עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה. צריך עזרה בבניית מפרט ב1500-1700 עדיפות למינימום תקציב. ללא ציוד הקפי,HD בנפח הכי נמוך יספיק הכי חשוב שיהיה SATA2. רצוי שהמחשב יספיק לכמה שנים,לכן חשוב שהלוח אם יתמוך בכמה רכיבים שאפשר ואפשרות לשדרוג זכרון עתידית. מבחינת שימושים מדובר על אופיס,הדפסות,אינטרנט ואולי קצת סרטים. מעוניין במפרט מאחד החברות המובילות(סקאיפיסי,TMS וכדו'). תודה. **עריכה** שכחתי לציין,אני מאמין שAMD ישתלם פה בתקציב,אם אפשר להצמיד לו גם קירור טוב זה יהיה מעולה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by rotemshapira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות חדשים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שלום לכולם, אני עומד ממש לפני רכישה ומאוד מבולבל..הייתי שמח אם המבינים ביניכם ינסו לעזור.. אז ככה, אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול משהו באיזור ה 15.4 המחשב צריך לשמש לאינטרנט וראייה של סרטים באיכות וזה הכול בעיקרון. מתקבל גם יד שנייה במצב מצויין ולא פחות. התקציב עומד על 2000 שקלים וחריגה של לא יותר מ 300. אשמח מאוד אם חברי הפורום והמבינים מביניכם ינסו להמליץ ולכוון לנייד המושלם בשבילי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by impious,

אהלן, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ? חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה. השימוש שלו? עבודה משרדית נטו. כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת. תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by lompy,

שלום לכולם מדובר למפרט לסטודנט למחשבים,שצריך מחשב ללמודים השימוש הוא אופיס,אינטרנט ותיכנות הוא רוצה שגם יהיה אפשר לשחק בו פה ושם אז תכניסו לא במפרט את הכרטיס מסך הכי חזק שתצליחו (אם אי אפשר אז משהוא ONBOURD) וכמעט שכחתי זה צריך לכלול מסך LCD 17 וציוד הקפי אבל לא רמקולים. אם זה מגיע לקטע של כפול ליבה או כרטיס מסך חזק יותר אז עדיף כפול ליבה כי כרטיס מסך תמיד אפשר לשדרג. ----עריכה----- טוב חיפשתי קצת לבד כי אף אחד לא מגיב וואני צריך השלמות זה מ-KSP Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 512MB TwinMOS * 2 520 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8‎ 190 סה"כ יוצא 1860 שקל 1000 שקל נשאיר למסך וזה משאיר 1140 לספק+…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Aviv.H,

צריך מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים כיום ובעתיד הקרוב-רחוק... התקציב שלי כולל מסך וצורב DVD אני רוצה את השירות של הרכבת המחשב בקשות מיוחדות...שהמחשב יהיה לי לכמה שנים טובות , שלא ירעיש יותר מידי [יעני שאני יוכל לישון] , מסך רחב 20 איצ' ככה.. תודה לכולם אני חדש פה ומקווה למפרטים טובים !!

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  9. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית מדי פעם * גודל המסך? 14-15 אינצ', לעיתים רחוקות אני משתמש בפוטושופ ופרימייר לעריכת וידאו, לכן בעדיפות (אם יש צורך לדעתכם) שלמסך תהיה רזולוצייה גבוהה (1400+) * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בעבודה משרדית רגילה (וורד, אינטרנט..). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP, ניסיון רע איתם... תודה רבה על למשיבים…

10. שלום, אני מסתכל על האסוס U31F. באתר של KSP יש יש לו מעבד intel core i3 380M באתר של וואלה יש לו intel core i3 370m[table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]באתר של KSP יש לו הארד דיסק 500GB באתר של וואלה יש לו 320GB ודבר אחרון שהוא פחות משמעותי זה שב-KSP יש לו אופיס סטארטר ובוואלה זה לא מצוין, אולי יש. זה הגיוני ההבדלים האלה על אותו דגם?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by cobara,

הייי קנתי EEE PC עם WIN. אני חייב להגיד שמדובר במחשב חביב מאוד!!!!!! התקנתי עלו כמה תוכנות והוא רץ סבבה! בקרוב אני הולך לשדרג לו זיכרון ל 1G (עכשיו יש 512). אני אשמח לשמוע רעיונות על מה אני יכול לעשות איתו ,דברים מעניינים... תודה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. אני אשתמש במחשב בתוכנת עציוב פנים לבתים + סרטים ואופיס. אני מניח כי ידרש השקעה רבה יותר על נקודת הגרפיקה. אין צורך בציוד הקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וכו') כניסה חכרטיסי זיכרון תהייה תוספת נחמדה. בנוסף יש לי כבר מערכת הפעלה, אך אצטרך שיחברו לי את כל החומרה יחד. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by yossi_s1,

מחשב מיועד לנער בן 13 הוא רוצה נייד כי זה תופס פחות מקום וזה יותר אסטתי אין הרבה דרישות, 99% מהשימוש יהיה בבית מחובר לחשמל, ולכן מסך מ15" ומעלה. תודה. המחשבה היא ללכת על משו בסגנון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 אין חנויות מחשבים נורמליות באזור פ"ת ולכן הקנייה תתבצע באיבורי KSP או באג.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. המחשב לצורכי משחקים ואינטרנט GA-965P-DS3 revision 3.3 E6420 1Gb VALUE SELECT*2 corsair HYUNDAI Q90U + Speakers BLACK USB HUB Western Digital 320G 8MB Geforce 7600GT EXTREME 256 Mb LEADTEK או זה מתלבט Geforce 8600GT 256 mb DUAL DVI gigabyte PIONEER DVR-212BK SATA BLACK Foxconn TLA002 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube +FSP300-6THA Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  16. בעיקרון המחשב בשביל אחותי, ויש לי כמה דברים שצריך לשים דגש הארד דיסק לפחות 320 גיגה היא תשחק ניראה לי רק בסימס אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ועוד דבר אחד אני צריך שהמחשב יורכב מהחנות הזו: www.logicpc.co.il אני מעדיף חנות קרובה מאשר רחוקה וגם קניתי שם פעם. בקשר לתקציב אם תהיה חריגה קטנה זה לא נורא וללא מסך וציוד היקפי

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by ani,

שימושים: תיכנות וקצת משחקים הכי חשוב: שקט! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤602 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE ¤63 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤291 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החב…

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  18. **** "פוסטר אמיתי מגבה את דבריו בנימוק רציני\קישור למבחני מאמץ + השוואות " ******* מטרת המחשב : אפליקציות ( לדוגמא : פוטושופ + אילוסטרייטור + דריימוויר וכו') וגם משחקים (פחות חשוב) לכן בניתי 2 מפרטים , נטיתי לכיוון ה754 משום שבמבחן מאמץ של טום הוא עקף את ה939 בסיבוב ( http://www.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application ) הפריטים הסגורים : מארז Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ צורב 1 NEC ND-3500A Black16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ זכרונות Supertalent D32PB12C2 512MB*2 3200 CL2 Memory 1138 כרטיס מסך Albatron Geforce AGP6600GT 128Mb DDR III 128Bit Video Card 1399.00 עכשיו הקטע הבעייתי 939 2 AMD …

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: Autodesk Maya, Photoshop, Flash וכל התוכנות של Adobe ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא לשם פרנסה, אלא כתחביב אך בכל זאת אני מרנדר באופן תדיר ורוצה רינדור מהיר וברמה גבוהה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by eliezer,

לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  21. קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by אלעד קהת,

במרץ אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ואני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים (עד 3000₪) חשבתי על hp pavilion 360x אבל אמרו לי שהוא לא כל כך טוב

23. Started by 104952,

לא מבצע OC. לא צריך מסך. חשוב שיהיה כונן קשיח של 250 GB סטיק אחד של 1GB ( בשביל שדרוג עתידי ל2GB )

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  24. הי, אני צריך מחשב ממוצע +, כזה שיאפשר להריץ עליו משחקים חדשים, קצת אופיס, אינטרנט, גרפיקה (רינדורים בסדר גודל פשוט) וכו... האמת שאין לי ממש תקציב ,זה יכול לנוע מ3 עד 6 אלף. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 864 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 443 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤ 372 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 230 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL ¤ 574 ספק כוח : THERMALTAKE TR2 RX 550W - W0134RI ¤ 407 מארז : THERMALTAKE M9D ( BLACK+WINDOW) VI4000BWS w/o PSU ¤ 436 מסך : L…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Studio54,

שלום יש לי מחשב נייד (hp probook 4510s ( עם 2 ג'יגה זכרון יש לי סלוט פנוי ותמיכה של הלוח עד 8 גיגה זכרון אני מחפש באינטרנט צ'יפ של SODIMM DDR3 בגודל 4 גיגה )מאחר והמחירים שלהם ירדו לאחרונה ) כדי לשדרג לסה"כ זכרון של 6 גיגה . אך עדיין יש הפרשי מחירים שמגיעים עד לעשרות אחוזים האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ברכישת זכרון לנייד ? יש הפרשים במחירים בין זכרונות 4 גיגה DDR3 1033 של החברות : קינגסטון , סמסונג, CORSAIR ,כשהקינגסטון הכי זול האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים אליו ברכישת זכרון לנייד שלי מעבר למהירות ולנפח ,שבגללו יש את הפרשי המחירים ? תודה!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.