עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shmulikg,

חשוב שיהיה AMD ATHELON XP MOBIL 2600 + ולוח אם טוב לOC של EPOX ועם קירור למעבד SP97

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by bazz,

ראיתי באייבורי את ההצעה הבאה: מעבד: E6320 לוח אם: intel lemont 965 זכרון: 2GB 800Mhz כ. מסך: GF7600GT 256MB GDDR3 דיסק: WD 250GB 7200rpm SATA2 16MB +ספק של 420W (אמרו לי שאני צריך את זה עבור הכ. מסך) מסך: AOC 2ms DVI סה"כ: 4510 ש"ח. אופציות שידרוג: כ. מסך: GF8600GT 256MB GDDR3 - עוד 100 ש"ח. לוח אם: gigabyte GA-965P-DS3 \ MSI neo-f - עוד 140 ש"ח. מה אתם אומרים? כדאי? מה כדאי מתוך השידרוגים ולמה? נאמר לי שבין חברות כרטיסי המסך אין הבדל כ"כ במחירים מבחינתם. הם הציעו לי בהתחלה את innovision ו-MSI, אבל אמרו שלא בעיה לקחת חברה אחרת. כדאי? תודה.

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Demagh,

אני כבר זמן מה בצבא, ועם כניסתי לסדיר (סוף סוף) חשבתי לקנות מחשב נייד ללילות הבודדים בבסיס. עכשיו, שמעתי הרבה דברים טובים על המחשבים דמויי-הנטבוקים הכוללים מעבדי ATON וכרטיסי ION, שהם ממש מהירים ביחס למחירי הזנות שלהם ואף מסוגלים להריץ משחקים לא רע בכלל. הם באמת עד כדי כך טובים? שמעתי גם משהו על מעבדי ION כפולים (אולי אני טועה?) ושעדיף לחכות להם, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by tomer873,

לילה טוב לכולם , לאחר מחשבות רבות החלטתי לרכוש מחשב נייד ולא מחשב נייח. התקציב שלי הוא בין 10K ל-12K. הייעוד של המחשב הוא ביצועים למשחקים ולמולטימדיה. לפניכם מבחר המחשבים שביניהם אני מתלבט (צריך להגיע להחלטה מהירה כי שבוע הבא רוכש את אחד מהם). אופציות: 1. Toshiba Qosmio G50-12K - שמעתי שיש לו שבב מיוחד שאמור לקודד גרפיקה ומולטימדיה ולהוריד העומס של המעבד והזכרון. 2. ASUS N90SV-A2 3. ASUS G71G-Q2 Q9000 - המחשב הזה נראה לי הכי מתקדם (למרות המחיר הממוצע שלו). מעבד מרובע , 6 GB וכרטיס מסך 9800m תעזרו לי להחליט... תהיו קצרים וענייינים!...מבטיח לספר לכם חוויות. בברכה, תומר

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה בנוגע למפרט עד4000 עם ציוד הקיפי כולל מסך איך המפרט שבניתי האם יש משהוא לשפר? תודה שם מוצר כמות מחיר סופי AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 1 880 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 345 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 629 ¤ 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 1 551 ¤ LG GSA-H22A 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 210 ¤ Genius SP- P110 Black Speakers 1 36 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 686 ¤ סה''כ: 9 4000 ¤

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by xpepx,

שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Ashand,

חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. אז ככה, המחשב הזה ישמש להרצת משחקים כבדים וישומי אינטרנט למינהם... מעבד ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים ללא מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 4903 ¤ חשובה לי דעתכם על המארז + ספק ועל הכ.מסך ואני לא סגור על המסך הזה …

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by shimon-med,

שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by SLI/CF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר במיוחד עתירי הגרפיקה למיניהם, לא כ"כ מבין בגיימינג (המחשב לאחי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך (סמסונג) -22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by Insenx,

טוב אז זה המחשב שלי לעכשיו : ובעיקרון אני רוצה לחדש אותו כדי שייסחב את המשחק counter strike:source על איכות הכל HIGH ועל 150 FPS מינימום. ואני יודע שלא צריך מחשב הכי מטורף בשביל זה. אז בעיקרון מה שאני צריך אני חושב זה כרטיס מסך, לוח אם, [אולי מעבד], זיכרונות, וקצת איוורור וספק כח. /: אני חושב שזה הכל לא? תקציב עד 2500.

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by Haimmish,

בעיקרון גם אני ציפיתי לרכוש לוח בלבד או משהו כזה אבל הבנתי שזה לא המצב אז ככה החלפתי הכל חוץ מהדיסקים וכרטיס מסך (גם שם אני מתחבט ואולי ארכוש דיסק נוסף) ככה מעבד i5-8400 לוח אסוס z370 plus gaming Artic cooler 7 Corsair 16gb (8*2) מארז ג'נרי 4 usb קדמי Corsair 750w כל אלו מצטרפים לכרטיס מסך gigabyte nvidia windforce 780 x3 דיסק ssd 120 דיסק 1t מעפן אז אשמח להמלצה על דיסק שמחזיק שנים

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום,ברצוני לרכוש מחשב חדש לעריכת סרטים. היום ברשותי מחשב סביר הכולל את המפרט הבא: P4 3.0 GHZ LGA 775 (הדור הישן ללא ה-64 ביט וללא ליבה כפולה) 2GB DDR 400 80 GB 250 GB SATA GeForce 6600 GT 128MB זה בגדול. עכשיו למחשב החדש אני רוצה להעביר את הארדיסקים מה שאומר שלא אזדקק להארדיסק בנפח עצום במחשב החדש כך שאוכל לחסוך בעלויות. לצערי אם כבר מחשב חדש אז גם זכרונות חדשים וחזקים יותר (דוגמת DDR 2 800 וכו') כך שאני גם אאבד את ה-2 GB שיש לי כרגע. מה שדרוש לי בגדול זה מעבד חזק,הרבה זכרון לפחות 3GB ,הארדיסק קטן (כי אני אעביר את ההארדיסקים מהמחשב הזה) וכרטיס מסך נחמד שיריץ גם קצת משחקים בקלות (הכרטיס הנוכחי מריץ הכל, גם את Crysis ושאר המשחקים הכבדים חוץ מהחסרון שיש לו רק 128 מגה). אין …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by RED_ALERT,

שלום חברים אני חדש בתחום של מחשבים ניידים ואני מחפש לחבר מחשב נייד ב6000 לעבודה משרדית ולמשחקים קצת חשוב שיהיה למחשב אפשרות אינטרנט אלחוטי אשמח אם תוכלו לכוון אותי למחשב שאני מחפש ואפילו טיפים באיך לבחור מחשב נייד תודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by yaniv.s,

אני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן.. ושיתאים למשחקים אני לא צריך צורב DVD מסך מקלדת ועכבר עכשיו אני מעדיף ליבה מרובעת וראדון תודה..

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by idan17,

Operating system Upgrade to Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) edit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8400 (2.26 GHz) edit Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) edit Memory FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm) edit Graphics card 256MB NVIDIA GeForce 9200M GS edit Hard drive FREE Upgrade to 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit Personalization HP Imprint Finish (Mesh) + Microphone + Webcam edit Keyboard HP Color Matching Keyboard edit Networking FREE Upgrade to Intel® WiFi Link 5100AGN from 802.…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by ooxoo,

צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by מאור247,

קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by RF SOS,

מעבד - 1236 AMDPhenomIIX4940BlackEdition לוח - 943 GA-MA790FXT-UD5P זיכרון - 2GB 1333MHZ 144*2 כונן קשיח 541 WD 1TB צורב 158 ASUS DVDRW כרטיס מסך - PALIT HD4870 512MB 256BIT GDDR5 , 968 מארז - TT VX BACH 496 ( המארז הכי יפה שראיתי בחיים !!! ) ספק - TT-W0178 800W 1092 הרכבה מחשב חדש - 74 סה"כ : 5796 ש"ח ! אל תתנו לי מפרטים של אינטל שונא את החברה הזאת אם יש המלצה אחרת רק AMD תודה .

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by ezman,

שלום הנה מפרט שהרכבתי מעוניים לקבל חחו"ד INTEL P4 3GB 800 socket 775 ASUS P5dg2 3.6 LGA775 intel915 DDR2 Kingston 512 * 2 DDR2 533 GB FX6600 GT PCI-e shunshine 520W power MAXTOR 120 GB sata המארז רגיל 2 מאוררים- ללא CD על רוב ברכיבים אני סגור אני מבקש התמקדות אם אפשר בספק הכוח שהעדפתי אותו על ANTEC- הייעוד העיקרי של המחשב הוא הרצת פלייט סימולטור תודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים