ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
למטרות עבודה בלבד מיילים, אינטרנט לא יותר מזה. בתפריט צריך להיות מסך lcd ומקלדת ועכבר אלחוטיים, מערכת הפעלה, ורמקולים פשוטים ביותר.
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי לפני כ 3חודש דברים ישתנו מאז וכיום אני מזמין מחשב לגבי המארז והספק אז אני מבטל ספק ולוקח את ה COMPUCASE עם ה 400 HEC יחזיק את הכרטיס מסך כן ? לגבי הכרטיס מסך אני חושב לשנות ל GTO2 ...כדאי יותר כן ? (כמובן עם פתיחה ל 16 ואובר ל 520+ ) מה לגבי הלוח ? והמעבד ? להישאר עם ה 3200 או לקחת משהו אחר ? הרי אינטל הלוחות יהיו ייקרים של ה 805 D לא ? אז חסר טעם . או שאני טועה ? כבר לא בקיא במחירים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה לסגירה של המפרט, חסר לי מארז וספק אני צריך שהם יהיו שקטים כמה שאפשר המחשב הוא לשימושי אינטרנט, אופיס ואולי סרטים(מחשב משפחתי) התקציב שלי הוא בסביבות 2000 - 2500 ואני לא יכול לחרוג עדיפות לחנות SKYPC אבל אם אתם ממליצים על מקום אחר אפשר לשקול את זה מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 h…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט לחבר המחשב למשחקים אינטרנט וכו' לא נדרש שום צי'וד הקפי ללא OC בעתיד לא חשוב הי'ופי בכלל וזהו בהצלחה נקווה שיצא משהו טוב תודה רבה ו'ים נעים לכולם
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים. המחשב יקנה בארהב. הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר. גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר. משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות. חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה לא להתייחס למכס במחיר. תודה מראש ערן. ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט חלקי שיהווה שדרוג למחשב קיים.. כלומר - לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך. בנוסף יש צורך גם במארז חדש וקירור שקט יחסית למעבד... כרגע הספק שלי הוא 420W, כך שאני לא בטוח שיש צורך במארז שמגיע עם ספק. האם 3500 ש"ח יספיקו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לנייד עם מסך 15 אינץ לצורך עבודה עם אוטוקאד, פוטושופ, 3d max, revit ואקסל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לכל אנשי הפורום, לא האמנתי שבישראל ישנו מקום מקצועי כל כך, ברור כל כך ומכבד כל כך. 1.תקציב מקסימלי של 3.8k ללא אפשרות לחרוג. 2. מטרה עיקרית היא גיימינג בינוני וצפייה בסרטים באיכות HD. דוגמא למשחקים: wow, sc2, דיאבלו 3 ודומיהם. רזולציה טבעית של המסך קשה לי להגיד כי אני לא מבין מה זה אומר.. 3. התקציב צריך לכלול גם ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת ועכבר. 4. כל הרכיבים נזקקים (אני רוצה מחשב חדש). 5. שקט הוא משני עבורי 7 בסולם. 6. לא מתוכנן oc. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אשמח ואפילו אני ממש רוצה לקבל המלצות על חנות ומאיפה לקנות. מנסיון עבר רוב החנויות מהן קניתי חומרה אינן ראויות להקרא נותנות שירות. גר בחולון ואין לי שום בעיה ל…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בכותרת מופיע הכל.. והמפרט בצד! תודה מראש, עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, לקחתי כמה חלקים מכמה מחשבים ישנים שהיו לי והרכבתי מחשב למדייה סנטר שישמש בעיקר לאינטרנט + צפייה בסרטים המחובר לפלזמה (חיבור HDMI שהומר מ DVI אבל זה לא עקרוני כרגע). המפרט שיש כרגע דיי צולע ומתקשה להריץ סירטי HD ולא נדבר כבר על בלו ריי, המפרט הוא: P4 2.8GHZ Gigabyte P945 3GB RAM DDR2 667MHZ Geforce 5200 FX 128MB (בעל חיבור DVI ו S-VIDEO) השאלה היא מה מגביל אותי הכרטיס מסך או המעבד? או שניהם יחד? אשמח גם להמלצות תחליפים יחסית זולים שמשרתים את המטרה (אין צורך בדברים מפוצצים, מדובר סה"כ במדייה סנטר). נ.ב האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? האם זה משנה אם מחברים מ DVI עם צ'נזר ל HDMI ואז לחיבור HDMI בפלזמה? אוסיף ואציין שאין לי תקציב מוגדר, אשמח להמלצות לדברים איכותיים, אין…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זכרון 2GB 667MHZ מעבד T7250 כרטיס מסך מובנה X3100
