עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by Yoel26,

ברור לי שזו שאלת תם בפורום הזה. מדוע כל המפרטים המוצעים כוללים מעבד של AMD? אשמח לקבל סקירה קצרה על הבעד ונגד מול אינטל.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. שלום. אחרי שהאקסטרים היה כבד מדי וטוב מדי בשביל חלק גדול מהעובדים אז בחברה שלי החליטו לתת לאנשים פה את ה מעבד Q9450 אני צריך להרכיב להם מפרט סביב המעבד הזה בסכום של 1700 עד מקסימום 2000 ש"ח (שום אפשרות לחרגיה). המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית אבל הם כן היו רוצים שיתאים גם ברמה סבירה למשחקים. אחרי הכל יש להם ילדים. לא מפלצת אבל שיהיה אפשר לשחק בו קצת. מה תציעו לי בתקציב הנ"ל? תודה רבה נ.ב שהכל יהיה מחנות אחת . PANDAS מועדפת עליי אבל גם חנות אחרת יכולה להיות טובה תודה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by hanukas,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8533991&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1186008219932#productdetail אמור לקנות אותו בימים הקרובים מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by kobiperez,

שלום אני מעוניין לחבר את המסך 32 FullHD למחשב שוכב (HTPC). השימושים העיקריים יהיו משחקים,סרטים גלישה באינטרנט וקצת עריכת סרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקם,סרטים וקצת עריכת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני משחק הכל מהכל * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by cfirc,

שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. ראיתי כמה מחשבים באייבורי מחשבים כמו 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1287&CatCode= 3ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1295&CatCode= 4ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= 6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= 7. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode= כל אלה עומדים תקציב מה שחשוב לי שיהיה 2GB זכרון אז איפה שאין - אני אוסיף ומחשבים בלי מסך - אני אקנה מסך לא מדובר על מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ואם כן - אז לא משחקים שורשים יותר מדי ס…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. היי ראיתי את המחשב הזה באולסייל ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950459&af=2054 בעקרון אני מחפש מחשב נייד בסביבות מחיר של 3000 שקל שישמש כמחשב נוסף בבית לגלישה בתקשורת אלחוטית עם נתב לינקסיס WRT160N. אני רוצה מסך ללא השתקפויות. תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by spiritus asper,

למישהו יש מושג מתי אמורים לצאת/להגיע לארץ הדגמים החדשים של dell? למשל inspiron 1318, latitude e4200' latitude e4300.... היתה איזשהיא הודעה רשמית? שווה לחכות עם הקנייה עד שאלו יצצו ואולי ישנו מעט את המצב כיום?

10. Started by natik,

מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) ספקי כוח Enermax ECO 80+ 620W Active PFC 12cm Fan PSU מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none …

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש נייד בחול , ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD רציתי לדעת מה החוזק שלו , מה הוא מסוגל להריץ , ואם ניתן להקביל אותו לכרטיסי מסך הנייחים הנפוצים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

שלום, האם יש הבדל בין הצ'יפסט P31 ל-P35 מבחינת הביצועים במפרט הבא? תודה! פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200-3300 שח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא תודה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?DVD 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני צריך מחשב לאינטרנט ואופיס בלבד בלי צורב שהדגש הוא על מחשב כמה שיותר שקט, אני מוכן לשלם תוספת רק כדי לקבל מחשב שלא שומעים אותו וזה הכרטיס מסך שאני רוצה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 מסך כבר יש לי

14. התקציב עומד על 2000 שקלים ,ללא מסך . השימושים הם משחקים (אני לא גיימר ככה שזה לא ידרוש הרבה ) ברמה בינונית ,שימושים משרדיים וביתיים יומיומיים . תודה רבה לכל העוזרים !

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  15. אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. Started by AI2006,

אני צריך מפרט למחשב טוב שיחזיק הרבה שנים,לשימוש ביתי(עבודות ומשחקים לא ממש כבדים) התקציב הוא עד 5500 ש"ח,כולל מסך 17 אינץ' דק וכולל צורב DVD.אני צריך גם המלצות על חנויות מחשבים טובות אם אפשר.תודה מראש.

17. Started by mor873,

המלצה למחשב חדש ב 6000 ש"ח ללא מסך : 1. מעבד רצוי עם כח לעריכת סרטים + קירור חזק, חם מאוד בבית בקיץ 2.לוח אם טוב רצוי אסוס, עם הרבה חרצים כי יש לי כרטיסים להעביר (קול+טלויזיה) 3.כרטיס מסך לציין אם תוך ב DX 10 . 4.אין צורך בכוננים. 5.יש לי 2 הרד דיסק אין לי מושג איזה סתה הם או כמה באפר אז רצוי לוסיף אחד חדש לא גדול . המחשב מיועד למשחקים,למולטימדיה,ולעיתים עריכת סרטים. תודה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  18. המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך לצערי אין לי התקציב בשביל לרכוש את מה שאני רוצה... לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי... רציתי לדעת כמה אנ יכול לבקש עליו... המחשב הוא כזה: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם P4T זכרון 512 RDRAM 800MHZ כולל כרטיס קול + כרטיס רשת + 4 יציאות USB cdromX52 צורב DVD חדש של LG *16 dual layer הרד דיסק 40 ג'יגה של IBM + הרד דיסק בן שבועיים שלוש של WD 160GB 8 מגה buffer. + מסך של MAG שטוח לחלוטין 17". המחשב מושקע מאוד ומטופל בצורה מקצועית למדיי. (יש אפשרות לקנות מסך חדש חדש 17" דק... למי שיקנה את כל החבילה. אז כמה כל זה שווה!?!?!?!? טל

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by shaikaa1,

בשביל לשחק אמריקאס ארמי המעבד הטוב ביותר שאפשר להשיג בארץ כיום? לוח האם ? זיכרון ? כרטיס מסך ? בשביל המחשב האולטמטיבי שכסף יכול לקנות הרכיבים צריכים לעבוד ביחד לביצועים הטובים ביותר ניסוח שאלה שונה: 4 רכיבים אלו שאני צריך להרכיב מחשב למשחקים כשאין בעיה של כסף

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by sh_matan,

זה המחשב שחשבתי לקנות: מחשב AMD 939 הכולל: AMD Athlon 64 3800 Dual Core-מחיר בדולר:210$-מחיר בשקלים:934.5 שקלים GIGABYTE GA-M55SLI-מחיר בדולר:131$-מחיר בשקלים:582.95 שקלים 512MB DDR2 533Mhz-1GB-מחיר בדולר:50$-מחיר בשקלים:445 שקלים-אני יבדוק איזה חברה זאת. 160GB 8M buffer SATA 2-מחיר בדולר:73.65$-מחיר בשקלים:327.74 שקלים.-אני יבדוק איזה חברה זאת. GIGABYTE Geforce 7600GT Dual DVI-מחיר בדולר:245$-מחיר בשקלים:1090.25 שקלים צורב דיוידי-NEC ND 3550 Dual Layer-מחיר בדולר:59$-מחיר בשקלים:262.55 שקלים. מארז ATX איכותי 1120 כסוף ושחור,ספק 500W-מחיר בדולר-50$-מחיר בשקלים:222.50 שקלים מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי-LOGITECH-שחור-מחיר בדולר-30$-מחיר בשקלים:133.50 שקלים. מסך LG דק LCD L17…

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  22. שלום, מחפש מפרש לשרת איכסון קבצים לל צורך ב- RAID. התקציב 1000-1200 ש"ח. שימוש עיקרי סרטים וסדרות והזרמה לסטרימר. עבודה 24\7. כונן פנימי 1 גדול (בהמשך יתווספו). מערכת ההפעלה תהיה על כונן אחר קטן יותר שכרגע כבר יש ברשותי. תודה נ.ב. חנויות מאזור פ"ת או כאלו הניתנים לרכישה דרך האינטרנט עם משוח לבית גם מתקבלים בשמחה.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by tomerw,

שלום מהי המלצתכם למחשב נייד עד 8,000 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי הרפתקאות ישנים וחדשים וגלישה באינטרנט. שאלה נוספת היא כיצד אפשר להתחבר לאינטרנט בעזרת מחשב נייד כשאני נמצא בבסיס צבאי תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by etay44,

איזה כרטיס מסך יהיה טוב בשביל הרכיבים הללו ומה ההבדל בין 8800GT ל GTS? כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD זיכרון KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מעבד INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX לוח אם ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM PANEL + WINDOW + 2X 120MM SILVER/ BLACK ספק ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA כל זה אני קונה מגיבור מחשבים

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  25. המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית וגם משחקים מפעם לפעם )לא משחקים משוכללים מהדור האחרון, אלא משחקים ישנים יותר, בעיקר משחקי ילדים( דרישות: 1. מעבד אינטל 2. זכרון 512 מגה 3. דיסק 120 ג'יגה 4. שני כרטיסי רשת (אחד מהם יכול להיות מובנה בלוח האם) המארז, הרמקולים, העכבר והמקלדת אינם חייבים להיות מהודרים ו/או צבעוניים. את הכסף אני מעדיף להשקיע באלמנטים אחרים. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים