עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitv15,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000K אולי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3 COD HITMAN וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 גודל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Inclined,

שלום לכולם, נדמה לי שכבר הייתי כאן פעם או פעמיים ופתחתי נושא לגבי מחשב חדש לחבר, אבל אותי זה לא כל כך עניין וכנראה שגם אותו לא אז סליחה שלא הגבתי בחזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש ורצוי משהו טוב, התקציב הוא 6.5 אלף גג. מה שאני רוצה מהמחשב זה i7 / i5 - מה שיותר טוב, יש אומרים שה-i5 הוא לא טוב כמו ה-i7 אבל עולה הרבה פחות. SLi של כרטיסי NVIDIA בלבד. 6GB של זכרון, אני לא בטוח עם אפשר להשתמש ב-DDR2 או שרק ב-DDR3 אבל ממש לא משנה לי, למרות ששמעתי ש-DDR3 לא כל כך שווה, יותר מידי יקר ולא מוסיף מי יודע מה.. לוח אם שכמובן תומך בכל הדברים האלו. לגבי ספק אני לא בטוח, יש לי כרגע ספק טוב של Thermaltake אבל אני לא יודע אם הוא יספיק ל-SLi ושאר השטויות. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו, אנ…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, גמיש במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי מקצועי - מחשב עבודה. שימוש בתוכנות אדובי -בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין . לעתים: אפטר ופרמייר. עובד גם על קבצים וקטוריים גדולים (רול אפים ושלטי חוצות). לא מתעסק בתלת מימד באופן מקצועי כרגע, אבל מתחיל ללמוד את התחום (blender) אז רצוי שהמחשב ידע גם לעמוד בזה. לא עושה גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג'…

5. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קטן יחסית,אבל כניראה ישודרג בזמן הקרוב ל22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. שלום וברכה, רציתי בבקשה לדעת אם הכ.מסך של המחשב הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7320 יותר טוב מ ATI RADEON 3450 או הX3100 ואם לא אז האם הכרטיס מסך של הסטודיו שהבאתי למעלה יוכל להריץ משחקים כמו Age Of Empires? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. לא זקוק לציוד הקפי המחשב בעיקר למשחקים כבדים יחסית בהיום ראשון אני קונה תמחשב הזה שמישהו ימלצי על חנות ורכיבים טובים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by almog2k1,

שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by sollito,

אני עובד הרבה עם פוטושופ יש מצב שלפעמים אני גם ירצה לשחק.. הרכבתי משהו מה אתם אומרים? יש לי מארז וספק את המארז שיש במפרט הכנסתי רק בשביל המחיר שלו שיהיה לי 2 הרד דיסקים של 250 יש מקום לשינוים, תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. הי לפני כמה זמן פניתי אליכם וביקשתי שתעזרו לי לשדרג את המחשב שלי אבל עכשיו אחרי שיחה עם המשפחה וההורים שהם נותנים לי את הכסף החלטנו שעדיף לי לקנות מחשב כבר.... עכשיו אני צריך מחשב למשחקים שיסחוב לי משחקים טוב (gta4 על ההגדרות הכי טובות) אני רוצה כמה יעלה מחשב כזה... אם אתם יכולים תתנו מחיר ואם אתם יכולים תתנו לי גם מפרט למחשב... כמה דגשים בקשר למפרט: לוח אם אסוס או gigabyte לא משנה לי מעבד רק אינטל וכרטיס מסך משהו טוב כזה שיעשה את העבודה.... אני יודע שאין לי תקציב מדוייק אבל בוא נגיד לא יותר מ4000 תודה ויום טוב (: אה כמעט שכחתי לא צריך ציוד היקפי רק מארז ספק וכו' יש לי מסך 17 אינצ' ולא צריך כוננים וכו'.

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. Started by SEangel,

החברה שלי קיבלה מחשב נייד, נוסף לזה שהיה לה, והיא מתלבטת מי מהם להשאיר ומי למכור. המפרטים של המחשבים הם (הנתונים נלקחו מפיסי ויזארד): לנובו לוח אם: לנובו NITU1 צ'יפסט: אינטל GL40 מעבד: אינטל פנטיום T4200@2000GHZ זכרון: 3072MB כרטיס מסך: מובייל אינטל 4 סירייס אקספרס צ'יפסט פמילי דיסק קשיח: 250 ג'גה של WD קומפאק (החדש): לוח אם: HP308A צ'יפסט: אינטל GME965 מעבד: אינטל C2D מובייל T5870@2000GHZ דיסק קשיח: 160 ג'יגה של היטאצ'י לשני המחשבים צורב DVD ומסך 15" כמו כן, מהו מחיר סביר עבור כל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by boim,

אהלן אני רוצה לקנות את המחשב, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו, ובתצוגה (מצאתי כמה מקומות שמוכרים רק בהזמנה אישית והוא לא נמצא במלאי)? עדיף באזור ת"א והמרכז..

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. 1. מה התקציב? מקסימום 12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. גודל המסך? 15.4 ומעלה 4. משקל רצוי? עד 5 קילו 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתחזיק לפחות שעתיים 6. יציאות מיוחדות?כן, לדוגמא: בשביל מסך,USB,לטלויזיה 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? כן 10. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? DELL,אם אפשר רק שיהיה של DELL(המחשב הנייד) חיבור אינטרנט אלחוטי מובנה חובה! אם אפשר שהמערכת הפעלה תיהיה HOME PREMIUM של VISTA ובבקשה לא לירשום תגובות בסיגנון של "לא עדיף לחסוך וליקנות מחשב שולחני?", זה חשוב לי שהוא יהיה נייד.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by avimw,

שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב. תקציב 5000 אם יש דבר כזה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by BubbleBoy,

אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by emedic,

התקציב עד 5000 ללא מסך. מיועד למשחקים ותכנות. מה דעתכם על זה: 1) לוח אם- aw9d-max -975X 2) זיכרון kingston 1024 800mhz 3) דיסק קשיח- w.d. 250gb 16mb 4) מעבד- E6600 BOX 5) כרטיס מסך- gigabyte 7600gt סה"כ- 4491 ש"ח המחיר הוא לא לעסקה אלא מכמה חנויות שונות לא הוספתי מארז וספק כי אני לא יודע מה מתאים. אשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה להבהיר שאין לי כל כוונה לבצע אוברקלוקינג

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אני צריך 3 מחשבים 2 חזקים למשחקים ואינטרנט ואחד לאבא שלי ב2000 שקל מחשב 1 ב 2000שח מחשב 2 ב 3000שח מחשב 3 ב 4000שח אשמח לקבל את המלצותיכם המנוסות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים