עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Salwaby,

כמו שרשום בכותרת, תקציב עד 2000 ש"ח ל Netbook. הדרישות היחידה הן; שיהיה 2GB זכרון ומעדיף מסך של 12". איך הנייד הזה : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=1215N&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by elias,

שלום חברה. אני צריך מפרט ללא שום ציוד הקפי, ורק מKSP המחשב מיועד לעבודה שוטפת: משחקים הורדות אינטרנט, ובעיקר לימודים! כמו כן אני מתכנן לחבר בזמן הקרוב רסיבר כך שתתיחסו לעניין של כרטיס קול, כי נכון להיום אין לי מושג אם כרטיסי קול אונבורד שווים משהו. הרכיבים שאני צריך הם: מעבד- C2D לוח אם- שיאפשר שידרוגים עתידיים זיכרון- 2G דיסק קשיח- 250GB לא צריך יותר כרטיס מסך- נכון לעכשיו אני אם מסך CRT 17' ומתוכנן בעתיד הלא רחוק LCD של 20" לפחות. כרטיס קול- ?? מארז + ספק.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  4. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. Started by mushon,

שלום לכולם המפרט הוא עבור חבר, אני יודע שכולם בפורום ממליצים בחום על ה-AMD אבל אם תוכלו אני אשמח למפרט מבוסס אינטל לא הכי סגור מבחינת תקציב אבל בסביבות ה- 3,000 ש"ח + עכשיו המחשב הוא עבור גלישה, אולי קצת גרפיקה (לא רצינית) * מעוניין במעבד אינטל לא הכי חדש אבל נראה לי ש- 2800 או 3000 MHZ * צורב DVD * דיסק קשיח 80GB מספיק * רמקולים של CREATIVE אבל עדיין לא סגור אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1 או 5.1 * זכרון 512 * כרטיס מסך לא יודע אם צריך משהו פשוט או ON BOARD אשמח להמלצה גם פה * מקלדת + עכבר - אבל לא סטים של מקלדת ועכבר קצת יותר טוב. מסך יש כבר שטוח LCD תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by 3pac,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואין לי פתרון אחר. פתחתי דיון על הבעיה הזאת, אתם יכולים לראות אותו בקישוק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501386.0 אין לי הרבה כסף עכשיו בגלל שאני בצבא, בגלל זה התקציב כזה נמוך. חשבתי להוסיף עוד זיכרון ולהחליף את הכ.מ והספק (כי 400W כנראה לא יספיק). המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267) כרטיס זיכרון: GeIL CL4-4-4DDR2-800 X 2 = 2GB כרטי מסך : ATI Radeon HD 4870 ספק: Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מה אתם חושבים? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by gbyx,

נדרש להפעלת תוכנות גרפיות בצורה חלקה (Photoshop, illustrator, flash, indesign) אין צורך בהפעלת תוכנות תלת-מימד ככה שכרטיס מסך ממוצע פלוס יהיה בסדר כמובן גם השימושים הרגילים, אשמח גם להפעיל משחקים אני צריך גם מסך טוב (המסך כלול בתקציב) תקציב עד 4,000 ש"ח (אם יש חריגה קלה לא נורא) תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by qman32,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  9. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by PrinceVegeta,

דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9835 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8694 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Cool…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 אינץ או יותר של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח לעבודה עם תוכנות עיצוב גרפי : photoshop ו Autodesk - Revit. זה לא יהיה למשחקים או מתוכנן לOC. רק עבודה עם התוכנות לעיל וכמובן אינטרנט, אופיס וכו. ישנן כמה דרישות מהמפרט - 1) אני מעדיף פנטיום Intel Core 2 Duo , קצת לתמוך בתעשייה שלנו 2) זכרון 2 גיגה , לא פחות. 3) אני יודע שזה מוגבל כספית קצת, אבל אני אשמח אם יהיה אפשרי להכניס מסך 19 למפרט, אבל גם 17 עם אופציה לחריגה הולך.. 4) המפרט צריך לכלול את כל הנלויים ( מסך, עכבר + מקלדת, צורב DVD, כרטיס רשת וכו ) תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by mystic-d,

אני צריך המלצות\אזהרות לגבי מחשבים ניידים של דל (בעיקר לגבי התמיכה שלהם..) תודה !

14. Started by חן מ,

ערב טוב וחג שמח! ברשותי המחשב הנ"ל. רציתי לשאול כמה דברים: 1.למה כשפותחים עליו כמה דפי אינטרנט הוא ניהיה נורא איטי?איך אפשר לסדר את זה? 2.האם הוא מוגדר כמחשב נייד חזק?כשאני אתחיל ללמוד באוניברסיטה,אני אוכל לקחת אותו איתו ולשים עליו וורד והוא יפעל לי טוב,או שהוא לא מספיק חזק לדברים האלו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400 במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcd אם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות. יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראל תודה מראש

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by ShmenTul,

יש לי לפטופ של אייסר וכשאני באוניברסיטה הא מזהה ומתחבר לרשת של האוניברסיטה אבל כל כמה דקות הוא מתנתק, ולכן חשבתי לרכוש אנטנה חיצונית שתתחבר ללפטופ כדכי להגביר את קליטת הויי.פיי. שאלתי, האם יש אנטנה מומלץ? כשבוחרים אנטנה על מה חשוב להסתכל ולא להתפשר?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by avile,

שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. Started by shimon1,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב לנובו T61 עם ההארד דיסק 80 GB. אין לי כמעט שום דבר בעל נפח זכרון משמעותי שאמור לגרום לכך שישאר לי 2 גיגה פנוי. מדי פעם אני רואה שהמחשב מנסה לעשות גיבוי אבל אין לו מקום פנוי, השאלה שלי היא איך אפשר למחוק קבצי גיובי של המחשב שבוצעו עד עכשיו יש סיכוי שהם אלו שטוחנים לי את ההרד דיסק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי?8000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,ערכת וידאו,עריכת אודיו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:גם * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,CRISIS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by אביחי,

אני צריך המלצה למפרט למשחקים ללא ציוד הקפי (בשביל חבר). תקציב: 12,000 ש"ח

22. כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by eitan2503,

שלום רב ....היום הזמנתי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם על המפרט : כי אני עדיין יכול לשנות דברים...מחשב זה מיועד לאמא שמאוד אוהבת מחשבים ..וגם מבינה יחסית טוב. יש לציין שזה מחשב ביתי אשר בקושי יריץ משחקים ,יותר מיועד לסרטים ומוזיקה,גלישה באינטרנט וכו'. AMD PHNENOM X3 8450 לוח אם :MSI K9A2MVFD עם RADEON 3100 עליו. זכרון :CEON 3GB 800MHZ מארז של THRMALTAKE SOPRANO VX ספק כוח THERMATAKE TR2 400 W VISTA PREMIUM הייתם משנים משהו? אני קצת מתלבט בקשר ללוח אם כי שמעתי שMSI לא משהו. בתודה מראש למי שיגיב.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  24. ועם מערכת הפעלה מובנית.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by omri55,

חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.