ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חבר'ה! חבר רוצה לשדרג מחשב לעריכת אודיו ואני פחות מבין בתחום הזה. יש לו מחשב קיים מ2014, והתקציב לשדרוג הוא 2000 ש"ח. התוכנה שהוא עובד איתה בעיקר היא Ableton 10. אני רוצה להגיד שהשדרוג העיקרי צריך להיות SSD וראם, אבל אני לא בטוח. ואיך מוודאים שהלוח אם \ מעבד תומכים בשדרוגים אלה? האם זה בכלל אפשרי. תודה ענקית לעוזרים!! חג שמח הנה המפרט:
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪368 מארז: Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪331 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪241 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪432 קשיח למחשב שולחני: OCZ Agility 3 120 GB Async Nand, Sandforc…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 5000 בלי חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בעל רזולוציה גבוהה מאוד לא זוכר כמה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים מאוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים אלו. אני מתלבט אם לקנות מחשב עם מעבד AMD RYZENּּ 2400 ובהמשך להוסיף לו כרטיס מסך חדש שיצאו כרטיסים, או לקנות מחשב עם I5 8400 ּ וכרטיס מסך 1050TI ולמכור את הכרטיס מסך בהמשך שיצאו כרטיסים חדשים. מה יותר חכם ומשתלם לעשות ? כמה כסף מאבדים על כרטיסים שמוכרים מדור קודם ? תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
משהו פשוט לגלישה וקצת עבודות באופיס ומוזיקה עם ספק ומארז ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) מהר כמה שאפשר בבקשה ומחנות אחת בצפון תודה למי שיוכל
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי שלום לכולם תודה על העזרה יש לי מחשב נייד וhp dv6515ejהפכתי אותו ל xp חסרים לי 2 דריוורים הראשון hp integrated module והשני modem device on high definion audio bus אשמח אם תיתנו לי קישור ישיר של ההורדה אני מודה לכם מאוד מאוד ודרך אגב hp לא תומכים בxp למחשב שלי אז לכול משפחת dv 6000 שהפכו אותו לxp תבוא עליכם הברכה לעוזרים המחשב שלי זה hp dv6515ej
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים ואולי OC בעתיד הרחוק מאוד, ללא מסך וציוד היקפי. אני חשבתי על משהו בכיוון הזה: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Sempron 2500+ 333FSB - RETAIL 496.17 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 759.90 ש"ח 1 WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 353.13 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 116.22 ש"ח 1 COMPUCASE LX-6CS3 300w ATX MIDI (White) TOWER CASE 214.56 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,945.73 ש"ח (לקוח מזיגזאג) אשמח לשמוע הצעות לשיפורים (שאני בטוח שיש) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב שהוא בעצם מסך משולב כונן, עבור עסק, זאת אומרת שאני צריך כמה מחשבים. הדרישות מהמפרט של המחשב עצמו פחות קריטיות עבורי, כי ירוצו עליו תוכנות בסיסיות בלבד. יש מחשב שמצאתי המתאים עבורי והוא Asus EEE Top N270 שזה בעצם מסך משולב כונן, מסך מגע, מעוצב. החיסרון שאין מלאי שלו בשחור בארץ, מישהו יודע מי היבואן? עם מי כדאי לדבר בשביל להשיג כמות שלו? http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2256&catId= ושאלה הכי חשובה, האם יש עוד מחשבים בסגנון? מאוד אשמח לעזרה, תודה מראש נאור
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לא למשחקים בכלל(בקטנה... פה ושם שיריץ), התקציב שלי זה 3300 - 3800 לא שקל יותר. מצאתי נBUG 2 מחשבים ואני מאוד מתלבט איזה לקנות, אחד יותר זול מהשני והוא מתאים לי אבל מצד אחד אפשר להשקיע עדו מאתיים שקל ואני יקנה את היותר טוב. הנה: 1: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3190&scat=320&tcat= 2: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&scat=320&tcat= תעזרו לי בזה בבקשה.... אם זה משתלם איזה עדיף בשבילי? AMD ואינטל יש הבדל ממש ענק? או ששניהם מעולים?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום בס"ד המחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.6 GHZ לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:250 GB כרטיס מסך: GEFORCE 7950 GT 512MB של חברת XFX צורב:DVDRW+DVDRW 2 צורבי DVD מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה עד 200 ש"ח ספק כוח: 550W מצלמה: מצלמת אינטרנט 1.3MP מבית: Grandtec אולטרה כולל מיקרופון וזום דיגטלי מיקרופון: SOMIC S15 קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה (פנימי) היציאות USB מקדימה של המארז מארז:TransformerוSunbeam כרטיס טלוויזיה כולל שלט רחוק וקליטת שידורי רדיו עד 600 ¤ כרטיס רשת:10/100/1000 מאורר לכרטיס מסך עד 100 ש"ח מאורר למעבד עד 150 ש"ח מאורר ללוח…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבינה כלום במחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ואולי גם קצת משחקים. הציעו לי את המפרט הבא (ב-5000 ש"ח) מה דעתכם עליו? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג עד 7000 ( עדיף אפילו בפחות). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי. כרגע יש ברשותי מסך 27 1080 ככה שלא קריטי תמיכה ב4k אך אולי בעתיד אשדרג. חוץ מזה, אין דרישות מיוחדות, אולי מארז בלי לדים מיותרים שיפריעו שהוא דולק בלילה. תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני יורד לאילת בעוד שבוע וצריך להחליף מחשב. הישן כבר בן 6-7 שנים והגיע הזמן להשתדרג. חיפשתי מחשב שהוא חזק עם רכיבים יחסית חדשים - מהשנה שנתיים האחרונות - שיחזיק לכמה שנים טובות פלוס שאוכל להשתמש בו לסרטים, משחקים חדשים, מוזיקה ואינטרנט. כל זה כמובן במולטי טסקין. המחשב הישן היה מקרטע אם הייתי שומע מוזיקה וגולש באינטנרט. בכל מקרה, למחשב הנוכחי אני מצרף עוד 2 הארד דיסקים קיימים - 3 טרה - כאשר אחד מהארד דיסקים כבר בא עם מערכת ההפעלה הישנה (על WD BLACK). מחפש לשמוע אם יש משהו ששווה להוריד או להוסיף. התקציב היה עד 4200.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש כבר זמן רק מחשב טוב ולדעתי החשב הנ"ל הכי טוב במחיר הזה. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7518&CatCode= מיועד למשחקים קלים (PES, FIFA ואינטרנט) אני צריך שתגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה משהו. ואם זה חכם לקנות היום מחשב עם 5400RPM דיסק קשיח בבקשה תענו לי
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי לכולם, בגלל שאין פורום ספציפי של חומרה, ראיתי לנכון לשאול את השאלה בפורום הזה. יש ברשותי מחשב ישן יחסית (מ-2008, נקנה בזמנו ב-1000 ש"ח). כרגע יש לי כמה מאות שקלים בודדים פנויים (בין 300-400 עם חריגה של עד 150). ברור לי שלשדרג מחשב ישן או בכלל לקנות חומרה ישנה זה בזבוז. אבל המצב הוא שחייב מחשב, לעבודה משרדית, ואין תקציב (ולא יהיה בקרוב) ללקנות מחשב משרדי חדש ב-1200+-. ההתלבטות האם היא לקנות מחשב יד שנייה בתקציב הנ"ל, או לשדרג איכשהו את המחשב שקיים. המחשב מאוד מרעיש ויחסית איטי. המפרט הוא: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G 1024 DDR2 667 כ. מסך OB WD WDC WD1600AAJS-ooWAA0 160GB IDE מארז וספק ג'נריים, מאווררים מרעישים. לא הצלחתי למצוא א…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-