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אחי רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי עבודה, כלומר, שיהיה חזק ומתאים לעריכת תמונות ווידאו: כול החיבורים הדיגיטליים הקיימים, כונן קשיח גדול מספיק, מעבד חזק, כרטיס מסך (ידוע לי, שקיימים כרטיסי מסך מיוחדים לצורך הנ"ל, אך האם ישנם כאלה גם למחשבים ניידים? והאם יש צורך באחד כזה, או שמא אפשר להסתפק בכרטיס מסך רגיל?), מסך טוב (אני מניח שלא TN?). המחשב אינו לצורך משחקים, אך, אם זה אפשרי שגם יתמוך במשחקים חדשים וכבדים, מה טוב! ואינטרנט אלחוטי, אך אני מניח שזה מובן מאליו. מה הרכיבים החשובים ביותר לעבודה מסוג כזה? האם כיסיתי את הכול? נוסף לכך, האם התקופה הקרובה היא תקופה טובה לקניית מחשב נייד, או שמא בקרוב תצא טכנולוגיה חדשה / תהא ירידת מחירים? (ברור לי שיוצאות טכנולוגיות חדש…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד עם מסך בגודל ממוצע, 15.4 יספיק [עדיפות למאט למניעת השתקפויות, אחרי הכל לא עומדת להיות במחשב בכלל גראפיקה] לא עומדים להיות בו פעולות גראפיות כלשהם שצורכות כח גראפי חזק, כך שאפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה במחשב עומדות להתבצע עבודות תכנות ככה שיהיה נחמד לקבל בתקציב כ-2G זיכרון אין צורך במערכת הפעלה, עומד להיות מותקן עליו לינוקס. האם ישנו כזה מחשב נייד? ואם לא אז מהו התקציב המינימלי?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד בעד לחסוך אבל אפשר גם לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות בגרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה דעתכם בגדול על המפרט? http://tms.co.il/preview/spec/qsw7jc5h/1 רק יש לי שאלה קטנה,כתוב שהמסך מגיע ללא כבל DVI... מהזה בדיוק הכבל הזה? עוד שאלה: במארז כתוב "NO PSU" שלדעתי זה אומר Power supply ספק כוח אבל מצד שני כתוב +FSP 600W SILVER מהזה בדיוק FSP? **אני לא סגור אם כלול במארז ספק כוח או לא. תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
השימש העיקרי במחשב יהיה למשחקים! מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיק…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שיחובר למקרן שלו. הוא רוצה להקליט איתו ולעבוד עליו (אינטרנט + וורד בלבד) לא ישחקו עליו שום משחק אף פעם ולא יעשו לו שום OC. המחשב הקודם שקנינו למטרה הזאת היה מחב רגיל והספק שלו נשרף מהחום (המחשב נמצא בכוננית). יש לנו: מעבד E6400 של אינטל (נקנה כבר), צורב, HDD, ציוד היקפי, כרטיס טלוויזיה. דר"א המקרן מתחבר עם כניסת DVI. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז התקציב המקסימלי שלי הוא 6700 שקלים לנצל את התקציב עד הסוף המחשב ישמש לגיימינג, המשחקים שישוחקו עליו יהי המשחקים של הnext gen העתידים ורצוי שיריץ אותם חלק בלי שום דרופ פריים או תקיעות fps יש לכלול בתקציב גם מסך FHD המחשב מיועד לאכויות גרפיות גבוהות מעוד! רכישות שיש לכלול בתקציב: מסך למחשב, windows חדש, ותוכנת אנטי וירוס. אין צורך להקפיד על שקט, שוב במחשב מיועד לגרפיקה גבוהה ולכן חלקים נעים לא יפריעו לי עם יש בהם צורך. הערות: יש לי דרישה לזיכרון רב (לפחות 1T) ואם יש אופציה להתקין את המערכת ההפעלה שלי על כונן SSD זה יהיה נחמד. מבחינת RAM אני מעדיף 2 כרטיסים של4GB מאשר אחד של8 או יותר אפילו מ8 RAM טלוי איך זה מסתדר עם התקציב... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד DELL INSPIRION 14z, לאחרונה אני נתקל במצב כאשר אני מעתיק קבצים לDESKTOP הם לא מופיעים מיד עד שאני מרפרש את השולחן עבודה. יש לציין שהתופעה הזו קרתה לי בעבר - הדבר היחיד שפתר אותה לאחר גיגולים למינהם הייתה - פורמט. כרגע לאחר פורמט מלפני 3 חודשים - התופעה חזרה. הדיסק הקשיח - עובד בדיקת DIAG של היצרן. אשמח מאד להצעות בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
PYTHON A30 IKQNIK מארז A-PEC5-550W FAN12 CI-POWER CWT ספק כוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL לוח 2.8GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 INTEL מעבד CORE I5 LGA 1156 מאוורר למעבד AM3\1366\1155 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למעבד COLD BIT 12CM מאוורר למארז HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ זיכרון NAVIDIA GEFORCE 460GTX 768MB-5 P.O.VIEW כרטיס מסך 500GB SATA3 7200 16MB WD דיסק קשיח OEM LIGHTSCRIBE SATA LG DVDX22 DL צורב
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי T61 בן שבועיים +. אני רוצה לפרק את הקטע של המקלדת והעכבר המובנה ע"מ להוסיף זכרון, בהתחלה רציתי לבצע מטלה זאת במעבדה של לנובו אבל הם דורשים 450 ש"ח רק בגלל שלא רכשתי את הזכרון מהם! (חצופים משהו..) בקיצור ברור שזה לא ריאלי, בסך הכל 5 ברגים מלמטה והמחשב מפורק (מנסיון). השאלה היא האם הם יכולים לבטל לי אחריות? האם יש להם דרך כלשהי לדעת שפירקתי את המחשב לבד? (נגיד ותיהיה תקלה אז אני פשוט מחזיר את הזכרונות המקוריים) ומוסר למעבדה למימוש אחריות. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש **פרט חשוב ששכחתי לציין, הזכרון יושב מתחת למקלדת עצמה ולא בתחתית המחשב כמו ברוב הניידים**
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-