ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות דל "14 אבל יש מלא דגמים. אני צריך: 1) מסך מט 2) ווינדוס 3) פוטושופ ואילוסטרייטר בסיסי 4) קצת עריכת וידאו בסיסית של סרטים קצרים (דקה) 5) תקציב עד 5,500₪ יש לי Inspirion 15 , סדרה 500 שנהיה כבד. 16 גיגה, כרטיס אינטל 520, ווינדוס 10 תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המחשב הנ"ל בסדרה : http://www.skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm או להשקיע עוד קצת מחשבה וחיפושים ואולי גם כן כסף ולבנות מחשב שבנוי על ביקורות ומבחנים של החומרה הנמצאת בתוכו ?! בעיקרון אני מחפש מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על FULL הגדרות בתקציב של 6000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי , ושיספיק לי לשנתיים.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אחרי יותר מ 3 שנים הגיע הזמן לשדרג את המחשב,הכי חשוב לי ש FLIGHT SIMULATOR X ירוץ חלק,,,אין לי צורך במסך,HD וצורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה, טרי, הרגע יצא מהתנור. אני מבקר פה הרבה בזמן האחרון מאז שהתחלתי להתעניין במחשב חדש (סוף סוף אושר התקציב בממשלה) וחייב לכריז: אתר אחד המקצועיים בארץ, פשוט אין מילים! ועכשיו לעיקר: מחפש מחשב למשחקים חדשים שיעלו בקירוב ברזולוציה 1050X1400 (לא חייב CTYSIS ב-HIGH למרות שזה גם לא אפשרי). בנוסף אני מחפש לעשות OC לא מטורף בעתיד הלא רחוק ורוצה מפרט עם פוטנציאל ל-OC לא גדול. לאחר סקרי שוק רבים והשוואות הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 1295nis קירור למעבד: ZALMAN CNPS8700 LED 259nis לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 627nis זיכרון: G.SKILL 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 4-4-4-12 298nis כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 8800GT 512MB 1243nis דיסק קשיח: W.D …
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא עד 5000 ויש לי 3 שאני חושב שהם ה 3 המובילים... DELL http://www.officedepot.co.il/(rqhx50vhy2js....aspx?ID=593703 ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=...aff=Zap〈=he HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= תודה רבה לעזורים!! נ.ב אם יש לכם דגמים בסביבות 5000 אלף שאתם ממליצים אז אני מקבל בכיף. אגב-ירידת המחירים של המעצבים ב 22/7 אמורה להשפיע גם על המחירים של המחשבים הניידים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים אין צורך בציוד הקפי רצוי מארז שקט ומעוצב ספק חזק שיחזיק את המערכת אם אפשר לוח של abit וג'יגה זיכרון. לוח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7440 מארז http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5843 מה דעתכם על הלוח והמארז בלינקים?? רצוי מפרט מ logicpc תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי נייד HP דגם Pavilion DV6-1330. אין לי S-VIDEO יש לי רק HDMI וחיבור רגיל כחול כזה של מסך מחשב. איך אני יכול לחבר טלויזיה לנייד לא דרך HDMI ? יש איזה כבל שמתחבר לחיבור הרגיל הזה והצד השני מתאים לטלויזיה או משהו ? איך זה עובד העסק הזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר למחשב נייד- אני רוצה לקנות מחשב נייד משומש, אבל אני ממש לא יודעת, מה המפרט הטכני שמתאים לי... אני סטודנטית, גולשת הרבה באינטרנט, רוצה גם לראות בו סרטים, ו.. זהו, בעיקרון. הכי חשוב לי גלישה מהירה, וזיכרון גדול. אני רואה באתרי יד שנייה פרטים כמו מעבד, גודל זיכרון, וכו' ומאבדת את הראש.. אז תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד לצורכי צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט ולימודים עדיף שלא יבוא עם כרטיס של nvidia 8400
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ את המשחקים הכי חדשים, לא ברמה של רזולוציה של 1900 על לא יודע כמה פשוט שיהיה איכותי ומהיר, כסף אני מניח משהו כמו 3000 עד 3500 שקל אפשר לחרוג קצת לא נורא, אני קונה מחשב פעם ב 5-6 שנים נכנסתי ל KSP ובניתי את זה אבל נתקלתי בכמה שאלות לגבי החלקים מעבד : intel core 2 dou quad 6600 / e8500 מה עדיף לתקופה ארוכה ולא כרגע ?! p45 או x48 זה קשור למעבד אבל אני לא יודע מה בדיוק, אם אפשר הסבר הזה יהיה מצויין... לוח אם : P5Q Deluxe / לוח אם תומך די די אר 3 איך הלוח הזה ?! יש לו תכונות טובות וגם CF או עדיף להשקיע עוד בלוח אחר זכרונות : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel זה הכי קשה לי לבחור, סתם בחרתי הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס …
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום איזה מחשב מהבאים עדיף לצרכים הרשומים ? 1. Toshiba Satellite L505-13Z 2. Toshiba Satellite L505-10V 3. Q1580P-P87H4 GIGABYTE
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כנ"ל, רק מארז קומפלט ללא שום ציוד היקפי ואין צורך להשקיע בקירור שקט, המפרט שבמדור המפרטים המומלצים עודכן לאחרונה רק בסוף אפריל, תודה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ? חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה. השימוש שלו? עבודה משרדית נטו. כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת. תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.8Ghz. כרטיס מסך: GainWard 9400GT 512MB DDR3 לוח אם: MSI RC410M זיכרונות: Ceon 667Mhz 2GB ספק כוח: EZcool 350W (אני יודע שהוא ג'נרי אז תמליצו על משהו זול וטוב שיהיה לי גם תקציב לכרטיס מסך) מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל שמשחק כמו GTA IV, ARMA 2 יעבוד לי על הגדרות כמו MEDIUM בלי ANI ALAISING עם מסך 22 אינץ' ורזולוציה 1360X768
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה רציתי להתקין WIN7 במחשב הנייד. התקנתי והכל עבד סבבה ברגע שהוא סיים להתקין, הוא בצע הפעלה מחדש למחשב לבד. ואז מגיע למצב של ה- Bootloader ופשוט קופא לא ניתן לעשות כלום. הוא מגיע למצב הזה ונתקע: ניסיתי ללחוץ ESC וגם F9/F10/F11 שום דבר לא מגיב הוא פשוט נתקע. ניסיתי גם להכניס דיסק של WIN7 ולהריץ שוב פעם את ההתקנה לא נותן, גם ניסיתי HIRENBOOT אולי לגם אל עובד פשוןט נתקע יש למשהו רעיון מה הבעיה פתאום שקראת? זה המחשב שלי hp pavilion dv5 1190
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר כבד מאוד אני מוכן להשקיע עד 6500 שח , לא צריך מסך. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא כבדים במיוחד),תכנות וצפייה בסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).,++bluej,nootpad 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 home ,אופיס רצוי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?- בשבוע הקרוב. …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל. המסך הנוכחי שלי הינו 19" Widescreen של Acer בעל רזולוצייה נטיבית של 1440x900 כרגע, המפרט ללא מסך , ובהמשך אקנה מסך כנראה ברזולוציה של 22" או 24" , FHD. התקציב ללא מסך הוא בסביבות 4K. רציתי לדעת כמו כן, איך המארז? והאם כדאי להשקיע עוד 300-400 שקל על הכ"מ, ולקחת 4870 של 1GB, לביצועים טובים יותר לאחר קניית מסך חדש? או שזה זניח. ה-HD 4870 Toxic Edition 1GB מוצא-חן בעייני, אך הוא עולה כ-300 ש"ח יותר מהנוכחי. אני מתלבט אם להשקיע את ההבדל הזה לצורך ביצועים טובים יותר? ולסיום, איך הספק? כדאי לקחת 550 ליתר ביטחון? תודה! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 A-Data 4GB K…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי ב6500 המפרט נועד לתוכנות ומשחקים שהיה מהבוסס נראה אינטל אני יותר בטוח מאינטל מאשר AMD אבל כל מפרט יתקבל בשמחה תודה מחר אני קונה בפנדה עיקר שכרטיס מסך יהיה 6800GT תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-