ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים (אני משחק מעט יחסית, ואני גם לא צריך שהמשחקים יפעלו בגראפיקה הכי טובה העיקר שיעבדו חלק). התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, אבל אם אפשר לחסוך את תעזרו לי לחסוך.. אני דיי סגור על הרכיבים אבל אני רק צריך ייעוץ, לראות ממכם שהכל בסדר, אם יש לכם עצות איפה אני יכול לחסוך בכסף וכו' וגם יש לי קצת שאלות. אז עוד פעם התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח, המחשב הוא למשחקים ולעריכת סרטים ואני לא מתכוון לעשות OC. אני אשמח לקצת מודינג במחשב (אורות וכאלה) אז אם יש לכם הצעות לדברים יפים שלא יעלו הרבה (אני מתכנן לבקש מהחנות שיעשו לי). שימו לב שאני קונה את המחשב בעוד חודש בערך אז אני מקווה שהמחירים של חלק מהרכיבים ירדו קצת בגלל יציאת הסדרות החדשות מארז - 300 ש"ח NZXT TRINITY BL…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה העדיפות - ומה יותר חזק ואמין. TOSHIBA Satellite A300-243 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=3272 ASUS K50IJ 2.1GHz K50IJ-643 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2279&catId=372 Dell studio 1555 T65 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב ישמש לאופיס אינטרנט [אימיול..] עבודה בפוטושופ וכו' 24/7... כן מתוכנן OC תקציב עד 2600 שח [יעבוד על vista 64] עכשיו מה דעתכם על המפרט בא: *תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3500 ללא ציוד הקיפי . הסימולטור שאני מעוניין להשתמש הוא MFS2004-6 ו LOCK ON . תודה !
-
- 13 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1 חצי מזומן חצי אשראי 2 משחקים כמה שאפשר אינטרנט ואופיס 3 צריך ציוד הקפי עדיפות למסך "22 =מקלדת ועכבר 4 צריך דברים מינימלים צורב + וכרטיס קול שיהיה מובנה בלוח אם 5 העדפה למעבדי אינטל 6 אין דרישה -שיהיה ברמת הסביר 7 לא צריך מ הפעלה 8 לא 9 לא 10 אולי בעתיד OC בינוני של 10%-20% אבל זה לא דבר הכרחי 11 על כל המשחקים מקסימום נוריד בהגדרות של המשחק חנויות בצפון כגון TMSFOX .IVORY.KSP וכו תודה רבה לעונים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם שווה לשפר את המחשב הזה למשל לקנות כרטיס מסך או משהו בתקציב 600 שקל כדי שמשחקים כמו NFSMW most wanted יפעלו חלק גם יוצא NFSMW Carbon שיפעל גם חלק Amd Athlon xp 2800+ Barton Epox 8RDA3+ 512 DDR sumsung 400 Gigabyte Readon 9600SE
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך מחשב ב3600 למשחקים עם מסך כך שאשמח לקבל מפרט. בלי לחקוג בבקשה. תודה מראש! נ.ב אמשח לקבל חוות דעת על החנות הזאת:http://www.omc.co.il/ ראיתי אותה בסביבה. רצוי שהמפרט יהיה מTMS כי קרוב לודאי שאקנה שם.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יכול לחרוג מהתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובעתיד BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). smasung 2253BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות המפרט שלי כרגע זה e8400 ep43ds3l g.skill 4gb pi-black ddr2 psu corsair 550 hx evga 9800 + gtx
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4 2 X USB 2.0 HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על המפרט שהרכבתי למחשב משחקים, שישודך למסך 22", ללא OC, בתקציב 2.5K. כמו כן אשמח לדעת האם כדאי לי לשקול חלופה מבוססת אינטל, ואם כן, אשמח לשמוע הצעות בכלל - מה ההבדל המהותי בין מבוסס אינטל למבוסס AMD :s05: תודה על העזרה!! מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤307 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤79 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤318 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤437 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤153 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤2…
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב נייד של אסוס (נטבוק) בערך שנה וחצי. אני מקלידה עליו הרבה, וכתוצאה מכך יצאו לי כמה מקשים מהמקום. בדקתי את זה וראיתי שהפלסטיק הפנימי נשבר (כלומר המקש עצמו). התייעצתי עם כמה אנשים וכולם אמרו לי שזה סיפור ולפחות הוצאה של כמה מאות שקלים. ניסתי לחפש גם באיביי ולא הצלחתי למצוא מישהו שעושה משלוחים למקשים יחדנים. לקנות מקלדת שלמה זה הוצאה גדולה, חוצמזה שזה דורש ממני לחרוט מחדש עברית על כולם שזה גורר הוצאה נוספת. אני קצת מיואשת..אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי רוצה ללמוד להשתמש במחשב, אז החלטתי לעשות לה הפתעה ולרכוש לה מחשב נייד במתנה התקציב הוא לא גדול במיוחד מכיוון שהצרכים שלה הם לא רציניים. עם זאת אפשר למתוח אותו מעט במידת הצורך אם יהיה משהו שבאמת שווה את זה. התקציב הוא עד 2250 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.. אבל שוב אפשר גם טיפה יותר אם משהו באמת שווה. מטרות המחשב? אינטרנט וקצת אופיס, אולי סרטים ביוטיוב וזהו בגדול. * גודל המסך? עדיפות ל13.3. אם לא נכנס בתקציב, אז גם 15.6 יהיה בסדר. * משקל רצוי? לא יצא מהבית, לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד יהיה בחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? מניח שזה סוג של סטנדרט. * גודל מינימלי של…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי ! לאחר המוווון התלבטויות , החלפות , שינויים , עצבים ולבטים , הזמנתי את המפרט החדש השלי שיזכה לחיים ארוכים ( ) Processor: AMD Phenom II X4 965 3.4Ghz Coolling: Xigmatec Dark Knight Mobo: Gigabyte GA-770TA-UD3 Memory: A-Data 4GB 2000Mhz DDR3 X-Series HDD: Samsung SpinPoint 1TB F3 32Mb GPU: Sapphire ATi Radeon HD5850 PSU: SeaSonic S12II Bronze 620W 80+ Case: Lancool PC-K60 Optical Drive: LG X24 Dual-Layer בהתחלה היה בתכנון ה 1055T , בגלל בעיות תקציביות התפשרתי על ה 965 עם אוברקלוק שאני מקווה שיגיע לפחות ל 3.8 . הכל יצא לי בסביבות ה 4.9K הבאסה היחידה שלי זה המארז , כי בתכנון היה ה K62 וגם הוא לא נכנס לתקציב . [הלכו הלדים והצביעה השחורה =.= ] …
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני הצעות למחשבים ניידים ( בגלל שאני חדש בתחום ולא כל כך מבין ) אני רוצה שתמליצו לי על מחשב טוב התקציב הוא 3-3.5K , המחשב מיועד לבן דוד שלי, עיסוקיו במחשב הם: *אינטרנט *סרטים לרוב ! *מוסיקה *ועוד כמה דברים למשתמש הפשוט . ראיתי כמה מחשבים של GIGABYTE . אני מודע לחברה שהיא טובה אבל לגבי הניידים אין לי שמץ לגביה ואיך הם . בגלל זה אני צריך המלצה ! בנוסף אוסיף שאם כבר קונים לפטופ אם אפשר שתיהיה מצלמה מובנת במחשב 1.3MPX ואילך . הקשורים למחשבים שראיתי : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3960 http://skypc.co.il/pl_product~71510~14~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~71248~14~0.htm או אם כבר את זה שטיפה יותר חזק - 4ג'יגה זכרון במקום 2 , ו 320 HDD …
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב נייד מסוג hp copmaq....שאני מנסה להפעיל את המחשב מופיעה הטעינה של הווינדוס ולאחר מכן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב עושה ריסט. ניסיתי להפעיל ב"מצב בטוח" וגם לא עבד.. יש אפשרות לתקן מבלי לפרמט את המחשב?? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג כבד מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ADOBE AFTER EFFECT ,SONY VEGAS CINEMA 4D ,ADOBE PHOTOSHOP BF BC2 CSS COD MW2 ועוד משחקים ותוכנות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, …
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, עדיף לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר אסטרטגיה וRPG 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. …
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש מפרט למשחקים בתקציב הנ''ל רזולוציית המסך: 1680X1050 חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה מחנות מהמרכז (ראשון,רחובות) ללא ציוד היקפי. מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מעבד - ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 דיסק קשיח - Westren Digital 250GB 7200 16MB Buffer Sata II כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT PCI-E 256MB GV-NX76T256DB זיכרונות - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 CL2.5 X2 מארז - SunBeam Transformer Black case ספק ג'נרי - 400W אז ככה אם אתם מציעים שינויים אז שהיו בתווך המחירים של מה שאתם מציעים להלחליף לוח ג'יגה בייט חובה-אני מביא אותם בזול וחיפשתי מארז BTX אבל לא מצעתי אחד חמוד במחיר סביר אז אם יש הצעות.. תודה רבה לכל מי שעוזר לי פה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בקיץ אני נוסע לארה"ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, כך שהמשקל וההתניידות פחות משנים. גודל מסך נראה לי שעדיף 15 אינץ'. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים(לא הכי חדשים) על LOW. בנתיים מה שחשבתי עליו הוא Acer Aspire AS5735-6694. http://www.bhphotovideo.com/c/product/601062-REG/Acer_LX_AU50X_221_Aspire_AS5735_6694_Notebook_Computer.html האם הוא יוכל לנגן 720P בצורה נורמלית? (במקרה שארצה לחבר אותו לפלזמה בבית) האם הכרטיס מסך הזה של אינטל יוכל להריץ משחקים קלים בהגדרות נמוכות איכשהו? האם יש המלצות אחרות שעדיפות על זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Core™2 Duo E6300 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 GIGABYTE X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV, 2xDVI, VIVO, PCI-E Arctic-Cooling Accelero X2 Western Digital - 250GB SATA II 7200RPM 16MB Sunbeam Transformer, Black כניסת אוויר: 120 מ"מ מקדימה + 2 של 80 מ"מ בדלת יציאת אוויר: 120 מ"מ מאחורה + 80 מ"מ למעלה (כל המאווררים של AC) FSP 400W ATX 12V GLN סה"כ 7065 ש"ח (כולל הרכבה) המחשב מיועד למשחקים והולך להיות במקום אסטרטגי (ולכן חשוב השקט והיופי) בזמן הקרוב לא יעבור OC בכלל, אבל את הבסיס (הלוח אם) קניתי בכל מקרה שיהיה אפשר לשפר בעתיד (המחשב צריך להחזיק את …
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-