ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר למחשב נייד- אני רוצה לקנות מחשב נייד משומש, אבל אני ממש לא יודעת, מה המפרט הטכני שמתאים לי... אני סטודנטית, גולשת הרבה באינטרנט, רוצה גם לראות בו סרטים, ו.. זהו, בעיקרון. הכי חשוב לי גלישה מהירה, וזיכרון גדול. אני רואה באתרי יד שנייה פרטים כמו מעבד, גודל זיכרון, וכו' ומאבדת את הראש.. אז תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
המיפרט שממליצים פה באתר הוא הבא: (ללא מסך שזה בערך 1000 שח) http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan 510 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 - 3Y Warranty 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 5Y Warranty 490 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 390 צורב Lite-On 52x32x52 CDRW Black 200 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty 1150 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB 64bit - Box לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe זכרונות: Twinmos Twinmos 1Gb PC6400 DDR2 800mhz Twister X2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS צורב: ASUS DRW-1608PS3 Black כונן דיסקים: Asus DVD x 16 Black כרטיס מסך: ?8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? ספק כוח: Enermax ?Liberty ELT500AWT 500W? מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case כרטיס קול,רשת,אלחוטי:מובנים בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מכיוון שלא ממש עקבתי אחרי השוק בזמן האחרון אני קצת מחוץ לעניינים. המחשב יהיו לו שני שימושים עיקריים משחקים (גם כבדים) והרצת מכונות וירטואליות. כך ש 4G זיכרון זה חובה. רצוי גם מארז + קירור נורמלי כך שלא יעלה עשן בימי קיץ חמים בלי מזגן ואם אפשר שיהיה קצת שקט. אין צורך בציוד היקפי אם כי אם מישהו מכיר KVM טוב שתומך ב DVI ולא עולה הון אני אשמח לשמוע. יש אפשרות לחריגה מהתקציב, אך רצוי פחותה ככל האפשר ורק אם ממש הכרחי... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי בעיקר מהאתר הזה עם קצת שינויים. (המחירים מ"פנדה" נכון להיום) : 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח עכשיו שיצאו מעבדי קונרו אני רוצה להחליף את ה פנטיום D לקונרו (ספציפית ה Intel Core 2 Duo E6300 1.86G…
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה התלבטות בין שלושה דגמים של מחשבי לנובו הי לכולם רגע לפני קנייה אני מתלבטת בין שלושת הניידים הבאים של לנובו . שימושים שלי אינטנרט ואופיס אבל חשוב לי מחשב עם נידות גבוהה אורך סוללה ארוך ובאופן כללי מחשב איכותי. שלושתם בתקציב שלי. האפשרויות 1 . לנובו SL300 מסך 13 שוקל 2.1 קג הנה סקירה שמצאתי עליו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599822,00.html 2. לנובו SL00 פה המסך יותר גדול שזה נחמד אבל שוקל 2.5 קג ואני חוששת שיכביד עלי כי אני רוצה נידות גבוהה /הנה קישור (לא אקנה משם רק בשביל לראות במה מדובר)/ מחיר בסדר מבחינתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2743_4ng 3 . מחשב מעולה מסך 14 שוקל רק 2.1 לנובו T400 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן שלי להחליף את המחשב הישן ואני צריך את עזרתכם הצריכים שלי הם בעיקר לגרפיקה ואולי איזה מחשק או שתיים לא משהו רציני פוטושופ פרמייר וכו.. אני צריך מחשב שיכול להפעיל ברמה טובה מאוד רינדורים וכאלה מבחינת תקציב אין לי תקציב כמה שיעלה יעלה כמובן אני לא רוצה להגזים ברמות חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זיכרון ראם כוננים קישחים נראה לי אני ישים 2 של 500 ג'יגה זה המפרט שאני חושב לעשות מה אומרים? לוח אם: asrock 990fx extreme4 מעבד: amd phenome ll sixcore 1100t זכרון פיזי: 12 גיגה כל חברה ddr3 כרטיס מסך: gigabyte gts 450 1gb ddr5 זכרון: seagate 1t 7200rpm sata3 ספק: 550 מה צריך להוסיף? להחליף או לשנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אנשים 1. התקציב המקסימלי עבורי בערך 3000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? מחשב למשחק FAR CRY 3 על ווינדוז 7 DIRECTX 11 על הגדרות גבוהות. רזולוצית מסך 1360*768 מעדיף HD של 2 TERA אני מתלבט בקשר למעבד- אני יכול להסתפק במעבד אינטל 3220? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל: גיימנג, גלישה באינטרנט . 3. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. יש לכלל את כל הרכיבים במפרט. 5. שקט לא חשוב לי כלל. (0) 6. לא מתוכנן אוברקלוק כלל. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות נוספות. 8. מעדיף שהחנות תהייה באזור רמת גן. 9. הדרישות הבאות חשובות לי: - תמיכה בהתקן USB3. - הרבה זיכרון פנימי ומהיר, ע…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
גאונים שלי אני חייב את עצתכם לי המפרט הזה נראה פצצתי במחיר שלו. שידרוג לצורב DVD ונראה לי זהמחשב הזה מעולה (ספק לא נראה לי קריטי) השימושים שלי הם: אופיס, אינטרנט ולראות סרטים שהורדו ב-TVout . אין צורך ב-OC. רק שיחזיק כמה שנים ולא יצלע מפרט המוצר: לוח אם דגם: GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: Integrated graphic core Intel GMA950 כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעבד Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM חדש לחלוטין עם אחריות של 3 שנים HD גדול WD5000AAKS 500GB עם אחריות שנתיים זיכרונות OCZ Gold Edition XTC DDR2 800MHZ Dual Chanel 2GB עם צלעות קירור צורב Optiarc חדש AD7200S שנתיים אחריות כרטיס מסך מובנה X3100 מקלדת עכבר. מבקשים עליו כ 1800 ש"ח. האם המחיר משתלם? האם הרכיבים טובים להרצת פוטושופ, גרפיקה, ויסטה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי כולם, כמו בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 שקל. שימושים: תכנות, אינטרנט, עבודה עם מספר אפליקציות פתוחות בו-זמנית. צרכים טכניים מינימליים: מעבד: 2.0Ghz זכרון: 2GB RAM. זכרון קשיח: 120GB , 7200RPM אחריות: 3 שנים. כרגע החברה המועדפת היא Lenovo (סדרת ה-ThinkPad אפילו..) כיוון שאני לא קונה בארץ וחשובה לי שתהיה אחריות בינלאומית. 10x
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15 , לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300GB * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לדל HP או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע אפשרי בתקציב? איך המחשב הזה http://www.buy2…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט לבת דודה שלי ( סטודנטית)... המפרט צריך להכיל גם: 1. מסך 19 אינצ' לפחות... 2.ציוד היקפי מלא ( מקלדת עכבר). 3.צורב די וי די.. 4.מדפסת. דגשים למפרט: 1.אינו מיועד למשחקים כלל, אז כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. 2.מן הסתם שיהיה חזק כך שהעבודה בו תזרום, אבל שקט ככל שאפשר (אני לא מדבר על חרישי, אני חושב שהפריזר פרו יספיק , ומארז די שקט) 3.אחנו גרים צמוד לאשדוד. אז אני חושב שiqpc היא האופציה הכי טובה, לכן צריך לקנות משם. אני יודע שזה קצת חופר, אבל ניסיתי לעשות את זה קולע כמה שאפשר.... תודה רבה מראש לכל העוזרים... 8)
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
Intel® Core2 Quad Q9550 proccesor ATI® Radeon HD 4870 Kingston 4gb DDR2 800MHZ ram Gigabyte GA-EP45T-DS3R Western Digital 500GB 7200PRM HDD 16M Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata Chieftec 650W Active PFC לא שמתי מחיר בגלל שאני קונה ממקום מסויים... אם אפשר חוות דעת על המפרט תודה..
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא החומרה ואני צריך מפרט מחשב לחבר שלי למשחקים ב 5 אלף שקל. בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר ובלי רמקולים.רק המארז ומה שבתוכו. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-