עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotman,

אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי בעבודה מחשב מקבוק פרו (מצורף מפרט) וברצוני לרכוש לי משהו דומה לשימוש אישי (לצרכי פיתוח). אף פעם לא קניתי מקבוק אז אשמח להתייעץ עם חברי הפורום לגבי מאיפה עדיף לקנות/אחריות ושדרוג. מתלבט לגבי אותו דגם שעובד בשביל מצוין, או שעדיף כבר לשדרג למשהו חדש, וכמה משמעותי זה באמת בביצועים/מחיר. תודה מראש

3. Started by OmegaShadow,

יותקן עליו vista media center. המחשב יחובר ל- hot אנלוגי , ויתחבר לרשת בצורה אלחוטית. ישמש לצפייה בטלויזיה , הקלטה , צפייה בסרטים (כולל איכות HD). אין צורך במקלדת או עכבר. רצוי מארז שקט מאוד ולא גדול במיוחד (אם כי אין צורך במשהו מאוד קטן) - אולי nzxt duet או דומה לזה. תקציב : 5000 שח.

4. DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB 841 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Enermax Liberty 400W 465 NIS שימושים: VISTA, עומס על המחשב, תוכנות, UPTIME לא משחק הרבה במשחקים. לא OC אם מישהו חושב שאפשר לבנות מחשב יותר טוב מהתקציב הזה אז: להשאיר- JBL CREATURE 2.1 409 NIS סט מקלדת ועכבר עוד 300 שקל. ז"א התקציב הוא עם סט מקלדת עכבר+רמקולים 5300. אני מעוניין גם בכרטיס טלוויזיה טוב(לכן תקציב עולה ל 5600 עם כ.טלוויזיה) בנוסף כ.מסך עמיד ב…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by twixz1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-1502. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. napolan total war או crysis 2 או BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Saar Barel,

טוב, אז לאחר המון חיפושים וסינונים של מחשב, הגעתי להתלבטות בין 2 מחשבים: Dell vs HP מפרטים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cx3WoLFFkwCiWALe1C3uuVB1IzOKejruc0dOKl78la0/edit#gid=0 ההבדל הגדול בניהם, המסך של Dell יותר טוב (300Hz VS 144Hz) אבל הHP מגיע עם יותר זיכרון (32RAM VS 16RAM) יכול להיות שיש עוד הבדלים, אם תוכלו להעיף מבט על המפרט אני אשמח! אודה לעצתכם!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. אהלן... החלטתי שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי קצת... אבל אני לא רוצה להשקיע בצורה מוגזמת... את כל שאר הרכיבים אני יקח מהמחשב שיש לי נכון להיום. כרגע זה מה שחשבתי עליו: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם:EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות:2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E סה"כ זה יוצא 2588... שזה בהחלט בתקציב... אם למישהו יש הסתייגות או חיזוקים אני ישמח לשמוע תודה!!! כמו כן, יש סיכוי שאחותי תרצה לקחת את הרכיבים המוחלפים מהמחשב הנוכחי שלי(יש לי את כל השאר שצריך גם לעוד מחשב) ואני ירכוש בנוסף גם מארז+ספק כדי לתת לה את שלי... חשבתי על: מארז:CoolerMaster Elite 33…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  8. קניתי את המחשב הזה לא מזמן : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc וכשאני מריץ משחקים לדוגמא כמו cod 6 הוא מריץ לי חלק והכל אבל לפעמים נתקע ממש ...עכשיו יש לי 2 giga זיכרון האם זה בגלל זה ..? צריך להוסיף עוד 2? או שזה בגלל המעבד או הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. היי חברה, אחי רוצה מחשב כדי למשחקים בעיקר. הוא לא גיימר ויספיק לו משהו שרק יריץ את המשחקים שמעניינים אותו, הם לא צריכים להראות מדהים. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700-2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ולפעמים תוכנות זוללות משאבים כמו תוכנת עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט (פיפ"א, NBA 2K14…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. תודה לעבודה ומשחקים [לא הכי הכי כבדים אבל למשחקים שיעבדו סבבה]

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by חיים רביבו,

אני צריך מפרט חזק וממש טוב ב 15k... לגיימינג ועריכת מוזיקה... (creative xfi elite pro נראה לי יעשה את זה). עם מסך LCD שטוח דק...בקיצור שיהיה מחשב פצצה. או שאני יחכה קצת כי אולי עומד לצאת איזה משהו מהפכני?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  12. שלום, אחרי סקר שוק ענקי אני מתכנן לרכוש מחשב נייד עוד השבוע או שבוע הבא... ואני מתלבט אין כמה דגמים שהם קצת שונים - הדרישות שלי הן בעיקר שיהיו ניידות (זמן סוללה כמה שיותר גדול) והשימושים שלי לא כבדים - בעיקר סרטים וכתיבה של קוד (C/C#/PHP וכ"ו דרך קומפיילרים שלא דורשים יותר מדיי גם כן) והדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט ואופיס וכ"ו אני מתלבט בעיקר בין Aspire AS5750-2414G50MN http://www.mwave.com.au/sku-31010933-Acer_Aspire_AS5750_2414G50MN_Notebook_Intel&_174;_Core_i5_2410M_dual_Core_Proces#Specs היתרות שלו לדעתי זה המעבד i5 שהוא יחסית מאוד חדש אבל החיסרון הוא המסך 15.6 שהבנתי שיגרום ל"ביזבוז" סוללה.. ומחשב אחר שהסתכלתי עליו הוא Samsung Q330 http://www.techrada…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחפש מחשב נייד עד 10000 למשחקים ועבודה כללית מחשב שיהיה חזק ואמין 2 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. אני יודע שזה יקר, אבל עזבו כעב ראש שלי איך להביא חצי מזה מחו"ל... בכל אופן... מה הייתם משנים\מוסיפים\מורידים במפרט שיהיה יותר אפקטיבי... יותר טוב?! (אגב מחשב לגיימינג ועריכת מוזיקה) תודה מראש ליאור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי עד לסך של כ-3000 ש"ח, אשר משמש לגלישה באינטרנט, קבצי שיתוף, וכן למשחקים ברמה ראשונית (זאטוט בן 4), וכן לשימושי אופיס רבים (עבודה משרדית מהבית. בקיצור - מחשב שיש בו הכל. אין צורך לכלול: מסך; כרטיס FIREWIRE לחיבור למצלמת וידאו דיגיטלית(יועבר ממחשב ישן); צורב DVDRW (ברשותי צורב שיועבר ממחשב קודם). היות ואני עדיין "מנפעי דור הפנטיום" הישנים (משנת 2000) חשוב לי שהמחשב יגיב במהירות ויעלה תוכנות בצורה מהירה. קיימת מערכת הפעלה מסוג XP. מבקש את המלצתכם לגבי מקום רכישה אמין + אחריות. תודה !!!! אדי.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  16. שלום רב... ברצוני לקנות מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי בתקציב של 3000. יש לי כמה בקשות: 1. אהבתי את המארז של Thermaltake VG7000BWS 2. מעבד אינטל כפול ולא מרובע ליבה 3. כרטיס מסך 9800GT (מסכימים איתי?) 4. מספיק לי קשיח של 160GB 5. 2 או 4 GB של זיכרון (לפי התקציב) 6. לא צריך צורב מודה לכם מראש

17. Started by jangelboy,

שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by OR2OOO,

צריך מפרט לסבא וסבתא שלי צרכים משרדיים אופיס ואינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ודפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Pixsels,

שלום לקהילת HWZone ברצוני לשאול אותכם שאלה. בימים האחרונים המחשב שלי עושה לי בעיות גדולות וזה מפריע לעבודה שלי. אני לא יכול לעבוד עם מחשב תקוע :-\ אוקיי אז אני מעוניין ב PC אני רוצה שתבנו לי מפרט אני לא ילד שמשחק במחשב המחשב למטרות של איכסון מוזיקה ותמונות אני בעיקר משתמש בתוכנות עיצוב וגראפיקה Photoshop , Flash ועוד תוכנות תלת מימד וכו'. אני צריך מחשב חזק ומהיר שיענה על כל הדרישות ושירוץ כמה שיותר מהר. אני רוצה משו עם זיכרון מאוד גבוהה של 300GB או יותר וצורב DVD שהיה הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב שאפשר כרטיס קול הכי טוב שאפשר בקיצור את כל הTOP עזרו לי.. מפה זה המומחים *ההודעה נערכה..בגלל שסידרתי את המלל. : *

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by mnivit,

לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. היי אנשים , חבר שלי קיבל הצעת מחיר מאיזה חנות בעיר , בגדול הם הציעו לו p4 3.0 - הוא לא מבין במחשבים , ככה שאני מאמין שזה הפרסקוט. לוח אם עם צ'פ 865 זכרון 256X2 . חברה ג'נרית. Gforce fx 5200 HD 80gb אין לו מושג אם זה sata צורב די וי די של סוני מסך 17" של מאג זה פחות או יותר , ב4500 שקל. חשבתי אם תוכלו אולי לתת לו משהו קצת יותר טוב.. הוא רוצה את המחשב בעיקר למשחקים. הוא לא גיימר כבד , ואין לו אפילו מושג מה זה DirectX אבל בכל זאת , מטרת המחשב היא למשחקים. חשבתי אולי תצליחו איך שהוא לדחוף למפרט הזה , בתקציב הזה R9800pro חשוב שישאר הצורב די וי די , מסך לא משנה איזה העיקר 17 אינץ. המממ , ואם אתם מתכוונים להחליף מעבד , אז רצוי שזה יהיה אינטל 2.6\2.8 מעדיף מאשר Athlon FX .…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. משחקים כגון SIMS , SPORE וכו'. לא כולל ציוד היקפי מלבד כרטיס רשת אלחוטי חריגה עד 200ש"ח (עדיף שלא...) כמו כן אופציה למסך 19" באיזור 800-950 ש"ח - אולי ירכש בנפרד. תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. אני בהתלבטות קשה בין שני המחשבים האלה.. מה הייתם בוחרים אתם?? דל Z11 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8112&perur=2&t=1&c=441 אסוס UK20A - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8170&perur=2&t=1&c=331 תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.