עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sasonhaim,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. כרגע יש לי מחשב של dell מסדרת vosrto ואני ממש מאוכזב. למרות הביקורות הטובות שקבלתי. משטח המגע של העכבר מאוד לא נוח לתפעול והמחשב גם התפרק לי בנסיעות. לפני זה היה לי את של LENOVO אך הצג עשה לי בעיות והמסך היה לי קטן מידי. אני צריך עזרה בהמלצה למחשב נייד עבור עבודות משרדיות בלבד , אני מקליד הרבה יש שימוש נרחב בתוכנות ואינטרנט. גודל המסך הקודם שהיה לי היה 14 אינץ' והיה לי פחות נוח להקלדות. לכן הגודל הרצוי 15 ומעלה. אין לי משקל רצוי. אבל בגלל שאני בתנועה אשמח למשקל שיהיה נוח לנשיאה. אין לי זמן סוללה מוגדר אבל אשמח אם יהיה ארוך להקלדות בנסיעות. כונן CD/DVD? צורב? - כן. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E [ - זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - *2 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך ASUS GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE (Oem) מארזים CoolerMaster CM 690 II Plus Black ATX Case (No PSU ) ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail סה"כ - 3400 ש"ח *יש לי מעבד אינטל I5 - 750 המלצות לשינויים ושידרוגים יתקבלו בברכה , תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  6. http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=3104&maxprice=4193

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. ועם מערכת הפעלה מובנית.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by omri55,

חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אהלן ... עומדי בפני שני המחשבים הבאים פקרבל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13989 דל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14136 השימוש יהיה בעיקר משחקים ועריכת סרטים ... התקציב נכנס בשניהם ... אשמח לחוות דעת זריזה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by Tal14,

היי חברים, לא מצליח להיסגר על מחשב נייד עד 2000 ש״ח. מטרות: אינטרנט, אופיס ומיינקראפט(המשחק הישן). כולל מערכת הפעלה, ללא אופיס. אשמח לעזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבור האודיו/וידאו לא כולל ציוד היקפי. האודיו - קיו בייס וידאו- פרמייר,אפטר אפקט התקציב הוא עד 4500 גג. תודה מראש טל.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by dvirdahan,

בס"ד.. בעז"ה בקרוב קונה מחשב..כבר הסתכלתי על כמה דגמים וצריך עזרה או המלצה על משו אחר.. * מטרות המחשב? משחקים כבדים , אינטנרט ,סרטים. * גודל המסך? אם יש אופציה טובה במסך יותר גדול מה 15.6 אז עדייף אם לא עזבו.. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יושב בבית רוב הזמן.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? המחשב יושב בבית רוב בזמן.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, דל, אסוס ובמקרה הכי גרוע HP. עוד כמה נקודות.. אפשר לחרוג מהתקציב אבל ממש בקטנה.. מעבד מינימום i5 ואפילו i7 ... והעיקר זה הכרטיס מסך זה הכי חשוב לי...כמה שיותר חזק שאפשר להוציא מהתקציב הזה! בינ…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. הפרט הוא כזה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 - מחיר: ¤298 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 - מחיר: ¤290 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1142 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤1309 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1072 סה"כ: ¤5835 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שו…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by schumih,

בדיקה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Nvidia quad Fx880M Or Nvidia quad 3100 512mb למי מהם יש את הביצועים הגראפיים הטובים ביותר (לא רק במשחקים בעיקר בעבודת גרפיקה כבדה) ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  21. אני צריך מחשב נייד שיפעיל גם משחקים ולעבודה עם פוטושופ cs3 ופריהנד ול 3d max עכשיו השאלה אם אפשר לקנות מחשב עם כרטיס שייריץ גם משחקים וגם את התוכנות האלה כמו שצריך תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 1000 אבל אם היא ממש ממש משמעותית [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:35:50 ממ מישהו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by rrinat6,

היי, אנירוצה לקנות מחשב נייד 14 אינץ לצרכים סטודנטיאלים - כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט. שמעתי על שני מחשבים מומלצים: dell inspiron n4030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 lenovo ideapad u450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 מה שכן חשוב לי הוא שמחשב לא יתחמם. אני חושבת שהדל כן מתחמם כי אני יודעת שהאח הגדול שלו (n5030( כן מתחמם והלנובו לא מתחמם. איזה מחשב מומלץ? האם יש מחשב אחר בגודל 14 אינץ מומלץ?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by EviLeader,

11 השאלות: 1. התקציב הוא עד 5500 גג... אלה אם כן יש משהו ממש ממש משמעותי ששווה לי. 2.מטרות המחשב הוא לגיימר כבד. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר - לא אלחוטיים, מסך וזהו. בלי רמקולים. 4. לא ידוע לי על דבר ספיציפי שאני לא צריך... 5. כן, הכרטיס מסך אני מעדיף NVIDIA, כאילו לא של ATI. ומעבד של INTEL. 6. נושא העיצוב לא חשוב לי בכלל אבל הקירור כן ואני רוצה שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה. 8. מעבד 4 ליבות וזיכרון פנימי / מהיר RAM... 4 ג'יגה. 9. חשוב, אבל לא עד כדי כך... שיהיה שקט. 10. OC רק במידה והחנות עושה במסגרת האחריות, בכול מקרה, בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לעשות OC. 11. בכסף הזה אני מקווה שאוכל לשחק בכול משחק על ההגדרות הכי גבוהות. בשלב זה אני…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by MeniAdam,

היי כולם פרטים לגבי מה שאני מחפש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות - ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS *חשוב לוח אם תומך USB3* תודה מראש

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. * מטרות המחשב? תיכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים הן במסך של המחשב והן בחיבור לטלויזיה, משחקים באיכות סבירה כגון Starcraft 2 battlefield 3 * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? אין לי מושג וזה נתון לא כזה קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר כמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI DVI USB3 * בלוטות? לא חובה אבל נחמד אם יש. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - 500GB לפחות לא משנה לי SSD או HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי מחשב בלי מערכת הפעלה כלל. * האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים