ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ראשית אני רוצה לציין את המפרט שלי הנוכחי שלי, ולשאול אתכם האם באמת כדאי לי לקנות מחשב חדש או שמספיק רק להחליף איזה כרטיס מסך או משהו. אז ככה: מעבד - Q8200 2.33Ghz(4 CPU). ~2.3GHz זיכרון - 4G Ram כרטיס מסך - Geforce 9800 GT לא יודע כל כך איך לבדוק את הלוח אם, אם זה חשוב תסבירו לי איך ואני אבדוק. במידה וכן כדאי לקנות מחשב חדש הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר.. חשוב שיהיה במפרט כרטיס קול מהמקצועיים ביותר וכמובן כרטיס מסך בהתאם. אין אפשרות להגדלת התקציב, תודה לכל המגיבים, דן
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לנייד בסביבות ה-4000 ש"ח. השימוש שלו הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וגם מדי פעם משחקים. בינתיים שמתי אין על HP DV6789EJ הנה פרטים עליו: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=711351 אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=250372681840 ?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום המחשב של בן דוד שלי הלך אז הוא רוצה לקנות עכשיו אחד חדש במחיר 2500 שקל ללא oc וללא ציוד היקפי המסך יחובר למסך 20 אינץ והיעוד העיקרי זה משחקים וגם קצת עריכה .. ( הוא יקנה את המחשב באיבורי או ksp ( חשוב השקט... (למשחקים הכבדים ביותר וכמובן הכי משתלם וטוב שיש לתקציב הזה שהוא די נמוך למטרות של משחקים כבדים)
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של לנובו. כרגע יש עליו זיכרון של 1 גיגה (2 של 512 DDR2 במהירות 667) הגעתי למסקנה שאחד לא מספיק לי (השימושים של המחשב הם נטו אינטרנט צפיה בסדרות וזהו) אני רוצה לשדרג ל-2 גיגה ... 1- השאלה היא כזאת האם שווה לקנות 1 גיגה במהירות של 667 כפול 2 או לקנות זיכרון אחד של 2 גיגה ב-667 האם יש הבדל? 2- איך קינגסטון בניידים? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי ! לאחר המוווון התלבטויות , החלפות , שינויים , עצבים ולבטים , הזמנתי את המפרט החדש השלי שיזכה לחיים ארוכים ( ) Processor: AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz Coolling: Xigmatec Dark Knight Mobo: Gigabyte GA-770TA-UD3 Memory: A-Data 4GB 2000Mhz DDR3 X-Series HDD: Samsung SpinPoint 1TB F3 32Mb GPU: Sapphire ATi Radeon HD5850 PSU: SeaSonic S12II Bronze 620W 80+ Case: Lancool PC-K60 Optical Drive: LG X24 Dual-Layer בהתחלה היה בתכנון ה 1055T , בגלל בעיות תקציביות התפשרתי על ה 965 עם אוברקלוק שאני מקווה שיגיע לפחות ל 3.8 . הכל יצא לי בסביבות ה 4.9K הבאסה היחידה שלי זה המארז , כי בתכנון היה ה K62 וגם הוא לא נכנס לתקציב . [הלכו הלדים והצביעה השחורה =.= ] …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי חברה, אני עוסק בעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש ובתלת מימד בתוכנת ריינו (אפשר להשוות אותה לsolidworks). קיבלתי הצעה של מחשב מותג lenovo M91P עם מעבד i5, ספק כוח, לוח אם, 8 ג'יגה זכרון, וכרטיס מסך מובנה. השאלה שלי האם המחשב יהיה מהיר וחזק בלי כרטיס מסך? ואם לא, האם כרטיס מסך סלים יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, יש לי מפרט, יש לי כמה שיפורים שאני יכול להחליט לקחת למחשב. הייתי רוצה שתעזרו לי בהחלטה. המחשב שאני קונה הוא Dell Studio 14 המחשב הולך לשמש לצורכי עבודה בעיקר - פוטושופ,פלאש,גלישה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים בו"ז (מדובר על 5-20 טאבים פתוחים בוזמנית עם פוטושופ) הוא מיועד בין השאר גם למשחקים, אני מודע לכך שהכרטיס מסך הוא בינוני + עכשיו יש לי את האפשרות לבחור בין במספר שיפורים והייתי מעוניין לדעת אם השיפורים האלו באמת ישפיעו לי על הביצועים של המחשב באופן שאני ארגיש. אז הינה המפרט+אפשרויות לשידרוג Dell Studio 14 PROCESSOR * Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] * Intel® Core™ i7-820QM Qu…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הסטיקי לגבי המפרטים החדשים וזה מה שאני שוקל לקנות : http://tms.co.il/preview/spec/6ysnct8r תגידו לי מה אתם חושבים שכן בשבועיים הקרובים אני מתכוון להזמין. תודה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעה להלן? הצרכים שלי פשוטים - לא משחקים!, בעיקר לשימוש ביתי ושיטוט באינטרנט. שם הפריט מארז מארז מפואר לפנטיום 4 בצבע כסף INTEL מעבד 775 INTEL מקורי 2.53 סלרון לוח אם ASUS (3 שנים אחריות) דיסק RPM 7200 GB 80 WD MB 8 זיכרון DDR MB 2 256 X = 512 MHZ כרטיס מסך 64 MB OB כונן תקליטורים צורב LG כונן 1.44 FDD PANASONIC מקלדת מקלדת מולטימדיה של - MICROSOFT עכבר עכבר אופטי הכולל גלגלת ושתי לחצנים של -MICROSOFT כרטיס רשת ASUS LAN 10/100 ADSL OB מוכן לאינטרנט מהיר כרטיס קול OB רמקולים כולל סה"כ 2000 שח מסך LCD LG 1750 SQ במחיר מבצע 1400 שח
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי לאיזה חנות אני יכול ללכת כדי שיבנו לי את המחשב שאני רוצה ראיתי את המפרט שלו באתר ואני רוצה לקנות אני מקווה שתענו לי עד מחר כי מחר אני קונה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד ULTRAPORTABLE גודל מסך 13" אינץ מקסימום !! עם מעבד חזק, DDR3, וכ.מסך ל-א מובנה ... לדוגמא : ASUS UL30VT הדבר הכי חובה במחשב, הוא כונן אופטי ולכן הוא לא אפשרי עבורי מישהו מכיר משהו כזה ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המלצתם לי על לנובו G530. ראיתי את הדגם הבא: Lenovo 3000 G530 NSH24IV CPU Intel® Pentium Dual-Core Processor T3400(2.16GHz) 667MHz FSB ,1MB L2cache Memory 3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA Glossy LED (1280x800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max מה דעתכם עליו? אשתמש בו לצפיית סרטים, מוסיקה ואינטרנט ואופיס. האם הדגם אמין, חזק, מאריך חיים ומתאים לצרכים שאני מבקשת? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD19
-
- 14 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח , להלן הפרטים אודות המחשב: אני מחפש מחשב למחשקים , שיעבוד לתקופה של עד חצי שנה הקרובה , ללא הצורך בכ.מסך. לאחר חצי שנה ארצה לקנות כ. מסך , ולכן אני צריך שמשחקים כמו FIFA 2010 יעבדו עליו. המחשב מיועד לילד בגיל 13 , ככה שאני מניח שהוא ישחק הרבה , אולם לא נראה לי משחקים כבדים. העדפה היא למחשב בעל 4 ליבות , היות וזה מחשב שצריך להחזיק מספר שנים , עד 3 +/- , לכן מה שחשוב לי במחשב זה: לוח אם טוב (אם יש עדיין את ה DFI אולי אפילו מומלץ , אולם פתוח לכלל הצעות). מעבד 4 ליבות (Quad Core). מארז שיהיה איכותי , משהו בעל פח חזק וטוב , שלא ישבר או יהרס , כמו כן חשוב שיהיה שקט (לא כמו של אולפן הקלטות , לדוגמה דגמים של EzyCool הם אחלה). זכרונות…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם. אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים). השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים. משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות. אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נתקלתי במחשב הזה והמפרט נראה לי מעניין מאוד אבל האם הוא מצדיק את המחיר? LENOVO SL500 THINKPAD INTEL C2D T5870 2.0GHZ 3GB RAM MEMORY 250GB HD HDMI CONNECTOR WIDESCREEN 15.4 1680X1050 MATTE WIN VISTA BASIC מצלמת אינטרנט שנה אחריות האם כדאי ב3999? אשמח להמלצות או שעדיף לחכות שהמחיר ירד?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-