ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זה משנה אם אני שם כרטיס מסך בשווי 1500 שח או 3000 שח? מעבד כמובן I7 סוקט 1155 זה משנה אם אני שם לו לוח של ג'יגה בייט ב400 שקל או ב1000 שקל? מה ההבדלים? לגביי זכרון 4 ג'יגה מספיק? - ולמה בכלל קיים 16 ג'יגה? לגביי מארז זה משנה ? אם אני שם יותר יקר יותר טוב? לגביי ספק אפשר לשים ג'נרי 550 וואט? או שאני אצטרך כמובן של thermaltake או enermax 700 וואט? ובכלל איזה הצעות יש לכם? לגביי תקציב זה ממש לא משנה - אבל אם לא צריך להשתגע בשביל מחשב טוב למשחקים אז עדיף
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך 2000 שקלים..ץ המטרה שלי היא מחשב שיעבוד מהר...יראו בו סרטים ויכול להוריד סרטים במהירות ...... אם תוכלו להרכיב לי מחשב חדש שאני יעתיק את מה שאני צריך..אני מאווד יודע לכם.. 2000 שקל זה כולל מסך...תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
i wanna buy laptop in 5000-6000. it specially for internet and light games. btw: i can't from some reason write in hebrew in explorer, it types gibrish, and in word, icq and other stuff it doesn't do problems.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהשימוש שלו הוא עבור לימודים בעיקר + אינטרנט . חשוב לי מאוד שהמחשב לא יתחמם (כמו הפווילונים של HP הידועים לשמצה). ושהסוללה תהיה עמידה . מסך: 15.6 - או משהו באזור. תקציב: 2000 ש"ח. הציעו לי את ה-asus x54 מעבד b940 - שלוש שנים אחריות במחיר של 2400 ש"ח, האם שווה לדעתכם? קראתי ביקורות על המעבד הזה והבנתי שהוא על הפנים - מזכיר את הסלרון שהיה בעבר. אנא שלחו הצעות ! * מטרות המחשב? - לימודים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - רצוי HDMI * בלוטות? רצוי (לא באמת משנה) * גודל מינימלי של כונן קשיח…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לפי כתבה שהתפרסמה כאן לפני חודש על הוזלת מחירים משמעותית של C2D ברבעון השני של השנה ועל כניסתם של מעבדים נוספים בסידרה שאלתי כזאת האם לקנות מחשב בתקציב הנ"ל - אלא רק לוותר על מעבד ולקחת מעבד יד שניה סלרון, ולחכות לירידת המחירים בעוד חודש חודשיים? לפי הטבלה הזאת http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ - מחירו של E6600 ירד ב 92 דולר.. זאת אומרת כמעט במחיר של E6300 היום... בראל.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC שיחובר לטלויזיה FHD 40". ישמש גם כסוג של שרת ביתי, storage וכו'. מעוניין ביכולות גיימינג בסיסיות לפחות כדי לחסוך את הצורך ברכישת קונסולה נפרדת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אני לא בסצנה כבר שנים בטח PES ושטויות בסגנון לאורחים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עבדתי קשה וחרשתי את הרשת והרכבתי מפרטים של מחשב רגיל(לא מותג) ומחשב מותג בתקציב שרשמתי. -התקציב המקסימלי הוא- 3500 ש"ח(ללא מסך!!!) - אם אפשר ואין צורך ביותר רצוי זול יותר ,עדיף שיהיה פחות. -המחשב הוא לעבודה רגילה, משתמש ממוצע - קצת אינטרנט,אופיס,סרטים ומוסיקה... למרות זאת מעדיף מפרט מעל מה שנדרש-שיהיה. -אין צורך במסך או כל ציוד היכפי כלשהו-אם צריך לוותר על הצורב ולשדרג משהו אחר-אפשר -רצוי שיהיה שקט, אבל לא באופן מיוחד(דרגה 7 מתוך 10) -אין צורך במע' הפעלה או הרכבה. -במכוון לא הוספתי את שמות החנויות כך שהדעות יהיו אוביקטיביות, אני כמובן מעדיף מחנות שתתן את השירות הטוב ביותר בכל מה שקשור לאחריות ולכן שירות בבית הלקוח זה -הכי חשוב לי! * כאשר הירכבתי את המפרטים…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ, או בכלל כנראה נטבוק הכי קל הכי קטן (סביבות 10 אינטש) שאפשר לערוך עליו מסמכי אופיס... ולגלוש. חשבתי לכיוון של נטבוק (אבל אולי טאבלט יתאים גם?) במחיר עד אלף ש"ח. יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח.. ********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה.. פרטים על תקציב הקונה : תקציב : עד 300 ש"ח אפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!! פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) Counter Strike 1.6 / Source / Zero GTA San Andress זהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני.. OverClock…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות HTPC בעיקר לצפיה בסרטים. אין לי צורך כרגע בהקלטה. נאמר לי ש CELERON עדיף למשימה הזו. אני זקוק לכמה המלצות 1. איזה לוח אם לבחור ? אני מעדיף משהו קטן כמו MICRO-ATX 2. איך מתגברים על בעית הרעש ? בסלון הזמזום של המחשב הרבה יותר מפריע. חשבתי לקנות ספק גנרי זול ולהחליף לו את המאוורר. זה אפשרי ? מישהו יכול להמליץ על מאוורר שקט ? ומאוורר CPU שקט ? 3. 256 מגה זיכרון יספיקו למשימה ? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב. השימושים: 1. אופיס + אינטרנט. 2. משחקים קלילים (בעיקר פיפ"א, אן בי איי לייב וכו'). דרישות סף: 1. 2 ג'יגה בייט זיכרון - עדיפות ל- 800 MHZ. 2. מסך 19 אינטש. אנא הציעו עם כ. מסך עצמאיים ואינטגרלים. גם AMD באה בחשבון. עדיפות לפלטפורמות יחסית עדכניות (P35, G35 וסדרת NFORCE יחסית חדשה). תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למשחקים אבל במיוחד למשחקים חזקים תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד של סוני חדש כאשר אני עובד ללא כבל רשת הכול עובד תקין , ברגע שאני מחבר כבל רשת לנייד וגולש באינטרנט אחרי כמה זמן המערכת נופלת למסך כחול מה יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מחשב נייד בשביל אחותי, במקרה נתקלתי בדגם ה"ל בהנחה משמעותית האם הוא משתלם? היום אחותי חוגגת 18 וההורים שלי הבטיחו לה מחשב לאחר שאבא שלי היה סגור על dell vostro 1014 קראתי תגובות של אנשים שמהן הבנתי שהרמקולים שלו עלובים ביותר. השימושים הם: גלישה אינטרנט ומסמכים אולי קצת סרטים עם דגש על נוחות שימוש אחריות ארוכה וביצועים טובים בוינדוס 7. התקציב: עד 3600 ש"ח גודל: 13-14 בערך אלה אם כן יש מסך גדול יותר במשקל קל יחסית. זמן סוללה: 4 שעות ומעלה. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ההנחה היא שאני אטחן את המעבד בOC. INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤399קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤3302 אני ממש לא מעודכן במה שמומלץ היום , פשוט ראיתי מפרט מאוד דומה, אז יש לי כמה שאלות: 1.הגוף קירור הזה - רועש ? שקט? והספק כוח? כמה רעש הוא עושה? 2.האם כדאי להחליף את הכ"מ בX1950 PRO שעולה 200 שקל יותר , יותר מהיר…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מארז Compucase 6AR6-NPS Silver/Black צורב PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 סכום ביניים : 3,667.33 ¤ חריגה באיזה 160 שקל
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב חדש אז הנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות חסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שהצקציב מאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי אוניברסיטה. אני מתחיל השנה ללמוד מדעי הרפואה (מדעים ביו-רפואיים) , עד כמה שידוע לי אין לי צורך בתוכנות בעלות דרישות מיוחדות וצרכיי היחידים יהיו עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, העברת מידע (מהמחשב אל כונן פלאש וכו') וצפייה בסרטים. מן הסתם, חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל וחסכוני בסוללה (אך אין לי דרישה מיוחדת לחיי הסוללה, למיטב הבנתי חיי סוללה סטנדרטים הם כ3-4 שעות וזה סבבה). אני חושב שאני ארצה גודל מסך בסביבות ה-15.4', אלא אם כן ה-14' הוא משמעותית קל\זול יותר. בכל מקרה, לא יותר קטן מ-14'. תקציב: 3000 ש"ח אשמח להמלצות על כמה דגמים והסבר על ייתרונות וחסרונות של כל דגם.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
של amd או אינטל אבל של השתי ליבות מה שיותר שווה *בלי מסך *בלי רמקולים בלי עכבר *בלי מקלדת. שיהיה בו 120 ג'יגה,כרטיס מסך חזק ג'יגה זיכרון וסידרום רגיל+צורב די וי די מארז יפה ואמממ זהו ממש תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-