עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by soika,

קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. אני צריך עזרה בבניית מפרט לבת דודה שלי ( סטודנטית)... המפרט צריך להכיל גם: 1. מסך 19 אינצ' לפחות... 2.ציוד היקפי מלא ( מקלדת עכבר). 3.צורב די וי די.. 4.מדפסת. דגשים למפרט: 1.אינו מיועד למשחקים כלל, אז כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. 2.מן הסתם שיהיה חזק כך שהעבודה בו תזרום, אבל שקט ככל שאפשר (אני לא מדבר על חרישי, אני חושב שהפריזר פרו יספיק , ומארז די שקט) 3.אחנו גרים צמוד לאשדוד. אז אני חושב שiqpc היא האופציה הכי טובה, לכן צריך לקנות משם. אני יודע שזה קצת חופר, אבל ניסיתי לעשות את זה קולע כמה שאפשר.... תודה רבה מראש לכל העוזרים... 8)

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by ndrV3,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. Started by Shoshan01,

Intel® Core2 Quad Q9550 proccesor ATI® Radeon HD 4870 Kingston 4gb DDR2 800MHZ ram Gigabyte GA-EP45T-DS3R Western Digital 500GB 7200PRM HDD 16M Samsung ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ ‏Chieftec ‎650W Active PFC לא שמתי מחיר בגלל שאני קונה ממקום מסויים... אם אפשר חוות דעת על המפרט תודה..

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by HellBoY,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא החומרה ואני צריך מפרט מחשב לחבר שלי למשחקים ב 5 אלף שקל. בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר ובלי רמקולים.רק המארז ומה שבתוכו. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by liad.az,

המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, multisim 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS The run, Call of Duty MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by djzander,

אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

אני רוצה לקנות עכבר למחשב נייד(עד 150 ש"ח), ולפני שאני מבקש המלצה, האם באמת יש טעם לקנות עכבר קטן יעודי לנייד, או שעכבר רגיל גם טוב? אני מדבר מבחינת הניידות... האם עכבר גדול באמת מפריע? תודה.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by ate5502,

המחשב הישן מת - ואני נתפסתי לא מעודכן במוצרים הנוכחיים בשוק. צריך מעבד - לוח אם - זכרונות, ואולי גם דיסק קשיח ומארז. ספק יש, ולוח אם צריך שיתמוך בחיבורים ישנים של כוננים קשיחים - לא הsata. (קוראים לזה ide לא?) צריך 3 חיבורים, אז 2 לפחות על הלוח אם... רצוי לוח אם עם חיבורים למקלדת ועכבר גם - ולא רק usb... שימושי המחשב הם עבודה משרדית, ואינטרנט.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. אוקיי,אז זה המפרט שלקחתי מksp: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) ציוד רשתות On Board 1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 6056 ¤ עכשיו,אני לא ממש מבין בספקי כח,מארזים וכדומה... אשמח לדעת אילו רכיבים אני צריך לשפר פה,חשוב שיהיה מksp. יש לי אפשרות להוס…

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  12. HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  13. בגדול זה לא מחשב למשחקים אלה כללי צריך מפרט שלם ואחריות לשלוש שנים על החומרה עם אפשר כמה שיותר קטן ושקט אין בעיה להכניס מעבד שהליבה הגרפית בתוכו עם זה יקצץ עלויות ואין בעיה להכניס AMD השימוש בעיקר גלישה ופיסבוק אבל לא רוצה מעבד אטום אלה משהו נורמלי יותר -זה לקרוב משפחה ציוד עיקפי לא צריך

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by mudale222,

שבת שלום חבר'ה מצאתי נייד במחיר סביר במבצע בבאג בקישור הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur=1&t=29 והשאלה היא בנוגע לכרטיס מסך שלו.. לכאורה ATI RAEDON זה אחלה כרטיס מסך, אבל לא מבין בסדרות שלהם... השאלה היא עד כמה הכרטיס מסך הזה "סוחב", ואיזה משחקים לדעתכם הוא לא יריץ טוב.. כדרך אגב אם יש לכם המלצות למחשבים יותר טובים באיזור המחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by LevyVista,

שלום חברים! קניתי מחשב בערך לפני כחודשיים, רציתי לקבל חוות דעת עליו ומה הייתם משנים בו. תמונה צילמתי את המפרט בזמנו מפני שהמחירים יהיו תואמים לאותה התקופה. איך המחשב לדעתכם?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  18. היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by FireThrower,

היי ! לאחר המוווון התלבטויות , החלפות , שינויים , עצבים ולבטים , הזמנתי את המפרט החדש השלי שיזכה לחיים ארוכים ( ) Processor: AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz Coolling: Xigmatec Dark Knight Mobo: Gigabyte GA-770TA-UD3 Memory: A-Data 4GB 2000Mhz DDR3 X-Series HDD: Samsung SpinPoint 1TB F3 32Mb GPU: Sapphire ATi Radeon HD5850 PSU: SeaSonic S12II Bronze 620W 80+ Case: Lancool PC-K60 Optical Drive: LG X24 Dual-Layer בהתחלה היה בתכנון ה 1055T , בגלל בעיות תקציביות התפשרתי על ה 965 עם אוברקלוק שאני מקווה שיגיע לפחות ל 3.8 . הכל יצא לי בסביבות ה 4.9K הבאסה היחידה שלי זה המארז , כי בתכנון היה ה K62 וגם הוא לא נכנס לתקציב . [הלכו הלדים והצביעה השחורה =.= ] …

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. אני מחפש לפטופ, או בכלל כנראה נטבוק הכי קל הכי קטן (סביבות 10 אינטש) שאפשר לערוך עליו מסמכי אופיס... ולגלוש. חשבתי לכיוון של נטבוק (אבל אולי טאבלט יתאים גם?) במחיר עד אלף ש"ח. יש המלצה? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  21. Started by Yiii,

האם צפויה ירידה במחירים של מעבדי AMD ו/או חומרה נוספת בקרוב? ואם כן, עד כמה היא משמעותית? (אם בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. מחשב שיחזיק משחקים כבדים ל 3 שנים הקרובות (ברזולציה של 1280x1024) אני מוכן להשקיע 5000 שקל, לא צריך ציוד היקפי. הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, וגם יראה נחמד אין העדפות מיוחדות, רק כרטיס מסך של Nvidia. תודה רבה ! נ.ב - אם החנות תהיה מהמרכז-שרון ככה זה יהיה נחמד.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  24. היום הלכתי לקנות מחשב ונתנו לי שתי הצעות 1.amd 3000 939 לוח אם: k8nf-9 גיגה בייט זיכרון: kingston c3 512X2 H.D:w.d 160g sata כ.מסך:גייגה בייט 6600gt מארז של shark tt -4500 2. וניס amd 3000 939 לוח אם :NEO 4 פלטניום זיכרון: c2.5 512X2 H.D:120 SATA סייגה כ.מסך:MSI 6600gt צורב דיוידי MSI מארז :פשוט אני בחרתי את הראשונה ונתתי 200 שקל מיקדמה ואחרי שחשבתי אני חושב שהשניה יותר טובה השאלה שלי עם כדאי להפסיד את ה-200 שקל וללכת על השניה אני חייב שתעזרו לי דחוף אני מנסה לשבור את הראש שלי מה כדאי

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by yutz123,

בקיץ אני נוסע לארה"ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, כך שהמשקל וההתניידות פחות משנים. גודל מסך נראה לי שעדיף 15 אינץ'. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים(לא הכי חדשים) על LOW. בנתיים מה שחשבתי עליו הוא Acer Aspire AS5735-6694. http://www.bhphotovideo.com/c/product/601062-REG/Acer_LX_AU50X_221_Aspire_AS5735_6694_Notebook_Computer.html האם הוא יוכל לנגן 720P בצורה נורמלית? (במקרה שארצה לחבר אותו לפלזמה בבית) האם הכרטיס מסך הזה של אינטל יוכל להריץ משחקים קלים בהגדרות נמוכות איכשהו? האם יש המלצות אחרות שעדיפות על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.