ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב לגרפיקה (לשימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, ואינדיזיין) ללא אוברקלוק, כולל מסך עם צבעים מדוייקים, וגם שלא יאמץ את העיניים, וציוד היקפי. חשוב קירור טוב שביצועי המחשב לא יירדו תחת עומס עבודה, הרדיסק 1TB. צבע המארז והמסך רצוי שיהיה כסוף. צריך מערכת הפעלה חוקית, והתקנת מחשב במעבדה, ללא התקנת מערכת הפעלה.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני בניתי מפרט בLogicPC ורציתי לקבל חוות דעת/שיפורים וכאלה, תודה רבה! Intel Core2 Duo 3.0GHz 6MB E8400 Box CPU ¤ 840 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel ¤ 499 OCZ OCZ2V8004GK (2x2048)MB 800MHz DDR2 Memory set ¤ 441 Gigabyte Radeon 4870 512MB/256bit DDR5 Retail PCI-e Video Card ¤ 1400 Coolermaster CM690 No P/S Black Case ¤ 420 Corsair CMPSU-550VXEU 550 W Power Supply ¤ 469 Seagate 500GB ST3500630AV 16MB IDE HDD ¤ 395 LG GH-20NS10 x 20 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW ¤ 125 22'' Samsung Syncmaster 2243BW (5ms) Wide DVI LCD Monitor ¤ 1250 Computer Integration + Win For Testing Only ¤ 160 Summ: 10 ¤ 5999 http://www.logicpc.co.il אתם אבל יכולים להסביר…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה חמשת אלפים שקל, והשימושים שלי סעיקר הם משחקים כבדים כמו: GTA IV ,COD 5 ,FAR CRY 2 CRYSIS וכל המשחקים הכבדים והחדשים שיוצאים ושייצאו.. ולגבי הציוד הקיפי אני תריך הכל ונגדיר הכל : מסך שיתאים למחשב (2MS ) מקלדת,עכבר,רמקולים ולגבי הצורב אני רוצה שני כוננים אחד של DVD ואחד צורב DVD ובל OC וחשוב שכל המשחקים יעבדו על HIGH VERY וזהו אנשים תפציצו במפרטים...
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רכשתי השבוע מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 1510 מעבד 2000MHz dual core זיכרון 2GB כרטיס מסך מובנה mobile intel 965 (לפי המנהל התקנים) עכשיו הכל עובד מהר ויציב. המחשב עובד על ויסטה. הטעינה של תמונה בפוטושופ איטית מאוד! לוקח לו בערך דקה לטעון קובץ תמונה בגודל 800X600 הבעיה מתרחשת כאשר אני מתחבר לרשת מחשבים, עם זה בצורה אלחוטית וגם אם זה חוטי.. כאשר אני מחבר את המחשב למודם אינטרנט רגיל אין שום האטה בפוטושופ והכל עולה מהר. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.. ברגע שאני מתנתק מהרשת תמונות בפוטושופ שוב עולות מהר.. ניסתי להגדיר כל מיני דברים.. רשת ציבורית, רשת פרטית.. ואין הבדל.. למישהו יש פיתרון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן נייד dv6670. בתחילה התקני bluetooth היו מופיעים לי כמו כונן בתוך המחשב שלי. כיום אני לא מצליח לראות אותם. הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש, אך זה לא עזר. ניסיתי כמה מכשירים שונים וזה גם לא עזר. המחשב מגלה אותם ואני יכול לראות אותם בהגדרות הבלוטות, אבל אין לי גישה אליהם דרך קיצור הדרך של המחשב שלי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
BOX e8400 DFI BLOODRON P35-T2L EXCELERAM DDR2 2024 800MHZ CL 4-4-4-12 CLUB 3D ATI READEON HD4850 512 PCIE ספק כח TRENDSONIC 600W שאני דיי מתבאס איך הוא ? זה ג'נרי לא ? חרא דבר הא ? מארז ללא ספק THERMALTAKE M5 WINDOW SEAGATE 320GB 16MB SATA2 קרור למעבד NEXUS LXM8200 האם הוא טוב ? כי הוא יחסית זול ... קיבלתי גם מאוור למארז 120MM של NEXUX סה"כ 3443 כולל משלוח ועמלה על אשראי והכל... עכשיו התחלתי להתבאס אחושרמוטה על הספק כח מה אתם אומרים ? ד"א האם הקירור היה נחוץ ? כי זה BOX ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד של IBM LENOVO. אופיס דיפו פירסמו מבצע לחג שתפס את עיני ורציתי לשמוע את תגובתכם: http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/1086532.html (מופיע המפרט*) LENOVO 3000 N200 0769-ERG מעבד: intel dual-core T2390 1.8ghz זיכרון: 3G ddr2 דיסק קשיח: 160G מעבד גרפי: intel GMA X3 100256Mb shared המחיר שנותנים הוא 3400 ש"ח, מחיר סביר ומצויין לכל הדעות. יש לציין שאני מחפש מחשב עבור גלישה, לימודים ושמיעת מוסיקה (נדרש דיסק קשיח גדול). שמעתי שסדרת N200 מתחממת יותר מדי, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות לדגמים אחרים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה בעיקר למשחקים והורדות והתקציב שלי עומד על עד 3800 הרצלים מרשרשים...........חבר שמבין אמר לי שזה יכול להתאים לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2497&products_id=22656 מה אתם אומרים??? איך החנות הזאת?? איך המפרט?? ממליצים?? הפעם האחרונה שקניתי מחשב הייתה לפני יותר מ5 שנים ואני לא מעודכן בכלל קיבלתי גם הצעה באייבורי אבל המוכר שלהם אמר שהוא לא יכול לתת לי את הדף עם ההצעת מחיר שלו......... שווה לקנות שם?? מה אתם אומרים אנשים? [br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 16:33:26 ורציתי גם לדעת אם שווה לי להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש..........כי אותו חבר שהמליץ לי עליכם התקין לי ויסטה לפני איזה שבוע ומאז המחשב…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי נייד ג'יגהבייט W566N ואני מחפש תיק בישבלו תיק גב\צד מצאתי את התיק הבא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10393071&loc=16234 מה דעתכם עליו? ואשמח לקבל הצעות נוספות עד 300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Q9550 זיכרון 8 גיגה לוח אם עדיפות לאסוס ספק מאוורר טוב למעבד ברשותי הארדיסק צורב ומארז טרמילטייק אקסייר 3 שאלות: יש לוח אם שאפשר לחבר עליו 8 מאווררים? כרטיס מסך אני השתמש כרגע בפשוט וישדרג בעתיד לא החלטתי מה עדיף CROSS FIRE או SLI מאמין שבעתיד יהפוך גם למשחקים מחשב עם אופציה למשחקים אבל ללא כרטיס מסך לא יעבור אוברקלוק .ברשותי מסך 22 אסוס שהומלץ בפורום בהשוואות עם כמה מסכים תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למפרט מחשב עד כ 2000 ש"ח, ללא ציוד היקפי כלל ללא מסך, מקלדת וכ"ו השימושים העיקיים הם שימושים משרדיים, אינטרנט, לראות סרטים מדי פעם ומשחקים - לדוגמא משחק כמו FARCRY הראשון שהייתי רוצה שיעבוד בצורה חלקה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב! מטרת המחשב הזה הוא בעיקר אינטרנט/אופיס/פוטושופ אבל אם כבר קונים מחשב חדש יהיה נחמד להינות מהמשחקים הקיימים בשוק. השאלה היא איזה מפרט לקחת? 2500 של עריכה גרפית/משרדי או למשחקים? בינתיים התמקדתי על המשחקים (למרות שהכרטיס גרפי שם מאוד יקר ואולי כדאי להשקיע בתוספת זיכרון?) אך אם דעתכם שונה בעניין אשמח לשמוע אותה מספר שאלות בנוגע למפרט: 1.במידה ובחנות שאני רוכש את המחשב אין את גוף הקירור המוצע במפרט, במה אני יכול להחליף אותו? 2.המעבד יעשה את העבודה או שכדאי להשקיע כסף נוסף בשביל אינטל? 3.אני מודע לחשיבות של המארז אבל זה לא מוגזם להשקיע 16% ממחיר המחשב על מארז? זה לא איזה מחשב על... 4.ולקינוח- סתם שאלה כללית: למה DDR2 ולא 3? ואם כבר למה לא 1066MHz? טוב יש כאן …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי נייד חדש (dell inspiron 1525) והתקנתי עליו windows vista . לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייברים של חלק מההתקנים שהvista לא זיהה אבל עכשו אני "תקוע" אם שלושה התקנים שלא מזוהים במנהל ההתקנים ואני לא יודע מה הם (מצ"ב צילום מסך). בסך הכל המחשב עובד בסדר ובלי תקלות אבל אשמח לקבל עזרה ולפתור את התעלומה ... ??? עדכון: ההתקנים נקראים :PCI bus 2 device 9 function 2,3,4 תודה, חיים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ? האם זה בכלל משנה? למה ?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עדיפות למחיר הנמוך יותר. המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתי- צריך להוסיף כרטיס קול לחוד?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך תגובה זריזה בבקשה.. מה אתם אומרים על המפרט הבא.. ? מה כדי להוסיף/ לשפר..? או אולי להחליף לרכיב פחות מתקדם..? יש רכיב יותר משתלם שכדי לי להחליף אליו?? ספק 500W+ מייצב מתח. לוח אם -GIGABYTE intel G43/1600MHZ/HDMI זיכרון-KINGSTON 4096MB 1066MHZ PC8500 כ.מסך - FX9800GT-512MB/DDR3/HDMI-512bit מעבד - intel core 2 quad Q-6600/8MB דיסק קשיח - 500GB SATA 2 32MB קירור ומארז - מה אתם מציעים?? רעש - חשוב שלא יהיה ממש ממש רועש.. יכול להיות רועש אבל במידה מסוימת. אין צורך בציוד היקפי. לא מתכוון להשתמש בOC. מה אתם אומרים על המפרט?? תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
על הדגם היקר שלו (10000 ש"ח) - מה זמן הבטרייה שלו במשימות יום יומיות (עם WIFI דולק?) - האם הוא יכול לאכול את כל המשחקים שיש היום על מקסימום רזולציה ואיכות גרפית גבוהה שלהם (והאם אפילו את CRYSIS) ? - איך איכות הבניה שלו יחסית לדגמי TP קודמים ויחסית לתחרות שלו ? - האם הוא שווה את הכמה אלפים יותר שהוא עולה יותר מהאחרים ? - האם יש מחיר יותר זול בארץ חוץ מ http://buy4less.co.il/product.asp?f=3131&p=0 ? - איך השירות של IBM/LENOVO בניידים בארץ ? - מישהו יודע עד כמה התמיכה שלו טובה בלינוקס ? - אם היה לכם 10 אלף ש"ח הייתם משקיעים אותו בנייד זה או בדגם אחר ? - מה החסרונות שלו ? - כמה זמן אחריות יש עליו ? - באמת אין לו יציאת DVI ? רק VGA אנלוגי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עומד לרכוש מחשב חדש, התחלתי לבנות מפרט חלקי (חלק מהציוד כבר יש לי) המחשב מיועד למשחקים ועבודה גראפית, וכמו כן יש לי כמה לבטים שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור, התקציב הוא בערך בין 3 ל-4 אלף ככה אבל אני יותר מתמקד בחלקים כרגע, הכל מפורט בהמשך, כרגע לא צפוי OC. מבחינת מה שכבר יש: + עכבר Logitech G5 + מקלדת Microsoft Wireless 2000 + מסך 19" - Samsung 931c + דיסק קשיח Seagate 500GB עכשיו, לבט ראשון, מבחינת מעבד, לאחר התלבטות קשה ושיטוט ברשת החלטתי על Intel Core 2 duo E8400, מה דעתכם? ראיתי שברב המפרטים באתר הוצעו Quad, שגם יקרים יותר וגם לרב לפי מייטב ידיעתי אינם מנוצלים כיום, האם זה עדיין שווה את ההוצאה הכספית? או שאפשר להסתדר יפה עם הduo …
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחשב סטודנט, שימושים: אינטרנט ואופיס. מSKYPC אם אפשר.
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי hp pavilion dv6000 ולפי Everest הטמפ' של המעבד היא 56, ושל הHDD היא 50. המחשב מחובר למטען ולא עובד הרבה זמן. אני שם אותו רק על השולחן (זכוכית) ולא על המיטה או על הרגליים. עכשיו שמתי לו מגש עם מאוורר 120MM ומעליו לוח אלומניום, ועדיין הטמפ' גבוהה. אני מפחד שזה מסוכן למחשב, מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: E8400 לוח אם:GIGABYTE GA P43 DS3 ד.קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 זכרון:MUSHKIN 2GB 2X1GB 800MHZ CL-5 כ.מסך: GIGABYTE 9600GT 512MB מארז: מארז + 2 מאווררים 12 ס"מ + ידית. שרוול קירור למעבד ספק כח: EZCOOL 12CM 500W REAL מסך: LG2242W
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-