עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין דרישות גיימינג או תוכנות כבדות. אמור לשמש לאופיס, גלישה, מדיה וכו'. גודל מסך 14. אפשר לחרוג טיפה אם ממש צריך. אם יש בפחות גם עדיף

2. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל. את הלוח אם יש לי כבר כמה שנים, ואני חושבת לשדרג (רצוי עם כמה שפחות שדרוגים נלווים - הזיכרון והמעבר, אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה). השימוש: בעיקר גיימינג, אח"כ כל השאר (צפיה בסרטים, גלישה וכו') אז בעצם אני רוצה המלצה ללוח אם שיהיה טוב לשנתיים הבאות בערך, אמין ואם הוא דורש שינוי שאר החומרה (זיכרון ומעבד), המלצות גם בכיוון הזה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  4. שלום לכל המומחים פה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) לעבודה משרדית ופה ושם כמה משחקים קלים (סימס וכדומה). חשוב לי כמה דברים: שהלוח אם יתמוך ב WiFi 6 מעבד פשוט אבל עם כרטיס גרפי מובנה כמה שיותר חזק לוח אם/ספק מתאים כך שאם בעתיד יהיה צורך, ארכוש כרטיס מסך יד2 טוב ללא חשש לתאימות מארז נוח, מאוורר היטב ועמיד בסביבת אבק המפרט שבניתי דרך TMS: מעבד: Intel Core i5 11500 870 ₪ קירור למעבד: Arctic Freezer 7 X CO 110 ₪ לוח: Gigabyte B560M AORUS PRO AX 660 ₪ זיכרון: Corsair Vengeance 16GB 3200Mhz 230 ₪ (אמאזון) ספק: Corsair PSU 750W TX750M 80+ Gold Modular …

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by MOOMOY,

קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  6. הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. אהלן חבר'ס, מה העניינים ? יופי . עכשיו, יש לאמא שלי חברים אשר מעוניינים להחליף את המחשב שלהם - PII Celeron 400Mhz עם 196MB SDRAM. המחשב צריך לשמש להם לפחות לשנתיים ללא שדרוגים. התקציב כמו שאמרתי הינו עד4000 ש"ח - וזה ללא כרטיס מסך - יש להם R9200SE חדש שבהחלט מספק אותם. זה או לקחת מערכת סלרון D\סמפרון זולה ולהשקיע בציוד היקפי, או לקחת A64 2800 או P-4 2.8Ghz\3Ghz למולטיטאסטינג...ואפשרויות שדרוג נרחבות יותר בעתיד( בעיקר LGA775 ). המינימום זה צורב רגיל וכמובן לפחות 512MB. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by casper23,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום שוב, בטח ראיתם את הנושא הקודם שלי שכתבתי שאני מחפש נייד למשחקים ובעיקר World of Warcraft... בקיצור, חבר של אבא שלי הפנה אותי לחבר שלו שמוכר מחשבים ניידים והוא הציע לי את המחשב הזה (DV9076EA) ב7300 שקל: http://www.gamaoffice.co.il/products/71052 המחשב גם יכלול 2 ג'יגה ראם, ולא רק 1. נראה לכם שהוא מספיק חזק למשחקים כמו WOW? ואולי גם Battlefield ואחרים? וגם, אם יש פה מישהו שקנה או שמע ביקורת על המוצר, אשמח לשמוע גם. תודה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  10. המחשב עדיין באחריות!!! נמכר עקב קבלת נייד מהעבודה. AMD 3500+ 64BIT ASUS A8NE 1GB DDR 120GB SATA DVD-RW ATX ללא כרטיס מסך!

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש באזור ה- 2000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה מהיר יחסית. כיום אני עובד על Toshiba satellite A200-1YX שאני מניח שהוא כבר מזמן נחשב מיושן... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, עריכה גרפית (ברמה בסיסית) ומשחקים (ברמה בסיסית גם כן) * גודל המסך? 15 אינץ' + * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? מתכוון לחבר כונן חיצוני אז גם לא …

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by or_azu,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by groovy,

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 590 ש"ח XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF 1,288 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 483 ש"ח Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 258 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח האם כדאי לנצל את הורדת המחירים של amd ולקנות מפרט מבוסס על מעבד של amd (די דחוף לי המחשב...) או לחכות לקונרו. עוד שאלה שרציתי לשאול היא האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל7900 או למשהו אחר (האם יש הבדל משמעותי?) תודה.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by spiritus asper,

שמתי לב שהמסך ב T61 הוא לא בדיוק "ממורכז", אלא נוטה יותר לצד ימין (כלמר, יש יותר פלסטיק בצד שמאל, מאשר בימין) למישהו יצא להתנסות עם זה, והאם זה מפריע או שמתרגלים? כי כשאני רואה את זה זה נראה לי די מוזר.. אני משער שמתרגלים לזה אחרי כמה זמן, אבל רציתי לדעת בכל אופן לגבי התנסויות אחרות עם ה"בעיה" הזאת?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. אני רוצה את המחשב הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3837241-3885207.html?lang=he&cc=il איך הוא יריץ לי משחקים כמו TF2? איך הוא בכלליות? יש משהו בתקציב של 3500+- לפי KSP או חנויות אחרות? [לא לפי האתר של HP] אני חייב מחשב של רק של HP בגלל זה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by Odedb52,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. השימוש יהיה די "יומיומי", ואם יש אופציה שיתאים גם קצת למשחקים חדשים זה יהיה בכלל אחלה. מחשב אחד שחשבתי עליו (בגלל המפרט ולא בגלל המלצות כלשהן- לכן אני פונה אליכם) הוא - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19847 תודה ושבת שלום, עודד ב.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב. לא לצורך מקצועי אלא מחשב ביתי חביב למשחקים ולהורדת תוכנות וגלישה ברשת.. המשחק היחיד שאני משחקת זה סימס... אז סתם נכנסתי לחנות וביקשתי הצעת מחיר וזה מה שהיציעו: מעבד: Intel P4 3.0 Ghz / AMD Athlon 3200 לוח אם: Intel 775 / NForce 4 דיסק קשיח: 160gb 7200 8MB זיכרון פנימי: 1gb DDR2 667 כרטיס מסך: 3D 64 Mb O.B. כונן סי-די: DVDRW LGx16 / Nec x16 כרטיס קול: Advanced Logic 6 Channel כרטיס רשת: 10/100 מקלדת: Multimedia עכבר: אופטי רקמולים: 500W מארז: Midi-ATX 450W 6USB מסך: LCD DAEWOO 4MS (Samsung Panel) ''19 תוכנות: WINDOWS OFFICE (גרסה ביתית) התוכנות מקוריות , אני מקבלת את הדיסקים והרשיון. האחריות תלויה בחלקים- חלק שנה וחלק שלוש שנים א…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by roxnity,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. הציעו לי את המחשב הבא : ----לוח אם : GIGABYTE P35 DS3L ----מעבד : INTERL CORE 2 DOUAL E8400 3GHZ 6M ----זיכרון : KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ CL5 ----כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8800GT 512MB ASUS ----צורב : DVD SATA X20 ASUS ----מארז: EZCOOL K110 2USB IN FRONT ----דיסק קשיח : 500GB 7200 SATA2 32MB SEAGATE המחיר : 4000-4100 שקל. שאלה ראשונה : האם המחיר הוא סביר למחשב כזה ? עכשיו, מצאתי אותו דבר בדיוק רק עם הכרטיס הזה nvidia geforce 9800GTX 512mb שאלה שנייה : האתם כדאי geforce 8800GT או 9800GTX ? ושאלה שלישית שלי, האם המפרט הזה הוא הכי טוב שאני יכול למצוא ב-4000 שקל ? האם יש מחשב עם מפרט יותר טוב שאוכל לקנות ב-4000 שקל ? ד"א המחשב הוא למשחקים

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  22. שלום אני מעוניין בשדרוג מחשב לסטודנט לצרכי לימודים, עבודה משרדית וכו'. יש ברשותי מארז+ספק HEC 6a19 במצב טוב. חוץ מזה יש לי לוח טיפה ישן GigaByte GA-945P-S3. אין צורך במסך וציוד היקפי. כל חנות באיזור הקריות טובה, KSP, פנדה, נעה וכו.... אני מתלבט בין להוסיף כרטיס מסך פשוט או בין החלפת הלוח למשהו כמו 73pvm-s2h. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום לכולם, אם תוכלו לעזור לי לבחור מפרט מתאים, 1. תקציב מקסימלי 2800 שח במזומן 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? למשחקים כבדים (עד כמה שאפשר),אינטרנט, סרטים וסדרות, ומוזיקה. המסך שלי רזולוציה מקסימלית 1680x1050 3. ללא ציוד הקפי 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב מספיק כידי להשקיע בזה כסף... אז 0 7. ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לי לוינדוס XP (זה מספיק כן? לא צריך 7?) ואני צריך שירכיבו לי את המחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אשמח לקבל המלצה על חנויות בתוך חיפה כונן קשיח 500 או 320 אם יש בעיה בתקציב והמארז לא אכפת לי מצדי ש…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  24. תקציב +-300 ש''ח חשוב לי שיהיה 1.תיק גב 2.מוגן נגד גשם

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אהלן, בגדול מחפש מחשב לבית (להורים), שיריץ וינדוס (אולי אפילו רק אקס-פי), אינטרנט וסרטים. מחפש ב-2000 ש"ח, עדיפות עם מסך. גר באזור הצפון (מישור החוף) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים