ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש חוות דעת על מפרט שבניתי למשחקים, סרטים , תכנות והדגש הוא בעיקר על המשחקים. אשמח אם תציעו מה אפשר לשפר ואם אפשר תביאו ראיות לעיניין(כלומר באנצ'מארק). אני צריך עזרה בעיקר בנושא הזכרונות, הצורב וכרטיס המסך ואולי הלוח. אהההה ושכחתי, כמובן שמחשב אמור לעבור אוברקלוק ל 3 GHZ כשלב ראשון, ואולי בעוד כמה שנים המהרה נוספת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤866 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31206 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריכים להביא לי מחשב נייד מארה"ב ואני צריכה לבחור הבעיה שאני לא מבינה יותר מידי... תתוכלו לומר לי אם המחשב הזה טוב? זה מחשב ללימודים ולא לתוכנות כבדות מידי... http://www.bhphotovideo.com/c/product/629465-REG/HP_Hewlett_Packard_NW156UA_ABA_Compaq_Presario_CQ60_420US_Notebook.html ועוד שאלה,איך מבררים אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? תודה,עמית
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שלהרכיב מחשב. תכלס הוא צריך מחשב הכי פשוט שיש, רק לאינטרנט ואופיס ואולי לראות סרט פה ושם. תקציב מצומצם אבל נראה לי שיספיק כי הדרישות לא גבוהות במיוחד. צריך מסך 22 אינץ כי אין לו טלויזיה והוא אולי יראה סרטים לפעמים דרך המחשב. 1. מה התקציב? עד 2200 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בלי משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך 22 אינץ', מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני קונה מחשב נייד בקרוב למטרת גלישה באינטרנט,אייסי,מסנ, word וכל אלה, שמיעת שירים, תמונות, סרטים וזהו. מה אתם חושבים על המחשב הזהMSI PR600R2.. מישהו מכיר אותו, השתמש בו, איך הסוללה ואיך המחשב בכללי?? ואיך לדעתם הוא יריץ את ויסטה ואם כדאי בכלל.. מחכה לתשובות. תודה רבה!! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מפרט טכני: מעבד 2 גיגה ראם דיסק קשיח 32 גיגה מערכת הפעלה XP מקורי כונן DVD מובנה 4 כניסות USB מגיע עם שלט מקורי של המחשב כניסה למיקרופון כניסה לאוזניה ADSL מגיע עם תיק למחשב. כמה המחשב שווה בערך? תודה מתן
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... זה פחות או יותר המפרט... התקציב רשום למעלה. מעבד core i-5 750 לוח אם Gigabyte p55-ud3L זכרון 2X2GB kingstone כונן קשיח WESTern digital black 1t 32 Mb buffer צורב LG מארז HUNTKEY ספק כח HUNTKEY 550W TRUEPOWER כ.מסך saphire 4870hd 512 mb ddr5 מסך lg 22" 2243t 1:30000 מה אתם חושבים ??? יצא 4,800 בלי עכבר מקלדת ורמקולים....
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב שיריץ משחקים ישנים יחסית כגון: טומב ריידר (הראשון בטרילוגיה החדשה), Arkham origins, Mafia 2, AC: black flag בסגנון הזה. למשחקים חדשים יש לי פלייסטיישן, פשוט המשחקים האלה (ועוד כמה בסגנון) שמורים לי בסטים ואני רוצה לסיים אותם. לא משנה לי AMD או אינטל (אני פחות מבין בכרטיסי מסך של AMD אבל אינטל לדעתי יספיק 1650). לא צריך ציוד היקפי ווינדוס. חשוב לי שיהיה חיבור DVI כי למסך שלי אין HDMI. אלה מפרטים ששמתי עליהם עין: https://www.tms.co.il/175127 (http://startpc.co.il/new-pc/pba (PBA 1 אשמח לעזרה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא ראיתי כאן יותר מדי ביקורות/ המלצות על MSI. למה? מה רע במחשבים שלהם? אם אני רוצה נייד למה כדאי לי להעדיף לנובו למשל על MSI? (בהנחה של אותו מפרט).
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב ורציתי לדעת כמה דברים בנושא האחריות על החלקים . ראיתי עכשיו באתר של אייבורי שהאחריות על המעבד היא לכל החיים (AMD) . ובכתבה שקראתי כאן , טק דטה הם היבואנים של AMD ונותנים 3 שנים אחריות במידה ןהמארז הוא BOX ואם זה TRAY אז רק שנה . אז איך אייבורי נותנים לכל החיים ? אגב , אם אני קונה מחשב מוכן , חייבים לתת לי את הקופסא עם ההולוגרמה כדי שאוכל לזהות אם המוצר (כפי שצויין בכתבה) ??\ ומה עם שאר החלקים , אני אמור לקבל תעודת אחריות של היבואן ? חבר שלי קנה מחשב ואמרו לו שדף הקנייה עם המחיר והמפרט שמצויין עליו , זה האחריות שלו... האם כך הדבר ? אנא עזרתכם ותודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מארז אם ידית + ספק EZCOOL450 W 12C, 2.מעבד intel core 2 quad q8200 2.33 ghz 3.לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l 4.כרטיס מסך gigabyte ati raedoen 4650 1024mb pcie 5.דיסק קשיח 500 gb sata 2 7200 16 mb western digital 6.זיכרון kingston 2 gb ddr2 800 mhz 7. צורב דיוידי סאטא 22X LG בחנות אמרו 2390 שקל האם זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים. המפרט: INTEL CORE 2 DUO 4300 GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 ניתן לחרוג מהתקציב עד 3.5K. עדיפות בהשגת ביצועים מקסימליים מאשר חיסכון בכסף. אני מעוניין שהמחשב ישאר שקט כמו היום. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב נייד של דל כמו שכתוב בכותרת ובגלל שהמשלוח התעכב החברה שקניתי ממנה פיצתה אותי במעבד i7 במקום הi5 שעליו שילמתי. עם כמה שזה טוב ויפה בסופו של דבר קיבלתי מחשב בלי מקלדת מוארת וזה פיצ'ר שמאוד חשוב לי... לאחר קצת בדיקות ברשת הבנתי שניתן להחליף מקלדת למוארת אבל צריך להחליף גם את כל הפלסטיקה שמסביב... שאלתי היא כזאת, אם מישהו מכאן מכיר איזה חברה שמתעסקת בדברים כאלה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך רק מעבד +זיכרון +לוח אם זיכרון = 4 גיגה אם כדי לעשות את זה בפחות אז אחלה נראה לי שהכי משתלם עם מעבד XP-5400 או שיש עוד אפשרות לקנות מעבד E-5200 ובעתיד להחליף מעבד משהו כמו E 8400 או סידרת ה Q
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ראיתי ב EBAY מקלדת מוארת http://cgi.ebay.com/DELL-LATITUDE-E6400-BACKLIT-KEYBOARD-A-HT514_W0QQitemZ180360563865QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item29fe53cc99&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 האם אפשרי להחליף את המקלדת הרגילה במקלדת BACKLIT ? והאם הפונקציונאליות תעבוד או שלא מספיק רק להחליף את הגוף?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-