עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מערכת מבוססת A64 3000, המחיר כרגע בKSP עומד על 990, במקומות אחרים על כ1100 ש"ח. לפני כמה ימים ראיתי מישהו שכתב על מעבד חדש שישוחרר ב1 באוקטובר, ובכך יביא לצניחת המחיר של ה!64 הנוכחי, בכ200-250 ש"ח. מישהו יודע עד כמה זה מהימן? ואם כן, כמה זמן יקח עד שהמחיר החדש יכנס לתוקף? האם זה קורה מיד? תודה! נדב.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. זה המפרט מה אתם אומרים מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39267 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Evilized,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב שלרוב אני סתם גולש באנטרנט אייסיקיו ומוריד... לפעמים משחק, הייתי מעוניין בהצעות למפרט בעלות של 5000 שקל שיכלול צורב dvd ואו 80 או 120 ג'יגה בייט מקום. אחת ההתלבטויות בהרכבת המפרט היא האם לשים ג'יגה זכרון או 2. עוד דבר הוא שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בשנתיים שלוש הבאות.. בגלל זה ההתלבטות עם הזכרון בנתיים זה המפרט שלי: כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,093.09 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL…

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 5000 ש"ח שיכלול עכבר מקלדת מסך(LCD) ורמקולים אמ.. בעקרון ישחקו בו CS ומייפל סטורי, משחקים כאלה.. הצלחתי לבנות מפרט כזה מה דעתכם והאם אפשר לבנות משו יותר טוב בתקציב ד"א, רק מKSP

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by hutorihunzu,

אוקי קודם כל מצטער על זה שפתחתי עוד אשכול זה פשוט כי הצרכים השתנו והתקציב גם כן... בכל מקרה להלן הבקשות: תקציב כל העסקה: עד 5000 ש"ח שימוש המחשב: לרוב יהיה לגלישה, גם כן לגיימינג, בנוסף תיהיה טלויזיה בחדר וארצה לחבר אותה למחשב ולפצות דרכה בסרטים באיכות גבוהה. ציוד הקיפי: מסך (עדיף 23 אינצ'), מקלדת, ועכבר חשוב שמחשב יהיה שקט מאד, משהוא כמו 9/10 לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבה בחנות. כמו כן חנויות מועדפות הם חנויות הקרובות לרמת אביב או כל חנות אחרת אמינה שיחסית גם כן קרובה וזהו בערך.... אהה בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין מעבדי AMD ולבין אינטל... תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. המפרט הבא: מעבד ליבה כפולה - Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך - "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - NVidia GeForce G105M זכרון - 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח - 320GB SATA 5400 RPM יציאות - HDMI USB 2.0X3 ,VGA אחריות שנה, שירות שליחים. כולל מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium האם הוא מתאים למשחקים לייט? (לגבי אינטרנט וסרטים אני לא צריך לשאול) מה דעתכם על המחיר? האם יש מחשבים טובים יותר במחיר הזה? האם יש מחשבים במפרט הזה זולים יותר? בתודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. יש לי בנייד חיבור בשם eSATA בשביל מהו? בקצר וקולע בלי לשלוח לי לינק באנגלית תודה.

9. שלום, אשמח לעזרתכם/דעתכם בנוגע למפרט באזור ה-3000 ש"ח. המחשב ישמש לשימוש משרדי בלבד (אינטרנט, אופיס ותוכנות משרדיות לא כבדות בכלל). המחשב לא ישמש למשחקים ו-oc בכלל. על המפרט לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. חשבתי על משהו בסגנון הבא (הוא קצת חורג אז אם יש לכם רעיונות כיצד לקצת מעט זה יהיה אחלה): מעבדי אינטל Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Bla…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by mnhm,

שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…

11. Started by imper,

שדרוג המחשב למטרת משחקים יש לי ציוד של רמקולים, מקלדת+עכבר, מסך 19, ספק 500W, דיסקים קשיחים של 20 ו-80 GB (יש בנוסף כונן קשיח חיצוני של 160GB ורשת לעוד מחשבים אז אני פחות לחוץ), צורב DVD, מעבד 2.4 GB וזיכרון פנימי: 1ג'יגה (2X512), כך שאני צריך תאימות בינו ללוח-אם. אני רוצה לשדרג את הלוח-אם ללוח חדש יותר של אינטל (הקודם מתקופת AGP) , כרטיס מסך (Nvidia 6600GT הקודם) לא חייב בהכרח של Nvidia. *הכי חשובה לי התאימות בין הרכיבים החדשים לישנים בדגש על הזיכרונות. *אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק משמעותית מהקודם. *הלוח אם צריך להיות תואם למעבד שיש לי כרגע וגם עם אפשרויות הרחבה טובות לכפולי הליבה ולמרובעים. *התקציב לשני הרכיבים 1600-1800 ש"ח (אפשרות חריגות עד 2000 אם יש משהו טוב לפי ה…

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by moranp,

שלום, אני מחפשת מחשב גיימינג לילד בן 10 ( משחקי פורטנייט וכו) התקציב הוא כ 4000 שח, שאמור לכלול גם מסך. אשמח לעזרה במפרט, וגם היכן מומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. 1. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח א)אבקש לנסות ולחסוך ולהשתדל להגיע עד ל2500. ב) ניתן לחרוג עד 3000. 2. השימוש העיקרי המחשב הינו לעריכת וידאו בתדירות גבוהה בתוכנת Avid. 3. יש צורך בציוד היקפי למחשב. 4. לא צריך לכלול מסך בתקציב. 5. שקט אינו קריטי. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות נוספות. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. עדיפות לרכישה באיזור רחובות. 9. אין חשיבות לאופק שדרוג המחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 Bit לאיזה ביצועים לצפות מהכרטיס מסך ? כמה חזק המעבד ? בהשוואה למחשב נייח ? העם יש בעיות לדגם הזה שאני צריך לדעת ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by J_F_K,

ברצוני לדעת איזה מפרט עד 3800 יעבוד טוב ברזולוציות של עד 1600X1200 ברשותי מסך 22" CRYSIS קצת פחות מעניין אותי,כרגע יותר מעניין אותי GEARS OF WAR,ASSASSINS CREED,BIOSHOCK אבל עם אנטיאלייסינג פתוח עד הסוף וHDR גם.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  16. המפרט הקיים הוא: מעבד:920 Core I7 לוח אם: Intel DX58SO זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת) דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi כרטיס מסך: ATI RADEON 5850 מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000 מארז : ??? ספק כוח: ??? אני מעוניין לקנות מארז ממש ממש טוב שיכיל בתוכו כמה וכמה מאווררים יכול להגיע ל600+ אפילו 700, וגם ספק כוח מספיק טוב לפי שיקול דעתכם שיתאים לכל הפריטים הנ"ל,אפשר לחרוג עד 1300 אם זה הכרחי, אם אתם חושבים שצריך גם קירור למעבד תוסיפו קירור לפי שיקולכם כי בעתיד אני מתכנן לעשות overclock ממש לא רציני אבל עדיין אני רוצה ב…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

שלום אנלא מבין ממש במחשבים ניידים והיה לי קצת קשה להרכיב מפרט לכן אני מבקש את עזרתכם. המחשב מועד לצורכי גלישה באינטרנט ולאופיס וגם לעבודה בשולחן העבודה. משחקים לא כ"כ אולי פעם ב. אם החסרתי פרט תגידו לי תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב לצורכי משחקים והוא צריך להחליט בין שני מפרטים שההבדל היחיד בנייהם הוא המעבד והכרטיס מסך: 1) המפרט הראשון מכיל בתוכו מעבד i5 3470 עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4361#sp 2) והמפרט השני מכיל בתוכו מעבד i5 3570k אבל עם כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4360#ov מה לבחור מעבד "חלש" יותר עם כרטיס חזק יותר או להיפך? תודה!

19. נראה מה אתם מסוגלים להציע!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. 1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by motib25,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ויש לי כמה שאלות שלא כלכך ברורו במדריך "יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב" . 1) עם אני רוצה לקנות דגם שלא הגיע לארץ עם זה אפשרי ועם יכולים לעשות לי בעיות ? 2) עם אתם יכולים להמליץ לי אתרים שמוכרים מחשבים ניידים חזקים ובזול ?

22. Started by yhotdog,

היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

הסתכלתי לפני כמה ימים על לנובו נייד 15.6 מסך עם אנטי גלייר במחיר של 4100 שח מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות לחיוב ושלילה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by TopRecon,

תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אבל לא על דברים סתמיים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ', יש מצב שאני יחבר את המחשב למסך 42 אינצ' FULL HD. * באיזה סוג משחקים תשחקו? AC2, מאפיה 2 וכו"…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.