עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. שלום וברכה לכולם! לאחר שנעזרתי בפורום כבר פעמיים לבקשת עצה בנוגע למחשבים נייחים שרכשתי, אשמח לקבל את עזרתכם (ובפרט את עזרתך @napoleon45) בהרכבת מפרט למחשב נייח. המחשב מיועד לצרכים בסיסיים כמו הצגת וידאו, כתיבה בוורד, מקצת התוכנות הבסיסיות של אדובי, קצת אינטרנט וסרטים. לא משהו מיוחד. עם זאת אני ממש אשמח אם עוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב כבר זקן. לשם כך, אשמח לעזרתכם. התקציב הוא 3500K עם חרגה אפשרית של כמה מאות לצרכים חשובים. לא צריך מסך, כבר יש לי. לגבי מערכת הפעלה גם אין צורך לדאוג. מה אני כן רוצה? מעבד לפחות i7, כונן SSD טוב ומהיר של 1 TB, צריך משום מה גם כונן דיסקים (אל תשאלו), בלוח אם אני צריך יציאת VGA וגם HDMI אם יש אפשרות כזו (יח…

3. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by eladmz,

שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לעשות מפרט למחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח, כמה שאפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי, בקשר למשחקים צריך שמשחקי טייקון ובנייה יעבדו טוב, בעיקר sims 3 ועדיף שיעבדו בהגדרות הכי טובות לתקציב הזה, כמו כן, לעבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, צריך רמקולים 2.0 ממש פשוטים ומסך גם כן קטן (19 אינץ') לא רצוי WIDE ולא HD אבל שיהיה איכותי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם …

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש מפרט לקנות שישמש בעיקר לגיימינג ושימוש כללי, וכנראה יהפוך למדיה סנטר בהמשך. דבר חשוב מאוד במפרט הוא שיהיה שקט ככל האפשר 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, מדיה סנטר בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? StarCraft 2 ומשחקי תפקידים למיניהם (Mass Effect, Deus Ex, Witcher, Fallout) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב לצורכי לימודים, בתחום הגרפיקה הממוחשבת בתקציב של פלוס מינוס 5500 ש"ח (כולל מסך (כרגע כנראה DELL2007) ומקלדת ועכבר - ללא רמקולים!). בגדול, אני משתמש בעיקר בתוכנות דו מימד כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין (CS3), קווארק, פריהנד, פלאש ודומיהן. אבל לא הייתי רוצה להיות מוגבל בעבודה עם תלת מימד (מאיה 3D מקס) אבל זה פחות עיקרי. דברים שחשובים לי: מערכת חזקה ויציבה, ואם אפשר שקטה. לוח אם עם יציאת FIREWIRE כרטיס רשת אלחוטי על הלוח אם כרטיס מסך שיהיה מותאם לעבודה גרפית ולא לגיימרים (אבל גם מתאים לצפיה בסרטים) ושיתאים למסך שאני חושב לרכוש ה- DELL 2007, למרות שעוד לא החלטתי אם עדיף לקנות רחב או רגיל (מבחינת התאמה לעבודה) 2 הארדיסקים נפרדים. האם יש ה…

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Dynamo,

שלום חברים, אשמח להמלצה לפי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט וקצת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by MeniAdam,

היי כולם פרטים לגבי מה שאני מחפש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות - ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS *חשוב לוח אם תומך USB3* תודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by djzander,

אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by shar,

מעבד AMD 64BIT 3500 939 WINCHESTER לוח אם DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D זכרון 1024MB DUAL CHANNEL GSKILL 2-2-2-5 PC4400 כרטיס מסך GIGABYTE X850PRO VIVO 256MB 2 X דיסק קשיח 120/7200 WD SATA RAID מארז THERMALTAKE TSUNAMI V3000 ספק כח אנטק 430W האם לשנות משהו?????...

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by pyro_man,

טוב אז ככה יש שני מפרטים אחד שלי ואחד של חבר שלי אנחנו כל פעם רבים של מי המחשב יותר טוב אז אחת ולתמיד החלטנו שאתם תעזרו לנו תשוו את המפרטים ותשתפו אותנו של מי מפרט המחשב חזק יותר טוב יותר בעל ביצועים טובים יותר אז ככה: הנה שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by benhalaf,

מחפש מפרט מחשב ב3500 למשחקים של AMD

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. Started by snuff,

אני מבקש את עזרתכם, ברשותי מחשב נייד בדגם הנ"ל שלוח האם שלו לפי טכנאי המחשבים "הלך"! שאר החלקים (כולל המסך) במצב טוב מאוד. בחברת IBM בישראל החלפת לוח אם תעלה לי 2500 ש"ח. מה האפשרויות העומדות לפני? תודה על עזרתכם הראל

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX E6 Sapphire X800GTO2 256MB FSP 350W Sunbeam Transformer BLACK זכרונות- 512X2 - לא לאוברקלוק - 600ש''ח לוח אם - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D או משהו אחר? קרור למעבד - TT BigTyphoon או AC Freezer 64 מה עדיף? האוברקלוק שאעשה זה יהיה רק למעבד ולכרטיס מסך - מהכרטיס מסך אני מצפה לX850XTPE בתור פעם 1 שאעשה OC למשהו תודה לעוזרים אני רוצה לסגור על המפרט היום

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by user1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by s_man,

שלום לכולם. אני מעוניין להזמין מחשב בשבוע הקרוב, וכמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא כ-11K (אי אפשר לחרוג מהתקציב), והמחשב מיועד למשחקים ו-OC. המפרט כפי שהוא נראה לי כרגע: AMD Athlon64 (939) 3200+ OEM Zalman AlCu 7700 MSI Neo4 Platinum Memory 512 MB * 2 Segate 120 GB LCD 17" LG 1730B DVI Sapphire Radeon X800 XL Black 1.44 NEC 3520A Black OEM Chenbro xSpider Screwless Silver Thermaltake 410w Silent Pure-Power Genius KB-21e Keyboard Logitech MX1000 הערות: 1) כמו שאתם רואים לא ציינתי יצרנית לזיכרון. מה אתם ממליצים באזור ה-1700-1800 ש"ח? 2) לגבי מסך - אין אפשרות למסך CRT. אני מעוניין במסך עם כניסת DVI. 3) קירור למעבד - האם לקחת את ה-7700AlCu או שמספיק ה-7000AlCu, או לקחת משהו אחר…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום אני הולך עוד שעתיים לקנות מחשב עם חבר שלי ,בשביל חבר שלי,הוא מעוניין במחשב עד 2700 שח כולל מסך שיהיה 24 אינטש LED עדיפות לסמסונג,רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב יירכש מ KSP. השקט לא ככ קריטי עדיף שיהיה בינוני בשקט,לא מתוכנן אוברקלוק-הוא ממש לא מבין במחשבים,פשוט רוצה לצפות בסרטים HD ואינטרנט,גלישה שירים וכו. מה הכי מומלץ,כמובן ביחס לתקציב הדל? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. שלום, אין לי מושג אם המחיר שרשמתי הוא גבוה \ נמוך מדי, ככה שאם הוא לגמרי לא בפרופורציה או שעדיף למתוח את המסגרת טיפה כדי שיחזיק הרבה שנים אשמח לדעת. כמו כן אשמח לשמעו על חנויות מומלצות באיזור המרכז. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, תכני HD, מוזיקה, גלישה עם הרבה טאבים ואופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" ורזולוציה גבוהה ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכ…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  20. enermax chakra 400 שח corsair vx 450w 490 שח gigabyte p35 ds3l 630 שח quad 6600 1605 שח big typhoon 270 שח corsair 667 2gb 335 שח wd 320 sata2 460 שח asus 8800gt 1686 שח lg sata dvd rw 180 שח microsft מקלדת+עכבר 173 שח logitech x230 352 שח advice pc prpc 750 480 שח יש אופציה לקחת את הסונטה 3 ב-800 שח סהכ יוצא 7061 שח איך נראה לכם המפרט?

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו'. אם יש אפשרות להרכיב מפרט שיעבדו בו גם משחקים ברמה סבירה - מה טוב. 3. אין צורך במסך מחשב, CD ROM, מקלדת ועכבר 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שלא יהיה טרקטור אבל שלא יבוא על חשבון ביצועי המחשב. 9. עדיפות לחנות בתל-אביב. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא קריטי תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by YOU123,

ללא ציוד הקפי כמו מסך וצורב DVD המחשב נועד למחשקים כבדים בריזואלוית גובהות 1200 על 1600 תודה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות - Dell Inspiron N5110 i5 http://ksp.co.il/?uin=15067 מפרט טכני רלבנטי: i5 2450M 6GB DDR3 (1x4096+1x2048) 750GB 7200rpm 1GB nVidia GeForce GT 525M אני לא כל כך צריך את הכרטיס מסך שנמצא במחשב השאלה האם אני מפסיד מהבחינות הבאות אם אני לוקח מחשב שמכיל אותו: חום (הוא כנראה יותר מתחמם מ-integrated?), משקל, יציבות המחשב (אם אין תמיכה כל כך טובה בכרטיס מסך וכו') מה אתם אומרים? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  24. מפרט 1 : AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Abit KN9 nForce550 Socket AM2 מפרט 2 : AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Abit KN9S nForce550 Socket AM2 Motherboard Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory מה יהיה יותר אפקטיבי עבור משחקים ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by Gil Mantelmakher,

מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי באופן עקרוני אבל עם כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים קלים. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.