עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. מפרט: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=606&CatCode=9 רק בלי האחריות. מפריע לי בו שאין TV-OUT. יש איזה דרך לחבר אותו לTV?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. דגם מחיר כמות Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1415 ¤ 1 ASUS P5LD2 LGA775 830 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ 250 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 510 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 מפרט לחבר לא כולל ציוד היקפי וכוננים אופטים למטרת משחקים עד 5000 ש"ח. זה המפרט שאני הרכבתי לו, אני רוצה לקבל עליו חוות דעת מהאנשים שאולי מבינים יותר טוב ממני בתחום, תודה.

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בצרות רבות עם המחשב הנוכחי שלי (פנטיום 2.8, 512 מגה זיכרון פנימי, 80GB, Raedon 9600 וכו') ואני שוקל ברצינות רכישת מחשב חדש. דברים שהייתי רוצה שיהיו: מעבד Intel Core Duo (לא יודע להחליט איזה דגם). גם בלוחות אם אני לא מבין. זיכרון פנימי 2048 מגה DDR2. הרדיסק 500 ג'יגה SATA2. כרטיס מסך בתקווה ל-GeFore 8800 כלשהו. גם פה אני לא יודע בדיוק איזה להחליט (חברה/דגם). מקלדת ועכבר חוטיים(!). צורב DVD. מסך (אני חולם על 22" של סמסונג). כמובן שצריך לחשוב גם על מארז (וספק), אולי קירור קצת יותר טוב, מקלדת ועכבר. שאלה נוספת - כמה לדעתכם שווה המחשב הנוכחי שלי, בהנחה שאני מוכר אותו עם המסך (סוני 17" קצת ישן) ואולי גם עם הכרטיס קול (SBLive ישן כמו המסך). אני חושב או…

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  7. הדגם הראשון עולה כ 5500 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 הדגם השני עולה כ 6600 ש"ח, הנה קישור למפרט: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2656 ממה נובע ההבדל פרט למהירות המעבד (1.73 לעומת 1.83)? שניהם 64BIT? יש עוד הבדל מהותי ? (שימו לב אפילו הזול יותר הוא עם SATA ויקר הוא עם PATA) תודה לעוזרים, טל

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by zedisdead,

יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by sage.er,

אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. מחשב לשימושים פשוטים, בעיקר אינטרנט, אולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. חשוב שיהיה עם מסך LCD. תודה!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום לכולם , אודה על עצתכם בהרכבת המפרט הנ"ל. הוא אמור להיות ללא מסך וציוד היקפי ולכלול מעבד, לוח, זכרון 1 ג"ב לפחות, מארז, צורב די. וי. די., דיסק קשיח וכרטיס מסך. האם המפרט אפשרי בתקציב כזה, והאם ניתן לשלב בו גם כרטיס גרפי מבוסס 8800GS/8800GT/9600GT ? מקווה, שזו לא משימה בלתי אפשרית

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by GQ4U,

מפרט ב5500 ~ AMD\INTEL + גיגה זכרון לעומת מה ששמעתי בעבר הamd 64 3.2 עושה עבודה טובה גם במשחקים וגם בגרפיקה (http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2249&p=6) אני רוצה להתאים לו זכרון ram מכובד (1 גיגה ) לא ברור לי כמה PDP שווים מבחינת אמינות - אתם תחליטו. וגם כרטיס מסך טוב. (בלי מסך וציוד היקפי אחר\ אפילו בלי הארדיסק - אני אסתדר עם הATA הרגיל שלי)

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by F430,

אז המחשב שבסופו של דבר קניתי הוא: מעבד:מעבד פנום 955 לוח: ג'יגה בייט MA780G-UD3H זיכרון:2x1GB OCZ Reaper HPC Edition מארז: RC-690 קירור למעבד:Freezer 64 Pro כרטיס מסך מהמחשב הקודם זמני:2900PRO ספק:קרוסאר 520HX

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton Live, Cubase, Soundforge. שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. planetside 2, skyrim, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by zam,

ראיתי את זה במפרט מחשב מחו"ל. האם זה דבר הכרחי?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by alfred3,

שלום לכל החברים אני ממש צריך את העזרה שלכם במהירות אתמול פירמטתי את המחשב עם XP ועכשיו הווינדוס לא מזהה דרייבר של שום דבר כרטיס רשת מודם וכו ,הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים כולל SYSTEM UPDATE אבל עדיין שום דבר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין את הSYSTEM UPDATE עשיתי התקנה מ 2 CD שונים , האם הוינדוס לא אמור לזהות אוטומטית את כל הדרייברים אנא ממכם אני כבר שובר את הראש מאתמול בבוקר מה עושים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 920 920 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 430 430 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ RADEON 9550 128MB 1 380 380 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 160 160 מארזים כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 380 380 מקלדות כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 120 סה"כ 3320 מksp תאמרו מה כדי …

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם... אחי בקרוב טס לשם,ואני רוצה שהוא יקנה לי משם מחשב נייד. עכשיו השאלה איזה חנות ממולצת שם לקנות אפילו רכישה מהאינטרנט?? תודה לכול העוזרים..

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. Started by parker8,

אני חושב ש-1500 ש"ח... יספיקו ללוח אם+ספק כוח ל-SLI... אפשר גם בפחות... יש לי כבר כרטיס מסך 7800GT של LEATHEK אז אני פשוט אקנה עוד אחד... מה שאני צריך זה זה לוח אם+ספק כוח ל-SLI-תציעו תקציב מתאים!! והדבר הכי חשוב שזה שיש לו מעבד אינטל-PENTIUM 4 3.0 GHZ 64 BIT תודה מראש נ"ב המפרט לחבר שלי.. הלוואי ולי היו את האמצעים בשביל זה.. :-\

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by inuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר קונטר סטרייק אבל למרות שזה לא משחק שדורש הרבה אני מעוניין להשקיע במחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by gggilad13,

כמה שווה המחשב הבא? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ (שקע 423) 128 MB RDRAM לוח אם MSI צ'יפסט 850 40 GB דיסק קשיח כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 64MB כרטיס רשת כונן DVD (לא צורב) כונן פלופי מארז+ספק ג'אנריים תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: בנוסף, אני רוצה לדעת כמה שווה המפרט הזה עם ירידה בדיסק הקשיח ל20GB.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by dmanbuhnik,

שלום, לחברה שלי נשבר הנייד (כן, נשבר - המסך כבר כמעט מפורק) והיא החליטה לקנות נייד חדש. השימושים: - אינטרנט - אופיס - סרטים (על המסך, לא בחיבור למקרן/מסך חיצוני, ואין לה בעיה לראות (מניסיון) על מסך של 13'') כפי שאתם רואים, הדרישות הם ממש ממש מינימליות הדרישות: - ניידות! הכי חשוב פה! אין מצב למשהו מעל 2Kg בשום אופן, גם הניידים של 1.9Kg לא הכי רצויים (אבל כנראה ילקחו מכיוון שצריך להתגמש) - גודל מסך - 13'' ומעלה (כן אני יודע שזה פרמטר שהוא בניגוד חמור לפרמטר הראשון, אבל זה הדרישות) - אין דרישת ביצועים, בוודאי שלא מכרטיס מסך (כול מובנה יעשה את העבודה) - אין דרישה ליציאות מיוחדות (לא DVI, לא FW וכו') - לא mac (יש צורך בwindows בלבד, ככה שהmac book air יורד לצערי (למרות שהוא הכ…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. שיהיה טוב ואמין. לאינטרנט פייסבוק ושטויות של ילדות.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים