ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE מעבד Gigabyte K8NSC-939 (s939) nForce3? לוח אם זכרון: אני לא סגור, אני צריך 256 כי יש לי אחד, תנו שם וחברה (האם זה באמת משנה?!?!?!?!?!?!?) (רצוי זול... ) Teac/SONY 1.44? כונן דיסקטים . HEC Compucase CI-6A19 300W? מארז . שאלה לגבי המארז! : המארז הזה מספיק להחזיק את המחשב? או שכדאי להוסיף כמה שקלים ל400W ? חוץ מזה אני מוסיף רכיבים טובים שכבר יש לי .... תודה לכולם מצפה לתגובה !
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה את ה-MX1K, במיוחד שהוא עולה רק 80-90 דולר, ואין לי מושג מאיפה לקנות. NewEgg לא עושים משלוחים בינ"ל ='( מישהו מכיר חנות טובה? סליחה אם הדיון לא מתאים לכאן, נראה לי שזה הפורום הכי טוב לפרסם דיון כזה... תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! אני מחפש לקנות מחשב נייד בניו יורק. השימוש העקרי הוא ללימודים (לימודי מדעי המחשב) אך כמו כן, גם למשחקים קלילים ועבודה עם פוטושופ... עוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה אחריות בין לאומית, כמו שאני מכיר את עצמי אני אזדקק לזה התקציב הוא עד 800$... אשמח עם תעזרו לי למצוא דגם מתאים ואם יש לכם המלצות על חנויות שדווקא שם כדאי לבצע את הקניה! מודה לכם מאוד מאוד! שנה טובה!! גיל
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות netbook ורציתי לדעת: המחשבים האלה יכולים להריץ טוב את ה-Express-ים של VS?, ואם כן איזה? [move]פורים שמח! [/move]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי. המשחק הכי "כבד" שאמור לפעול זה סאן אנדרס בהגדרות מינימום... תודה!
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב אחרי דיונים רבים עם חבר איתכם ועם עוד אנשים ובסוף הצלחתי לבנות את המפרט הבא שכאמור הזמנתי... המחשב הוא למשחקים/אינטרנט לא מתוכנן OC, תנו את דעתכם.... (אגב אני רושם את המפרט מהראש אז אני לא זוכר את המחיר של כל חלק...) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel D946GZISSL ISELTON(לא סגור אם זה הדגם המדויק אבל כמעט בטוח) זיכרון: 1GB KingStone כרטיס מסך: ATI X1950PRO 512MB דיסק קשיח: 250GB WD צורב DVD: NEC X18 ולא זוכר איזה מארז אבל כולל ספק 500W במחיר סביר... מחיר סופי: 4168 המחשב לא כולל מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו'.... זה היה התקציב שלי ואפילו חרגתי ממנו טיפה בקיצור אשמח לשמוע תגובות על המפרט
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נייד לאינטרנט + סרטים ב 600 דולר (בארה"ב) : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297014&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881381600 איך המפרט ? יש למישהו להציע דיל זול יותר ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כמה שיותר חזקקק!! אם AMD יהיה יותר חזק למחיר בצורה משמעותית ..אז שיהיה AMD בעיקרון אני רוצה גם צג LCD 22 אינץ של סמסונג או משהו כזה זול.. שיצא לי סך הכל 3.5... *מחשב למשחקיםםםם שיפעיל כמה שיותר טוב GTA וכאלה.. ד'א אני צריך להתקין עליו ויסטה נכון? בגלל הדירקס 10?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1) מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אבל לא להתפשר בגלל זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות לכיתה י"א בנושא אנרואיד + C# , משחקים בסיסיים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio . android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמו מייפל סטורי , מיינקראפט , mount&blades -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש עבורי מחשב נייח לעבודה בידור וגימינג שיחזיק אותי ל 3-4 שניים ממבצעי אמזון בסיבר מנדי. לא רוצה את הדברים הכי חדשים אבל רוצה שהמחשב יחזיק אותי ויהיה ניתן לשדרוג התקציב 1000 דולר אבל ניתן לחרוג המטרה היא לנצל את המבצעים התוכנית הייתה לעשות את הרכשה הזו בסוף 2020 אבל אם קצת עזרה שלכם ובמידה וזה משתלם אולי אעשה זאת השנה המטרה היא לקנות את כל החלקים ואז לעשות את ההרכבה בארץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רציתי לשמוע את החוות שלכם לגבי המחשב הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8082 מציעים לנו את המחשב בקנייה קבוצתית דרך הפקולטה שלנו במחיר של 3370 ש"ח אני משתמש במחשב בעיקרון לשימושי סטודנט להנדסה אזרחית זאת אומת האופיס וכמה תוכניות גרפיות שנחשבות לתוכנות כבדות כמו ה AUTOCAD , ובין היתר גלישה באינטרנט סרטים ומוזיקה . אשמח לחוות דעת מקצועיות לגבי המחשב שלו והמחיר אם הוא נחשב למחיר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המפרט הראשון של HTPC במדור המפרטים המומלצים ואהבתי מאוד. הבעיה היא שלא מצאתי חנויות שמוכרות את הלוח ASROCK שיש שם...מדובר במפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137643§ion=293&target=%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94%20%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8 אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי מפרט HTPC שמתאים לתקציב שלי אני לא צריך כונן אופטי ולא הרדיסק (יש את שניהם..) ואם יש אפשרות למארז ATX גם יש ספק יחסית חדש של ENERMAX 400W (למי שמעונין ללדעת הלוח אם של המחשב הקודם התפגר...) אני לא צריך צפיה בFHD אלא רק בHD REDAY מכיון שהטלויזיה בסלון אמנם יכולה להגדיר רזולוצית FDH אבל רואים מגעיל...הכי טוב רואים בה ב720P. מצד שני אולי כדאי לקחת משהו שיכול להריץ גם F…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאוברקלוק, ויכלול: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח פלופי מארז ללא מסך כל אלה ביחד ב4400 ש"ח האוברקלוק יהיה בינוני עד כבד בתודה מראש,manbot.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד dell inspiron n5110 -4042 מעבד : intel core i 5 זיכרון : 8 גיגה כרטיס מסך : nvidia geforce gt525 1gb כאשר אני בא להפעיל את הפרו הוא רושם לי שיש לי בעייה בכרטיס וידאו ( 128 gpu : vram ) מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה דחוף !
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך בבקשה את עזרתכם ברכישת מחשב לחבר. הבעיה שלי שאני מפרק לו את התקציב רק על הכרטיס מסך, כי יש לי תסביך חומרה lol... אני משוכנע שבעזרתכם המקצועית ניתן לבנות מע' שתתאים לו. מדובר בחבר חובב משחקים (לא גיימר מושבע), בפעם האחרונה שהוא רכש מחשב זה היה לפני 6-7 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי FPS בעיקר -א…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם. אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים). השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים. משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות. אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים) מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High De…
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא שלח לי את המפרט שבתמונה. אם יש לכם הצעות לשיפור או החלפת המפרט כולו אשמח לשמוע http://img511.imageshack.us/img511/4226/pcts6.jpg
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב (בלבד ללא מסך) חדש לחברה שלי. היא עורכת וידאו ויש לה מערכות חזקות, אבל זה לצרכים ביתיים ומשפחתיים - אינטרנט, משחקים, ושטויות... מטרה היא גם משחקים, גם אח שלה הקטן ישחק במחשב הזה תקציב של 3000. דגשים: 1. רק אינטל 2. לוח רק אסוס 3. המחשב יירכש מ"לוגיק". חשבתי על אלה: 1. לוח אסוס P5K/EPU , עלות -600 שקל 2. כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON HD2600XT עם זיכרון 512 מגה DDR3 - עלות 576 שקל 3. מעבד - מעבד INTEL דגם CORE2 DUO E7200 3MB בתדירות 2.53 ג''יגה הרץ 1066 - 635 שקל 4. דיסק קשיח WS320 - עלות 295 שקל. 5. זיכרון KINGSTON דגם KVR800D2N5/1G בגודל 1 ג''יגה בתדירות 800 (2 סטיקים) - 220 שקל 6. מארז CI-6A19W עם ספק 300- 280 שקל. אולי נוסיף מקלדת ועכבר חדשים. סה"כ - סביב…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
CORE 2 DUO E6300 TRAY Scythe NINJA PLUS GA-965P-DS3 1Gb KINGSTON Original 667 MHZ Western Digital 320Gb 16MB ATI RADEON X1900XT 256 mb VIVO Retail Dual DVI ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT EDIMAX WIRELESS USB LAN CARD 54 MB EDIMAX WIRELESS ROUTER 54 mb בנוסף המחשב הישן יעבור לסלון לתוך המארז MOZART SX HTPC לכן יש גם כרטיס רשת אלחוטי לחיבור לנתב שיהיה בחדר של המחשב הראשי הצעות שיפורים ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-