ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הבא : ----לוח אם : GIGABYTE P35 DS3L ----מעבד : INTERL CORE 2 DOUAL E8400 3GHZ 6M ----זיכרון : KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ CL5 ----כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8800GT 512MB ASUS ----צורב : DVD SATA X20 ASUS ----מארז: EZCOOL K110 2USB IN FRONT ----דיסק קשיח : 500GB 7200 SATA2 32MB SEAGATE המחיר : 4000-4100 שקל. שאלה ראשונה : האם המחיר הוא סביר למחשב כזה ? עכשיו, מצאתי אותו דבר בדיוק רק עם הכרטיס הזה nvidia geforce 9800GTX 512mb שאלה שנייה : האתם כדאי geforce 8800GT או 9800GTX ? ושאלה שלישית שלי, האם המפרט הזה הוא הכי טוב שאני יכול למצוא ב-4000 שקל ? האם יש מחשב עם מפרט יותר טוב שאוכל לקנות ב-4000 שקל ? ד"א המחשב הוא למשחקים
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? אני יודע שהמארז מעפן אבל נגמר לי התקציב, אני לא יכול לעבור את ה 4000 אני יבדוק בחנות, אם הוא ממש גרוע אז אני יחפש על מה לוותר...חוץ מזה, יש בעיות עם המפרט ? זה מ ksp, פשוט הלכתי למחשבים המוכנים ושיניתי טיפה, רק חיפשתי מעבד ולוח אם טובים ביחד כי אותם אי אפשר לשנות...עשיתי ככה כי אם אני בונה חלק חלק זה יוצא יותר יקר...go figure
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? לוח אם: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? מארז: ?HEC Compucase CI-6A19 זכרון: ?1GB TwinMOS? 667 X 2 כרטיס מסך: X800 XL דיסק קשיח: ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורב: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מסך: ?L1952TQ 19'' LCD 4ms DVI? מה דעתכם? אני מעוניין לקנות כבר בתחילת השבוע
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מפרט למחשב למשחקים שאמור לשבת בסלון ולכן כולל מארז HTPC. אשמח לקבל הצעות לשיפורים בלי לחרוג יותר מידי מהתקציב הנוכחי ~4.5K מעבד: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם: ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E כרטיס מסך: eVGA 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 מארז: Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS ספק: HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לאמי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס). המחשב יבלה את מרבית זמנו בבית, כך שמשקל\זמן סוללה ארוך במיוחד הם פרמטרים לא רלוונטיים. חשוב לי שהמחשב יענה על כמה דרישות: 1. מסך מט בגודל 15" 2. מקלדת עם תצורה סטנדרטית (או כמה שיותר קרובה לתצורה סטנדרטית) 3. אחריות לשלוש שנים 4. עם מערכת הפעלה (או עם אופציית הוספה) 5. 4GB זכרון פנימי - יתרון, אך לא חובה. התקציב הוא בין 2500 ל3000 שקל. הסתכלתי על מחשבי Dell, וניסיתי להבין, מה ההבדל בין סדרת הVostro לInspirion?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה מחשב ב2700 בלי כרטיס מסך(הוא רוצה מובנה ובעתיד הוא יוכל להוסיף כרטיס מסך עם DX10) הוא לא מתכנן OC זה למשחקים(בינתיים קלים בינוניים) הנה משהו שבניתי לו: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box G.Skill DDR2 2X512MB 667Mhz CL5 LG GSA-H22 X18 DVD Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w GIGABYTE GA-965GM-S2 הכל ב2,709.00 מSKYPC שווה? תציעו גם אתם! תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור לימודי הנדסת תוכנה. יש לי מחשב נייח בבית, לכן אני לא צריך מחשב רציני במיוחד. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין צורך בכונן אופטי או בכונן קשיח גדול. השימושים העיקריים יהיו עבודה עם מסמכי אופיס, Visual Studio ועוד תוכנות שיצוצו בהמשך. חשוב לציין שעיקר העבודה תיעשה על המחשב בבית אבל בכל אופן אני רוצה מחשב שיהיה איתי בלימודים. אין שום צורך בסרטים, מוזיקה או משחקים בכלל. לגבי התקציב - כמה שיותר נמוך. בסביבות 2000 שקל. את המחשב אני אקנה בארץ. לא כ"כ קריטי זמן סוללה, אני מאמין שרוב הזמן יהיה לי חיבור לחשמל. אין העדפה לחברה ספציפית. הייתי מעדיף מחשב בצבע לבן, אבל גם צבע אחר יתאים, שחור יהיה אחרון בסדר העדיפות. חשבתי לדוגמא על Asus 1215n או על …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה הוא נראה זול מידי לi7 האם אני צודק? https://ksp.co.il/?uin=49763 ודבר נוסף שאני קונה מחשב יד 2 איך אני בודק אותו?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. לא מתוכנן OC בעתיד. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. רצוי מחנות באיזור ירושלים כמו KSP. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אחים שלי הנה מפרט מ-altpc.co.il ב-קצת פחות מ-5000 ש"ח מה אתם אומרים : -חשוב שיריץ משחקים באיכות מעולה -שיהיה שקט מאוד -שיהיה מעל 120 GB -שיהיה מעל 3.0 ג'יגה הרץ (אם אפשר לדעת כמה מגה הרץ המחשב?) שינויים והמלצות יתקבלו בשמחה ,רק תכתבו כמה כל שינוי עולה מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ Socket939 - VENICE לוח: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Chipset זיכרון: 1GB (2x512MB) GEIL DualDDR 400Mhz כונן קשיח: Western Digital 160GB SATA 7200RPM צורב: Toshiba DVD±RW x16 Dual Layer - Black כונן דיסקטים: 1.44MB - Black כרטיס מסך: Leadtek GeForce FX6600GT Extreme 128MB PCI-E x16 כרטיס קול: 6Channels onboard כרטיס רשת: 10/100/1000Mbps onboard מארז: RAIDMAX COBRA 420W
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אנחנו לפני ממש קנייה של מחשב למשחקים..במחיר לא קטן ..אנחנו צריכים לדעת אם יש מה לשפר או לשנות כמובן תוספת של סכום 300 יותר והאם זה משתלם. המפרט : Intel Core 2 Q8400 QUAD 2.66 GHz אני רוצה להחליף ל: INTEL CORE I5-750 8M CACHE 2.66 ASUS P5G41T DDR3 1333 4GB (2GBx2) KINGSTON WD DIGITAL 320 16 MB 7200 ATI REDEON HD 5770 ספק Huntkey 550W Extreme power SLI ready
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני רוצה לבנות מחשב כמה שיותר חזק, ללא כל הציוד ההיקפי, רק את הקופסא עצמה. שזה יכלול גם עלות התקנת רכיבים במעבדה, עדיפות ל-INTEL ול-GEFORCE. תודה
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את נטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 יש לו לא מעט מוכרים באיביי ששולחים לארץ למשל: http://goo.gl/uZZt מהחישוב הפשוט יוצא 577$ שהם 2,145 שקל, למישהו יש נסיון עם רכישה של מוצרים כאלו? והאם זה כדאי? כמובן שיקחו לי מכס מעמ וכו השאלה כמה והאם זה כבר מתקרב לרמה של המחירים בארץ? לגבי האחריות הבנתי שיש להם אחריות בינלואמית לשנה שתופסת בארץ (לפטופים של אסוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב, כמו שכבר הבנתם מהכותרת, אני מחפש מחשב נייד .. שימושים: * משחקים (משחקים כמו COD, FIFA וכד'). * סרטים (HD ורגילים) - יש צורך ביציאת HDMI. * שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') - מכיוון והמחשב הולך להיות בשימוש יומיומי ממושך, עניין נוחות המקלדת מאוד חשוב. ניידות: לא נושא כ"כ קריטי, אך חשובה האפשרות לעבוד עם חיי סוללה בצורה מספקת. מסך: כנגזרת של ניידות, ניתן ללכת על ניידים בעלי מסך 15". תקציב: 4.5K פלוס/מינוס. ניתן לחרוג עד לאיזור ה-5K במידה וזה קריטי. תודה רבה, שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי המחשב צריך להריץ תוכנות חלק אבל לא הרבה עבודות גרפיות... יותר מסמכים ומשחקים מהסוג הפשוט. נועד יותר בשביל לימודים אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ כמה משחקים לא כמו farcry אלא כמוlittle fighter 2 רק כדי להעביר את הזמן... אני יותר בכיוון של HP אבל אם יש יותר טוב אז תחליטו. אני גם מעדיף שיהיה ג'יגה זיכרון ומסך 15.4 אם אני רוצה לראות סרטים כלשהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח המפרט שלו הוא כזה מעבד: Intel core i7 3770K Tray לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H socket 1155 Z77 chipset DVI+VGA+HDMI זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz cl9 Kit for Quad Channel x79 chipset דיסק קשיח: Hitachi 1TB 64MB Sata3 RED כונן SSD: intel SSD Intel® SSD 520 Series 120GB SSDSC2CW120 Sata3 550/500 80000 IOPS OEM כרטיס מסך: GigaByte GeForce Gtx660 2GB GDDR5 192Bit 2x DVI HDMI Dp PCI-E ssd 128 אז ככה, אני חייל, בקבע... שאני בצבא יש לי די הרבה זמן פנוי... אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לצרכים שלי, אני עובד עם פוטושופ וקיובייס, מי שמכיר.. וכמובן גם מריץ משחקים וסרטים.. 2 שאלות. 1. האם לקנות מאק? למרות שאני כמעט לג…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של בסביבות 3000 ש"ח. השימושים שלי הם מגוונים וכוללים עבודה משרדית (מסמכים, אינטרנט), עריכה של וידאו (לא משהו רציני, אלא יותר מהכיוון של כתוביות) ופוטושופ פה ושם אבל גם לא בשימוש חזק. אני לא גיימר, אבל כן משחק במשחקים כדוגמה CS 1.6 (כןכן, אני חי בעבר), Minecraft וכאלה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. חיפשתי עד עכשיו די הרבה באינטרנט אחר לפטופ שיתאים לי והגעתי לדילמה בין שני מחשבים: האחד: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000moTU7IAM/35963722 השני זה הלפטופ הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11386 אבל מדובר בהצעה של הלפטופ מיד שנייה, הוא היה בשימוש כשנה, ומגיע עם עוד ש…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-