עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט שיתן למעבד e8400 או e8500 אוברקלוק מקסימלי במחיר 3000-3500 ש"ח (מעבר לסכום זה כבר ניתן לקנות את המעבד Quad המהיר) מטרת המחשב עבודה משרדית, צפיה בסרטים והמרת פורמטי וידאו בין אחד לשני, הורדות ומעט משחקים אין כל צורך בציוד היקפי אין צורך בכונן קשיח, DVD או צורב, אין צורך במסך, עכבר, מקלדת וכד' לפי מה שהבנתם, בנושא האוברקלוקינג יש חשיבות לקרור. העיצוב לא חשוב לי בכלל, מצידי שיהיה קופסא מכוערת ופשוטה אין צורך בהרכבת המחשב או במערכת הפעלה מבחינת חשיבות: 1. מהירות (וקרור) 2. שקט 3. צריכת חשמל נקודות נוספות שאבקש שתענו לי (וקשורות ישירות למפרט) 1. האם יש הבדל בביצעוים בין זכרון 2GB ל-4GB? 2. המליצו לי על לוח אם asus P5QL-E, האם יש דברים בגו? 3. האם התקציב ריאלי, או שעל…

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. בעיקרון המחשב נועד למשחקים ולפוטושופ. א.פוטושופ ב.לשימוש ביתי. ג. 1280x1024p 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכרטיס מסך יש צורך בצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את הח…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by nicknone,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד ללימודים, אני לא הולך להשתמש בו הרבה מעבר לכתיבת מסמכים,אינטרנט ואולי טיפה משחקים קלים. אני מעדיף כמה שיותר זמן ריצה של הבטריה כדי לא להצטרך חשמל זמין כל הזמן. ראיתי שיש מחשבים מיני-ניידים כמו הMSI WIND ודומיו. מה דעתכם - עדיף לי מחשב כזה או מחשב נייד רגיל? אם תוכלו להמליץ חברה ודגם אני ממש אשמח. כמו כן אני יכול לקנות מארה"ב מחשב. עדיף לקנות משם או מהארץ מבחינת מחיר,אחריות וכו'? תודה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב, זה מה שאני מחפש במחשב: 1. מסך 14 אינץ- 2. אין צורך בכונן דיסקים 3. שימושים עייקרים- אינטרנט, סרטים מעט משחקים 4. אחריות בינלאומית- חשוב. 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מחיר של סביבות ה500-600 דולר תודה לכל העוזרים - אשמח לתשובות מהירות

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט , סרטיים ושיריץ משחקים (לא צריך להיות על הגרפיקה הכי טובה, רק שיריץ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 x 1500 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS לדוגמא : COD:mw2 , bishock 2 ,spinter cell * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. לאחר בדיקה הגעתי למפרט הזה לשימוש לאינטרנט עיבוד תמונות בפוטושופ ועריכת סרטים ברמה ביתית הכי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט לחלוטין ולא יעלה מעבר ל 3500-4000 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤452 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 כונן ASUS DVD-E818AT X18 …

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by reyrey_200,

הנה המפרט הסופי שלי ממש לפני קניה,מה אתם אומרים ?[חריגה של 300 ש"ח] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA2 8MB ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar160S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤937 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤135 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק Antec T…

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  8. אז ככה , היום יש לי מחשב מבוסס AMD 2400 וכרטיס מסך ( NVIDIA GEforce MX 440 (64MB הורדתי סרט של HD והמחשב פשוט נתקע כשאני מנסה להריץ אותו האם זאת בעיה בכוח של המחשב ? או שזאת בעיה אחרת ? אצל חבר שלי אותו סרט עובד בעזרת אותה התוכנה... בכל מקרה אני רוצה להחליף מחשב .. כבר החלטתי על אחד מ2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI (Throught Adapter)PCX ¤878 Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI (Throught Adapter)PCX 639 המחשב ברובו הוא לצורכי צפיה בסרטים, סרטי HD כבדים של מעל 20 ג'יגה. תודה מראש שבלול

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  9. מעבד: core 2 duo e8400 לוח: gigabyte ep31-ds3l זיכרון: 4gb a-data דיסק קשיח: seagate 500gb sata 2 32mb כרטיס מסך: ati 4850 hd 512 mb צורב: dvd lg מארז:raidmax tornd ספק: fsp 550w מסך: samsung 22 אינץ 2254bw מקלדת ועכבר אופטים logitech\microsoft רמקולים: ea-can a200ii 2.1 סה"כ: 4700 ש"ח מה אתם אומרים על המרכיבים+ המחיר??? והאם יהיה קל לשדרג אותו בעתיד?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט ב2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שימוש משחקים + Office +אינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by Avi313,

מה דעתכם? מחשב ALL AROUND מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP35-E s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8400GS 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים CHIMEI T39D 20'' LCD 8ms DVI - Black 3380 ש"ח. המפרט נמצא בקייאספי. הייתם מחליפים משהו?

12. Started by tom776,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וברשותי נתונים בסיסיים למפרט: מעבד: T7500 2.2GHZ 4MB מסך: 15.4 רזולוציה 1440X900 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8600M GT אני מחפש המלצה למחשב נייד בעל הנתונים הנ"ל (או טובים יותר), כמובן שהעדיפות היא של DELL אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות שונות, ממי שמכיר. ידוע לי שיש את סדרת ה XPS אבל הם יקרים מדי. התקציב הוא בסביבות [6K [+-500 היה גם את סדרת ה-INSPAIRON 1520 אבל הפסיקו לייצר ולא נתקלתי במקום שנשאר במלאי. יש המלצות נוספות? *שאלה נוספת : מה המקביל לכרטיס מסך שציינתי, בכרטיסים של ATI (אם קיים בכלל)? תודה...

