ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב הכי זול שיש (2900 גג) שישלב איכות בניה סבירה, ומקלדת נוחה. משקל לא פקטור, וגם על אחריות של 3 שנים נאלץ לוותר. מה שחשבתי כרגע G550 . יש איתו בעיות ידועות ? ברשת מדווחים שהוא מסיבי למדי (חשוב) והפלסטיקה שלו בנויה היטב, ומתמונות ברשת נראה שיש לו מקלדת נוחה מאד יחסית. מולו עומד ווסטרו 1015 או 1014 שמציעים 3 שנים אחיות בתופסת של 300 שח פלוס מינוס, אך מקלדת קצת פחות נוחה לפי דעתי. יש עוד דגמים שפיספסתי ? (של דל , HP או לנובו ?) אשמח לעצות ו/או הערות.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך לקנות: מעבד, כרטיס גראפי, זכרון ולוח אם. חשבתי על זה: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 754 Box CPU 540 ש"ח AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 390 ש"ח Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 290 ש"ח לגבי שלושת החלקים האלה אני די בטוח.. עכשיו הבעיה היחידה זה הכרטיס מסך.. יש את הSapphire Radeon X550 PCI-e 256 MB Retail Video ב500 ש"ח הבעיה שאני לא חושב שהוא ממש ינוצל כי זה מחשב שמיועד לשתי בנות שמשחקות במשחקים די בסיסיים.. מה שכן אני חייב יציאת וידאו לטלויזיה, אז השאלה האם יש כרטיס שהוא זול יותר שישמש לצרכים בסיסיים? {לא משנה לי מאיזה חנות} ועוד שאלה אם כבר לקחת את הX550, האם אפשר להתפשר ולחסוך 70 ש"ח ולקחת את גרסת ה128? או שעוד 128 זה כבר משמעותי כיום? ותביע…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום וחג שמח.... לאחר שלוש שנים של שימוש, הגיע הזמן לעבור למחשב חדש. אז כרגע יש לי כ-5000 ש"ח למערכת מחשב הכוללת מחשב קומפלט רמקולים ומקלדת. (מסך ועכבר איכותיים יש). המחשב עצמו אמור להיות חזק במשחקים, FSP-ים גבוהים והרבה פילטרים, בנוסף, שיוכל לעמוד בהצגה של סרטים ב-HD, המחשב ישמש גם לתכנות ב-Visual Studio. צורב דיוידי כמובן, 320 ג'יגה, מקלדת איכותית (לא אלחוטית), ורמקולים איכותיים (כרגע אני עם inspire 2.1 שאני מאוד מרוצה מהם, חשבתי אולי על atp3). אני מעוניין גם לבצע OC קל (ללא העלאת מתחים וכדומה, עד איפה שהמחשב ירשה). לצורך העניין, אפשר לחרוג קלות מהסכום הנ"ל, במידה ואתם חושבים שהחריגה נחוצה. בנוסף, אשמת לקבל הערות, הארות והמלצות בנוגע לרכיבים מועדפים. נ.ב - רציתי לדעת אם…
-
- 14 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קודם כל חשוב שיהיה מעבד לפחות CORE 2 DUO , לא פחות מזה (בדגמי מעבד אני פחות מתמצא). זיכרון מ-3 ג'יגה ומעלה דיסק קשיח לא קריטי גם 250 יכול להספיק, בלוטות' - מעדיף מאוד שתהיה תמיכה. שתהיה יציאת HDMI חובה! רצוי מאוד WIN 7 , למרות שזה כבר שינויי תוכנה, אז זה לא כזה משנה יותר מדי אבל אם זה כבר בא עם 7 אז עדיף. וכרטיס גרפי שיהיה חזק כמה שאפשר שנכנס בתקציב... בנוגע לאחריות, זה כבר תלוי בחנות במייבאת אני מניח. יש למישהו המלצות ? *כמובן שהמחשב הזה הולך להחליף את המחשב השולחני - מה שאומר כל הגלישה באינטרנט, הורדות, סרטים, תוכנות כמו AUTOCAD ושות', OFFICE, מוזיקה ואם הכרטיס מסך מספיק חזק אז גם משחקים פה ושם (לא משחקים כבדים מדי) וכ'ו.*
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שיחובר למקרן שלו. הוא רוצה להקליט איתו ולעבוד עליו (אינטרנט + וורד בלבד) לא ישחקו עליו שום משחק אף פעם ולא יעשו לו שום OC. המחשב הקודם שקנינו למטרה הזאת היה מחב רגיל והספק שלו נשרף מהחום (המחשב נמצא בכוננית). יש לנו: מעבד E6400 של אינטל (נקנה כבר), צורב, HDD, ציוד היקפי, כרטיס טלוויזיה. דר"א המקרן מתחבר עם כניסת DVI. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
INTEL WESTCHESTER (G965) - FIREWIRE - LAN 1000 - VGA - ATX 687.48 ש"ח1 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 198.65 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 236.92 ש"ח ASUS X16 DVD WHITE/BLACK - SATA 119.19 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 303.87 ש"ח1 Thermaltake SonicTower (0db) fanless 4 in 1 heatpipe tech 197.97 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח INTEL Pentium D - 3.0 (925) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI 518.09 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,432.15 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/pixel_trans.gif סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,359.18 ש"ח מסך: מתלבט בין שני אלו: MAG LCD 19" - LP917 - 8ms SILVER 1,018.7…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. ·מטרות- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'.. ·מסך: 15.6 לא רלוונטי מבריק או מאט ·רזולוציה- לא רלוונטי ·משקל- 2.2 בערך. ·זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. ·יציאות מיוחדות- HDMI, VGA ·בלוטוס- לא רלוונטי ·גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לא משנה סוג ·לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה מיוחדת ·לא נדרשת אחריות בינלאומית ·אין צורך ברישיון מערכת הפעלה ·העדפה ל- HP אבל לא חובה. ·לא מסך מגע, עדיפות לצבע שחור. חובה: אחריות 3 שנים. עדיפות: מעבד i5. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האלן , אני מעוניין לשדרג את המחשב שיוכל לסחוב GTA IV ו Far Cry 2 על הגדרות גבוהות. כרגע המחשב שלי בעל זיכרון 1GB , כרטיס מסך geforce 7600 , ומעבד AMD Athlon 64 3500+ @ 2200 MHz. הבנתי שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך + זיכרון , האם כרטיס מסך מתקדם יוכל לעבוד עם המעבד הנ"ל או שזה לא ילך ?? ומה בנוגע לספק כוח ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אהלן , מה קורה? אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקולנוע ביתי ולעריכת וידיאו ותמונה וגם משחקים לא יזיקו.. חשוב לי שהוא יהיה חזק במיוחד עקב העובדה שהוא לא ניתן לשדרוג... ניסיתי להתחיל לברר בעצמי אבל אני לא מבין את כל הקטע של הזיכרון בכרטיסי המסך בניידים, יש זיכרון של הכרטיס, ויש זיכרון מקסימלי, מה נסגר עם כל הדברים האלו?! אשמח מאוד לעזרה בנוגע לכ. מסך ולהמלצה על מפרט מחשב... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 7000 שקל בערך יש לי שתי מפרטים. אחד מבוסס על AMD והשני אינטל רציתי לדעת מה עדיף מי בינהם ואם לדעתכם יש מקום לשיפור בחלקים אחרים במפרט ושתעזרו לי בהוספה של ספק כוח ומארז למפרטים הללו. בקשר לכרטיס מסך אני חושב שהוא מתאים לצרכים שלי אז אין מה לשנות בו כי אני לא גיימר רציני. להלן המפרטים מפרט מחשב מובסס AMD מעבד - Athlon 64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE - AMD לוח אם - A8N32-SLI Deluxe s939, NF4, 2xPCI-E, GBL - ASUS זיכרונות Kingston - DDR -512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) שתי יחידות כרטיסי מסך - 6600GT 256MB DVI, TV, PCI-E - GIGABYTE דיסק קשיח - 200GB SATA II 7200RPM 8MB - WESTERN DIGITAL צורב …
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב הרכבתי מפרט מחשב לשימוש משרדי (אופיס,גלישה) מידי פעם המחשב יריץ משחק fifa11 וזהו. אבקש חוות דעתכם במספר נושאים: 1.האם המחשב מאוזן 2.האם המחשב יחזיק מעמד תקופה של 4 שנים? 3.האם המארז הוא טוב כלומר האם זרימת האוויר והקירור יהיו טובים? התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא ציוד היקפי) כל הערה/הארה תתקבל בברכה דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DD…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי T61 בן שבועיים +. אני רוצה לפרק את הקטע של המקלדת והעכבר המובנה ע"מ להוסיף זכרון, בהתחלה רציתי לבצע מטלה זאת במעבדה של לנובו אבל הם דורשים 450 ש"ח רק בגלל שלא רכשתי את הזכרון מהם! (חצופים משהו..) בקיצור ברור שזה לא ריאלי, בסך הכל 5 ברגים מלמטה והמחשב מפורק (מנסיון). השאלה היא האם הם יכולים לבטל לי אחריות? האם יש להם דרך כלשהי לדעת שפירקתי את המחשב לבד? (נגיד ותיהיה תקלה אז אני פשוט מחזיר את הזכרונות המקוריים) ומוסר למעבדה למימוש אחריות. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש **פרט חשוב ששכחתי לציין, הזכרון יושב מתחת למקלדת עצמה ולא בתחתית המחשב כמו ברוב הניידים**
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי לכולם :-)) מתלבט (אשמח אם תענו לי) 1- מק בוק פרו 13 ; 2017 128 gm בסכום של 4666 שקל . 2-DELL xps 2017 בסכום של 5900 שקל השאלה היא כזו מה עדיף ? הצרכים שלי למחשב זה כתיבה,מוסיקה סרטים ,ולימודי אנגלית 3 שעות ביום בממוצע.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שידרוג למחשב עד 4000 ש"ח רק לוח אם, מעבד, זיכרונות והארד דיסק, מיועד למשחקים ול-OC.
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אז לפני כמה חודשים פרסמתי כאן בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד, ואמרו לי לשוב כשזה יהיה קרוב יותר לשנת הלימודים הקרובה הבאה עלינו לטובה בגלל שינויים אפשריים שיהיו במחירים, ועכשיו זה הזמן והדרישות לא השתנו במיוחד. ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אך האחרון לא חובה. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהאקסטרים היה כבד מדי וטוב מדי בשביל חלק גדול מהעובדים אז בחברה שלי החליטו לתת לאנשים פה את ה מעבד Q9450 אני צריך להרכיב להם מפרט סביב המעבד הזה בסכום של 1700 עד מקסימום 2000 ש"ח (שום אפשרות לחרגיה). המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית אבל הם כן היו רוצים שיתאים גם ברמה סבירה למשחקים. אחרי הכל יש להם ילדים. לא מפלצת אבל שיהיה אפשר לשחק בו קצת. מה תציעו לי בתקציב הנ"ל? תודה רבה נ.ב שהכל יהיה מחנות אחת . PANDAS מועדפת עליי אבל גם חנות אחרת יכולה להיות טובה תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך: לוח אם, מעבד, זכרונות (2 ג'יגה בכמה שפחות סטיקים או 1.5, מה שיותר כדאי מבחינת ביצוע מקסימלי בהשוואה למחיר), hard drive, וכרטיס קול (אני יודע שברוב הלוחות אם יש onboard אבל אני רוצה משהו איכותי ונפרד), ואולי ספק כוח... רק כדי שלא יהיו אי הבנות אני לא צריך מסך, עכבר ומקלדת, רמקולים, כרטיס מסך, או מארז. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לא קראתי את חוקי הפורום, ולכן קיבלתי אזהרה ראשונה מתוך 3. עוד 2 אזהרות אני אהיה מורחק מהפורום.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שגר בארה"ב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב-1400 דולר הוא אמר שהוא לא צריך כלום חוץ מחלקים בסיסיים נטו זה מה שהצעתי לו: AMD 3800+ Dual Core Manchester DFI LanParty nf4 SLI-DR XFX GeForce 7800GT Patriot XBL TCCD 2X512 2-2-2-5 WD 250GB SATA 2 ANTEC TX1050B black with 500WATT PSU סה"כ: 1386$ מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים לצאת/להגיע לארץ הדגמים החדשים של dell? למשל inspiron 1318, latitude e4200' latitude e4300.... היתה איזשהיא הודעה רשמית? שווה לחכות עם הקנייה עד שאלו יצצו ואולי ישנו מעט את המצב כיום?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש נייד בחול , ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD רציתי לדעת מה החוזק שלו , מה הוא מסוגל להריץ , ואם ניתן להקביל אותו לכרטיסי מסך הנייחים הנפוצים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-