עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Inzagi,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1350 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 ¤556 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL ¤1138 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤328 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤261 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤39 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤270 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤414 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤112 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤4640 המפרט הורכב ב - www.IQPC…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  2. המחשב הוא בשביל חבר, לצורך בסיסי של אינטרנט מוסיקה וסרטים וזהו לא יותר מיזה... אפשר לדעת אם המפרט שהיכנתי מתאים לו? לפני שנלך לקנות אני רק צריך את האישור שלכם בתודה, נועם

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by Chymes,

אחרי שהרכבתי מחשב חדש, והתחלתי להתעניין בחומרה, התאהבתי בניסויים שונים ובעיקר OC. החלטתי להרכיב מחשב שני, שאוכל לעשות עליו OC קיצוני וסתם שטויות מבלי לפגוע ב"מחשב האם" היקר. אז רציתי לשאול אילו חלקים צריך לקנות חדשים ומה עדיף יד שנייה. לוח אם - Abit NF חדש / משומש? מעבד - Athlon xp רגיל / Mobile חדש / משומש? כרטיס מסך - רק משומש. מה דעתכם על Asus GeForce 3 Ti 500 deluxe? אחרי OC זה יהיה כרטיס מסך לא רע בכלל. זיכרון - A-data, אני חושב. לא בטוח. אני חושב שזיכרון צריך לקנות חדש. מה דעתכם? ממליצים על חברות אחרות? ספק - רק חדש. 350W יספיק? אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים. כונן קשיח - חדש או משומש? של איזו חברה? מארז - אין צורך. החלקים ישכבו בלי מארז. מסך - עכשיו זה בעיית…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. נושא ראשון בקהילת hwzone ;D טוב אז לענייננו אני צריך מפרט לאחותי שימנה את הדברים הבאים ב-2500 גג: מעבד, לוח אם, ספק, זכרונות, hd , מארז, רמקולים פשוטים ביותר , כרטיס קול עם עדיפות ל-ob, מסך וכ.מסך. כן אני חושב שזה הכל. בקיצור אני צריך מחשב חדש לשימושיים כלליים (אופיס, אינטרנט, ודברים הכי בסיסיים שקשורים למחשב) שכולל בערך הכל ויעלה 2500 ש"ח. אני יודע שזה קצת בלתי אפשרי אבל אני ממש צריך את זה. אמממ....זהו. בתודה איתי.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  5. חשבתי על מפרט בכיוון של: AMD A6-3500- BOX לוח אם מבוסס ערכת שבבים A55 או A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI 4GB RAM AMD (ATI) Radeon HD6450 1GB DDR3 Antec NSK2480 380W אני רוצה להוסיף כרטיס קול וכרטיס מקליט. חשבתי על: CLARO halo http://www.htomega.com/clarohalo.html או Creative X-Fi Titanium http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Titanium-PCI/M/B001E25KDK.htm AVerTV CaptureHD http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 במערכת הזאת אני מנסה לחסוך מגבר ולחבר את הממיר לכרטיס קול ואת הכרטיס קול לרמקולים (אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1). בנוסף אני מנסה על הדרך להרוויח גם מקליט, סוג של HOTmagic או YESmax. זה בכלל אפשרי שהשידורים מהממיר יעברו …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. שלום לכולם, אני עורך וידאו, בתוכנות הבאות : אפטר אפקטס AFTER EFFECTS פריימייר ADOBE PREMIERE פוטושופ ADOBE Photoshop אביד AVID MEDIA COMPOSER שיתאים לעבודה, לרינדור, בעיקרון, הוא יהיה על XP 64 ביט או WIN 7 תלוי בתאימות של כל התוכנות . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. לאחר שבאשכול הקודם שלי גרמתם לי להבין שWIND הוא לא בחירה טובה לסטודנטים, ולאחר שראיתי שאני לא מוצא שום מחשב קטן מ15' ב2500+-, החלטתי להגדיל את התקציב לסביבות 3-3.5. שימושים : מחשב לסטודנט, אופיס, אינטרנט, כלים הנדסיים (matlab וכדומה). פוטושופ בצורה קלילה ביותר (לא קריטי לי הפוטושופ) מוזיקה, לא מיועד למשחקים אבל שלא יהיה מוגבל מידיי בנושא הגרפיקה. אשמח להצעות יעילות תודה רבה אריאל

8. שלום, מצ"ב המחשב הבא, מתבסס על FM1 של AMD. מה דעתכם? האם הוא משתלם יותר ממחשב אינטל עם כרטיס מסך OB? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Vision x2 Dual Core A4-3400 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6410D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13818 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13813 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http:…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4K. בניתי מפרט מסויים ורציתי לדעת אם הוא טוב (החלקים מהמפרט נלקחו מהמפרטים הממולצים באתר). במקרה שלא האם תוכלו להמליץ לי על מפרט אחר? הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 930 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 565 512MB V-Data X2 600 LG GSA-H10A Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 260 Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail 1257 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 250 סה"כ 4072 נ.ב האם הכרטיס מסך הזה כבר זמין בארץ??

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  11. מחפש חוות דעת על מחשבי החדש, המחשב בעיקר ישמש למשחקים ואינטרנט חלקי המחשב: מעבד:Intel Pentium 4 3.0Ghz S-775 64Bit 2Cache לוח אם:GigaByte 8I945 PLG (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) זכרון:1GB DDR2 533Mhz Kingston (2x512) כרטיס מסך:GigaByte Radeon x800XL 256DDR3 Vivo PCI-Express דיסק קשיח:Western Digital 160GB S-ATA2 7200RPM 8MB מארז:HEC Compucase CI-69U6 400W מסך:LCD 19' 1:600 8MS NU רמקולים:Creative S-H 2.1 מקלדת ועכבר: Microsoft Optimal מחיר המחשב:7000 ש"ח * יש לציין שהמחשב הוזמן אך עדיין ניתן לשנות חלקים מהמחשב בתחום המחיר בין 6000 - ל7000 ש"ח אנא תנו את חוות דעתכם ואם כדאי לשנות חלק(ים) מהמחשב אז תנו את המלצתכם

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. מעבד E8400 אינטל לוח אם גיגה-בייט - EX38-DS4 s775 1600Mhz, Intel X38, DDR2 1200, 2xPCI-E זכרונות - 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 דיסק קשיח סיגייט - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II שני כרטיסי מסך גיגה-בייט - HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב פיוניר -DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז - Thermaltake Soprano Dx VE7000BWS ספק כוח - ‏ToughPower W0116 750W PFC (24pin) - גם של Thermaltake ועוד קירור נוסף למעבד עוד לא קיבלתי את המחשב ,ואשמח לשמוע דעתכם התלבטיות שהיו לי בין מעבד 4 ליבות ל2 ליבות, וההתלבטות הקשה יותר היתה בין 2 כרטיסי מסך 8800GT או שתי 3870 של ATI ,ההחלטה נבאה בעיקר במחיר, שניהם נחשבים אותה רמה ובערך אותו מחיר,רק שב GYGABYTE יש …

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  13. לחברי הפורם שלום אני מחפש מחשב לידידה בתקציב של עד 4K היא נרשמת ללימודי עיצוב גרפי ומשתמשת ב CS3 ואולי CS4 בעתיד הדרישות הן: 1. מסך טוב בעל פנאל איכותי 2. מעבד חזק והרבה זיכרון 3. הארד דיסק מ 80G דרישה נוספת היא כרטיס מסך סביר. אני אמרתי לה שCS3 ו CS4 אינם תומכים בהאצה גרפית של כ. מסך האם אני טועה? אופציה נוספת שחשבתי עליה היא מחשב תקציבי סביר + מסך טוב שיהייה הרבה יותר שימושי לעריכת תמונות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  14. לא רציתי לעשות עוד דאבל פוסט בנושא הישן. העליתי את התקציב ל-4400 ש"ח וחרגתי בטיפה. אז הסבר לגבי השינויים שעשיתי - אני מתכנן OC למעבד עד 4.5GHz ואם אפשר אז אפילו מעבר, לכן החלטתי לקחת לוח עם צ'יפסט Z68 במקום P67 שמעט ישן יותר ולהתפשר במארז של ג'יגבייט על גבי הלאנקול K59 שיותר יקר אבל אני חושד שגם פחות איכותי. לקחתי GTX 570 במקום GTX 560 Ti למרות שהוא אמור להיות מספיק לרזולוציה שלי (1680x1050) כדי להיות future proof, כי יכול להיות שאני אעבור למסך 1920x1080 ואני מעדיף לא לחזור על המקרה שהיה לי עם הכרטיס הנוכחי שלי כשחשבתי שאני לא אחליף מסך ובסוף נתקעתי עם כרטיס שנותן ביצועים פחותים ביחס לרזולוציה הטבעית של המסך. חוץ מזה שמאוד מתאים לי לקבל 18% שיפור בביצועים ב-BF3 שבשבילו אנ…

15. Started by dsane,

למטרות משחקים עם מסך 15.4 מהחנויות הבאות http://www.walmart.com http://www.costco.com http://www.circuitcity.com/ www.outpost.com www.circuitcity.com www.target.com www.compusa.com או כל רשת אחרת באיזור קליפורניה (חנות ממשית). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by amir_tat,

מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום אני מעוניין במחשב למשחקים, הייתי באייבורי היום וקיבלתי מהם הצעה למחשב והייתי שמח לקבל ממכם תגובה על המפרט שלהם. תודה רבה! להלן המפרט: 1. מצ"ב הצעת מחיר של אייבורי 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018 3. סעיף 2 זה הבסיס 4. התוספות להצעת הבסיס הם: א) ספק 550w 12 ס"מ קוטר המאוורר של ספייר מחיר 200 שח ב) מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי איכותי מחיר 80שח ג) שדרוג זיכרון ל-4096MB (4GB) DDR II 800MHz מחיר 115שח ד) דיסק קשיח 500 ג'יגה של וסטרן דיגיטל/ סיגט מחיר 30שח ה)מאווררים שקטים מיוחדים למעבד ולמערכת: - מאוורר למעבד arctic coolling - מאוורר למארז- ללא שם ו) כרטיס מסך 1 ג'יגה nvidia geforce 9800 gtx מחיר 1000שח אחריות 3 שנים, מעבד וזיכרון פנימי לכ…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  18. היי ראיתם את הכותרת חוץ ממשחקים הכל יעשה עם המחשב לא עריכות גרפיות ודברים כאלו אלא יותר שימוש יום יומי ואולי קידוד סרט פה ושם, בעיקרון המחשב יעבוד רוב הזמן עם אי סי\מסן\אימיול וכמה ישומי אופיס ושטויות כאלו. בכל מקרה הדרישות הם כאלו: 160GB (או במקרה של חוסר ברירה 120) לפחות 2ג'יגה זיכרון מעבד מהסדרה החדשה CORE 2 DUO שיהיה 2.0ghz ועם כמה שיותר קאש מצלמה מובנת, רמקולים איכותיים, עדיפות לBluetooth אבל לא משהו שיגרום לביטול אם המחשב ממש שווה, קורא כרטיסים מובנה. מערכת הפעלה או ויסטה פרימיום או שלא יהיה בכלל אם זה חוסך כמה מאות. יציאות כמו vga ו svideo יתרון משמעותי, כמה שיותר USB פיירוייר עוד יתרון, כרטיס רשת רגיל ואלחוטי מן הסתם, קורא טביעות אצבע עוד יתרון נחמד. בעיקרון ראיתי…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by kotel,

רק בשביל מוזיקה ושיטוס!! :s05:

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. Started by TheMagicKiller,

אהלן חברה.. קבלתי בשעה טובה את ה-Asus EEE 1005HA שהוא למטרות לימודים. וכרגע מותקן עליו ווינדוס XP שעובד סבבה כזה. ניסיתי להריץ עליו קונטר סטרייק ודי התאכזבתי לגלות שהוא מריץ אותו בקצב ממוצע של פחות מ-20FPS בהגדרות הכי נמוכות. עכשיו השאלה שלי אם עדיף להתקין עליו ווינדוס 7 או ווינדוס אחר על מנת להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים? המלצות יתקבלו בברכה, תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום לכולם, הכותרת מספקת את רוב המידע- לא נדרש כל דגש על עיצוב חיצוני או מניעת רעש. אני יודע שאפשר להסתפק בלוח אם בסיסי וכרטיס מסך פשוט. HD יוכל להיות של 1/2T. חשבתי על מעבד כפול ליבה של אינטל - השאלה היא איזה עדיף? גודל מסך: 19 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  23. אהלן..! אני רוצה לקנות מחשב... מה עדיף לי אינטל או AMD??? ולמה... המחשב הוא למטרת מוזיקה סרטים משחקים הדברים הרגילים אבל שיהיה מחשב תותח!! המחשב צריך לכלול הכל כל הרכיבים+מסך (שטוח ,לא LCD) +הרכבה+מקלדת ועכבר, אין צורך ברמקולים יש פה שני מפרטים של AMD שחברים באתר הביאו לי מה יותר טוב מבניהם ואם אתם יכולים לתת לי עוד הצאה יותר טובה מאלה המחיר המקסמילי שלי הוא 5 אלף אלה ההצעות: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra Socket 939, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32* CL 2.5-3…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  25. המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.