עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Maayanoth666,

אהוי! מחפשת מפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר לגיימינג. תקציב של 5,000 ש"ח. תודה מראש! ?

2. Started by 7278608,

1

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by tiger18,

המפרט מיועד למשחקים כבדים מה דעתכם עליו? הספק מספיק טוב ומחזיק את הכרטיס מסך? http://img231.imageshack.us/my.php?image=sdfsdec1.jpg

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. הדרישות היחידות מהמחשב: שיציג סרטי HD 720P, נפח של 4 טרה ושיהיה אמין (ספק כח/מארז). בלוח אם שיהיה יציאת קול דיגיטלי ו HDMI רצוי חנות בכפ"ס, רעננה, הוד השרון. תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא שלח לי את המפרט שבתמונה. אם יש לכם הצעות לשיפור או החלפת המפרט כולו אשמח לשמוע http://img511.imageshack.us/img511/4226/pcts6.jpg

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. אני שוקל לקנות מחשב חדש ובגדול החלטתי ללכת על המחשב מהמפרט המומלץ. יש לי רק כמה שאלות/דגשים. הנה המפרט שבניתי בחנות (על סמך המפרט מהאתר): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪927 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2946 OCZ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Reaper HPC Edition, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2983 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  7. אני רוצה לציין שנעזרתי בפורומים האלו פעם בעבר בקניית נייד רציני, ואני חייב להודות שהוא עדיין מתפקד מעולה. כיום אני עומד לקנות את המחשב הרציני האישי הראשון שלי, ואני רוצה לוודא שהגעתי למסקנה הנכונה בקשר לחלקים שבחרתי. ראשית, אענה על השאלות כפי שדרוש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המטרה שלי היא 6.5, חריגה של כ-200 ש"ח אפשרית. תשלום מזומן בהחלט אפשרי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים ממרחק סביר (3 מטרים בערך) ועריכה תלת מימדית (אבל לא בכמות המצדיקה את השינויים שיידרשו במערכת). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר דרושים. מעבר לכך, כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא דרוש כלום מעבר למפרט הדוגמא…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by b127,

לאחרונה התחלתי לשחק קצת במט"ח, כרגע עדיין בדמו או על כסף קטן, אבל הולך לי לא רע ויכול להיות שאתמקצע בענין. הנוגע לכאן הוא שהמחשב שלי חורק תחת העומס, וחשבתי על קניית מחשב נוסף שישמש אותי רק למסחר. אין לי תקציב כי אין לי ידע בדרישות המינימליות. נתחיל בכך שהמערכת חייבת להכיל יציאת לשני מסכים ברזולוציות גבוהות, (צריך הרבה שטח מסך). המערכת חייבת להשיג פינגים נמוכים, (שמעתי משהו על כרטיס רשת שיכול להאיץ את התעבורה של התוכנה שאני מעונין). עכבר מדוייק ומהיר 0 קריסות, (כל קריסה יכולה להפסיד מאות דולרים במיידי) שקט, ( הוא פתוח כל הלילה לידי) מהירות עיבוד נתונים מספריים, (כרגע יש לי D930 ואני רואה שיש מקום לשפר עוד) נ.ב. אני חובב מחשבים וחומרה, כך שעל תענוג של להיות בעל Q6600 שוה לי…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by yoram baba,

אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by nevoy,

שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. הרכבתי מפרט לפי דעתי הוא מצויין מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=4D391EAB-023F-4E32-8027-8EC713AABD06