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  13. 1. תקציב 4000 ש"ח 2. עבודה גרפית, Photoshop. 3. ללא שום ציוד הקפי. 4. אין צורך בכרטיס קול איכותי אך יש צורך בצורב + כונן DVD 5. העדפה לאינטל. 6. קירור המחשב חשוב אך לא אשקיע בו מעל ומעבר... 7. אין צורך במערכת בפעלה. 10. לא מתוכנן לעשות לו OC 11. שוב, 99% מפעילות המחשב תיהיה עבודה גרפית. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by Linga,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל התוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by below_z,

בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by shaq2,

שלום, אני מחפש נייד לשימושים פשוטים יחסית (יהיה Desktop Replacement) כגון: גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, לא יהיה שימוש במשחקים או עריכה גרפית. המחשב ירכש בישראל. גודל המסך - 15.4" - 17" משקל רצוי - לא קריטי כי לא ינוייד יותר מידי האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כדאי שתהיה יציאת HDMI (אם אפשר S-VIDEO אפילו עדיף, אני יודע שזה לא נפוץ בגלל זה אני לא אתעקש) בלוטות - nice to have, ואם יש גם תמיכה ב-802.11n אז בכלל טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB צורב DVD - כן האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אך דרושה אחריות טובה וארוכה ככל האפשר האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - עקרונית יש כמה מבצעים נחמדים של טושיבה, אבל אשמח לשמוע גם הצעות…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by TempesTo,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים הראשון Lenovo R61i מעבד Intel Core 2 Duo T5250 1.5Ghz זיכרון 2024 GB RAM 667Mhz כ. מסך מובנה x3100 הארדיסק 160Gb ויסטה הום פרימיום מסך 15.4" מחיר 4000 ש"ח והכי חשוב שלוש שנים אחריות או הווסטרו הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm איזה מביניהם מומלץ יותר ??

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by or81322,

המחשב שלי asus u31jg נקנה מחול ומחוץ לאחריות כרגע, הבעיה שלו שהמסך מתחיל להיתקע תוך כדי שמופיעים קוים אנכיים, או עמעום של המסך וצבהים דהויים, בקיצור המסך נתקע ומשתגע. בשביל לפתור את הבעיה אני נוגע איפה שנמצא החיבור , מתחת למסך קרוב לאמצע עד שהמצב חוזר להיות יציב. כמובן אחרי שאני מוריד את המסך ומעלה הבעיה חוזרת. השאלה שלי היא מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. Started by yuval48,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. אני רוצה מחשב גם למשחקים וגם לעבודה. (אימיול עובד, דפדפן פתוח ואני משחק במשחק או רואה סרט..) אני סטודנט אבל נהנה לשחק במידה ואפשר ולכן בחרתי באפשרות של מחשב למשחקים ב 3000 שח מהמפרט שפורסם, כי נראה לי שהוא יכול לשרת את שני המטרות., אך אני רוצה שתהיה אפשרות לשדרג אותו עוד שנה שנתיים ולכן אני רוצה לדעת על איזה לוח אם יותר טוב כדאי?? כזה שיהיה עם DDR3 ואפשרות לשים את ההארד דיסק שלי עם עוד הארד דיסק שאקנה... הלוח אם שהומלץ שם נראה לי כבר ישן ואני מעדיף להשקיע עוד סביב ה200 שח על לוח אם ועוד סביב ה 250 שח למארז. כדי שאוכל בעתיד לשדרג. אם יש טיפים אז תודה!! אני מעולם לא התעסקתי בAMD ולכן אני לא מכיר לוחות אם שלו ומארזים טובים. חשבתי בהתחלה ללכת על אינטל ולוח אם של GIGABYTE P35-…

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אז זה המפרט ולדעתי קצת נסחפתיעם הלוח אם , אתם תגידו.. כאמור המחשב הוא בעיקר לגלישה הורדות כבדות, מספר אפליקציות פתוחות בו זמנית, מעט עריכה ויצירה פלאש ופוטושופ, ומשחקים ואני לא גיימר כבד ממש אבל חשובה לי מאוד חווית המחשק שתהיה איכותית וחלקה . זה המפרט: לוחות אם gigabyte DS4 965p מעבדי Intel core 2 dou E6300 1.86 2M זיכרונות Twinmoss ddr2 667 X2 דיסק קשיח western digital 160G 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW X16 dual layer כרטיס מסך Gigabyte G force 7600 GT 128 MB אתם חושבים שאולי לצרכים שלי יענה לוח אם של אסרוק ב500 ש"ח ואז לשדרג לרדאון 256MB X1900? המארז אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל בסביבות ה300 עולה (אולי Super Atx) והספק גם לא זוכר בדיוק אבל משהו של 400W בסביבות ה300 גם…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by קים,

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm האם המחשב הנ"ל , כולל הרחבת זיכרון 2 ג'יגה יעבוד חלק עם ויסטה פרימיום? הצרכים שלי הם עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, , סרטים. יש הבדל משמעותי בין כרטיס המסך שבקישור לבין ה - X3100 החדש יותר של אינטל?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.