ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות ללפטופ לגיימינג אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל[br]פורסם בתאריך: 28.07.2010 בשעה 22:49:31 בטעות פתחתי פה מבקש מהמנהלים להעביר
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug תודה לעוזרים מראש!!...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? "פלסטיקה באיכות ירודה כולל קושי בנעילת המסך. אותיות המקלדת לא סטנדטיות ומבלבלות עכבר מגע גרוע מתחמם גורם להזעה וחוסר החלקה על המשטח. לא ניתן להגדיר לחצן אמצעי בלחצני העכבר. איכות שמע גרועה ביותר תחנת עגינה עם כבל מסך מבריק מדי רגליות בתחתית המחשב דוקרות את הרגליים. ספק כח מגושם ומתחמם." *החוות דעת הועתקה מאחד המגיבים האדיבים בזאפ. + אולי זאת התשובה האמיתית למה המחשבים שלהם זולים? ולא בגלל שהם "חדשים בשוק הניידים" כביכול.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה , היום יש לי מחשב מבוסס AMD 2400 וכרטיס מסך ( NVIDIA GEforce MX 440 (64MB הורדתי סרט של HD והמחשב פשוט נתקע כשאני מנסה להריץ אותו האם זאת בעיה בכוח של המחשב ? או שזאת בעיה אחרת ? אצל חבר שלי אותו סרט עובד בעזרת אותה התוכנה... בכל מקרה אני רוצה להחליף מחשב .. כבר החלטתי על אחד מ2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI (Throught Adapter)PCX ¤878 Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI (Throught Adapter)PCX 639 המחשב ברובו הוא לצורכי צפיה בסרטים, סרטי HD כבדים של מעל 20 ג'יגה. תודה מראש שבלול
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן מה דעתכם על המפרט לשימושים כללים כמו סרטי HD גלישה באינטרנט אופיס וקצת משחקים כמו C&C. המלצות/שיפורים תודה רבה! מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪515 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3B צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪1…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברים נייד של LG 405. אני מנסה להדליק את המחשב. אבל אני רואה מסך ירוק/כחול עם מלא צבעים ואותיות מפוזרות על המסך. אני רואה את הלוגו של LG בהתחלה ושווינדוס (ויסטה) מנסה לעלות, אך אחרי כמה שניות מפסיק והמסך נשאר עם צבעים משונים. משהוא ? עזרה ? הצעה ? רעיון ? ..... לפני שאני שולח למעבדה.... תודה יושי.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
העם זה בסדר להכניס את המחשב הנייד למצב Hibarnate כל פעם בימקום לכבות אותו ? , זה יכול ליפגוע בו בצורה כולשהי?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המחשב הנ"ל בסדרה : http://www.skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm או להשקיע עוד קצת מחשבה וחיפושים ואולי גם כן כסף ולבנות מחשב שבנוי על ביקורות ומבחנים של החומרה הנמצאת בתוכו ?! בעיקרון אני מחפש מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על FULL הגדרות בתקציב של 6000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי , ושיספיק לי לשנתיים.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים בינוניים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קצת משחקים והרבה תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת FPS קצת אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי אז ככה, אשמח לעזרה במפרט לפי הקווים הבאים: 1. תקציב - 5000-6000 ש"ח, יכול גם לחרוג קצת מעבר לזה. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים (מעט משחקי רשת) + צפיה בסרטים (+מעט עריכה גרפית). 3. ציוד היקפי - יש ברשותי רמקולים ועכבר/מקלדת סטנדרטים ממחשב ישן יותר אבל אשמח לשמוע על אפשרויות איכותיות יותר לשיפור חווית הגיימינג מסגרת התקציב, מעוניין לקנות מסך 22' אם יתאפשר במסגרת התקציב (בשאיפה למסך איכותי - Full HD). 4. זקוק לכלל המרכיבים הרגילים - DVD/צורב,כונן דיסקטים, כרטיס רשת בסיסי. 5. אין עדיפות לחברה כלשהי. 6. עיצוב וקירור - קירור סטנדרטי - לא מתכן OC. עדיף שיהיה שקט יחסית אבל לא צריך להיסחף להוצאות גבוהות. לגבי מראה - אני לא מתכוון להוציא על זה $ מיותר, רק שלא יכאב בעין …
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מפרט טכני:-מעבד:Intel Core i7 2600 3.40GHz 8M מערכת הפעלה:Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H67 Chip -זיכרון: 4GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח:TB 7200RPMt -כונן:LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך:Nvidia GeForce GT430 1GB לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד.-יציאות:LAN, 8 USB, HDMI,DVI, 7.1CH Audio -מארז:Briza Hitech SP6097 כולל סינון אבק ושליפות מהירות. -ספק כוח:Ehtremely Silent 500W FULL POWER שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office] (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה).-חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. כמה בערך שווה מחשב כזה? אני יכול לקנות מחשב כזה דרך הסתדרות המורים אני פשוט רוצה לדעת אם מה שהם נתנו לי זה באמת זול או שזה סתםאני אומ…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, חברתי שתזכה לחיים ארוכים רוצה לקנות מחשב, בניתי לה מפרט וחשבתי להתייעץ אתכם לפני הקנייה. עיקרי השימוש הם שימושים משרדיים לרוב (אופיס, אינטרנט) עריכה חובבנית בפוטושופ וצפיה בסרטי HD. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤344 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ¤144 לוחות אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H NF630I DDR2 LGA775 ¤355 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות A-DATA DDR2 2048MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤211 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA …
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא למחשב שמטרותיו עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם המפרט טוב או יש מה להחליף ולשפר? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G מחיר: ¤308 מארז: JSP-Tech EzCool Midi-ATX H-550B Silver 400W מחיר: ¤241 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz כמות: 2 מחיר: ¤224 Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB HDMI Passive Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤351 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤141 מקלדת: Genius KB21e +…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקיי, ברשותי מסך 19" התקציב הוא כאמור עד 4000 שקלים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת וכו'). המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט וגם פוטושופ. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת נייד לשימושים של סטודנט (אינטרנט, אופיס, MP3 וכו'), התקציב עד 4500. מה שכרגע נראה לי הוא LENOVO N200 דגם TY2BWIV עיקרי המפרט שלו הם 3 GB זיכרון פנימי, מעבד T5450, כ.מסך Geforce 7300.אחריות שנה אחת. ראיתי אותו במחיר שבין 3700-4300. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו ועל לנובו בכלל, ואם יש המלצות לחברות\דגמים אחרים? כמו כן זמן סוללה לא חשוב עבורי. בתודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ב- 3500 ש"ח. (זה המקסימום שאני יכול להשקיע). מטרת המחשב משחקים. המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך טוב. כולל מסך. צורב DVD. ללא מערכת הפעלה. וכל שאר הדברים...זכרון, מקלדת, עכבר, דיסק קשיח וכו...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-