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום בס"ד המחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.6 GHZ לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:250 GB כרטיס מסך: GEFORCE 7950 GT 512MB של חברת XFX צורב:DVDRW+DVDRW 2 צורבי DVD מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה עד 200 ש"ח ספק כוח: 550W מצלמה: מצלמת אינטרנט 1.3MP מבית: Grandtec אולטרה כולל מיקרופון וזום דיגטלי מיקרופון: SOMIC S15 קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה (פנימי) היציאות USB מקדימה של המארז מארז:TransformerוSunbeam כרטיס טלוויזיה כולל שלט רחוק וקליטת שידורי רדיו עד 600 ¤ כרטיס רשת:10/100/1000 מאורר לכרטיס מסך עד 100 ש"ח מאורר למעבד עד 150 ש"ח מאורר ללוח…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  13. שלום שוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות (אני לא אשבור את הכלים על 50 ש"ח...) 2. שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית של סרטים ביתיים בHD והמרות סרטים מ MKV ל AVI או DIVX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פינקל 11, לא הרבה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: וויצ'ר 2, דירט 3, dragon age 2, anno 1404, קריסס 2 ושאר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 21.5' על 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוה-בינוני,בשאיפה ל AA2 בכל המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. לא צריך את הרכיבים ה…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by fUry,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?4300 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2, FIFA,NFS במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה י…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. מעבד: intel Pentium 1000 mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) + Tv out או כרטיס מסך: Nvidia Geforce 2 זכרון: Sdram256 כונן: cd 52x של sumsung כונן דיסקטים: 1.44 mitushi מסך 15 אינץ' עכבר רמקולים ומאווררים (3+) אני יודע שזה לא מחשב למשחקים וOC וכל זה...אבל לאנשים שצריכים רק אינטרנט, עבודות משרדיות וכו' הוא יותר מבסדר. אני מוכר גם בחלקים. מחירים ממש ממש טובים! איסיקיו: 165716613 מסנג'ר: cook_killer@hotmail.com אימייל: nadavba1@013.net שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ולגבי קניית החלקים יש לי בעיה : אני עושה סקר מחירים בין 3 חנויות ממרכז הארץ ( לא אציין אך הם מופיעות כאן המון בפורום ) והבדלי המחירים בין החנויות מסתכם בלא מעט כסף. רציתי לשאול להצעתכם,למרות שאני יודע שלקנות ממקום אחד זהו יתרון גדול וצריך להגיע רק למקום אחד במקרה של בעיה יש לי עדיין דילמה לגבי הפרשי המחירים שיכולים לנוע בכמה עשרות שקלים טובים ( מעל מאה בטוח ) במידה ואקנה משני מקומות שונים את החלקים. מה דעתכם ? ( את ההרכבה אעשה בעצמי ).

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by momo007,

שלום חברים נאמר לי ע"י ספק מחשבים כלשהו שהמעבד הנ"ל מהווה את סוף עידן פנטיום 4 ואילו ה- 775 מהווה את התחלת עידן פנטיום 5 על פי מה שהוא אמר המעבד הנ"ל יודע לנצל מקסימום 400 Mhz של זיכרון מישום שהוא לא דואלי. האם נכון? או שזה תלוי בלוח? (הוא הציע לי לוח אם משולב של ECS 661FX-M) מה דעתכם? נ.ב אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. דרך אגב ההצעה עומדת על 2700 ש"ח כולל 512 MB זיכרון ו80GB SATA HD

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  18. היי רכשתי נייד לפני שבועיים של יצרן GIGABITE בשבוע ה 1 הוא קפא 3 פעמים + פעמיים מסך כחול הוצאתי את אחד מכרטיסי הזכרון שבו והוא עבד תקין עד היום. היום קפא פעמיים + מסך כחול BAD_POOL_HEADER החזרתי את הכרטיס שהוצא בשבוע שעבר והתקנתי שתי תוכנות CFU + SPEEDFUN - העליתי נתונים שהן הנפיקו http://uploaded.fresh.co.il/2008/08/02/48464874.jpg חשוב - ב SPEED FUN כבר ראיתי 53-54 מעלות על המעבדים . נא עזרתכם לפני שאני זורק להם את המחשב בחזרה ומבקש החזר כסף.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by trojan,

אהלן אנשים, אני מחפש נטבוק בתקציב של עד 1800 ש"ח, ופחות או יותר גיבשתי דעה על כמה דגמים אך יש דבר עיקרי שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד. האם אפשרי לעבוד עם מחשב כמו EEE PC של אסוס או MSI Wind בVisual Studio 2008 ובעתיד כנראה שאני גם אצטרך לעבוד עם Eclipse.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אודה על עזרה בבחירת מיפרט. התלבטות בסיסית בין מחשב מבוסס core i3 (לאחר ירידת המחירים לאחרונה) לבין AMD . מעוניין במערכת שקטה ויכולת התרחבות בהמשך (לכן לוח שתומך ב- DDR3 למשל). מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לשימוש ביתי לבת 10 (משחקים קלים, OFFICE, גלישה). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE + OFFICE תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. לא מצאתי באף מקום, למה? אני מתכוון לסוללה אוניברסלית מקורית. אם אין סוללה אוניברסלית, האם יש סוללה חלופית המתאימה לנייד שברשותי? היש סיכון בשימוש בסוללה לא אוניברסלית? אני מיואש, זקוק לסוללה בדחיפות ומחפש בנרות כבר מזה שבועיים ! תודה. נ.ב - עדיפות לסוללה 9 תאים אך אם אין ברירה, 6 תאים יהיה גם טוב.[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:09:20 16 צפיות ואף לא תגובה אחת..אף אחד לא יודע?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. אהלן חברה, בעיקרון אני מתכנן שידרוג למחשב. אז ככה.. יצא Fallout 4, הורים נוסעים לאילת, מלא זמן לא שידרגתי את המחשב.. מסתמן שכל הסימנים שם, העת לשדרג הוא עכשיו! אבל... אולי עדיף לחכות? skylake בידיוק יצא, לא עדיף לחכות לkaby lake? אולי יירדו המחירים? וgeforce 1000 יוצא עוד מעט... 2016. לא בידיוק ברור מתי, אבל אולי עדיף לחכות? אולי מחירים יירדו? האם עדיף לי לחכות? הרי ברור לי שאף אחד פה לא נביא ואי אפשר לדעת מה יהיה - אבל האם יש איזשהו דפוס שיכול לתת מושג כללי? מה היה עד עכשיו ולפי זה לפעול? ומה ההבדלים בביצועים של ivy bridge, haswell וskylake? מתעניין אם לשדרג את הלוח אם או פשוט לקנות i7 1155... ובכללי, לא רוצה סתם לזרוק כסף.. מוכן לשדרג.. אפילו משתוקק! ...אבל לא ר…

23. הצמד המדובר הוא: Gigabyte K8NS (s754) ל-AMD כמובן Gigabyte Radeon 9550 128MB 1. בהנחה שיש לי עוד כ-100 שקל (באמת שלא יותר), האם ניתן לקנות משהו יותר איכותי? קראתי ביקורות על ה-nVidia 6200 המוחלש (משהו XFX של PINE אני חושב) שהראה ביצועים יותר טובים בהחלט, ועולה בערך אותו דבר. הבעיה שמצאתי רק ל-PCI-E ולא ל-AGP... האם שווה להחליף את לוח האם לתומך PCI-E, ואם כן איזה לוח? 2. בהנחה שכל השינוי הזה לא הכרחי, האם לפחות שווה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס מבית Sapphire? שמעתי שיכולות האוברקלוקינג שלהם יוותר טובות והוא עולה רק 40 ש"ח יותר. **אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג רציני כנראה, רק משהו תוכנתי פשוט שאני אחפש כאן איך לעשות**

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by moophaz,

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by Yossibi,

שלום לכולם, הגיע הדבר שחיכיתי לו כבר הרבה זמן - השדרוג!!! אני רוצה להחליף מעבד לוח אם וכרטיס מסך ואם צריך אז גם זכרונות שאת זה אפשר גם בהמשך. המפרט שיש לי היום משרת אותי טוב מאוד לאינטרנט ומוזיקה, אבל על משחקים כבר כמעט ואין מה לדבר, לכן אני צריך מחשב טוב וחזק שיריץ משחקים, אמנם לא גיימר אבל עובד הרבה עם המחשב ונמאס לי מהפנטיום 4 הזה שאפשר לעשות ממנו טוסטר. המפרט שלי היום: מארז : Termaltake Soprano ספק: Enermax Libarty 400w מעבד: P4 3.2 HT לוח אם: Intel Woodridge D915PLWD כרטיס מסך: Radeon X300 דיסק קשיח: Maxtor 200 GB זכרונות: 1024MB של חברה כלשהי לא מוכרת מסך: LCD SUMSUNG 17" התקציב הוא - 2000 שקל אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש. . כולל אפשרות לOC. חשוב שהכרטיס מסך …

• 13 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.