ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים ! אחרי חודש של סקירה בענין המחשב גיבשתי דיעה בקשר למחשב אני צריך הצעות מחיר והכי חשוב אני צריך את הדיעה שלכם אז אנא עזרו לי : מעבד : INTEL D2C 2.4GHZ E6600 לוח אם : ASUS P5WDG2-WS 775 כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek דיסק קשיח : WD250GB 16MB צורב : LD GSA H22L מארז : RAIDMAX SAGITA מקלדת ועכבר : MICROSOFT אלחוטי T1000 זיכרון :DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו כפול ,2 מסך : PROVIEW FV926W "19 רמקולים :Z5300 Logitech קראיטב כרטיס קול : Revolution 7.1 M-Audio אל פסק :Line Interactiveוi-Compact UPS 700VAו ספק :HEC 580W PSU תודה על העזרה ואנא עזרו לי תנו לי הצעות מחיר ואם יש הערות ושינויים אקבל בשמחה רק אנא צרפו מחיר ודגם לכל חלק
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם , אודה על עצתכם בהרכבת המפרט הנ"ל. הוא אמור להיות ללא מסך וציוד היקפי ולכלול מעבד, לוח, זכרון 1 ג"ב לפחות, מארז, צורב די. וי. די., דיסק קשיח וכרטיס מסך. האם המפרט אפשרי בתקציב כזה, והאם ניתן לשלב בו גם כרטיס גרפי מבוסס 8800GS/8800GT/9600GT ? מקווה, שזו לא משימה בלתי אפשרית
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב5000 אני לא צריך ציוד היקפי ולא צריך כוננים.. מטרות המחשב אנטרנט MSN ICQ ופה ושם משחקים אם אתם יכולים להכניס למפרט כפול ליבה אז סבבה אין לי עדיפות לאף חברה..אבל רק עדיף שהכרטיס מסך יהיה NVIDIA.. תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב שיחזיק לי לתקופה ארוכה אמין וחזק. אני רוצה לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (שאני מתלבט בין החדשים 5XXX), זכרונות. ואולי גם ספק כוח שאני לא יודע אם מה שברושתיי מספיק חזק. בין 4K-5K גג. תודהמ ראש
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 920 920 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 440 440 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 430 430 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ RADEON 9550 128MB 1 380 380 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 160 160 מארזים כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 380 380 מקלדות כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 120 סה"כ 3320 מksp תאמרו מה כדי …
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.4…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר קונטר סטרייק אבל למרות שזה לא משחק שדורש הרבה אני מעוניין להשקיע במחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי נשבר הנייד (כן, נשבר - המסך כבר כמעט מפורק) והיא החליטה לקנות נייד חדש. השימושים: - אינטרנט - אופיס - סרטים (על המסך, לא בחיבור למקרן/מסך חיצוני, ואין לה בעיה לראות (מניסיון) על מסך של 13'') כפי שאתם רואים, הדרישות הם ממש ממש מינימליות הדרישות: - ניידות! הכי חשוב פה! אין מצב למשהו מעל 2Kg בשום אופן, גם הניידים של 1.9Kg לא הכי רצויים (אבל כנראה ילקחו מכיוון שצריך להתגמש) - גודל מסך - 13'' ומעלה (כן אני יודע שזה פרמטר שהוא בניגוד חמור לפרמטר הראשון, אבל זה הדרישות) - אין דרישת ביצועים, בוודאי שלא מכרטיס מסך (כול מובנה יעשה את העבודה) - אין דרישה ליציאות מיוחדות (לא DVI, לא FW וכו') - לא mac (יש צורך בwindows בלבד, ככה שהmac book air יורד לצערי (למרות שהוא הכ…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיפעיל לי את המשחקים football manager 2012 ו-football manager 2013 אני אתן פה את פרטי המחשב שמצאתי ואת דרישות המערכת של FM2013 ותגידו ל האם זה יפעיל את המשחק.תודה מראש. המחשב: •מחשב נייד Dell Inspiron 17R מוחדש, עם מערכת הפעלה WIN8, מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M, זיכרון 8GB ודיסק קשיח בנפח 1TB, מחשב נייד Dell Inspiron 17R •מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M •מערכת הפעלה WIN8 •מסך "LED 17.3 •דיסק קשיח 1TB •זיכרון 8GB •כונן DVD±RW •מצלמת רשת מובנית •סוללה 6-Cell דרישות המשחק: Windows XP/Vista/W7/W8 Processor: XP : 1.6GHz or Faster Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Famil…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום.. :] השאלה שלי היא.. אם אני קונה מחשב נייד עם כ. מסך מובנה..... האם אפשר להוסיף או להחליף לו כרטיס מסך בהמשך??? לדוגמא המחשב acer aspire דגם 5741-3541 לצורך העניין...
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בסכום של בין 5000-6000 שקל. אין העדפה לחנות מסויימת. חברת המחשב הנייד המועדפת: asus,dell,toshiba,hp מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: כונן קשיח+ זיכרון פלאש משקל הנייד המועדף: עד 2 קילו, ושהמחשב יהיה דק מאוד גודל הצג: בין 13 ל14 אינץ זמן סוללה רצוי: 6 שעות ומעלה המחשב ישמש אותי לעבודה בoffice, צפיה בסרטים, עבודה באינטרנט. מחיפוש באינטרנט מצאתי 3 מחשבים: איזה מחשב מהם יותר טוב והאם יש הצעות יותר טובות מהן? / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications /http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8796 / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, אשמח לעזרה מהמומחים כאן אני מחפש מפרט למחשב נייח חזק שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הקרובות מתלבט אם לקנות מחשב מותג מוכן כמו Dell XPS Desktop או לבחור את החלקים בנפרד המחשב הישן שלי שרד מעל 10 שנים (עם שדרוגים אחת לכמה שנים) ובזמן האחרון מאותת שהגיע זמנו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7k ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, עריכה גרפית (After Effects, Blender, PS וכו') ופתיחת טאבים ותוכנות מרובות בצורה חלקה ומדי פעם למשחקים ( Split Second, GTA 5 ודומיהם) - שירוץ ברמה סבירה ובלי תקיעות. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגרפיקה דו-מימד. כל הפרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 לא כולל המסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה דו מימדית, כתחביב רציני מאוד, אבל לא כמקצוע א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: מסך מתאים לגרפיקה, מקלדת ועכבר. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב, מערכת הפעלה נתקין בבית לאחר התייעצויות שונות הגענו למפרט הבא: מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7860ay לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב ללימודים שעלול גם להיות המחשב היחיד שיהיה לי בשנתיים הקרובות. מחפש מצד אחד מסך שיהיה כמה שיותר גדול לפחות 13' מצד שני שיהיה קל (לקחת ללימודים כל יום) ומקלדת נוחה ביצועים שישתוו למחשב הנוכחי (הלא נייד)- athlon x2 3800 רצוי כונן DVD צורב די מאוהב בthinkpad ושוקל את הedge 14 מתקשה לבחור כבר שנה אם יש לכם המלצה על חנות אז בכלל טוב שאלה חצי קשורה: המעבד הגרפי של אינטל 4500 תומך ב T&L?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח אבל אני הולך לאיבוד בין כל המחשבים... הוא ישמש בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ואינטרנט וכו...
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,. חשבתי על מחשב שמקביל בעוצמתו למחשב של DELL שלהלן, ואולי אף איכותי ממנו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8274&perur=2&t=1&c=180 שימושים: המחשב אמור להחליף את ה-HP הנייח שמשמש אותי כרגע לעבודה השוטפת, כולל גלישה באינטרנט, ועבודה עם סרטים. לא מדובר במדיה סנטר, כי יש לי כבר אחד כזה בסלון, אבל אני צריך לבדוק את הסרטים ולהכין אותם לפני העברתם למדיה סנטר, ולכן הוא צריך להיות חזק מספיק בכדי להריץ בלו-ריי בקלות, ובלי שום קרטועים והפרעות. דרישות: 1. מאוד חשוב לי לקנות את המחשב בחנות מאזור חיפה שמציעה אחריות מלאה על כל המחשב ל-3 שנים, כולל תמיכה ושירות בבית הלקוח. 2. מעבד של אינטל, חזק ככל האפשר. קרוב לוודאי שיגידו לי שמעבד כזה ה…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הדגמים הם: HP G6-2090EJ http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912510&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 5520 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=5520-6263&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ובכללי מבחינת איכות הגימור, אמינות והאם יש מחשבים אחרים טובים יותר בטווח מחירים הזה. (3500-4000) תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-