחינה כספית וביצועים!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by PT,

אח שלי עובר דירה ולוקח לי את המחשב אז אני קונה חדש מה אתה אומרים: 1 Tsunami 350 Watt 151 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 101 ש"ח 1 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR 724 ש"ח 1 WD SATA 120GB 8MB 622 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Caseהמארז הנבחר של TOM 298 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 670 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB 1,143 ש"ח סה"כ 5,067 ש"ח מה שלא פה אני לא צריך. יש מקום לשיפורים? יש אולי המלצה על כרטיס מסך יותר טוב בפחות או יותר אותו מחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by Yoel26,

ברור לי שזו שאלת תם בפורום הזה. מדוע כל המפרטים המוצעים כוללים מעבד של AMD? אשמח לקבל סקירה קצרה על הבעד ונגד מול אינטל.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. אני מברר בשביל חבר. הוא מעוניין לשדרג את המחשב שלו על מנת להתאים אותו לעבודה עם תוכנות סאונד Studio One ו Qbase. המפרט שלו כרגע Intel Pentium D Core E5300 (2.6GHZ 2MB Gigabyth GA-G41M-ES2L CEON 2GB DDR2 800MHZ Nvidia GeForce 9300GS 512MB אילו מן הרכיבים הכי קריטי לשדרג כדי שהמחשב יריץ את התוכנות והפלאגיינס בצורה טובה ? חשבתי לשדרג את הזכרון ל 6GB (להוסיף סטיק של 4GB) + לבצע OC למעבד בתוספת קירור כמו Thermalright Ultra Extream השאלה היא אם זה יספיק. אין לי מושג מהו כוח החישוב הדרוש בשביל תוכנות אלו. המטרה היא להגיע למצב שניתן לעבוד עם המחשב במינימום השקעה של כסף. מה דעתכם ? מה כדאי לשדרג ומה אפשר להשאיר ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג מספר חלקים במחשב: זיכרון,כרטיס מסך ולוח אם בהתחלה רציתי רק זיכרון וכרטיס מסך ,אבל אח"כ גיליתי שיש לי חיבור AGP X 8 מכיוון שאני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA geforce 8XXX ,כרטיסים אלה אינם קיימם בחיבור AGP לכן החלטתי להחליף גם לוח אם שיהיה בעל החיבור החדש: PCLE . הרכיבים שאני רוצה : כרטיס מסך -של NVIDIA ג'יפורס 8 עם חיבור PCLE זיכרון -2 ג"ב -עדיפות לקינגסטון ולוח אם-שיהיה מותאם לחיבור של הכרטיס מסך כמובן אני צריך המלצות לריכיבים שרשמתי, תקציב :2300 ש"ח , ועוד 2 שאלות אחרונות: 1. מה תפקידו של לוח האם?, מה ההבדל בין לוח אם שעולה 500 ש"ח לבין לוח אם שעולה 1000 ש"ח 2. מהי השפעת המעבד על המשחקים?, האם מעבד שהוא לא כפול ליבה יפעיל הרבה פחות משחקים מאשר מעבד כפול לי…

20. שלום לכם. להלן המפרט שהרכבתי לעצמי ועומד כרגע לפני רכישה: מעבד E6750 לוח GB-965P-DS3 זכרונות 2GB 800MHZ CL5 דיסק 250GB מארז HUSH שך NZXT ספק LIBERTY 400W כל השאר פחות קריטי. כרטיס המסך המקורי בו בחרתי היה 8600GT שעולה במינימום כ700 ש"ח עבור הגרסה של LEADTEK או PALIT. המליצו לי גם על 2600XT שעולה במינימום 623 אצל גולדטופ (אם כי הם נותנים רק שנתיים אחריות). הדרישות שלי - בעיקר פוטושופ וכמובן שימוש שוטף של אינטרנט וסרטים. חשבתי ושחבתי והבנתי שגיימר אני לא אהיה, לפחות לא בזמן הקרוב, ככה שהדרישה למשחקים לא חשובה לי כל כך, אבל אני לא רוה לאבד את היכולת לשחק פה ושם ולא במשהו כבד ומתוחכם. פוטושופ יהיה עיקר השימוש וכל כרטיס יריץ את זה. הHD הזה נראה עניין אטרקטיבי ואני ארצה להיות מ…

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by EEstudent,

שלום, אני מחפש נייד אמין לסטודנט בעלות של מקסימום 4K. שלא היה כבד מאוד,אמין ומחברה מוכרת שלא יתקלקל כל שבוע תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 24.11.2007 בשעה 14:31:40 אוקיי חיפשתי ברשת ומצאתי שני דגמים מענייניםLG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=715&CatCode=315 LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=569&CatCode=315 לפי התגובות של האנשים מדובר בשני מותגים אמינים וטובים מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. המפרט הוא בעיקר להורדות עם אופציית שדרוג לקונרו שהמחיר יירד הכוונה לe6600 או משהו יותר חזק שיתאים ללוח במידה וייצא ויהיה מחיר סביר ואופצייה להחליף לכרטיס מסך יותר מתקדם במידה ואני יחליט שאני חייב ממש חייב להחליף את הכרטיס וזה יקרה בקרוב מאוד עם כרטיס כזה מקווה שכבר הd3d10 כבר ייצא אז בכוונה הלכתי על הכי זול כל שאר המפרט השארתי ברמה גבוהה ויכול להיות שאני יחליף גם את זה COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU :מארז ויוסיף Thermaltake Extreme Spirit II /ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler : קרור לציפסט אחד מהם תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  24. לאחר סקר קצר שערכתי, אני מתלבט בין ה-lenovo c-100 G2G שמחירו 4800 ש"ח ל- lenovo c-100 B5G שמחירו 5000 ש"ח ולבין הטושיבה סטלייט M-70 340 שמחירו 4800 ש"ח. האם נכונה העובדה שהמסך הקריסטלי של הטושיבה מעייף יותר את העינים ושאור אחורי גורם לסינוור? האם נכון שלנובו היא חברה סינית שקנתה את IBM ושמחשבי לנובו לא באיכות שהיו IBM? אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אהלן..! אני רוצה לקנות מחשב... מה עדיף לי אינטל או AMD??? ולמה... המחשב הוא למטרת מוזיקה סרטים משחקים הדברים הרגילים אבל שיהיה מחשב תותח!! המחשב צריך לכלול הכל כל הרכיבים+מסך (שטוח ,לא LCD) +הרכבה+מקלדת ועכבר, אין צורך ברמקולים יש פה שני מפרטים של AMD שחברים באתר הביאו לי מה יותר טוב מבניהם ואם אתם יכולים לתת לי עוד הצאה יותר טובה מאלה המחיר המקסמילי שלי הוא 5 אלף אלה ההצעות: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra Socket 939, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32* CL 2.5-3…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.