ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
בדיון הקודם לא ממש ידעתי מה אני רוצה ולכן בשביל לעשות סדר אני פותח דיון חדש.. אז ככה התקציב הוא 5500 אבל מותר לחרוג קצת.. אני רוצה מסך crt אבל לא סתם חרא אלא מסך crt באיכות טובה שעולה 600-700 שקל לא מתוכנן OC תודה לעוזרים..
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? עריכה: הבנתי שיש הבדל משמעותי, יש כמה סוגים של 8800, איזה כדאי לקנות? (בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב) 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) התקציב שלי הוא 4000-4500. אני רוצה מחשב חזק שמתאים למשחקים ויחזיק הרבה זמן. בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לתותחי הפורום שלום! אני נוהג להתייעץ איתכם בכל זמן שאני קונה מחשב חדש והנה הגיע הזמן... אז ככה ... אני צריך מחשב למשחקים- לא מדהים במיוחד, אבל שיישמר לטווח של 3 שנים ברמות משחק סבירות מינוס. התקציב הוא עד 3000 (אם זה לא קריטי אפשר פחות+ המלצות לשידרוג במידה ואתעניין) כאשר אני לא מתכוון לבצע OC ואין לי עניין בציוד הקפי כלשהוא. תודה רבה מראש! נ.ב כמובן שישמש לעבודות משרדיות מזדמנות(אופיס וכו'...) וצפייה בסרטים באיכות HD(לא קריטי במיוחד)
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לידידה שלי. אנחנו לומדים ביולוגיה ככה שכוח חישוב ויכולות גרפיות פורצות דרך הם ממש לא נחוצות. מה שחשוב לה זה שהוא יהיה עם מסך 15 אינץ'. השימוש העיקרי הוא ללימודים והרבה, כלומר שעות ארוכות של עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שלא יהיו בעיות קליטה עם האלחוטי (לא יודע עם זה בעיה בדגמים מסויימים, אבל האלחוטי מאוד חשוב). זהו, מעבר לזה רק שיהיה נוח, ועד כמה שמחשב 15 אינץ' יכול להיות קל היא בטח תשמח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, וקיבלתי כבר מפרט והצעת מחיר מחנות http://www.httpshare.net/04082010182032.jpg את המפרט בנה לי בעל החנות שממנה אני כנראה יקנה, זה חנות שכונתית קטנה אבל יש לו מעבדת תיקונים מקצועית ומהירה ושירות טוב...ככה שגם אם אפשר להשיג את אותו מפרט ממקום אחר ב100-200 שקל פחות אני מעדיף לקנות ממנו בשביל לקנות בראש שקט. מה דעתכם על המפרט? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטי HD, וקצת קידודים של וידאו ואולי גם קצת משחקים... ככה שרציתי להשקיע בעיקר במעבד ובRAM, ופחות בכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K שנועד למשחקים ואני לא מתכנן לעשות OC. לפני כמה ימים בקשתי מפרט בפורום אחר שיענה למה שאני צריך,קבלתי מפרט שנראה לי טוב,הדפסתי אותו על דף ולקחתי אותו היום (שישי) לחנויות מחשבים באזור שלי,תוך כדי שהמפרט שנתנו לי בפורום האחר משמש בסיס. בכל מקרה,אחד המוכרים בחנות מסוימת,נתן לי הצעה למחשב הבא במחיר של 5300 שקל (פחות או יותר) שימו לב שאני מצטט מתוך דף שהוא כתב בכתב היד שלו ויכול להיות שאני יטעה באיזה אות,אני גם לא מבין גדול בחומרה. מארז - Raidmax Box Ninja 400W מעבד - AMD 5000+ Dual AM2 לוח אם - Gigabyte m55sli-s4 זיכרון - 2GB (1gx2) - 800 - CLS Geil ,הוא טוען שזה של חברה מעולה,אבל אני לא זוכר איזה . הרד דיסק - 250G SATA 2 -1…
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. בעיקרון המחשב נועד למשחקים ולפוטושופ. א.פוטושופ ב.לשימוש ביתי. ג. 1280x1024p 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכרטיס מסך יש צורך בצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את הח…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 64 ביט מה עדיף של AMD או אינטל?... ואיזה חברות עדיפות...של הלוח אם וכרטיס המסך תעזרו לי בבקשה ותבנו לי מחשב. תותח!!! התקציב עד 5 אלף עדיף 4 וחצי מעבד קירור טוב לוח אם זיכרון ג'יגה כרטיס מסך למשחקים, שיהיה תותח למשחקים מקלדת עכבר צורב דיוידי דיסק קשיח 80 ג'יגה מארז + ספק כח איכותי מסך שטוח עכבר ומקלדת תודה רבה מראש... יוסי!! :s07]
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ALIENWARE M11X R2 ורציתי לסגור אותו כאשר הוא מחובר בHDMI למסך אחר ושהמסך עדיין יציג את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעבד: core 2 duo e8400 לוח: gigabyte ep31-ds3l זיכרון: 4gb a-data דיסק קשיח: seagate 500gb sata 2 32mb כרטיס מסך: ati 4850 hd 512 mb צורב: dvd lg מארז:raidmax tornd ספק: fsp 550w מסך: samsung 22 אינץ 2254bw מקלדת ועכבר אופטים logitech\microsoft רמקולים: ea-can a200ii 2.1 סה"כ: 4700 ש"ח מה אתם אומרים על המרכיבים+ המחיר??? והאם יהיה קל לשדרג אותו בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים! אחרי שבועות!!! של חיפושים שינויים סקירות וסריקות... ובעיקר כאב ראש..... החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי קניית מחשב חדש... 2 ייעודים למחשב: 1. הרצת מספר וינדואוזים במקביל כולל ויסטה (ע"י תוכנת VIRTUAL PC לטובת תרגול לדימוי רשת מחשבים.. אני לומד "מנהל רשתות מחשבים" של מייקרוסופט....) ככה שאני צריך בין 2-4 ג'יגה זכרון RAM ומעבד מהיר.. 2. הפעלת משחקים חדשים... כרטיס מסך ברמה בינונית -/+ שיריץ בלי שום בעיות משחקים חדשים... לא גיימר כבד... בינוני.... וזה גם לא אני.. זה לאח שלי... חחח אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 2400 MHZ 1066 FSB 4096 CACHE מחיר: 1300 ש"ח ~ לוח אם: Asus P5B Deluxe intel p965 מחיר: 1100 ש"ח ~ זיכרון: Corsair® TWIN2X20…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדרישות הבסיסיות הן: זכרון בנפח של לפחות 256MB (להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (לטובת הצגת סרטים - במקרה הצורך) יציאות: USB 2.0 (יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט בהתאם להפרש במחירים) רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך. בתודה מראש, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לקנות בסכום של 4000+- שקל מחשב לסטודנטית לא למשחקים אלא לעבדות משרדיות. תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עולה מהמסמך הזה להלן שאפשר להרחיב לעד 4 גיגה זיכרון בנייד MSI WIND U100 אז קח בחשבון לא להטעות להלן המסמך http://download.intel.com/design/processor/datashts/309219.pdf System Memory Support • Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM • Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz • 64-bit wide per channel • Three Memory Channel Configurations supported: — Single-Channel — Dual-Channel Symmetric — Dual-Channel Asymmetric • One SO-DIMM connector per channel • 256-Mb, 512-Mb and 1-Gb memory technologies supported • Support for x8 and x16 devices • Support for DDR2 On-Die Termination (ODT) • Enhanced Addressing support (XOR and Swap) • Intel® Rapid Memory Powe…
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקציב כמו שאמרתי הוא 4000 שקלאפשר לעבור אבל לא יותר מידי... הזמן סוללה פחות חשוב יותר חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל המטרה של המחשב היא עבודה משרדית חשוב שיהיה כרטיס רשת חוטי ואלחוטי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?1000 שקל 2. מטרות המחשבצפיה בסרטים, קולנוע בייתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך HARD DISK ומארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא שיהיה כמה שיותר זול ואם אפשר אז גם איכותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא אכפת לי איך הוא נראה והקירור אני חושב שסטוק יהיה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מפרט, לא כולל מסך. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל יש כ.קול מובנה על הלוח הנ"ל. האם שכחתי משהו? המארז מגיע גם עם ספק.. לא? בעקרון מחשב למשחקים, אבל לא כבדים מדי והכי הכי חדשים... אז.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤613 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 + - האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כבדים .. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? \ לא רלוונטי כרגע. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים, כגון Prototype, Crysis וכ'ו. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm האם המחשב הנ"ל , כולל הרחבת זיכרון 2 ג'יגה יעבוד חלק עם ויסטה פרימיום? הצרכים שלי הם עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, , סרטים. יש הבדל משמעותי בין כרטיס המסך שבקישור לבין ה - X3100 החדש יותר של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב 6K המחשב מיועעד לגיימינג! + כרטיס קול איכותי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-