ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
המחשב רק צריך להיות מסוגל לעשות שיחות במצלמה ולהדפיס אני אישית חשבתי על המפרט הזה מאיבורי(כן כמה שהם חרא הם זולים) לוח אם לוח משולב לAMD ASUS או MSI. מעבד AMD מעבד 2400 AMD SEMPRON דיסק קשיח 7200 40G זכרון פנימי 256MB DDR כרטיס מסך משולב על לוח האם עם זכרון 64MB OB זה חרא של מחשב נכון אבל הדרישות הם כאלה כסף וכמה שפחות!!! חשבתי גם ללכת על מפרט מבוסס סלרון D עם תושבת 775 אבל זה יוצא יותר יקר
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2000 ש"ח, אם כי אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, יום יומי... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 * 900 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חשוב לי שיריץ משחקים באופן סביר עד מעולה ולא ירגיש מיושן בעוד שנה. * גודל המסך? 15-16 * משקל רצוי?עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אז אחרי שחפרתי ברשת כבר שבוע ושיגעתי חצי עולם צמצמתי את הבחירה שלי לכמה מחשבים ניידים. כרגע הבחירה המועדפת היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....PSLS9E01P00WG3 מצאתי אותו ב5500 ש"ח. האם למישהו יש ניסיון איתו או יכול להמליץ על משהו דומה בתקציב אך מוצלח יותר? הייתי שמח למצוא משהו עם כרטי…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב בשביל אחותי שעוסקת בעיצוב גרפי. השימושים העיקריים למחשב הם תוכנות כגון Photoshop, Rhino ו-Solidworks שירוצו על Windows XP 64Bit (אני רוצה 4GB זיכרון). בתקציב צריכים להיכנס הרכיבים הבאים: 1. מעבד - אני מעדיף לקנות לה Quad-Core עם עדיפות ל-Q9300 מאחר והיא עובדת עם התוכנות במקביל 2. לוח אם 3. זיכרון - 4GB 4. כרטיס גרפי - אני מבין שכרטיס Quadro יכול לתרום משמעותית לקיצור זמן הרינדור ב-Solid וב-Rhino (אם מישהו יכול להרחיב מעט על הנושא אני אשמח). 5. כונן קשיח 6. ספק יציב שיחזיק הכל דבר נוסף. יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים בארה"ב. האם זה משתלם מבחינת מחיר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב הייתי שמח אם הייתם מסתכלים עליו.. הוא יגיע בעוד יומיים ואני עדיין יכול לשנות דברים אבל רצוי שלא. מעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 לוח אם: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk treme performance 3*2 GB DDR3 1333MHZ PC3-10666KIT PVT36H1333LLK דיסק קשיח: Western digital caviar 1TB 7200rpm 32MB sata 2 zotac gtx 260 896mb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e ספק כוח: Chieftec 650w psu 14cm fan 24 pin active pfc retail 650-14cs hec compucase 6xm1 midi tower no psu fan for intel cph s1366 in box lg gh22ns dvd +- rw x22 black sata = צורב מסך: LCD LG W2343T 23 INCH 5MS המסך עלה 800 שקל והמחשב עלה 6300 תגידו מה דעתכם
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב. המטרה של המחשב זה משחקים (אולי לא הכי חדשים) + עבודה + סרטים התקציב שלי למחשב כ 4000שקל כולל ציוד הקפי מקלדת ... ללא OS (אני מקבל אותה מהעבודה) + מסך בתקציב של 2000 שקל. לגבי מסך אני מבלה מול מחשב המון שעות כך שהדרישה על מסך איכותי מאוד חשובה. התקציב וחלוקתו גמיש כך שניתן להוסיף סך הכל כ 1000 שקל המון תודה אני
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט עבור אמא שלי. יש לה כרגע Note 10.1'' ישן. הוא משמש אותה לקריאה (ואת הנכדים למשחקים, אבל לא משהו כבד). גרסת האנדרואיד שלו כ"כ קדומה שהוא כבר לא תומך באפליקציות שימושיות. מכיוון שרצוי משהו שנראה פחות או יותר כמו המכשיר שיש לה, הסתכלתי על טאבלטים מסדרות A ו-S באותו גודל. ה-S4 נראה לי קצת overkill לדרישות שלה וגם מכשירי ה-2 ב-1 למיניהם. התבייתתי פחות או יותר על ה-Tab A T595 (למרות שהוא היקר בקטגוריית המחיר שלו) בגלל התמיכה ב-4G ובאנדרואיד 8. יש משהו שפספסתי? במקביל אני שוקל לשדרג את הטאבלט שלי. יש לי Tab S2 מ-2014. אני מריץ עליו משחקים ולאחרונה התחלתי להתקל בבעיות של תקיעות (אם כי אין לי מושג אם זה נובע מהתוכנה או מהחומרה). גם הס…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך לקנות את הרכיבים הבאים. לוח אם. מעבד ש"ח IVY BRIDGE . זכרון 2 סטיקים של 4 גיגה. מארז שקט . קירור למעבד צד שלישי . כרטיס מסך. צורב . עדיף בחנות KSP חולון .[קרוב לבית] מטרת המחשב לשימוש כללי. אופיס .משחקים .אינטרנט. התקציב גמיש 5000-6000 תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה מחשב שיהיה מחשב רשת, עם הרבה זיכרון, שיעבוד הרבה זמן בלי שיכבו אותו עם הרבה אפשרויות בלוח אם 2 יציאות רשת , WLAN וכו.. לא חשוב שקט , זיכרון לפחות 2 טרה +. כל זה בתקציב של 4000 שקל ללא חריגה אולי ממש קצת אם זה יהיה הרבה יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי משימה לקנות לאחים הקטנים שלי מחשב, ואני חייב את עזרתכם =] הנתונים של המחשב צריכים להיות די בסיסיים, רוב השימוש במחשב יהיה לאינטרנט וקצת למשחקים. אם אשמח אם תוכלו לשלב במפרט את הכרטיס מסך ATI Radeon HD4670. תקציב - 2000 ש"ח, לא חייב לנצל את כל התקציב אם לא חייב. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות מועדפת: KSP המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מחשבים ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים .. הצרכים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט בעוד שנתיים שלוש לימודים ומשחקים (כשאני מבין שבתקציב הזה אי אפשר לקנות כרטיס מסך מאוד איכותי אבל כן אני משתדל להשיג את הטוב ביותר) חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15 HP G62 with Radeon HD 5470 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA LENOVO G550 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK7FB634D Toshiba Satellite L500-1QE http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749309 אם תוכלו לפרט גם למה אתם מעדיפים מחשב מסוים זה יהיה מצוין, אני רוצה ללמוד קצת איך זה עובד. הצעות אחרות ? : תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אין הרבה הבדל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה שאני יתקין עליו גם לינוקס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים "רגילים" tf2, hitman... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך להזמין את המסך הזה ביחד עם המחשב: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב בכ 2000 ש"ח מבוסס INTLE(לא AMD) שיכלול בין היתר: זיכרון 1G, צורב DVDאמין ,ו HD 160 G המטרות של המחשב הם גלישה והורדות סרטים וצפייה בהם,עריכות תמונות ומשחקים בסיסים יחסית. אני רוצה לקנות השבוע אז אשמח לעזרה בהקדם(כולל מחיר הרכבה) עקרונית שתשאר אפשרות לשדרג עם הזמן הבנתי שבחנויות שבעיתונים מוכרים הרבה לוחות אם על הפנים אז תרשמו לי איזה דגם טוב בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש: תוכנות כגון: לייטרום,פוטושופ , שיכיל זיכרון גדול לתמונות,אינטרנט,ושיהיה מהיר. זה המפרט שקיבלתי. איך הוא? i5 4/8 gb לבחירה הוספת מחיר 250 שקל וינדוס 7 1tera 430GT 16b כ.ס מסך ספק 500W מארז 2X12 arltic איך המפרט? מחשב טוב
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד 3 שבועות, ואני מעוניין להביא מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (2g). רציתי המלצה לרכיבים שיתאימו למע' חזקה למשחקים. התקציב הוא 2000 שקל = 500 דולר. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 הוא מפרט טוב, כלומר האם הוא מתאים גם לעבודה ביתית, כלומר יעבוד כמו שצריך , זה מחשב לא ממש למשחקים יותר לאינטרנט ועשיית עבודות, פחות משחקים? וגם מהיכן המחירים לקוחים?, באיזה חנות אני יכול לקנות את המחשב במחיר שהם כתבו במפרט? זיגזג? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מפרט שיסחוב גם משחקים אבל לא לשים דגש על הכרטיס מסך לא ריך יותר מ80GB כולל צורב מקלד ועכבר.... תודה רבה רבה מראש..... -ניר-
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחיר שמוכן לשלם: פחות או יותר 4150 ש"ח. * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. * מתקן שמחברים את המחשב הנייד והוא מתאים לבית שמחובר אליו המטען+העכבר+המקלדת+רמקולים וכ'ו... דרישות חומרה מינימום: dual core 2.0++ 2GB זיכרון 160GB 15.4 מסך מחשב שראיתי אבל לא יודע: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2802&category_id=7ec2592508a6c040348f197185c05b59&
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz ואני רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג. החלקים שאני רוצה לקנות הם. ספק כח 500W של antec SSD 240GB 16GB RAM Gigabyte GTX 1650 D6 4GB OC GDDR6 מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה לבניית מפרט למחשב סלוני. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט סדרות וסרטים (גם בHD) OFFICE 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר המתאימים למערכת סלונית. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקים צורב כרטיס טלוויזיה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך בכונן קשיח אחד בלבד בגוד…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מחשב שהיה למשחקים כבדים ואינטרנט אולי OC בעתיד התקציב היה 5500-6000 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX ש"ח 1,819 לוח אם אחד מהשתים הבאים ASUS P5N32-SLI SE Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Intel Edition LGA 775 1,134 ש"ח או ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,296 ש"ח זכרונות אחד מה באים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 810 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-1GBHZ 1,090 ש"ח 990 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 OCZ 1GB DDR2 900 PC2-7200 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-15 950 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channe…
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי עכבר בלוטות' ומשום מה אני נאבק בהתקנה שלו. ניסיתי למצוא מפרט מלא של המחשב שלי באינטרנט ומשום מה כשלתי במשימה. מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-