עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף שיהיה מחשב כמה שיותר חזק לסימולציות תלת מימד ותוכנות שרטוט תלת מימד. על אילו דגמים הייתם ממליצים? והאם אחריותם תקפה גם בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית ושימושים כלליים שוטפים(לא משחקים) ואליו יוצמד מסך 24' שעבוד על רזולוציית 1920X1080 , חשבתי על מפרט מבוסס core i3: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX - מחיר: ₪545 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 -מחיר:₪595 זכרונות: 2GB DDR3 1333 MHz -מחיר:₪250 דיסק קשיח: SEAGATE 7200.12 500GB SATA2 -מחיר:₪220 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -מחיר:₪300 ספק: SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL -מחיר:₪290 -עכשיו כמה שאלות : *המעבד הגרפי ב - i3 יתמודד בצורה סבירה עם תכני HD? (כעיקרון לא ממש חשוב לי אבל מעניין לדעת) *איזה חלופה משתלמת קיימת מבית AMD? *האם הלוח שבחרתי בסדר... אני פשוט כבר ממשל לא בעסק... זהו בסה"כ... אי…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. רציתי לדעת את דעתכם בנוגע למפרט שיצרתי המפרט הוא למחשב שנועד להרצת מוזיקה וסרטים באיכות הכי טובה וכמובן שיוכל להכיל כמה שיותר בעניין הזה ( 1 טרה נראה לי מספיק ) המחשב הוא בעצם משמש בתור מחשב ארכיון מוזיקה\סרטים וצריבתם לDVD או CD המחשב חייב להיות חזק גם מפני ווירוסים ועובד חלק אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול כאן ואני ישתדל לענות ( אני חובבן בקטע הזה אבל אשתדל ): http://tms.co.il/preview/spec/cm86xpf1 תודה רבה על העזרה עריכה: התקציב שלי הוא בין 2.5 ל3.5

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה למפרט בתקרה של 6500 ש"ח. אני מעדיך את הCore 2, צריך 2 ג'יגה זיכרון ,2 הארדיסקים בשביל Raid ומסך LCD. המחשב נועד לעריכת וידאו חצי מיקצועית, משמע צילום ועריכה של אירועים. המחשב לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג, אך ורק לעריכה. דברים כמו רמקולים, עכבר וכו' אין צורך. אני רוצה מפרט מKSP או מרדנית. תודה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 800$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Muadib,

שוב אני עוזר למישהו (היא...) לקנות מחשב => אתם שוב נקראים לדגל! מדובר על 14'' , חייב צורב. כדאי שיהיה בלוטות אבל לא הכרחי. ה"לקוחה" עוסקת בעיקר בעבודות משרדיות בסיסיות, אבל גם עובדת ב photoshop. אני לא יודע אם זה אומר שצריך הרבה זיכרון או כרטיס מסך ראוי, את התיעדוף אני משאיר לכם... חוץ מזה, בגלל שיש לה גם הרבה עבודות על המחשב, היה טוב אם היה דיסק יותר מכובד מה 160G הסטנדרטי. אולי זה הרבה דרישות בשביל המחיר, אבל תגידו לי אתם...

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by itay3ez,

מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 status וההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמל ברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זה האם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה? בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  10. מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. Started by Lirux,

צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by mmzda,

זה הראשון http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19961&VariantID=19962 זה השני http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19702&VariantID=19703 המחשב הוא לצורכי משחקים, איזה מחשב אתם מעדיפים לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. שלום לכולם, והרי הדרישות, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (אם אני בכלל לא בכיוון נא לציין זאת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? חשוב!! המחשב לא מיועד למשחקים, אפילו לא משחקי JAVA בYNET [פרנסה] שימוש משרדי (אופיס) מספר אקסלים כבדים (40M כ"א) נדרשת עבודה סופר מהירה וללא תקיעות [פרנסה] שימוש מסיבי מאוד באינטרנט, כמות גדולה מאוד של טאבים פתוחה (כ-50), נדרש מעבר מהיר בין טאב לטאב עם כמה שפחות השהייה במעבר מאחד לשני [שימוש כבד] צפייה בוידיאו HD ממצלמה דיגיטלית מקצועית (חובה שיעבוד טוב, ללא תקיעות!). [שימוש תדיר] צפייה בסרטים D…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לשדרג את יכולות הגראפיקה של המחשב הישן שלי. חשבתי על רכישת כרטיס מסך HD 6850. אני אצטרך גם ספק כוח חדש כי הקיים עושה בעיות. האם הכרטיס הנ"ל מתאים למפרט הבא או שיש שם בעיות שימנעו את מיצוי הכרטיס? לוח אם GYGABYTE GA-965P-S3 מעבד Intel core 2 Duo 1.86GHz, 2M, E6300 זכרון 4GB DDR2 800MHz (כרגע עובד עם כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO 256MB DDR3) תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים בינוניים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קצת משחקים והרבה תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת FPS קצת אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by MATAN_BS,

היי אני שוב צריך עזרה, יש לי שני מפרטים ורציתי לדעת איזה קונפיגורציה עדיפה Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.03 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1065.00 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 670.00 Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Memory 340.00 X2 680 ¤ Computer Assembly 160.00 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1140.00 ----------- 4950.00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Compucase-HEC Midi To…

21. היי אז ככה, אשמח לעזרה במפרט לפי הקווים הבאים: 1. תקציב - 5000-6000 ש"ח, יכול גם לחרוג קצת מעבר לזה. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים (מעט משחקי רשת) + צפיה בסרטים (+מעט עריכה גרפית). 3. ציוד היקפי - יש ברשותי רמקולים ועכבר/מקלדת סטנדרטים ממחשב ישן יותר אבל אשמח לשמוע על אפשרויות איכותיות יותר לשיפור חווית הגיימינג מסגרת התקציב, מעוניין לקנות מסך 22' אם יתאפשר במסגרת התקציב (בשאיפה למסך איכותי - Full HD). 4. זקוק לכלל המרכיבים הרגילים - DVD/צורב,כונן דיסקטים, כרטיס רשת בסיסי. 5. אין עדיפות לחברה כלשהי. 6. עיצוב וקירור - קירור סטנדרטי - לא מתכן OC. עדיף שיהיה שקט יחסית אבל לא צריך להיסחף להוצאות גבוהות. לגבי מראה - אני לא מתכוון להוציא על זה $ מיותר, רק שלא יכאב בעין …

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by _idank_,

מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by ey51,

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול את דעתכם. מה עדיף (מכל הבחינות: ביצועים בתמורה למחיר, חום, רעש, צריכת כח) 9800GTX או 9600GT in 2-Way SLI אפשר להניח שלוחות האם בשני הסט-אפים יעלו בערך אותו הדבר. ל 9800GTX אני כנראה אבחר את Gigabyte GB-EX38-DS5 ל 2 כרטיסי 9600GT כנראה את Asus P5N-D יש לסטאפ עם ה SLI מגרעה: הלוח אם נחות בהרבה באיכות שלו לעומת הלוח אם בסטאפ של הכרטיס הבודד. לוח אם באיכות טובה יותר שתומך ב SLI עולה מעל 1300 ש"ח. SLI זה יקר מבחינת הלוח אם...

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by ערן B,

אהלן, חברתי שתזכה לחיים ארוכים רוצה לקנות מחשב, בניתי לה מפרט וחשבתי להתייעץ אתכם לפני הקנייה. עיקרי השימוש הם שימושים משרדיים לרוב (אופיס, אינטרנט) עריכה חובבנית בפוטושופ וצפיה בסרטי HD. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤344 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ¤144 לוחות אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H NF630I DDR2 LGA775 ¤355 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות A-DATA DDR2 2048MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤211 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA …

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by huhxd,

אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים