ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
אני הלכתי לחנות שאני מכיר אותה ואת המוכר שלה כבר הרבה זמן, הציעו לי שם את המפרט הבא: מעבד AMD 64 3000 939 לוח GIGABYTE NFORCE 4 (הדגם הזול, אני לא זוכר אותו) כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT עם קרור פסיבי וVIVO דיסק קשיח 160 GB זיכרון 1024 MB RAM (כנראה PQI) צורב DVD LG/NEC וכל שאר הדברים... אז מה אתם חושבים על המפרט? ועכשיו גם שאלה, בהתחלה אני לקחתי במפרט מארז של CHENBRO וספק של TT אבל ראיתי שזה מייקר בהרבה את המפרט, ואז שאלתי את המוכר אם באמת כדאי להשקיע כל כך הרבה בספק ובמארז או שעדיף לקחת מארז וספק ג'נריים, אז הוא אמר לי שעדיף לקחת ג'נריים ואני שאלתי אותו מה בקשר לזה שזה יעניק לרכיבים ביטחון והוא אמר שגם אם אני אקח ג'נריים וישרף לי איזשהו רכיב אז הוא מחליף לי אותו לחדש על א…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 295 2 590 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 185 1 185 מארזים? Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 1 460 ספקי כוח? JSP-TECH Price Units Total PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 260 1 260 Total pric…
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח.. ********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה.. פרטים על תקציב הקונה : תקציב : עד 300 ש"ח אפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!! פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) Counter Strike 1.6 / Source / Zero GTA San Andress זהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני.. OverClock…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם צפויה ירידה במחירים של מעבדי AMD ו/או חומרה נוספת בקרוב? ואם כן, עד כמה היא משמעותית? (אם בכלל) תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא רוצה לעשות ערכות גרפיות וכ'ד. כרטיס קול: בסיסי ככל האפשר כיוון שאני רוצה לחבר לו כרטיס קול חיצוני להקלטות או אם יש לכם משהו ממש מעניין שיהיה שווה להשתמש בו להקלטות בי…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד של סוני חדש כאשר אני עובד ללא כבל רשת הכול עובד תקין , ברגע שאני מחבר כבל רשת לנייד וגולש באינטרנט אחרי כמה זמן המערכת נופלת למסך כחול מה יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד ULTRAPORTABLE גודל מסך 13" אינץ מקסימום !! עם מעבד חזק, DDR3, וכ.מסך ל-א מובנה ... לדוגמא : ASUS UL30VT הדבר הכי חובה במחשב, הוא כונן אופטי ולכן הוא לא אפשרי עבורי מישהו מכיר משהו כזה ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אני אתן פה 2 מפרטים ואני רוצה שתגידו לי כמה אמור לצאת כל הסיפור במידה ואני משלם רק על הרכיבים (אני מרכיב). אז ככה: מעבד - Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache קירור מעבד - הוצע לי "Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler" אך אשמח להצעות אחרות, אני רוצה קירור יותר רציני, ומה דעתכם על קירור מים? בנוסף יש קירור פאסיבי אבל שוב, כל מע' הקירור של המחשב נראית לי חלשה משהו... לוח אם - Intel P55 Express Based Main Board זיכרון - הבנתי שיש רק 2 סלוטים על הלוח אם ואני רוצה מינימום 6גיגה אז 3072x2 DDR3 1333MHz ממשק פיירוייר 400 - Texas Instruments IEEE-1394A Firewire-400 (1 x Rear) כ. מסך - ATI Radeon HD4350 512-MB Dual Monitor + TV - Silent (Passiv…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
של amd או אינטל אבל של השתי ליבות מה שיותר שווה *בלי מסך *בלי רמקולים בלי עכבר *בלי מקלדת. שיהיה בו 120 ג'יגה,כרטיס מסך חזק ג'יגה זיכרון וסידרום רגיל+צורב די וי די מארז יפה ואמממ זהו ממש תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב שיריץ לי משחקים לכמה שנים טובות , הבעיה היא שאני קצת קצר במזומנים אז תנסו לחסוך במקומות מסויימים ... אני לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת+עכבר אם זה משנה משהו . אני צריך כרטיס קול שתומך ברמקולים 5.1. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב1500 ש"ח שיתאים לישומים פשוטים כמו אינטרנט, וורד וכו'. המחיר הזה אמור לכלול גם מקלדת, עכבר, הרכבה ומשלוח, אז אני מקווה שלא מדובר במשימה בלתי אפשרית. אין צורך במסך.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מלבד הפתרון הטריויאלי של שימוש בעכבר חיצוני. האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה ליצור פס גלילה? או לחלופין צירוף מקשים כלשהו או כל דבר בסגנון? תודה רבה אריאל עריכה : כמובן, דגם המחשב הוא msi ex400x
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה מחובר קבוע לטלוויזיה שלי בסלון (55") הוא ישמש אך ורק לסרטים וגלישה ! התקציב הוא 3000 שקל . (בתקווה לחסוך כמה שיותר) אני מעוניין לצפות דרכו בסרטי HD ובאיכויות הכי גבוהות. אם המחשב מתחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה זה אומר שעובר גם סאונד ? (זה אומר שלא צריך רמקולים נפרדים) אשמח למפרט ולדגשים שאני צריך לחפש למחשב כזה. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט מחשב רק משחקים שיעלו אליו כל המשחקים הכי חזקים שיש היום עד 5.5 אלף תודה
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם לחברה שלי יש מחשב - פנטיום 4 3.0GHz עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך 5200FX באופן רגיל המחשב לא היה זקוק לשדרוג, היא בעיקר משתמשת ביישומים משרדיים ובאינטרנט, אבל הבעיה היא שהמחשב חלש מדי למשחקים שהיא כן משחקת בהם - sims 2 למשל... אבל בעיקר במחשק CIVILIZATION 4... ששם המשחק לא רץ חלק - כשזזים במפה זה די איטי, וכשהמפה במשחק מתגלה במלואה המשחק מאט מאוד. מה אתם מציעים - שדרוג של הזכרון בחצי ג'יגה נוספים, או שדרוג של הכרטיס מסך (אם כן איזה כרטיס יספיק - זה המקסימום שהיא משחקת בו... לא FPS). אני לא סגור על אם יש לה מקום להוסיף זכרון, ולכן, במידה ואין לה מקום והשדרוג האפשרי היחידי יהיה כרטיס המסך - האם זה יפתור לדעתכם את הבעיה? אני מדגיש - אני מעוניין לש…
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-