עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. השימושים של המחשה בעיקר לסרטים בHD קצת משחקים איך המפרט הבא והאם הוא יתמוך ברזולוציה מקסימאלית Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty מעבד MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI לוח אם 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel זיכרון 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty צורב Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מאוורר לCPU JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC מארז צריך המלצה לכרטיס טלויזיה כמו שאתם רואים אני קצת לחוץ בכסף אז חסכתי קצת השאלה האם המפרט יספיק ? אין צורך בציוד היקפי חוץ מאולי שלט רחוק תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם,אני החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K שנועד למשחקים ואני לא מתכנן לעשות OC. לפני כמה ימים בקשתי מפרט בפורום אחר שיענה למה שאני צריך,קבלתי מפרט שנראה לי טוב,הדפסתי אותו על דף ולקחתי אותו היום (שישי) לחנויות מחשבים באזור שלי,תוך כדי שהמפרט שנתנו לי בפורום האחר משמש בסיס. בכל מקרה,אחד המוכרים בחנות מסוימת,נתן לי הצעה למחשב הבא במחיר של 5300 שקל (פחות או יותר) שימו לב שאני מצטט מתוך דף שהוא כתב בכתב היד שלו ויכול להיות שאני יטעה באיזה אות,אני גם לא מבין גדול בחומרה. מארז - Raidmax Box Ninja 400W מעבד - AMD 5000+ Dual AM2 לוח אם - Gigabyte m55sli-s4 זיכרון - 2GB (1gx2) - 800 - CLS Geil ,הוא טוען שזה של חברה מעולה,אבל אני לא זוכר איזה . הרד דיסק - 250G SATA 2 -1…

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by Evil,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. כרטיסי מסך: sapphire hd5830 xtreme 1GB GDDR5 sapphire hd5850 xtreme 1GB GDDR5 - אני יודע שזה אבל שימו לב לתקציב ולמפרט [המעבד בעיקר !] ספקים: ENERMAX NAXN 450W SILVERSTINE STRIDER 500W ACTIVE PFC SINGLE RAIL 12v 34a SEASONIC ss-500ET 500WATT 80 PLUS BRONZE מעבד : e7400 2.8Gh Core 2 Duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : NVIDIA 220GT 1GB זיכרונות : 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : TECH 450W 12CM FAN EZCOOL מארז : המארזים הפשוטים [אבל הגדול מביניהם] של ivory תקציב גג 900. ועל הדרך מאיפה הכי זול לי ?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. חבר'ה אני צריך להרכיב מפרט במקסימום 1500 ש"ח......ואני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל!! תראו אני יודע שאי אפשר לעשות עם זה הרבה אבל זה מה יש. טוב אז המחשב הזה אמור להיות בעיקר לאינטרנט, שירים ומשחקים(לא מהדור החדש, סתם כמו sims1, warcraft וכאלה....) הדרישות הן: מעבד פנטיום 4 יכול להיות אפילו 1ghz ופחות מזה.... לוח אם מה שתרצו, רק חשוב ואפילו מאוד שיהיה בו יציאת LAN או לרשת אלחוטית(כי אני הולך לעשות רשת ביתית) וכרטיס קול מובנה זיכרון שיריץ sims1 לפחות...(128 אני מעריך...לא?) כונן קשיח: 10gb פחות או יותר(מינימום 5) כרטיס מסך(אני יודע....מה כבר אפשר בתקציב הזה) geforce 3d??חחח או שיש יותר טובים במחיר…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד בטווח המחירים שבין 4000 ל6000 ש"ח. אני רוצה אותו למטרות סטודנטיאליות (וורד, אקסל, מצגות, PDF וכו'), למטרות העברת זמן (סרטים ומשחקים קלים - אם כי זה בפירוש פחות קריטי), וכמובן גלישה באינטרנט. ארצה לעבוד עם מספר חלונות פתוחים במקביל (תרגום), ויהיה נחמד אם לא יאט את המחשב . אני לא מעוניין באולטרה נייד, כי המסך שלהם מאוד קטן, אבל המשקל כן מהווה פקטור - אני רוצה מחשב קל ככל הניתן (2.5-3 קילו נשמע סביר). זמן סוללה רצוי הוא שש שעות לפחות. תודה רבה לכם על העזרה, יואב

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום לכולם הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר התלבטויות ארוכות, אשמח לקבל את דעותיכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 לוח אם Asus P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD ¤646 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤289 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤213 כמות:2 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 ¤178 ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W ¤346 קרור למעבד Thermaltake Mini Typ (18db) all copper ¤179 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ¤53 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3089¤

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום לכולם, חיפשתי מההצעות שניתנו כאן מיפרט בסכום 4000, ולא ממש ראיתי משהו על פי הדרישות שלי. אני צריך מחשב כולל מסך וציוד היקפי. מטרת המחשב היא לאינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס אטלון. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by GEVER1,

עולה מהמסמך הזה להלן שאפשר להרחיב לעד 4 גיגה זיכרון בנייד MSI WIND U100 אז קח בחשבון לא להטעות להלן המסמך http://download.intel.com/design/processor/datashts/309219.pdf System Memory Support • Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM • Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz • 64-bit wide per channel • Three Memory Channel Configurations supported: — Single-Channel — Dual-Channel Symmetric — Dual-Channel Asymmetric • One SO-DIMM connector per channel • 256-Mb, 512-Mb and 1-Gb memory technologies supported • Support for x8 and x16 devices • Support for DDR2 On-Die Termination (ODT) • Enhanced Addressing support (XOR and Swap) • Intel® Rapid Memory Powe…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by alonkl,

האם זה ועוד Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCie ב300 דולר טוב? http://img528.imageshack.us/my.php?image=untitledxj8.png

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Avi Albilya,

אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב

13. Started by Shayulmer,

אני די בהתלבטות בין שני המחשבים הללו.. שניהם מחשבים לגיימרים (אומנם יקרים אבל אין מה לעשות) אבל אני לא יודע באיזה מהם לבחור.. HP dv7-1150EJ 2GHz 3GB 320GB 17" FW837EA http://www.kmt.co.il/39413/HP-dv7-11...GB-17--FW837EA VS HP Pavilion dv5-1190 FZ513EA http://www.gamaoffice.co.il/products/118534 כמובן שאני רוכש אהדה למחשב עם ה17 אינץ' במסך, אבל הוא יותר גדול, המעבד שלו הרבה יותר חלש ויש לו ראם 3 לעומת 4 שיש במחשב עם ה15.4 איזה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. ישנה בעיה נפוצה בה קורה שכפתורי המגע בסדרת ה-Studio של Dell פשוט מפסיקים להגיב. אם נתקלתם בבעיה, פשוט הסירו את הסוללה למשך דקה והחזירו אותה. הכפתורים צריכים לחזור לתפקד כרגיל.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. אז אני מחפש נייד למטרות כלליות -סרטים,עיבוד תמונה,סריקות,עיבוד תמלילים,קצת תכנות,אינטרנט * גודל המסך? 15.6 אינצים ומסך מט! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שאפשרי בתקציב - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI חובה. * בלוטות? תוספת נחמדה לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה בייט * צורב DVD? בגודל הזה הייתי מצפה לקבל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. --אין צרוך במערכת הפעלה. מצאתי מספר דגמים ואני בהתלבטות ביניהם: האינספירון הזה עדיף בגלל התוספת הארדדיסק מבאחרים אבל אין מסך מט http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_i…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. בהנחה ששני הדגמים שווים מבחינה כספית, במה הייתם בוחרים? http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4152LMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9784&aff=Zap〈=he http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5043&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783 הצרכים שלי משרדיים ובעתיד אני רוצה ויסטה (עם שפצורים של זכרון כמובן). על מה הייתם הולכים? שוב, תתעלמו מהמחיר כי הוא לא רלוונטי במקרה הזה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. Started by amisha,

היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤613 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? כן * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: אני יכול להתקין עצמאית xp חנות באזור השרון עדיפות לכפר סבא תודה רה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by bono_71,

המחשב מיועד למשחקים אין צורך בציוד הקפי רצוי מארז שקט ומעוצב ספק חזק שיחזיק את המערכת אם אפשר לוח של abit וג'יגה זיכרון. לוח http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7440 מארז http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5843 מה דעתכם על הלוח והמארז בלינקים?? רצוי מפרט מ logicpc תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Iverson,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום... יש לי תקציב של בערך 7 אלף לשידרוג המחשב , אתם אומרים ששווה לחכות למעבדים החדשים או לשדרג עכשיו?? תודה לעוזרים זה המחשב שלי :

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by assman,

היי! טוב אז ככה נשרף הלוח אם,מעבד, הזיכרון והכרטיס מסך.נשארתי עם דיסק SATA 200GB צורב+ מארז +ספק.מחפש תחליף לרכיבים הנ"ל עם אפשרות שידרוג עתידי(הכי חשוב).שימושים בעיקר לצפיה בסרטים(חשוב TVOUT ו SPDIF) קצת משחקים ועבודה נורמלית של סטודנט.תקציב 1000ש"ח או קצת יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. היי קודם כל שאלת NOOB- מה ההשפעה של כרטיס המסך (או הזכרון של כרטיס המסך) על עריכת וידאו ממצלמה ביתית? עד כמה שאני זוכר ההשפעה היא דיי אפסית. אחרי שעברנו את הרגע המביך הזה, חבר מהעבודה מחפש מחשב כמו שמתואר בכותרת, אין צורך במסך ואין צורך גם במע' הפעלה (יותקן XP ויעבור לWin7 במבצע הראשון) המחשב לא יריץ משחקים, או לפחות לא משחקים כבדים כך שעדיף להוציא את התקציב על דברים שלא קשורים. יש צורך במקלדת ועכבר. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

25. אני מעוניין לרכוש את DELL INSPIRON 6400 עם מעבד 1.83 (לאחר לבטים לא קטנים מול הD520), ומצאתי מחיר טוב עם אחריות יבואן רשמי ל3 שנים (CMS) בחנות "נירטק". השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם החנות הזאת? אני לא ממש מכיר אותה אך עם את בזאפ יש ביקורות נפלאות (שאולי טיפה מעלות חשד). תודה רבה לעונים. (אני מקווה שלא עברתי על איזה חוק בפורום אע"פ שקראתי את התקנון, אז סליחה מראש).

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.