עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם תותחים! אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי התקציב שלו לא עובר את ה2000 ש"ח, הוא משחק משחקים והוא מודע לכך שבתקציב הזה המשחקים החדשים לא בטוח יפעלו הכי טוב... אבל בבקשה תסחטו את ה2000 ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל המחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית + משחקים אינטרנט סרטים מוסיקה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזו…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Elad87,

אחותי צריכה מחשב בשביל הבית שלה וגם בשביל הלימודים.. המחשב יעבוד עם תוכנה כמו פוטושופ אז צריך 512 זיכרון המחשב גם יעבוד עבודה משרדית אקסל וואורד אינטרנט. צריך מסך וצורב.. המחיר 3000שקל לא צריך כרטיס מסך חזק 5200/9200

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by bugosdckh,

אני צריך מחשב חזק לגרפיקה. (משחקים כאופציה) כמו שיהיה שקט ומעוצב יפה. אם צריך עוד משהו תשאלו. תודה

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by ofril19,

מה התקציב המקסימלי?1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה ובלי מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? SKYPC יש מצב... 1…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by shaharazi,

שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אח לי נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד לאבא שלי לשימוש די בסיסי בעיקר לנסיעות *המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אי-מיילים ולסרטים *גודל מסך 13-14' חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו - פונטים גדולים וברורים מעבר לזה אין דרישות ספציפיות חשובה הניידות, מעבד וזכרון בהתאם לשימוש, אחריות בינל' וקישוריות (אינטרנט אלחוטי) התקציב גמיש במידה וצריך ניתן להוסיף - אם אפשר לינקים והמלצות לדגמים ספציפיים.. תודה מראש, איתי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השתנו מעט הדרישות: -מסך גדול יותר באיזור ה15'-17' -בנוסף לשימוש בסיסי לאינטרנט ואימיילים דגש גם על מולטימדיה (צפייה בסרטים והאזנה למ…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. קיבלתי את המפרט הבא ב-2550 ש"ח האם זה נראה בסדר האם יש לכם הצעה יותר טובה: פרטים: אחריות: מחיר: מארז midi atx 1119 500w 12 לוח אם gigabyte 945gcmx s2 1066 video o/b midi 36 מעבד intel pentiumE e2140 1.8ghz 800 36 זיכרון Supertalent 1024mb ddr2 667 s.clocked 36 כרטיס מסך 36 כרטיס קול 6.1 36 דיסק קשיח Seagate/ hitachi 160gb sata2 8mb 36 כונן תקליטורים 12 צורב Asus dvd rw x18 sata retail box 12 מקלדת MULTIMEDIA 12 עכבר OPTY 12 רמקולים 12 כונן פלופי 12 תוספות: מסך nu-19"-w922a-8ms-lcd 36 מדפסת סו…

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  10. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית מדי פעם * גודל המסך? 14-15 אינצ', לעיתים רחוקות אני משתמש בפוטושופ ופרימייר לעריכת וידאו, לכן בעדיפות (אם יש צורך לדעתכם) שלמסך תהיה רזולוצייה גבוהה (1400+) * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בעבודה משרדית רגילה (וורד, אינטרנט..). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP, ניסיון רע איתם... תודה רבה על למשיבים…

11. אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by shimon23,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G תגידו זה לא נראה חשוד קצת? המחיר הזה נראה לי זול מדי. נכון שהלוח אם די גרוע, והמעבד גם לא הכי מומלץ, וגם הכ.מסך ob אבל זה נראה לי די שווה. מישהו חושב אחרת? בדקתי לדוגמא בחנויות אינטרנטיות זולות וזה יצא לפחות 500 ש"ח יותר.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by orior123,

ברצוני לקנות נייד עם מסך גדול (15.4 או 15.1 ). מה ההמלצה - עדיף לקנות 15.4W או להעדיף מסך רגיל 4:3 ? השימוש אינו דווקא למולטימדיה ומשחקים. מה היתרונות/חסרונות ? מה הדעה לגבי HP Compaq nx7300 (ב 5000 ש"ח). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by madcatz,

שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב שני כרטיסי GeForce 7600GT שברצוני לשדרג למשהו חזק יותר ומחפש המלצות. לבינתיים אין שימוש ספציפי כזה או אחר פשוט מחפש להשתדרג גם עקב כך שהכרטיס הנוכחי עושה בעיות בעדכונים וגם נוטה להתחמם יתר על המידה. אני מחפש המלצות לכרטיס חזק שיעמוד בעומסים שונים. כמו כן אשמח גם אם תוכלו להמליץ איפה עוד אולי כדאי להשתדרג יחד עם הכרטיס מסך ככה שהמחשב יעבוד ברמה טובה המפרט של המחשב הוא: 2 processors running - Intel® Pentium® D CPU 3.20GHz 1.00 GB RAM תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by roiy,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב וצריך את דעתכם בקשר לרכיבים שהומלצו לי המחשב משמש בעיקר לאינטרנט תוכנות אופיס סרטים ושאר תוכנות אני כמעט ולא משחק אבל רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה התקציב שלי לחלקים הוא 2000 וקצת מעבד: PRESCOTT 1 MB 3.0GHz 800MHz intel אני עבדתי עד עכשיו עם אינטל אז אני לא מכיר את AMD אבל אשמח לשמוע אם באותו מחיר המעבד של AMD (אנה פרטו את הדגם)מומלץ יותר לוח: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE זכרונות: Kingston מסוג DDR 256Mb 400MHz *2 סה"כ 256(עדיף 2 של256 או 1 של 512 ?) כרטיס מסך: מכיון שאני לא משחק ובעיקר רואה סרטים אז חשבתי ללכת על איזשהו דגם של GeForce עם יציאת TV בסכום של 350-400 אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. זה המפרט שמצאתי פה באתר שנראה מתאים ובגלל שהוא מלפני 5 חודשים חשבתי אם יש לכם משהו שאפשר לשפר ולהישאר במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty ש"ח840 לוח אם SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN- 1Y Warranty ש"ח430 זיכרון פנימ יDDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty ש"ח600 דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty ש"ח250 צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM - 2Y WARRANTY ש"ח200 כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek/Albatron/EVGA... Dual-DVI Retail - 2Y Warranty ש"ח900 מארז Fo…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. רציתי לומר תודה לכל צוות הפורומים שפה שעזר לי רבות בהרכבת מפרט המחשב שלי! פשוט מקצועים מעבר לכל דמיון יודעים לרדת עד לפרטים הכי קטנים ולהסביר! להלן המפרט שלי: לוח אם: ASUS COMMANDO מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ ספק כח: THERMALTAKE TR2 500W זכרונות: CORSAIR DDR2 XMS2 1GB (2X512MB 800MHZ עתיד להוסיף עוד 2 ג'יגה של ג'י סקיל מארז: RAIDMAX SMILODON צורב DVD: SAMSUNG WRITEMASTER X18 SATA כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX8800 GTS 640MB מחיר כולל:6180 ש"ח. שוב פעם תודה לכל מי שתמך ועזר. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤579 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe ¤1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X28524 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22NP מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤333 כ…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב לצורכי משחקים והוא צריך להחליט בין שני מפרטים שההבדל היחיד בנייהם הוא המעבד והכרטיס מסך: 1) המפרט הראשון מכיל בתוכו מעבד i5 3470 עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4361#sp 2) והמפרט השני מכיל בתוכו מעבד i5 3570k אבל עם כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4360#ov מה לבחור מעבד "חלש" יותר עם כרטיס חזק יותר או להיפך? תודה!

21. נראה מה אתם מסוגלים להציע!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אני חושב על לקנות מחשב חדש וישבתי וחשבתי לי. המחשב בגדול הוא לשימוש יומיומי ולקרוע אותו כמה שיותר במשחקים החורף הזה אני לא ממש בקיא וחומרה של היום ולכן אני מתייעץ אתכם כדי לוודא שהרכיבים תואמים. המחירים נלקחו מ SKYPC למרות שאני אקנה ממקום אחר. AMD Athlon 64 X2 6000+: 878 לגבי הלוח התלבטתי בין: ASUS M2N-SLI DELUXE:729 / GIGABYTE GA-M59SLI-S4:718 Kingstone 1024MBx2: 496 GIGABYTE nvidia geforce 8800 GTS 320: 1607 WESTERN DIGITAL 250GB: 391 אין צורך לגלוש לגוף קירור מארז וכו'.. מה דעתכם? רכיבים תואמים ברמה? משהו לשנות? לשפר? אשמח לקבל כל תגובה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by stava88,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים וממש קצת גיימינג (Team fortress ולא הרבה מעבר) גודל מסך 15.6 משקל הנמוך האפשרי במידה ועונה על הדרישות עדיף יציאת HDMI לא צריך בלוטות' או משהו כזה 320GB מינימום כונן רגיל , אין צורך באחריות בינלאומית ואם אפשר לקבל מערכת הפעלה אז כמובן עדיף. אנא עזרו לי למצוא משהו טוב במחירים הנ"ל, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי התלבטות איזה מחשב נייד לקנות. העיקרון הוא שה1005P די מספק, מכיוון שאני צריך אותו לנסיעות ומסמכים ואולי לראות קצת קטעי וידיאו באיכות סבירה. השאלה היא, האם 10 אינץ לא קטן מידי? וגם היתרון הוא בעצם זמן הסוללה. מצד שני יש את ה 1201N שזמן הסוללה שלו די מעפנה רק 3 שעות בערך, והוא 12.1 שזה די מושלם. ושמעתי שהוא מתחמם יותר מידי. אבל גם היתרון הכרטיס מסך. בעיקרון יש לי את התקציב של 2500 בערך. מה לדעתם כדאי? מנסיון אישי עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה-2,500 שקל בארץ. השימושים: גלישה באינטרנט, לשמוע מוזיקה, עבודות על מסמכים (בי"ס וכד'), לראות סרטים, לצפות בתמונות. שומדבר כבד. יש לי כמה דרישות מהמחשב: שלא יהיה כבד מדי. אני הולך להסתובב איתו הרבה מהיום. 3 קילו זה עוד סבבה, אבל לא יותר מזה (אין לי שום כוונה לקנות מחשב אולטרה-נייד, אגב). שלא יתחמם יותר מדי בחלק העליון שלו, כלומר איפה שמניחים את הידיים. ד"א, בלוטות' גם דבר חשוב שיהיה בו. אני חשבתי בכיוון של לנובו 3000 N500 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725950 תגובות\הצעות?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים