עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladbar,

אני מחפש מפרט למחשב עבור אבא שלי באזור 1500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת עד 200-300 ש"ח) כולל מערכת הפעלה. שימוש באופיס (וורד אקסל פאור פוינט) אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי או באפשרות לשדרוג. חשוב!! שניתן יהיה לקבל את המחדש עד הבית או לאסוף מחנות בטבריה. תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

מתי הסדרה הנ"ל יוצאת בעולם(אם היא לא יצאה כבר) ומתי היא מגיעה לארץ? קרוב שלי רוצה לקנות נייד חדש והוא שמע על זה שאמורה לצאת סדרה חדשה, אז כמה זמן הוא יצטרך לחכות? עריכה: עוד שאלה אחת: האם הלוח עם הצי'פסיט האחרון של AMD 780G בעל הכרטיס מסך HD3200 יכנס לשוק המחשבים הניידים?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by orjerby,

שלום. אני צריך מפרט למחשב. התקציב הוא 3000 ש"ח, אם ממש חייבים כדי שהמחשב יהיה נורמאלי בשביל הדרישות שלי אז אפשר עד 3500. אני הולך לחבר אותו ל-LCD 42 אינצ' FHD (חיבור HDMI כנראה) ולשחק במשחקים על הרזולוציות הגבוהות ביותר(FHD), ולראות סרטי 1080P BR. אני רוצה מעבד מרובע ליבות, כי אני הולך לצפות ב-BR. אני רוצה 500 ג'יגה דיסק קשיח. שמעתי שבשביל רזולוציות גבוהות עדיף 1024 זיכרון בכרטיס מסך, אז תביאו לי כאלו. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה טובה, ושיהיה שקט, שהמארז לא יהיה מכוער. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. לא מתוכנן OC. תודה.

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by StorM FighteR,

אני צריך המלצות בנוגע למפרט מחשב תקציב: 6500 כולל כל שידרוג או שכלול של כרטיס קול כרטיס מסך וכדומה.. כמו כן רציתי לבקש עזרה בהמלצות כמובן לקניית לוח אם יציב + מאווררים בהתאם תודה על העזרה StorM FighteR :s05: :jump: 8) ;D

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. הקניה צריכה להתבצע או ב KSP או ב IVORY מנוחיות מרחק / אחריות... מסך קיים 22" 1050*1680, מיועד לגיימינג אוליי קצת OC. תודה מצורף מפרט למטה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by havtzuel,

שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?

8. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1813 SeaSonic SS-350ET 350Watt, יחידות 1 ₪181 http://www.…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. היי אחי רוצה לקנות מחשב חדש והאמת הגיע הזמן וכאן אני צריך את עזרתכם... תקציבנו הוא 4500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 5000 ש"ח...המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר ועל החדשים ביותר כמו באטמן החדש וכו' לפני חודשיים הוא קנה מסך חדש של סמסונג 24 אינץ HDFULL והוא ישחק עליו... אנחנו גרים באזור הקריות ככה שחנות מאיזור הקריות וחיפה היא המתאימה בשבילנו... השקט לא כלכך חשוב במפרט...5 מתוך 10...במפרט גם לא צריך לכלול הארד דיסק כי יש לו של חצי טרה כבר וגם לא צורב... ציוד היקפי גם לא צריך...ובלוח אם צריך שתיהיה אפשרות לכרטיס טלוויזיה כי הוא משתמש במחשב גם כטלוויזה. הוא לא רוצה לבצע OC אז לא צריך את האפשרות הזאת...אשמח להצעות...תודה אנשים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by coldstorm,

שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימוש כללי וקצת גיימינג. התקציב הוא 3000 שקל. אני רוצה מפרט טוב שיחזיק לאורך זמן ויאפשר שידרוגים בהמשך. בסך הכל הדרישות שלי לא גבוהות, לא מחפש רזולוציות מטורפות והמחשב מתוכנן לארבע-חמש שנים. 1. תקציב 3000. 2. שימושים - אינטרנט, סרטים, מעט משחקים, רובם בני שנה-שנתיים - המשחק היחיד שאני מתכנן יהיה דיאבלו 3. המסך המתוכנן הוא 22 אינץ של DELL. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך מערכת שלמה 5 שקט חשוב אבל לא קריטי - נגיד 6 7. בלי אוברקלוק, בלי מערכת הפעלה,בלי בקשות מיוחדות 8. מתכנן לקנות מ-RSM אז בבקשה הצעות רק משם. חשבתי על משהוא כזה: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪861 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Arc…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוקטובר ואני צריך מחשב נייד.. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אשמח לתשובה מהירה, יש לי פרק זמן מוגבל בו יהיה מי שיקנה לי את המחשב בארה"ב. הוא יהיה בLA אם זה עוזר. תודה מראשדן

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by groovy,

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 590 ש"ח XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF 1,288 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 483 ש"ח Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 258 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח האם כדאי לנצל את הורדת המחירים של amd ולקנות מפרט מבוסס על מעבד של amd (די דחוף לי המחשב...) או לחכות לקונרו. עוד שאלה שרציתי לשאול היא האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל7900 או למשהו אחר (האם יש הבדל משמעותי?) תודה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by popko,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש: מעבד: Intel Core i5-2320 + מאורר לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זכרון: G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 1.25V Sniper כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD6850 TOXIC 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - S6851GD5T דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 ספק כח: Antec EarthWatts EA-500 500W מארז: Antec Two Hundred מסך: Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black זה המפרט, המחשב (ללא מערכת הפעלה) עולה 5400 שקלים !!! אני אוהב לשחק במחשב וזו מטרתו העיקרית אבל המחשב יקר לי מידימה אני יכול לשנות על מנת להפחית במחיר אבל לא להפחית יותר מידי בחוויה תודה רב…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by xpepx,

שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by ac1240,

1) מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים בעיקר כמה שיותר כבדים במסגרת התקציב 2)האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 3)האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 4)עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 5)האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6)האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ?אין צורך 7)האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה אמינה וקרובה לפ"ת(או בפ"ת) 8)אם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא 9)האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא אני לא רוצה מעבד של AMD רק INTEL

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by amisu,

אחרי שבוע ראשון באוניברסיטה מסתבר שאי אפשר להסתדר בלי מחשב נייד. *הרכישה תתרחש בארץ. מטרות המחשב: אינטרנט ו office גודל המסך: 12.5/13.3 רזולוציית המסך: HD/FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת, אך לא כל כך משנה משקל רצוי: 1.5 - 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 + האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB 3, RJ-45 Bluetooth: כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD בלבד. 128 גיגה מספיקים כונן אופטי: ללא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: Dell, lenovo, מוכן לשמוע על אחרים כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אפשרות למסך מגע, WIFI…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by tehnodrom,

רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  23. ?מעבדי אינטל? - ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? 1095 ¤ לוחות אם למעבדי אינטל ?MSI? - ?915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL)? 550 ¤ ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5 DDR2 270 ¤ PCI -E + TV 256mb GForce 6600GT Gigabyte ?160GB SATA II? 560 ¤ ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 245 ¤ מארז עם USP קדמי ואחורי + 2 מאווררים ספק כוח 400W לפחות hac 200-300 ¤

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by dood,

שלום , איזה נייד הכי מומלץ בתקציב 4-5 אלף בלי לחרוג מה -5 אלף. המטרות שלו הם : אינטרנט , וורד אולי אקסל , לא משהוא כבד. 1GIGA זיכרון פנימי.( כמה עולה 512 זיכרון לנייד ?) אולי אפשר בהתחלה לקנות רק עם 512 ? כרטיס אלחוטי חובה ואם אפשר גם סוללה כמה שיותר חזקה ככה יותר טוב. וגם משהוא אמין עם אחריות טובה :-X תודה!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים