ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אמרו לי שהתקציב יכול לא להספיק למחשב טוב למשחקים(שיוכל להריץ את COD5 בהיי או במדיום) אין בעיה לשינוי קל בתקציב. אני רוצה(צריך) הרבה RAM, אחלה מעבד ואחלה כ"מ. חשוב שיהיה כ. רשת אלחוטית. אני כבר שלחתי את ההודעה הזאת ואף אחד לא הגיב. נא הזדרזו. נ.ב.:חשוב אחריות בי"ל. תודה רבה מראש על התגובות העתידיות. ??? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-*
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחרי זמן ממושך וחקירה של רכיבים מה יותר טוב וכל זה בניתי לי מפרט ואני מחפש יעוץ מקצועי בנושא על המחשב מתוכנן OC טוב בעתיד מחשב למשחקים כבדים מאד ורמת משחק על רזולציה גבוהה מאד אני כמעט סגור בנושא אני רק רוצה שמישהו יסביר לי שאני ידע מה אני עושה מהבחינה של הכרטיסי מסך ה4870HDX2 הזה מול 280GTX מה ההבדלים בינהם מה יותר חזק ומה ההבדלים בין החברות ייצור כמו של GIGABYTE או 3DCLUB מה ההבדלים בינהם כי אני רואה הבדלי מחיר תודה רבה מצפה בנושא הזה לקבל הסבר שאני ידע מה אני עושה הינה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Sea…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תקציב שונה ל 4k-4.5 - ראה הודעה למטה שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט בעיקר ל multitasking. חשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. שימושים: קידודים, גרפיקה (דו מימד),סרטי hd, תיכנות, אינטרנט, משחקים בינוניים... דרישות: מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך nvidia מסך: המחשב יהיה מחובר למסך 19', ולטלוויזית LCD 37 1366x768. בעתיד אולי מסך 20' 1600x1200 מתוכנן oc למעבד. הבנתי שQ6600 יכול בקלות להגיע ל3.2G - האם צריך קירור מיוחד לכך? כאמור, התקציב עד 4000, עדיף פחות אם אפשר. הנה מפרט שהרכבתי, איך הוא נראה לכם? איך אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין 1) http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=7051&zap=1 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704702 מה עדיף לסטודנטית שכל מה שהיא עושה זה אינטרנט + אופיס? אני רוצה גם להרחיב אחריות בלנובו ל 3 שנים אם אני הולך עליו , מישהו יודע כמה זה עולה? תודה רבה על העזרה חברים
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שזה הטאבלט הפופולרי ביותר בימינו נראה לי, אפילו שהוא עם מעבד של AMD... צריך להגיע בימים הקרובים, ובעקבות הגעתו תקבלו גם תמונות והתרשמויות ראשוניות.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני עומד בפני התלבטות אולי משהו יכול לעזור לי כאן .. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מחשבים : מחשב מהפשוטים בסדרה של אפל - 13אינטש MacBook white 2.4GHz מק"ט: Z0FK 2.4GHz Intel Core 2 Duo 2GB memory 160GB hard drive Double-layer SuperDrive 6,699.00 ש"ח לבין מחשב נייד בין הרציניים של HP -מחשב נייד מסדרת HP Pavilion dv5-1100 - 15 אינטש מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 2.53 Ghz, מטמון של 3 MB ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium עם Service Pack 1 (32-bit) מערך הזיכרון (2 x 2,048 MB) זיכרון סטנדרטי 4,096 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2 של עד 8 GB מנהלי התקנים פנימיים אחסון פנימי 320 GB אני יודע שאין …
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד ללימודים, אני לא הולך להשתמש בו הרבה מעבר לכתיבת מסמכים,אינטרנט ואולי טיפה משחקים קלים. אני מעדיף כמה שיותר זמן ריצה של הבטריה כדי לא להצטרך חשמל זמין כל הזמן. ראיתי שיש מחשבים מיני-ניידים כמו הMSI WIND ודומיו. מה דעתכם - עדיף לי מחשב כזה או מחשב נייד רגיל? אם תוכלו להמליץ חברה ודגם אני ממש אשמח. כמו כן אני יכול לקנות מארה"ב מחשב. עדיף לקנות משם או מהארץ מבחינת מחיר,אחריות וכו'? תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האחד DELL E6400. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10351 כמה שאלות לגביו: א. האם זה נכון שיש לו מקלט GPS מובנה? ב. האם הסוללה של 6 תאים זה משהו סטנדרטי או שמדובר בסוללה חזקה יותר? וכמה זמן היא מחזיקה אם מדובר בסוללה חזקה במיוחד? ג. מסך LED מדובר בהבדל משמעותי או שזו סתם הנפצה של דל? ד. האם זה נכון שהמשקל שלו הוא רק 2 קילו (למסך 14.1"?). ה. האם יש לו HDMI. המחשב השני SONY VAIO VGN-CR31S/W http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=72 עכשיו בגדול הבנתי שאיכות הבניה של הVAIO היא מצויינת והבנתי שמדובר במחשב מאוד מומלץ, הייתי בטוח שאני הולך עליו עד שראיתי את הE6400. עכשיו השאלה אם ה6400 באמת קל יותר חזק יותר משמעותית והסוללה שלו חזקה יותר וגםהמסך שלו יותר טוב, שזה שווה א…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ניסיתי בעבר לבקש אך התעלמו לחלוטין, אני ממש לפני קנייה דודה שלי מגיעה בעוד חודש וחצי לארץ, מעוניין במחשב שייספק לי משחקייה ניידת, אני לא איזה גיימר מטורף בעיקר פיפא ו NBA, שיחקתי גם קצת COD4, יש לי היום במחשב הביתי 8600GT והחלפתי מ 6600GT רק כי הלך לי לוח אם אפילו הוא הספיק לי... אני רוצה משהו שיעלה לי את המשחקים לא איכפת לי אפילו מעבדי AMD... אשמח לקבל חוות דעת למחשב שישמש בעיקר לגלישה ומידי פעם משחקים... (לא איזה 8400 עלוב...) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4450e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADH4450DOBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤289 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB GDDR3 - OC EDITION : GC-XHD485XPG3-F3A - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤961 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤120 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤416 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כ…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה, לא הכי חדשים בשוק למשל StarCraft או Microsoft age of Empire I) בתקציב של כ 2000 ש"ח למחשב ובערך 1000 ש"ח למסך. אני לא מתכנן OC. אני מעוניין להעביר מהמחשב הישן שלי את הרמקולים, המקלדת, העכבר, כונן תקליטונים, צורב CD או כונן ה DVD ואת הדיסק הקשיח (להעברת הקבצים הקיימים) שאלותי הן: מה דעתכם על המפרט הבא? האם לוח האם והמארז תומכים בכונן תקליטונים, שני דיסקים קשיחים ושני כונני CD? איזה מסך מחשב מומלץ (אני רוצה מסך שטוח / דק בגודל ''19 ומעלה)? על מש חשוב להתמקד בבחירת מסך מחשב? בתודה מראש. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Coo…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב.. אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים ) אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן. כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב. אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי. אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דבר…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב לגיימר דרוש מעבד QUAD ציוד הקפי כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים-ציוד הקפי שיהיה איכותי ביותר לא לשים סתם זבל ,המסך חייב להיות 24 אינץ'. דרוש מערכת הפעלה+התקה. יתבצע OC חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Seagate ST3750640AS 750GB SATA2 16MB ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750640AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1340 כמות:1 h…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האלן , אני מעוניין לשדרג את המחשב שיוכל לסחוב GTA IV ו Far Cry 2 על הגדרות גבוהות. כרגע המחשב שלי בעל זיכרון 1GB , כרטיס מסך geforce 7600 , ומעבד AMD Athlon 64 3500+ @ 2200 MHz. הבנתי שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך + זיכרון , האם כרטיס מסך מתקדם יוכל לעבוד עם המעבד הנ"ל או שזה לא ילך ?? ומה בנוגע לספק כוח ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
פרטים: 1. תקציב: עד 12K אבל בתכלס אפשר לחרוג אם זה בכרחי 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים בעיקר 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צורב DVD הכי מהיר שקיים 5. מעדיף כרטיסי מסך של nVidia 6. על המחשב להיות כמה שיותר שקט. בנוסף, יש חשיבות לקירור של המחשב.. 7. מתוכנן OC 8. המסך שאני הולך לעשות בו שימוש הוא 22'' רחב אשמח אם תכללו את הרכיבים הכי חדישים גם אם זה נראה מעט מוגזם לתקופתנו. המחשב הוא לתקופה של משהו כמו 3-4 שנים אז עדיף להתכונן לגרוע מכל מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אחרי חמש שנים החלטתי לקנות המחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים +עבודה משרדית חצי חצי. אני לא אחד מאלו שמשחק ברזולוציה המקסימלית ו"סוחט" כל פריים אפשרי מהמחשב, אבל אני רוכש פעם בחמש שש שנים ולכן מתכנן לעתיד. אין צורך באוברקלוק. חיפשתי קצת בפורום ולפי ההמלצות לאנשים שונים הרכבתי את המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤445 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤218 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 מחיר: ¤33 ספק כוח: ThermalTake 400W Ver2.0 PFC Sata 24/20Pin 120mm Bulk כמות: 1 מחיר: ¤185 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤348 קשיח ל…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ-3500 ש"ח. באיזה חנות באזור שלי הכי טוב לרכוש את המחשב?? אני צריך הרכבה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר/שירות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה דגמים של לנובו ודל. sl300 ו - t400 של לנובו. ו e6400 של דל. על מה הייתם ממליצים במיוחד? כעיקרון התקציב הוא בסביבות 1000$ (המחשב ייקנה בארה"ב) הדרישות הם לשימוש בעיקר משרדי, שיהיה נייד, קל, קטן, זמן סוללה ארוך, עמיד ואמין. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-