ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים אין צורך בציוד הקפי רצוי מארז שקט ומעוצב ספק חזק שיחזיק את המערכת אם אפשר לוח של abit וג'יגה זיכרון. לוח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7440 מארז http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5843 מה דעתכם על הלוח והמארז בלינקים?? רצוי מפרט מ logicpc תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב כבן 3 שנים. הייתי מעוניין לשדרג אותו בדגש על שקט ונתוני גיימינג. הייתי רוצה שאוכל לשחק במשחקים כדוגמת COD. אולי לא האחרון (MW2) אבל בהחלט שיוכל להריץ בצורה יפה את world at war. ברשותי המפרט הישן הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 – 1.86 Ghz - 2MB cache – 65W – LGA775 זיכרון: 1GB TWINMOS DDR2 – 667 דיסק: WD 160GB - 8MB AAJS – 7200rpm S-ATA2 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 (945G) –ATX ספק: HEC-300AR-TF ATX 12V – 300W – PSU מסך: 19" אשמח לקבל חוות דעת לשדרוג ב-500 וב-1000 ש"ח. תודה!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב עריכת וידאו מקצועי 1. מה התקציב המקסימאלי?13000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שממולץ מבחינת מפרט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד בתוכנות עריכה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא כזה חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הר…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה לעריכות FHD ו4k? (תקציב: 4300 *גג*) https://www.tms.co.il/125264
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת למפרט שהרכבתי: מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY ¤600 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤449 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA Leadtek nVidia GeForce 9800GT S-Fanpipe 512MB CPIe ¤600 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המ…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אודה לכם על הצעות למפרט: התקציב–ללא ציוד היקפי 2500 - 2000₪ ; עם ציוד היקפי 4500 - 4000 ₪ שימושי המחשב- עבודה משרדית, עיבוד נתונים, עריכות , עיבוד קבצי קול. הכל בשימוש כבד ציוד היקפי - זקוקה גם לצורב, מסך (22), רמקולים, מקלדת ועכבר. שקט: מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8-9. OC - לא יש צורך בהרכבת מחשב בחנות , אך לא מערכת הפעלה חנות מועדפת - זיגזג או SkyPC בקשות מיוחדות : תמיכה ב FW [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:49:04 באופן כללי המפרט המוצע במומלצים - לסטודנט הזקוק לעיבודים כבדים נראה לי מתאים . שאלתי : האם המארז עם ספק הכוח ANTEC NSK6580 430W EARTHWATTS PSU מספיק שקט? האם יש הגנה מאבק? האם עדיף מארז Coolermaster 335 Elite No P/S וספק SeaSonic 380W S12II-380? / המלצה…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התקציב הוא קטן עד ל3000 ש"ח [אפשר לחרוג אבל בטיפה!! כמובן רק אם יש צורך] עכשיו המחשב מיועד לכל מיני..אני בעיקר באינטרנט מוריד דברים גולש שומע שירים ולפעמים אני משחק שיוצאים משחקים שאני אוהב לדוגמא FIFA NFSPU2 NBA קאונטר סטרייק חשוב לי מחשב חזק שלא ייתקע כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או כל דבר אחר... שיחזיק די הרבה זמן אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד הקפי [כמובן שכונן וכו..] מעבד מועדף AMD 64 זהו תבנו לי משהו טוב בתקציב הזה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של המחשב בפעולה אם הוא שווה האם כדי לי לקנות אותו (לקנות את החלקים הלא משומשים כי המשומשים הם שלי) מטרה משחקים ותוכנות "פנאי" מעבד: I5 650 box לוח אם: ga-p55-ud3l זיכרונות: Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe (משומש) ספק: 550 ג'נרי (משומש) הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB (משומש) מארז: CM 690 (שלוש מאווררים)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אח לי נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד לאבא שלי לשימוש די בסיסי בעיקר לנסיעות *המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אי-מיילים ולסרטים *גודל מסך 13-14' חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו - פונטים גדולים וברורים מעבר לזה אין דרישות ספציפיות חשובה הניידות, מעבד וזכרון בהתאם לשימוש, אחריות בינל' וקישוריות (אינטרנט אלחוטי) התקציב גמיש במידה וצריך ניתן להוסיף - אם אפשר לינקים והמלצות לדגמים ספציפיים.. תודה מראש, איתי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השתנו מעט הדרישות: -מסך גדול יותר באיזור ה15'-17' -בנוסף לשימוש בסיסי לאינטרנט ואימיילים דגש גם על מולטימדיה (צפייה בסרטים והאזנה למ…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
גלישה, גלישה, גלישה.... וקצת סרטים! מעדיף מבוסס מעבד אינטל (ראיתי במפרטים מבוססי AMD) כמו כן, אשמח להבין מה השיקול להמליץ ברשימת המפרטים על AMD. אם מותר אז אודה להמלצות לחנויות אמינות באיזור באר שבע (פשוט חדש שם ולא מכיר כלום). תודה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הדגם הראשון LENOVO N200 15.4 TY2B5IV http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=619&CatCode=315 הדגם השני Gigabyte W566U-DC2TM http://www.ksp.co.il/hmain.php אם לא מצאתם את הדגם שרשמתי שם אז רשמתי את המפרט כאן: Gigabyte W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Micro…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל על האסוס U31F. באתר של KSP יש יש לו מעבד intel core i3 380M באתר של וואלה יש לו intel core i3 370m[table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]באתר של KSP יש לו הארד דיסק 500GB באתר של וואלה יש לו 320GB ודבר אחרון שהוא פחות משמעותי זה שב-KSP יש לו אופיס סטארטר ובוואלה זה לא מצוין, אולי יש. זה הגיוני ההבדלים האלה על אותו דגם?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר כבד מאוד אני מוכן להשקיע עד 6500 שח , לא צריך מסך. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נייד עם מסך גדול (15.4 או 15.1 ). מה ההמלצה - עדיף לקנות 15.4W או להעדיף מסך רגיל 4:3 ? השימוש אינו דווקא למולטימדיה ומשחקים. מה היתרונות/חסרונות ? מה הדעה לגבי HP Compaq nx7300 (ב 5000 ש"ח). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא כבדים במיוחד),תכנות וצפייה בסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).,++bluej,nootpad 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 home ,אופיס רצוי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?- בשבוע הקרוב. …
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל. המסך הנוכחי שלי הינו 19" Widescreen של Acer בעל רזולוצייה נטיבית של 1440x900 כרגע, המפרט ללא מסך , ובהמשך אקנה מסך כנראה ברזולוציה של 22" או 24" , FHD. התקציב ללא מסך הוא בסביבות 4K. רציתי לדעת כמו כן, איך המארז? והאם כדאי להשקיע עוד 300-400 שקל על הכ"מ, ולקחת 4870 של 1GB, לביצועים טובים יותר לאחר קניית מסך חדש? או שזה זניח. ה-HD 4870 Toxic Edition 1GB מוצא-חן בעייני, אך הוא עולה כ-300 ש"ח יותר מהנוכחי. אני מתלבט אם להשקיע את ההבדל הזה לצורך ביצועים טובים יותר? ולסיום, איך הספק? כדאי לקחת 550 ליתר ביטחון? תודה! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 A-Data 4GB K…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחשב שיהיה נחמד שיהיה לו סניף בנתניה חברה אמינה עדיף אם זה נכנס במחיר גם כרטיס מסך תודה מראש נ.ב לא סלרון ושאלה קטנה מה אתם אומרים על אייבורי כדאי לקנות ?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב שני כרטיסי GeForce 7600GT שברצוני לשדרג למשהו חזק יותר ומחפש המלצות. לבינתיים אין שימוש ספציפי כזה או אחר פשוט מחפש להשתדרג גם עקב כך שהכרטיס הנוכחי עושה בעיות בעדכונים וגם נוטה להתחמם יתר על המידה. אני מחפש המלצות לכרטיס חזק שיעמוד בעומסים שונים. כמו כן אשמח גם אם תוכלו להמליץ איפה עוד אולי כדאי להשתדרג יחד עם הכרטיס מסך ככה שהמחשב יעבוד ברמה טובה המפרט של המחשב הוא: 2 processors running - Intel® Pentium® D CPU 3.20GHz 1.00 GB RAM תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עזרה בבניית מפרט למחשב רב תכליתי כולל משחקים בתקציב 8500 ± 500 1-12 : תקציב המקסימלי – 8500 ± 500 לנסות לחסוך ניתן לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים – הכול כולל משחקים יש צורך במסך - לא יודע במה לבחור !!! אין צורך כונן קשיח – יש לי 2 השקט של המפרט חשוב במידה רבה יחסיית 5 בסולם של 1 עד 10 מתוכנן אוברקלוק קל אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב - ק.ס.פ. יש לי דרישה למארז יכותי במיוחד לא מתוכנן שדרוג משמעותי לא חשוב לשמור על אופק שדרוג Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB Tray - ₪1290 זמין בק.ס.פ http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row Thermalright Venomous X CPU Cooler - ₪275 לא בטח שהו יתאים ל11…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-