עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by לוח שנה,

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤467 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤467 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-E GeForce 7300LE 256MB (UP TO 512MB) DDR2 DVI TV/O - BLISS - 8002 - RETAIL ¤379 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤252 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤197 זיכרון: CORSAIR 1024MB DDR2 667 CL5 - VS1GB667D2 ¤233 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤227 ספק כוח: HEC 300ART - 300W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤155 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2447 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב הנ"ל מיועד לשימושים סולידיים ביותר [ אינטרנט קצת משחקים תוכנות אופיס] וכן …

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by bv_beaver,

צריך מפרט מחשב לאפ טופ לעסק בתקציב 5-6 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום לכולם אחרי שעקבתי אחרי כמה מפרטים לדוגמא שנבנו בעזרת חברי הפורום גיבשתי לעצמי מפרט גיימינג ממוצע. אשמח לחוות דעת על המפרט + כמה שאלות לקראת סוף הפוסט. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ולהלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב לצורכי לימודים, בתחום הגרפיקה הממוחשבת בתקציב של פלוס מינוס 5500 ש"ח (כולל מסך (כרגע כנראה DELL2007) ומקלדת ועכבר - ללא רמקולים!). בגדול, אני משתמש בעיקר בתוכנות דו מימד כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין (CS3), קווארק, פריהנד, פלאש ודומיהן. אבל לא הייתי רוצה להיות מוגבל בעבודה עם תלת מימד (מאיה 3D מקס) אבל זה פחות עיקרי. דברים שחשובים לי: מערכת חזקה ויציבה, ואם אפשר שקטה. לוח אם עם יציאת FIREWIRE כרטיס רשת אלחוטי על הלוח אם כרטיס מסך שיהיה מותאם לעבודה גרפית ולא לגיימרים (אבל גם מתאים לצפיה בסרטים) ושיתאים למסך שאני חושב לרכוש ה- DELL 2007, למרות שעוד לא החלטתי אם עדיף לקנות רחב או רגיל (מבחינת התאמה לעבודה) 2 הארדיסקים נפרדים. האם יש ה…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by amitaisi,

אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. ?מעבדי אינטל? - ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? 1095 ¤ לוחות אם למעבדי אינטל ?MSI? - ?915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL)? 550 ¤ ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5 DDR2 270 ¤ PCI -E + TV 256mb GForce 6600GT Gigabyte ?160GB SATA II? 560 ¤ ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 245 ¤ מארז עם USP קדמי ואחורי + 2 מאווררים ספק כוח 400W לפחות hac 200-300 ¤

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by ELDF,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש השבוע מחשב נייד, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי גם להתיעץ עם החברה פה. אז ככה: שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה פשוטה מאוד מבחינה גרפית(football-manager). גודל רצוי : 13.3-14 משקל : קל ככל שניתן! (חשוב מאוד מאחר והנייד יהיה עלי כל היום,עבודה+לימודים) זמן סוללה : חשוב אך לא קריטי (5 שעות)יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : אשמח ל SSD 128-256 מאחר ורוב האחסון יבוצע על כונן חיצוני. כונן DVD/צורב : לא נחוץ. אחריות : במידה ויש מוצר ששווה להביאו מארה"ב במשלוח דואר ולשלם מיסים אך עדיין יוצא כדאי אשמח לאחריות בין לאומית. מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל.העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה.…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by shlomo76,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL דגם latitude e5520 מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 32 bit בשמיעה של אודיו מכל סוג מוזיקה או סרט שנמצאים על הכונן או דרך הרשת אחת לכמה זמן יש רעש צורמני. זה קורה דרך הרמקולים המובנים וגם בהאזנה דרך אוזניות. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור גם הווליום שלו מאוד נמוך. הדרייבר הוא של IDT. המחשב בן כ - חדשים יש לי עדיין אחריות של דל, היה אצלי טכנאי שהחליף לטענתו את הלוח אם ועדיין הבעיה קיימת. בשירות הטכני של דל מנסים להתנער ולומר שזה קשור למערכת ההפעלה (קניתי את המחשב ללא מערכת הפעלה). האם מישהו מכיר, נתקל בבעיה כזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by mdudu,

בניתי מפרט מהרבה פוסטים שראיתי פה.. קיבלתי עליו כמה הצעות מחיר אבל הייתי רוצה את דעתכם הכנה עליו. המחשב ישמש אותי למשחקים, אינטרנט ובין הייתר גם לוירטואליזציה כלומר אני לומד עכשיו mcsaאז אני ארצה להקים כמה שרתים על המחשב שלי (באמצעות vmware) זה המפרט: לוח אם PCIEXPRESS GIGABYTE GA-EP43S3 3*PCI 10661333MHZ 6*USB 2 DDRII 4X SATA PCIEXPRES אחריות לשלוש שנים מעבד INTEL +מאוורר INTEL QUAD CORE 2 9450 P4- 2.66Ghz 1333MHz, 12MB EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מארז מפואר ושקט TERMALTEK Armor Plus MX ספק כח איכותי 550SEASONIC W SS-550HT Active PFC 120mm 6*SATA, 8-pin, PCI-E*2 (6+8) זיכרון 4Gb A-DATA Vitesta 1066 KIT GAMING SERIES CL5 /crossa…

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, multisim 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS The run, Call of Duty MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. האם במסכים גדולים (14\15) לא עדיף כבר 1440x900 או 1680x1050?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. אחרי שהבנתי שעדיף מסך 14 אינצ' גם בגלל גודל וגם בגלל משקל, נשארתי עם שתי אופציות לנייד. אופציה ראשונה הוא ה-Dell Vostro A840 (גרסת ה-14.1 אינצ' של ה-860, ומקבילה לו בכל המפרט) - עולה 3200 שח הדל מגיע עם סוללת 4 תאים, והמשקל המוצהר עם הסוללה הזו הוא כ-2.05 ק"ג אופציה שנייה שמצאתי, Fujitsu Siemens Esprimo Mobile M9400 שעולה 2970 שח (בביקורת המחשב הוא גרסה יקרה עם מעבד חזק יותר, חוץ מזה המחשב זהה) המחשב של פוגיטצו מגיע עם סוללת 6 תאים, והמשקל כולל הסוללה הוא כ-2.2 ק"ג איזה מהם עדיף? תודה על העזרה עריכה: הנה ביקורת על האח הגדול של ה-840, ה-860 - http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-A860.13630.0.html

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש נייד לאמי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס). המחשב יבלה את מרבית זמנו בבית, כך שמשקל\זמן סוללה ארוך במיוחד הם פרמטרים לא רלוונטיים. חשוב לי שהמחשב יענה על כמה דרישות: 1. מסך מט בגודל 15" 2. מקלדת עם תצורה סטנדרטית (או כמה שיותר קרובה לתצורה סטנדרטית) 3. אחריות לשלוש שנים 4. עם מערכת הפעלה (או עם אופציית הוספה) 5. 4GB זכרון פנימי - יתרון, אך לא חובה. התקציב הוא בין 2500 ל3000 שקל. הסתכלתי על מחשבי Dell, וניסיתי להבין, מה ההבדל בין סדרת הVostro לInspirion?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by Kjede,

שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. ערב טוב, כמו שכבר הבנתם מהכותרת, אני מחפש מחשב נייד .. שימושים: * משחקים (משחקים כמו COD, FIFA וכד'). * סרטים (HD ורגילים) - יש צורך ביציאת HDMI. * שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') - מכיוון והמחשב הולך להיות בשימוש יומיומי ממושך, עניין נוחות המקלדת מאוד חשוב. ניידות: לא נושא כ"כ קריטי, אך חשובה האפשרות לעבוד עם חיי סוללה בצורה מספקת. מסך: כנגזרת של ניידות, ניתן ללכת על ניידים בעלי מסך 15". תקציב: 4.5K פלוס/מינוס. ניתן לחרוג עד לאיזור ה-5K במידה וזה קריטי. תודה רבה, שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. מחשב גיימינג ופיתוח. תבוצע המהרה למעבד, כ.מסך ולזכרון. לא מתוכנן מערך SLI אבל לא רוצה לחסום את האפשרות בעתיד ורוב הסיכויים שיצטרפו יום אחד כוננים קשיחים נוספים (לא SSD) (כאן אני שואל אם ספק 550W מספיק או לקחת 650W אותו דבר בתוספת 65 שקל?). מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by TheTrojan,

מפרט השרת הוא http://www.planetnana.co.il/lolsms/CompServ.txt תודה לעוזרים

20. Started by OKDeSign,

1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3-4K, עדיף כמובן כמה שיותר לחסוך.אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה משתנה קריטי לתפקוד המחשב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב בייתי, דולק כמעט 24\7 בשביל אינטרנט צפייה בסרטים וסדרות [גם HD]. לא מיועד למשחקים אבל אולי בעתיד ישמש לכמה משחקים קלילים יחסית [לא WOW] 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד הקיפי, רק רמקולים אם מתאפשר בתקציב [2.1 או 4.1] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב, אם כבר WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד טוב לניתוח נתונים ועבודה עם קבצי EXCEL גדולים עד 6K ש"ח * מטרת המחשב לשימוש משרדי, אופיס,ניתוח נתונים על קבצי EXCEL גדולים * גודל המסך: 15 אינץ' * רזולוציית המסך: 1920X1080 ומעלה * משקל - לא יותר מ2.6 קילו * חשוב שתהיה יציאת מסך HDMI\DVI\DP * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 512 ומעלה (עדיפות לSSD, לא חובה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 10 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  22. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש …

23. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני רוצה לבנות HTPC בעיקר לצפיה בסרטים. אין לי צורך כרגע בהקלטה. נאמר לי ש CELERON עדיף למשימה הזו. אני זקוק לכמה המלצות 1. איזה לוח אם לבחור ? אני מעדיף משהו קטן כמו MICRO-ATX 2. איך מתגברים על בעית הרעש ? בסלון הזמזום של המחשב הרבה יותר מפריע. חשבתי לקנות ספק גנרי זול ולהחליף לו את המאוורר. זה אפשרי ? מישהו יכול להמליץ על מאוורר שקט ? ומאוורר CPU שקט ? 3. 256 מגה זיכרון יספיקו למשימה ? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  24. KSP מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) ציוד רשתות none מארזים JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מחיר 1425 ₪ RSM AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪306 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1106 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחיד…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…

דיונים חדשים בפורומים