עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני אשמח לקבל מפרט למחשב טוב לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכונת אופיס ותכנות ואולי המלצה למסך 22" איכותי במסגרת המחיר . תודה רבה ,

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by dids22,

אני צריך מפרט בישיל סבא של חבר שלי ניסיתי לבנות לבד אבל חרגתי קצת אז איך הוא?? Athlon64 2800+ (S-754) 1 639 639 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 425 512Mb 400MHz AData /VT 1 260 XFX FX5200 128MB TV 1 252 GF FX5200 128MB,TV,DVI 1 275 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 1 350 Teac/SONY 1.44 1 45 LG 52x32x52 kit 1 140 2202 ATX MIDI PFC, usb 1 165 17'' 793 DF FLAT 1 736 A-Open + mouse 1 45 400 W (רמקולים) חח ועכשיו שמתי לב ששכחתי ספק אז בכלל חרגתי מתקציב ואני לא יודע אם הוא יאושר אז אפשר מפרט מסך רמקולים מקלדת ועכבר ועד 3000 שח

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. אהלן! אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב נייד ואשמח לעזרתכם תקציב: באזור ה 2500, חריגה גג, ממש גג עד 3000 רק אם השיפור משמעותי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אופיס אינטרנט ודברים כאלה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 2.2 פחות או יותר, שלא יהיה ממש כבד, אבל אין צורך שיהיה קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא באופן מיוחד, מניח שאורך סטנדרטי לשימוש כזה בסיסי אמור להיות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כדאי לא קריטי אבל אני מניח שבכל מקרה יהיה, אין צורך במשהו מיוחד אחר.. USB לצורך עכבר חיצוני, גם כבר סטנדרטי אני מניח * בלוטות? לא קריטי * גודל …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by shablul32,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש למטרות שונות: לימודים, קצת גרפיקה, סרטים, אינטרנט ,משחקים. אני לא מבין גדול במחשבים ואני לא כל כך יודע מה זה OC ,אז כנראה שלא רלוונטי עבורי. כן חשוב לי מעבד של אינטל ולא AMD. קיבלתי את ההצעה הבאה, אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת. לוח PearlCreek uATX 800 G31 BLKDG31PR מעבדCore Duo2.66E7300 3M775 1066 BX80571E7300 זכרון 1GB 800 DDR2 DDR2 800-1GB x2 ד.ק SEAGATE 320GB 16M SATA2 ST3320613AS כ.מ HIS ATI HD4670 512M DDR3 225 צורב LG DVD-RW SATA BLACK LGDVDRWSATAB מארז HEC + 450WATT HEC PS CI-6AR6-450 סה"כ (כולל מע"מ) : 2,486.00 ש"ח האם ניתן לעשות שיפורים במסגרת אותו המחיר (או פחות) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by eliezer,

לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. מבקש לקבל מפרט עבור משחקים עד תקציב של 3000 ש"ח ברצוני להריץ בצורה טובה משחקים כמו MWF2 - FAR CRY 2 , CRYSIS וכו'.. א. יש לי מסך 20 " ואני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1280X1024 ב. אני די נעול על כרטיס ATI HD 4850 - נא שלבו אותו במפרט שאתם מציעים לי. ג. השקט של המארז די חשוב , היות והמחשב אצלי בחדר. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by tom776,

שלום, מישהו יכול לתת חוות דעת (מנסיון או מהיכרות כללית) על מחשב נייד מסוג: Toshiba Satellite A200 23V קישור שמפנה לאתר עם הדגם : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5944&perur=2&t=1&c=339 איך המחשבים הניידים של TOSHIBA (מבחינת אמינות, ביצועים, פיזור חום, אחריות, שירות) ? האם הוא נחשב למחשב יחסית "חזק" ברמת המעבד והכרטיס הגרפי? (בהרצת משחקים לדוגמא) האם שווה את המחיר? תודה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש למשחקים( שהכל יעבוד עליו במקסימום ) וצרכים רגילים(אינטרנט,מוסיקה,סרטים) הדרישות הם : -שהחברה תהיה אמינה -כ.מסך,מעבד כמה שיותר חזקים וRAM כמה שיותר גדול -אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 17 אינץ' -הסוללה תספיק לפחות למספר שעות -הגודל והמשקל לא ממש חשובים אבל עדיפות לכמה שיותר קל ניתן להתגמש במחיר עד 200$

10. טוב אז כרטיס המסך הנוכחי שלי (X1950pro) הלך לעולמו והשאיר אותי עם הדילמה של לשדרג או לחדש. באופן רגיל לא הייתי חושב לקנות מחשב חדש אלא פשוט מחליף כ.מסך אבל המחשב הנוכחי עשה לי לא מעט בעיות (ספק כוח נשרף והוחלף, כ.מסך אחד שנשרף והוחלף עד שעכשיו גם זה הלך, התחממות מהירה של המחשב ותקיעות מרובות) כך שאולי עדיף להתחיל מ-0. המפרט הנוכחי: לוח אם Asus P5B Deluxe מעבד Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון Supertalent 2048M - PC2-8000 דיסק קשיח WD 250 ספק Enermax Liberty 500W מארז Gigabyte Triton 180 מסך רחב 20.1 - 20WGX2 של NEC אז מה אתם אומרים ? כרטיס מסך חדש (מה מומלץ ? רצוי אחד בלי בעיות התחממות קשות) או שדרוג מקיף יותר (איזה חלקים אפשר לשמור) ? תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום רב. _______________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 37' FULL HD 1920x1800 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. Started by doronh,

שלום אפשר את המפרט למחשב שייעודו לתמונות ועריכתן כגון פוטושופ ולייטרום ושיתופים במרשתת..? לא למשחקים ... להלן התשובות לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות פוטושופ ולייטרום.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by Jenia Yvgeni,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,עריכת סרטונים בפריימר/דווינצ'י 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חצי קלאצ' 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שהמארז יראה טוב כי הוא נמצא במקום נראה לעין ומאוד חשוב כמובן שהכל יקורר כמו שצריך(קירור מים) 7. האם האם יש צור…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Vr21,

אני מצאתי מחשב פנטיום 4 2.4 אי בי אם עם 344 ראם קרטיס מסך ג'יפורס MX 4 הארד דיסק של 57 ג'יגה לוח אם אין לי מושג כונן דיסקטים ו DVD + כונן רגיל וקרטיס קול שאני לא יודע +כרטיס רשת +מארז עם 4 USB שתיים קדמיים ושתיים אחוריים ויש לי הצעה השאלה שלי כמה מחשב כזה אמור לעלות? עם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  15. הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

17. שלום לכולם, אני מבקש רק חוות דעת (לא לרשום לי מפרטים חדשים) על המחשב הזה: Processor- intel 2140dual core ליבה כפולה מעבד Case-nova 500w long size מארז INTEL 800 MHZ chipset intel gigabyte לוח אם Hd-160 gb sata2 דיסק קשיח Memo- DDR 1 giga Kingston זכרון DVD LG צורב Vga-NVIDIA 7300 GS GFORCE כרטיס מסך אפשרות לכרטיס מסך ATI X1050 512MB באותו מחיר מחיר 1600 שח המחשב נועד למשחק THE SIMS לעבודות משרד (לאחותי). תודה והמשך יום טוב. gbguy

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  19. אחי כרגע בתאילנד ומתלבט הוא צילם לי רשימה של מפרטים + תמונות מהמחשבים צמצמתי ככל שניתן את הרשימה, מרשימה של 25 מחשבים צמצמתי ל 11 מחשבםמה הייתם לוקחים? http://up351.siz.co.il/up2/ymzyj2ynumy0.jpg# http://www.siz.co.il/my/un2yadnz2kwv.jpg# http://www.siz.co.il/my/kdemmn2l4od3.jpg# http://www.siz.co.il/my/t2y5ymteiyn5.jpg# http://www.siz.co.il/my/jryz2h2nmlnm.jpg# http://www.siz.co.il/my/nt03dyjqmnk1.jpg# http://www.siz.co.il/my/gfmm5lyldkzn.jpg# http://www.siz.co.il/my/jnzww4amj2ym.jpg# http://www.siz.co.il/my/twm3mziji2ja.jpg# http://www.siz.co.il/my/tj5dni4oezot.jpg# http://www.siz.co.il/my/jndnzlikwzlm.jpg# חשוב מאוד - אחריות בינלאומית שתקפה בישראל. תודה…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. Started by ktm620,

שלום. מבקש המלצה ללוח עבור שימוש כללי, גלישה , מסמכים, קצת סרטים , לא שימוש כבד. עבור מחשב עם מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX אבקש לדעת מה עדיף : 1. Gigabyte GA-880GM-UD2H 2. Gigabyte GA-MA78LM-S2H 3. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H בתודה מראש על ההכונה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. 1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. היי, מעוניין במחשב לעבודה משרדית+: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מעט פוטושופ, אינטרנט, צפיה בקבצי וידאו MKV גדולים (כ20GB לקובץ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מעט - רק שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Mahican,

שלום.. אני רוצה מחשב בתקציב של 6 אלף שקל ושיהיה בו: 160 עד 200 GB 1GB זיכרון DUAL צורב DVD ומסך דק של LG

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  25. הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ C…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים