עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מדיה סנטר תכני HD, עבודה משרדית, אינטרנט (הורדות) ומעט פיתוח VS, גיימינג-כמעט ולא. מסך קיים סמסונג 22 WIDE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בע…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר אבל עם אופציה למשחקים ללא OC, לא חשוב עיצוב המארז ולא חשוב השקט. כולל: מסך 19 LCD צורב DVD הרכבה ללא: מע' הפעלה מקלדת עכבר רמקולים עדיפות לחנות מאיזור אשדוד (IQPC ?) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  3. אז ככה כרגע יש לי מפרט די סביר, אבל לא מאפשר לי להנות ממשחקים ברמה בינונית+ משחקים כמו NFS-MW, GHOST RECON AW ועד כמה מהחדשים, פשוט רצים לאט ומקורטע. המפרט הוא כזה CPU: AMD AthlonXP-M 2500+ Barton (200x11 1.55v) CPU Cooling: Thermaltake BigTyphoon DRAM: A-DATA 1GB 500Mhz DDR (512x2) SPD: 400MHz VDIMM/: 2.90v Timing: 2-3-3-6 M.BOARD: ABIT NF7-S rev2.0 VGA(AGP): ATI Radeon 9800Pro 128MB DDR W.LAN(PCI): EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps TV CARD(PCI): LifeView FlyVideo98 BT878HK HDD S-ATA: MaXLine III 7B250F0 250GB 16MB S-ATA II DVD-R/WR/RAM: LG GSA-4167B(Black) Case: Compucase CI-6919(Black) PSU: HEC 300AR-T (300W) Fan Controller: Thermaltake Hardcano 13 Monitor:…

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by liraz_lm,

שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש

5. שלום, אני זקוק להמלצה חלקים ללוח, מעבד וזיכרון למחשב שישמש שרת קבצים. התקציב: 700-800 ש"ח. הדרישות: חייב להיות mATX, המארז של העסק הוא Foxconn DH841 http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000082 כרטיס מסך מובנה חובה, עדיף יציאת D-SUB 2-4GB זיכרון עדיפות גבוהה למעבד INTEL תמיכה מלאה (כרטיס מסך ורשת) בלינוקס CentOS 5 מעדיף לוח של ASUS. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  6. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1142 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום לכולם, קודם כל חשוב לציין שחלק מהחלקים אני קונה בארץ וחלק אני מקבל מחו"ל... מטרות המחשב: מעט משחקים- בעיקר מנג'ר, עריכה גראפית בתלת מימד, אינטרנט, צפייה בסרטים(כולל HD),חשוב שיהיה בנוי לעומס(הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית) לא מעוניין לבצע OC יש לי כרגע מפרט חלקי ואני אשמח אם תשלימו לי אותו ותשפרו אותו: מעבד: intel i7 920 2.66 1000 ש"ח לוח אם: Asus X58 Rampage II 850 ש"ח זיכרון: OCZ Gold XTC Triple Channel Kit 6 GB ( 3 x 2 GB ) Memory - DIMM 240-pin - 1600 MHz 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 570 ש"ח (כרגע יש מסך 19" אבל בקרוב מאוד אני הולך להשתמש ב 32" של סמסונג) צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 מארז+ספק: אני לא מבין בנו…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by TGA,

1. מה התקציב? לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים מאוד ומשחקי FLASH באינטרנט, צפיה בסרטיי, הורדות, מסיבות רשת,ICQ ומסנג'ר ושירים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מחשב שקט ונראה נחמד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה דיסק קשיח בגודל בערך 320 או קצת יותר ועדיף מעבד אינטל. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ממש שקט 10. האם מתוכנן :OCממש לא צריך 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו …

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by koby100,

מפרט למחשב ב - 3000 ש"ח. שלום חברים. אני צריך להרכיב לאחותי מחשב חדש. הדרישות: 1> המחיר הזול ביותר (עד 3000 ש"ח) 2> רכיבים שאינם זבל. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, וצפיה בסרטים (DVD ואחרים) קניתי בעבר בזיגזג והיתי מרוצה. שיטוט באתר שלהם העלה את המפרט הבא : Gigabyte 7NF-RZ (nForce 2) - ATX ¤ 394 AMD Sempron 2200+ 333FSB - RETAIL ¤ 328 TWINMOS SO-DIMM 256MB DDR 333 ¤ 292 Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8 - BULK ¤ 285 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ¤ 380 iLITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE ¤ 200 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ¤ 203 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series ¤ 678 ס"ה 2760 האלטרנטיבה היא קניה מ KSP, שלהם יש מערכת מורכבת ב 2380 ש"ח: כול…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by thewhiteark,

שלום לבאי ובאות הפורום, מחפש מפרט למחשב גיימינג תקציבי. אני יודע ש- 2.5 אולי קצת מגרד את התחתית של מחשב למשחקים, ולכן אשמח גם לשמוע עד כמה, אם בכלל, מחשב כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלוי במה שהוא יוכל להריץ! בתקווה, משחקים חדשים כמו GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שיותר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אופיס סקייפ (איכות וידאו טובה ככל האפשר) visual studio c++ FPGA של אלטרה תוכנת QUARTUS, NIOS, MODEL SIM ORCAD תוכנות להצגת תמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא (דיסקטים כונן A לא הכרחי) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. היי, מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב מחנות עם אחריות או ללכת על מחשב מבוסס Q6600 ישן, משומש וזול. נניח שהעלות היא מחצית, האם ההפרש בביצועים בלבד מצדיק את הפער? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ועוד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? היעד הוא מינימליזם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה > 2D 3D לפרינט ורינדור בתוכנות cs6 photoshop>בינוני-כבד illustrator>בינוני indesign>בינוני autocad>כבד revit>כבד rhino>קל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by kira,

כבר כמה ימים אני גולש בפורום להבין למה אותם מחשבים אשר זולים כיום עם מעבדד ה T4200 לא מומלצים פה לדוגמא t6500 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA לאומת מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4200 BUS SPEED: 800 מדובר על חברת DELL האם שונה במעבדים עד כדי כך מורגש להבדלי היחס בין המחירים 2400 לבין 3000 הבנתי שאחד מהם זה IIntel® Pentium Dual Core Processor והשני זה Intel® Core™2 Duo Processor שוב האם ההבדל בין המעבדים כל כך מורגשה בעבודה היום יומית יו …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by dagish,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב אשר מיועד בעיקר לתיכנות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט אשר נוסע הרבה כך שחשוב שהוא יהיה קל (מסך 12.1-13.1). חשבתי בעיקר על dell xps M1330 או על ניידים של סוני או לנובו. בהודעה הבאה אני אעלה את המפרט שבניתי עבור ה-XPS שיצא לי במחיר של 1754 דולר. רציתי לראות מה אתם חושבים על המפרט, האם אפשר להוריד דברים ולהוזיל עלויות והאם אתם ממליצים על מחשבים דומים של חברות אחרות. תודה רבה על העזרה! [br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 19:15:16 XPS M1330 - Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache) OPERATING SYSTEM(S) - Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Memory - 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ומולטי טאסקינג בתקציב של 2K , חשבתי ללכת על AMD מבחינת עלות תועלת : מעבד AMD RYZEN R5 3600 עולה 820 שקל לוח אם B450M-S2H עולה 290 שקל זיכרון קיט G.SKILL DDR4_8GBX2_2666 סה"כ 16GB עולה 325 שקל כונן קשיח SSD SAMSUNG 250GB EVO860 עולה 245 שקל כונן קשיח מכני WD 2TB 5400RPM 256MB עולה 270 שקל אני נמצא ב 1950 שקל ועדיין לא הגעתי למארז + כרטיס מסך ועוד .... המחירים מטורפים *אני יכול לקחת מעבד R5 RYZEN 1600 ולחסוך 400 שקלים ועדיין ישארו לי 450 שקל שזה רע

16. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשבים הבאים : 1. מחשב משרדי לסטודנט, המיועד לעבודה משרדית, אופיס, גלישה באינטרנט וכו', ללא מסך. ראיתי ערכות שעולות בין 900 - 1500 ש"ח, התקציב נשמע לי מצויין, מוכן להוסיף עוד כמה מאות שקלים, אך רק במידה ואכן יתן תרומה משמעותית. חשבתי על מעבד Dual Core 2 או Quad (לתמיכה עתידית) עם לוח אם תואם, כל המערכת יכולה לעבוד ב 677, לא חושב שצריך יותר (תקנו אותי אם אני טועה) צורב DVD, ודיסק קשיח SATA II 250-500 ג'יגה, ספק כוח בינוני, אבל לא ג'נרי. הנ"ל זו רק מחשבה ראשונית שלי, אשמח לקבל המלצתכם למפרט בהתאם לקריטריונים הנ"ל, חשוב לי שהוא יהיה תואם לשדרוגים עתידיים. 2. כמו כן מעוניין גם במפרט למחשב מדייה לסלון, כאן אני כבר פחות מתמצא, ולכן התקציב די גמיש, נע ב…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. הי, אני פותחת נושא חדש (מקווה שזה בסדר) כי נתקלתי בכמה מבצעים שנגמרים היום וממש אשמח לעזרתכם בבחירה בין הדגמים שלמטה. מה מבין הארבעה הבאים עדיף, לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D ורינדורים, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA ,HDMIוכו)USB 3.0 ו-HDMI רצויים, אבל זה לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ-500GB, אבל גם כאן זה לא הדבר הכי קריטי * כונ…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

התקנתי את הAUDIO DRIVER כמה פעמים אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו הבנתי שזה בגלל שלא התקנתי UAA, אבל כשאני בא להתקין זה פותח 2 תהליכים וסוגר אותם ישר :\ באתר של HP ההורדות לא זזות, מאיפה אני יכול להשיג UAA נורמלי?

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה לעריכת מוסיקה ועריכת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אפשר טיפה רעש אבל לא יהיה לי רעש של גנרטור בתוך הסטודיו 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אני מרכיב בעצמי הכל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. יש לי הארד דיסק עם חיבור IDE

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by אמתי,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?

22. המליצו לי על המחשב שבכותרת (מפרט למטה) אנא תנו תגובה לכך, ו/או המליצו על מחשב מצאים יותר עבורי (ראו תיאור הצרכים למטה) מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) כעת מעוניין בגודל מסך 14 אינצ'. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 150 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע. General Platform Technology: Intel Centrino 2 System Type: Notebook Built-in Devices: Wirel…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  23. היי חבר'ה מה נשמע? בן דוד שלי התקשר אליי עכשיו ואמר לי שהוא רוצה מחשב עד 2000 ש"ח בעיקר לעבודה משרדית. כמו שכבר ניחשתם היו כבר כאלה שהספיקו לז**ן לו את השכל על זה שיש בעיות לפעמים עם AMD, ואם לא יודעים להרכיב בלה בלה בלה. אבל כמובן בתקציב כזה רק AMD. בכל מקרה, אני צריך את העזרה שלכם בלהרכיב לו מפרט, המחשב אינו כולל מסך, או ציוד היקפי כלשהו כמו מקלדת ועכבר. צריך במחשב צורב, ואני חושב ש40GB של דיסק קשיח יספיקו בהחלט. כרטיס מסך הייתי מעדיף את ה LOW END של ATI ולא NVIDIA כי אני אוהב אותו יותר. וזהו, רק בקשה אחת והיא שהמחשב יהיה מחנות אחת בלבד כולל הרכבה ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה מצורף לכאן המפרט הבא שהרכבתי מIQPC רציתי לברר אם יש מקום בו אוכל לקנות את המפרט בזול יותר או אם יש חלקים שאפשר להחליפם עם פגיעה מינמלית בביצועים מארז כבר יש בבעלותי ככה שאין אותו במפרט אם אוכל להגיע עם המפרט הזה ל4k 4.2k אשמח מאוד מעבד : INTEL PENTIUM S775 2GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 711 זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 334 זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 334 דיסק קשיח : WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AVJS ¤ 425 ספק כוח : THERMALTAKE TR2 POWER 470W - W0089RI ¤ 346 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 579 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL ¤ 667 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK -…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  25. בניתי את המפרט הבא עפ"י המלצות שזיתנו לאחרים בפורום. המחשב ישמש לפוטושופ, עריכת וידאו ביתית ,משחקים לא כבדים במיוחד וצפייה בסרטים. המסך שאשתמש בו הינו 19 אינטש. התקציב סביב 4500 ש"ח ללא מסך. (המפרט המצורף ללא כרטיס מסך - 3235) מעוניין לקנות ב- KSP. צריך המלצה לכרטיס מסך וכן לדעת אם יש מה לשנות במפרט שלהלן. לא מתוכנן O.C . מבקש תשובה דחוף כי אני מעוניין להזמין אפילו מחר. ת ו ד ה מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך - ????????????????????? כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY no…

• 8 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.