עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.

2. שלום, אני מעוניין במחשב פשוט וזול, "מחשב של אמא". המחשב מיועד להריץ וינדוס 7 עם הממשק Aero, ללא משחקים או יישומים כבדים. בעיקר לשימוש אינטרנט, יו טיוב מוזיקה ואופיס. אני כן רוצה שיהיה פוטנציאל להריץ וידאו HD, אבל זה פחות חשוב. הכי חשוב שהמחשב יהיה אמין ושלא ייתקע במשימות האלה, מגבלות התקציב 1800-1600 בערך. אחרי שקראתי את המדריכים כאן בפורום אני צריך תשובה לכמה שאלות- 1. מעבד- לאיזה כיוון ללכת? i3 או i5? 2. כרטיס מסך- יש טעם להתעקש על כרטיס חיצוני, או שכרטיסים מובנים כבר יודעים להריץ את הממשק הגרפי של וינדוס 7 בצורה חלקה? 3. מארז- האם מערכת כזו תתאים למארז mid tower, אני אעדיף אותו על פני הtower שהוא קצת יותר מסורבל וגדול. [אני לא מבקש הצעת מפרט, כרגע אני צריך לדעת ר…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 420 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1049 ¤ WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 1 440 ¤ Intel Lemont DP965LTCK Motherboard 1 628 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 630 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Leadtek PX7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card 1 817 ¤ סה''כ: 8 4174 ¤ המחשב מיועד לעבודה ב visual studio .net וגם למשחקים, לא צריך oc.

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  4. טוב זה מפרט שאני הרכבתי הוא מגיע ככה ל13 אלף זה המחיר שהצלחתי להשיג: מעבד Duel Core intel Xeon processor 5160 לוח אם DSBF-D/SAS ראם crucial 4GB kit DDR2 PC2-3200 CL=3 REGISTERED ECC DDR2-800 1.8V 256Meg x 72 CT2KIT25672AB40ES זיכרון קשיח- Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM ספק כוח HEC500TDTF כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon X1900XTX 512Mb AVIVO PCI-E מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro צורב+ DVD LG GSA-4167B BULK מארז gigabyte aroura אם תוכלו לבדוק תתאימות

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  5. כמעט שקניתי מחשב של סוני כי לא מצאתי משהו בשוק שמתאים לדרישות שלי שהן היו עיצוב יפיפיה (שיתן לי חשק לסיים תפרוייקט מחיר לא מעל 10000 שח וכמובן תפוקה מירבית של המערכות ואז זה הגיע לפני הרכישה של סוני הפריע לי משהו, הפריע לי הקטע של הכרטיס מסך שלא היה זמין בדגם שאני אהבתי חקרתי וחקרתי וקדחתי במוח עד שהצלחתי לאתר חברות של ניידים שעובדים עם NVIDIA אלה חברות מקצועיות שלידם סוני המקצועים נראים כמו אקדוחני קפצונים המערכות יותר יפות יותר משוכללות ובקיצור יפות וחזקות מעל כל דמיון ובאמת שלא ממש יקרות קבלו דוגמא למפרט טכני ותראו מה אתם מקבלים (אני אישית קונה רק מחו"ל( NP3880-C 15.4" WSXGA+ Active Matrix LCD Intel� Pentium� M Processor 740 / 2MB L2 Cache, 1.73 GHz, 533MH…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Make_Party,

אני רוצה לקנות מפרט לבן דוד שלי אני קונה אותו ביום רישון חשבתי על זה Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤400 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤406 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤1656 1 צורבים PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤205 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 Total Price : ¤5169 מה אתם אומרים??? יש מקום לשיפור? אני לא מבין בלוחות אם אז עם אתם יכולים לתת לי המלצה ללוח שאני יוכל לשדרג בעתיד אני ישמח תודה!!!

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by deangefen,

לאחר עבודה קשה השגתי סכום של 2100 דולר ואני רוצה לקנות בו מחשב שיחזיק אותי שנתיים שלוש ושיהיה מיועד למשחקים בעיקר חשבתי על המפרט הבא: מNEWEGG Maxtor MaXLine III 7L250S0 250GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: 7L250S0 $128.00 $128.00 DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail Model #: LANPARTY nF4 SLI-DR $199.00 $199.00 WinFast PX7800GTX Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: WinFast PX7800GTX …

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by ramit02,

שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. למפרט הראשון אז יש לי E6600 Abit ab9 pro Ocz 2*1gb 677 אז אני צריך לזה את שאר החלקים ומסך 22 אינץ' אני רוצה שהמחשב הזה יהיה מחשב חזק מאוד והוא מיועד להכל, כמובן גם משחקים. למפרט השני אני צריך רק מחשב משהו בסיסי ביותר רק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית תקציב של 2500 או גג 3000 רק אם זה ממש משתלם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. שלום. יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו (דל אם זה משנה משהו) והלפטופ נדלק ומיד נתקע ולא עולה. אי אפשר להגיע לSAFE MODE הדבר היחיד שאפשר להגיע אליו זה ה BIOS דרך ה BIOS הגדרתי לו שיעלה את ה DVD והעליתי דיסק איתחול של ויסטה (מה לעשות זה מה שהיה מותקן לו שם) ועשיתי REPAIR זה זיהה שיש בעיה ב startup , עשה תיקון אבל בפועל המצב עדיין זהה והמערכת הפעלה לא עולה. אני חייב להעלות אותה כי יש שם מלא מלא מידע שהוא חייב לגבות. אחרי הגיבוי כמובן שלא תהיה לי בעיה לפרמט לו את המחשב. חייב עזרה, איך לגשת לנתונים ללא פירמוט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by nov123,

* מטרות המחשב? אני בפנמייה אז זה בעיקר להעביר את הזמן ולשחק מוזיקה וכאלה.. * גודל המסך?בין 14.6-15.6 * משקל רצוי?2.0-3.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אממ שיספיק ל4-5 שעות כלומר 4 שעות נגיד שאני על הפייסוק לא על איזה משחק כבד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אמממ לא נראה לי אבל לא איכפת לי שיהיו * בלוטות?היום יש בכל מחשב זה לא כזה משנה.. * גודל מינימלי של כונן קשיח?מינימום 500 לא פחות * צורב DVD?גם יש על כל מחשב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אממ לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל עדיף כמה שיותר זמן אחריות כי בפנמייה אם גונבים או משהו אז שיהיה אחריות אז זה פסדר אם זה יהיה אחריות לשנה אבל אם אפשרות להרחיב * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by eladnahum,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by nir987,

כמה שיותר חזקקק!! אם AMD יהיה יותר חזק למחיר בצורה משמעותית ..אז שיהיה AMD בעיקרון אני רוצה גם צג LCD 22 אינץ של סמסונג או משהו כזה זול.. שיצא לי סך הכל 3.5... *מחשב למשחקיםםםם שיפעיל כמה שיותר טוב GTA וכאלה.. ד'א אני צריך להתקין עליו ויסטה נכון? בגלל הדירקס 10?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  14. כותרת, אפשרות לחריגה בכ-100-150 ש"ח, את המעבד תמיד אפשר לשדרג כלפי מעלה :hi: עדיפות לחנות מהמרכז. לוח בלי VGA, יש לי 6600GT בצד שמחכה לו. בתודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. באתי להתקין מערכת הפעלה, וזה מראה שיש מחיצה, מישהו יודע מאיפה היא באה והאם מותר למחקה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by yosex,

שלום יש לי בבית בנוסף למחשב שלי מחשב ישן P3 600Mhz, עכשיו במקום לשדרג אותו כמובן עדיף לקנות חדש עכשיו לפי התקציב יש לי 2000 ש"ח. מצאתי כבר פחות או יותר תחלקים ומחירים שלהם, עכשיו אם תוכלו לעזור לי למצוא רכיבים יותר זולים (כי כבר גם ככה חרגתי מהתקציב) או המלצות לשינוי אני אשמח . *החנויות הן של KSP וגמא מחשבים והמחשב הוא: [table][tr] [td] חלק [/td] [td] שם [/td] [td] מחיר [/td][td] חנות[/td][/tr] [tr][td]לוח אם [/td][td]Asus P5S800-VM[/td] [td] 340[/td][td]גמא[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]Intel P-4 2.66 Ghz 533 1MB Cache LGA775 64 bit [/td] [td] 670 [/td] [td]גמא[/td][/tr] …

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by Game5,

שלום , אני מחפש מחשב נייד לסטודנט , בעיקר לכתיבה ולא למשחקים. מצאתי שני מחשבים: dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm lenovo: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=TY0FVIZ&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1&aff=Zap〈=HE מה עדיף? האם יש מחשב נייד אחר שאתם יכולים להמליץ? איזה חברה נחשבת ליותר מובילה? dell או lenovo (עד 4500 ש"ח) האם ל HP יש ניידים שיכולים להתאים? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by XpHunTeR1,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב. מחנות KSP בראשון. אני צריך מפרט, עד 5,000 שקל, מKSP. שיהיה עם הכל חוץ מצורבים וסידירום. כולל מסך (אפשר מסך שטוח רגיל, ולא דק.) אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד, ושיריץ משחקים חדשים נורמלי...אני לא צריך כרטיס מסך עצבני מעל 1,000 שקל, אלא משהו סביר וטוב. שיעבוד מהר תחת עומס...שיחזיק להרבה זמן בלי OC תודה

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  20. שלום לכולם, בדקתי את המפרט הראשון של HTPC במדור המפרטים המומלצים ואהבתי מאוד. הבעיה היא שלא מצאתי חנויות שמוכרות את הלוח ASROCK שיש שם...מדובר במפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137643&section=293&target=%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94%20%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8 אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי מפרט HTPC שמתאים לתקציב שלי אני לא צריך כונן אופטי ולא הרדיסק (יש את שניהם..) ואם יש אפשרות למארז ATX גם יש ספק יחסית חדש של ENERMAX 400W (למי שמעונין ללדעת הלוח אם של המחשב הקודם התפגר...) אני לא צריך צפיה בFHD אלא רק בHD REDAY מכיון שהטלויזיה בסלון אמנם יכולה להגדיר רזולוצית FDH אבל רואים מגעיל...הכי טוב רואים בה ב720P. מצד שני אולי כדאי לקחת משהו שיכול להריץ גם F…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. Started by Evyatar1620,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

22. Started by dtechno,

amd 64bit 3000 gigabyte k8ns (nforce3 250 512m-adata 80g s-ata xfx 6800 gt מארז עם 2 מאווררים 12 ס"מ+ ספק של hec קיבלתי בpcmark04 - 3800 underground2 פשוט מדהים!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by ofircohen15,

קניתי מחשב נייד dell inspiron n5110 -4042 מעבד : intel core i 5 זיכרון : 8 גיגה כרטיס מסך : nvidia geforce gt525 1gb כאשר אני בא להפעיל את הפרו הוא רושם לי שיש לי בעייה בכרטיס וידאו ( 128 gpu : vram ) מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה דחוף !

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500, לנצל את כולו ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד מאוד, סרטים, מוזיקה ותכנות קל. רזולוציה של 1080P על הגדרות סופר גבוהות לכל מה שיצא בשנה-שנתיים הקרובות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC כבד לכרטיס המסך ולמעבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, רק הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן. …

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by davidt99,

היי, אני מתחיל עוד מעט ללמוד ורציתי לקנות מחשב. הדרישות שלי הן מסך 13.3", משקל נמוך (פחות מ-2 ק"ג, אבל אני מניח שזה בא עם הגודל של המסך...) וזמן סוללה סביר של 4-5 שעות. טווח מחירים עד 3600 ש"ח. תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.