עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by askme,

היי לכולם אם עדיין מי מכם מחפש נייד למטרות כלליות ומזדמן לאילת, הרשו לי להמליץ על הנייד הזה שהיה חסר במלאי וחזר לעיר הנופש - https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=41574&select=.268..271..132..3762. שימו לב שהנייד הזה מגיע ללא מערכת הפעלה. מעבר לזה, כאן המקום להזכיר שבדרכם לחנויות ניידים עם מעבדי אינטל החדשים, אבל כמובן שלא ידוע כעת לפחות מה יהיה מחירם. הנה בין הסנוניות הראשונות - https://hwzone.co.il/אייסר-מציגה-זן-חדש-של-מחשבים-ניידים/

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by sahargt,

זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אח שלי קנה מחשב חדש לפי מפרט שהוא בין השאר גיבש בעזרת האנשים פה בפורום. דבר ראשון רציתי להודות לכולם פה. דבר שני, קצת בשביל להחזיר לקהילה הזאת על העזרה, הנה פידבק קצר שלי אחרי התרשמות קצרה מהמחשב (מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים בקנייה משלהם). המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975X/G G.Skill 2x1024 DDR2 800Ghz CL4 XFX 7900GT Gigabyte Triton silver Enermax Liberty 400W Creative SBS 390 Viewsonic VX922 Logitech Internet pro keyboard המחשב לא עבר איזשהו מאמץ כבד עד עכשיו, לא אוברקלוק, אבל התרשמות בסיסית מהרכיבים בתור משתמש שמשחק משחקי high-end. מעבד - עד עכשיו מתפקד מעולה. לא קרה פעם אחת שנוצר איזשהו רושם של תקיעונת שנובעת מעומס על המעבד. לוח אם+זכרונות - ביוס מגוון יח…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחשב לחבר, עד 10K ש"ח, שימוש כבד ביותר במשחקים. לא חייבים לנצל את התקציב עד תום אפשר גם בפחות. הרכבתי את המפרט הבא: DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD 3,545 ש"ח Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 560 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2,260 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 58 ש"ח NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 330 ש"ח RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 ש"ח Samaung 17 LCD SyncMaster 760BF 2,120 ש"ח סה"כ 9,319 ש"ח כאשר הבאנדל כולל FI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 …

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by sasonhaim,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by boludo,

אני מעונין לקנות נייד לצורך עריכת וידאו , רוב הניידים הם בעלי כונן 5400 האם ניתן להחליף ל כונן 7200 בכל המחשבים? ועוד שאלה איזה ניידים הם בעלי כרטיס גרפי NVIDIA (לא משנה איזה) עם 256 MB ומעלה? תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Yehuda7,

בהגדרות בפרוש רשום גרום למחשב לישון:אף פעם אבל בכל זאת אחרי 4 5 שעות של חוסר פעילות המחשב נכנס למצב שינה, למה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. היי, התראד האחרון שפתחתי בפורום הזה כבר לא רלוונטי כי סבא שלי לא רוצה לקנות מאייבורי בעקבות מה שהוא שמע (סיפרתי לו כמה סיפורים..) עליהם ( ). אז אני יחזור על השימושיים והכל: אופיס, אינטרנט, סרטים זמן סוללה יחסית גדול משקל: פחות מ-3 ק"ג לא להביא מחשבים מאייבורי. עדיף שזאת תיהיה חנות עם סניף בירושלים אבל אם אין אז כמה שיותר קרוב לירושלים. עריכה: ראיתי את שני המחשבים האלו, תגידו לי מה עדיף... 1) http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm 2) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot דגם: ‎Gigabyte W566U-DC17M+‎ זה דיי דחוף, תודה.

10. שלום לכל באי הפורום. שמי יאיר. לאחר כחמש שנים, לפחות, אני מעוניין להרכיב (להגדיר) לעצמי מחשב חדש. ואני מוכרח לציין, שהנושא נהיה מאוד מורכב, מאז הפעם האחרונה שעשיתי את זה. אני זקוק לעזרכתם, יותר בשביל לדעת מה לחפש, למרות שכמובן גם המלצות יתקבלו בשמחה. קראתי כאן את המדריך וחשבתי שהבנתי עד שניסיתי להתקדם מעבר לכרטיס מסך. גם המפרטים למחשבים בתחום הגרפי מדברים על תחום ה-3D ותחום הגרפיקה הדו-מימדית שונה אולי ? אולי יש חנות שהיא ממש מקצועית, שיש בה גם אנשים אמיתיים (למרות שהוירטואלים הם אנשי נפלאים בהחלט) שאפשר לשבת איתם ולהתייעץ ? בקיצור , אשמח לכל תגובה. 1) התקציה הוא כאמור 5500 ש"ח אולי אפשר להגיע גם ל 6000. 2) עיקר העבודה על המחשב יהיה עבודות פוטושופ מתקדמות, בקבצים גדולים…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by avile,

שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. היי, לא מזמן שאלתי פה בנוגע לזה...עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. תקציב - עדיפות למשהו עד 4000 ש"ח אבל אם אין אז מוכן להשקיע יותר. שאלון: * מטרות המחשב? לימודים, צפייה בסרטים. תוכנות כבדות שאני אפעיל - ויז'ואל סטודיו ומערכת הפעלה וירטואלית ובדרך כלל פתוחים אצלי 5-10 אתרים באופן קבוע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ואפשר גם 14 אם אתם חושבים שזה שווה. עדיף מסך מאט, אבל לא חובה. * רזולוציית המסך?כמה שיותר גבוהה יותר טוב, אבל יש לזה עדיפות נמוכה כי לכל המחשבים הניידים יש מסך יחסית טוב בשבילי. * משקל רצוי? עד 1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נראה לי שמעל 6 שעות, אבל מחשב שגם אחרי שנה יעבוד מעל 5 שעות לפחות. אם יש לכם המלצות אחרות למי שצריך משחב ללימוד…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=3104&maxprice=4193

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…

15. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by יריןvc,

שלום, מעוניין לקנות מחשב לגיימינג קל ומשפחתי עם ווינדוס 10 צפיתי במודעה של מחסני חשמל ומצאתי מחשב עם חומרה דיי טובה, שוב אני אומר רציתי גיימינג קל ולא יקר כלכך בסביבות 2000 שח. המחשב עם חומרה טובה לפיי מה שאני מבין אך אני מפחד שהוא יתחמם מהר מידיי כי הוא במארז קטן ודבר שני אם תוכלו להסתכל עליו ולהגיד לי למשל אם הוא יריץ גיטיאי טוב וכמה FPS בערך תודה לעונים מצרף קישור למחשב שרק לציין הוא בא גם עם הרבה שטח אחסון מערכת הפעלה אז יחסית למחיר ולדרישות שלי לדעתי הוא מתאים אבל המראה מטעה https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/75125/s/263437/category/104/?refreshed

17. Started by blank,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Tal14,

היי חברים, לא מצליח להיסגר על מחשב נייד עד 2000 ש״ח. מטרות: אינטרנט, אופיס ומיינקראפט(המשחק הישן). כולל מערכת הפעלה, ללא אופיס. אשמח לעזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by shlomireuven,

ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד מיד 2 סוללה טובה לא חשובה לי ... אני פשוט רוצה מחשב להעביר איתו את המשמרת שלי .. "עובד בשמירה בשעות הפנויות שלי " ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים X40 או T43 מה דעתכם איזה נייד טוב יותר ?.. מבחינת חומרה ...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אז ככה בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב (אחרי שנמאס לי לחכות למעבדי Ivy Bridge) את המפרט הרכבתי לפי המפרטים שיש באתר עם מספר שינוי שמתאים לי הייתי רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי החלקים שבחרתי ואם צריך להוסיף/לשנות משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת +-500 2. מה שימושי המחשב? השימוש העיקרי הוא משחקים כמו Call of duty, Star craft , Diabllo 3 , GTA V ומשחקים חדשים שיצאו בקרוב עם הגדרות גרפיות בינוניות/גבוהות בנוסף עבודה עם תוכנת Visual studio 2010 ,windows 8 3. האם יש צורך בציוד הקפי? בעיקרון לא אבל אם יש הארדיסק 1 TB במחיר סביר ניתן לקחת אותו בחשבון 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא קריטי בכלל מעבד - Intel Core i5-2500 box/trey לוח אם - P8Z68-V LX s1155 C…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by carmel134,

איזה מפרט יותר טוב 1) מעבדי אינטל Celeron 3.06 Ghz fsb533 S775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945PL-G S775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR 400 1Gb 400MHz V-DATA CL3 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52x32x52 (kit) ציוד רשתות מודם / פקס 56k V92 PCI ציוד רשתות Cable RJ45 15m non cross מארזים 8022 Gamer 450W, 8cm Fan, LCD מקלדות Logitech Internet Pro Black (Rus) עכברים Logitech Cordless Click! Plus Rechargeable Optical Mouse רמ…

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  24. תקציב 2000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-500 על מנת להוסיף ליבה מרובעת. אני יודע שזה יותר ממה שאני צריך כרגע אבל אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק הרבה שנים בלי צורך לשדרג. שימושים: אינטרנט וחיבור לטלוויזיה על מנת לצפות בתכני 1080P בלי קרטועים מצד המחשב. אין צורך במסך ורמקולים. חשוב שתהיה יציאת HDMI לטלוויזיה שתעביר גם סאונד. אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים, אגב עד איזה מרחק מהמחשב הם פועלים? לכלול במפרט: צורב DVD זיכרון פנימי 4GB מארז לא רועש. לא מתוכנן אוברקלוק. ראיתי במפרטים המומלצים מחשב בסכום הזה אבל עם מעבד AMD. כמה יעלה לי מפרט עם מעבד ליבה כפולה או מרובעת של אינטל?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by naory159,

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם תקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? הצרכים שאני צריך זה, מחשב מהיר, אינטרנט, אופיס, תכנות, צפיה בסרטים - ממיוחד HD (חובה שיהיה חיבור HDMI לחיבור לפלאזמה), ושמיעת מוזיקה. מעבד: i3 או i5. * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא כ"כ משנה לי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתהיה סוללה 6 תאים. לא משנה מה המפרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI!! * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חייב שיהיה. * כונן Bluray? לא חייב! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לח…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.