עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by computeruser,

שלום, אני מחפש מחשב עם מסך מגע ומריץ Windows 8 עם מקלדת מלאה מעבד i5 לפחות מסך לפחות 14 אינץ', עדיף 15+ זיכרון לפחות 6 GB (כדאי להתפשר?) זיכרון בדיסק לפחות 500 GB, שוב, כמה שיותר יותר טוב מסגרת מחיר עד 4000 ש"ח. השימושים הרלווטיים של המחשב הם הרצת סרטים, והרצת תוכנות חישוביות שעלולות לדרוש כח חישוב מעל הממוצע. עדיף כזה שנמכר בחנויות באזור המרכז - תל אביב מתכנן לרכוש בחודש הקרוב משקל לא רלוונטי. בנוסף, על אילו חברות אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ASUS לעומת HP לעומת DELL מבחינת המחשבים הניידים? הומלץ לי ללכת על חברה מוכרת.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט מחשב. הצרכים הם בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים וכו', אך אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים (אין צורך בכרטיס מסך יוצא דופן, משהו בינוני לדעתי יספק את הצרכים). המפרט לא כולל מסך, אך צריך לכלול גם הרכבה. אודה אם תכללו גם צורב DVD טוב כחלק מהמפרט. אין לי העדפות בין אינטל לAMD, אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר לדעתכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. ערב טוב ושנה טובה כבר שאלתי בעבר אבל מחירים מומוצרים השתנו ונראה לי ששווה לבדוק שוב ברשותכם משלים מפרט : תקציב להשלמה 2500 - 3000 ( חריגה קטנה אפשרית אבל מאוד לא רצויה ) מה שיש לי : מעבד Q9450 BOX מסך פיליפס 20 אינץ' בריליאנס 200W (פאנל IPS , מסך רחב , 1680*1050 ) לא צריך מערכת הפעלה לא צריך ציוד היקפי שימושים : * מחשב כלבו שיוכל להתמודד עם כל מה שאזרוק אליו , אומנם אני לא משחק משחקים במחשב אבל אולי גם זה ישתנה . שימושים עיקריים : וידאו ( קידוד / המרה /עריכה ) גרפיקה ( בעיקר מצילומים ז"א פוטושופ ודומיו ) , וירטואליזציות ( לפחות שרת אחד ירוץ עליו בVMWARE ) , סטודיו דוט נט וכד' . המחשב מהווה גם HTPC לפעמים הוא מחובר לשתי מערכות קולנוע ביתי דרך SPD…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by dd7,

האם יש אפשרות לשדרג לדגם הזה ls55 של lg את הכרטיס מסך אם כן מאיפה בארץ? (יש לו x300 64 מגה ראדון חיבור pci-e ) תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by qman32,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by ranyr,

* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by nigger84,

שלום לכולם, מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל? אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים. שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 מחיר: 1005 ש"ח לוח אם Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA מחיר: 310 ש"ח זיכרון למחשב Patriot 1x4GB DDR3 1333Mhz Signature פעמיים מחיר: 244 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1360 ש"ח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מחיר: 455 ש"ח ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) מחיר: 455 ש"ח סה"כ: 3765 ש"ח ציוד שיש לי כבר זה: מארז: fractal design define r3 מסך:…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ הכל בלי בעיה .. מצאתי 2 מחשבים שעונים על הדרישה מה לדעתכם יותר טוב..או שיש יותר טוב מזה http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500 http://www.qsys.co.il/pl_product~G73JH-A1~12~44.htm מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 אינץ או יותר של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לחבר שלי. יש לו תקציב של 2500-3000 ש"ח. הוא צריך את המחשב שבגדול ישמש את הילדים שלו(בני 10 ו-14) כלומר בעיקר למשחקים, אינטרנט ושירים וסרטים. דבר נוסף - הוא גר באור יהודה, ומבחינתו הוא יכול להרחיק לכת עד חנות מחשבים באזור של ת"א וראשל"צ בערך. אני אישית לא מכיר שום חנות שם, אז אם תוכלו לעזור לי לאתר חנות אני אשמח.... בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מבקש עזרה ואת מומחיותכם בבחירת דגם, מתוך הרשימה הנ"ל. הכוונה היא לבחור את הדגם האמין ביותר. ובביצועים המירביים. תודה מראש לכל העוזרים: IBM T61 IBM T60 IBM T43 IBM T42 IBM T41 IBM X61 IBM X60 IBM X32 IBM X31 IBM X30 IBM X200 IBM X220 IBM T400 IBM T410 IBM T420 IBM X420 HP Elitebook 2560p

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by jacob300,

שלום מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM מחשב נייד IBM כרגע 256MB ומעוניין לשדרג את ה HD האם אפשרי ? מצורף מפרט תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. *עודכן הודעה אחרונה בשרשור הזה.* שלום =] התחלתי לגשש קצת בנוגע למחשב חדש ומעוניין לדעת כמה בערך מחשב כמו זה יכול לעלות ולהתארגן על פי זה. דבר ראשון, אני צריך רק את הקופסא עצמה, בלי שום ציוד היקפי. אני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיית LCD 32 (Samsung R81 אם זה משנה.. בנוסף אני גם מתכוון לחבר את הכרטיס קול החיצוני שיש לי דרך הUSB (Lexicon Alpha) וכרגע להשתמש ברמקולי סטריאו שיש לי. כמה מחשב שיריץ סרטי HD בצורה מושלמת ויאפשר שימוש משרדי רגיל אולי טיפה משחקים אבל ממש לא חשוב ויהיה מהיר 1GB RAM מינימום... כדאי גם שיהיה הארד דיסק גדול אבל לא חובה... אגב, יש אפשרות להוסיף רכיב חומרה שיאפשר הקלטה ממיר HOT? מה זה בדיוק וכמה זה עולה? חבר שלי אמר לי שכרגע מחשבים טובים אפשר גם להשיג ב3…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. כן - אני מודה שאני בדילמה אם זה מתאים לשרשור כאן או לציוד היקפי, אבל בסוף בחרתי פה... לאחר חיפושים וביקורות והרבה התלבטויות אני חושב על לרכוש את העכבר והמקלדת הבאים: עכבר logitech g500 שעולה בערך 265 שקלים כיום ללא מבצע. מקלדת merc stealth שעולה כ - 310 שקלים. סך הכל שניהם ביחד יעלו כ - 575 שקלים. האם בסכום הזה יש לדעתם קומבינציה משתלמת / כדאית יותר שתואמים את הרצונות שלי כפי שמתוארים להלן? הפיצ'רס שמצאו חן בעני בעכבר: לייזר, DPI גבוה עם חיישן איכותי, גדול (מתאים ליד שלי), מערכת משקולות, שינוי DPI בלחיצת כפתורים. הפיצ'רס שמצאו חן בעני במקלדת: תאורה אחורית מתחלפת, מקשים מותאמים ל - FPS בעלי חיפוי גומי, מקשי מולטימדיה, 2 יציאות USB, יציאות אוזניות ומיק. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. Started by benjio,

שלום, רכשתי VOSTRO 1500 עם XP. כשאני מתחיל את ההתקנה של הXP אני רואה שההארד דיסק מחולק למחיצת C של 2GB וקוראים לה OS. כשניסיתי למחוק אותה על מנת שתהיה לי מחיצה אחת הוא רשם לי שזו מחיצה של מערכת הפעלה ושהיא יכולה להכיל קבצים חיוניים ושרצוי לא למחוק אותה. המחיצה היא FAT32. האם רצוי להשאיר את המחיצה ולהתקין עליה את הXP? אם כן מה איזו מערכת קבצים רצוי לשים בשאר הנפח FAT32 גם כן או NTFS? לאחר ההתקנה אני פשוט מכניס את הדיסק של DELL ומתקין את הדרייברים הדרושים וזהו או שיש עוד משהו שעליי לדעת/לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אז ככה, בעיקרון אני לא קניתי מחשב בערך ב6-7 שנים האחרונות, מפאת כסף וכו' החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש, ובעזרה של חבר בנינו מפרט באתר skypc.co.il ורציתי לקבל דעה לגבי עכשיו לפני כן אני אדגיש, מפרט למטרות גיימינג, והמטרה הכללית היא ששוב יחזיק כמה שנים טובות, לא אומר שיריץ הכל כמו מלך , אבל שאני לא אצטרך לקנות שוב בקרוב, מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪273 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪499 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1058 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪118 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪581 קרור למעבד C…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by elor16,

שלום לכולם, אני יותר מאשמח לעזרתכם בנושא, מאחר ובמחשבים ניידים אני לא בקיא כמו במחשבים נייחים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עבור לימודי הנדסה(ככה שיש צורך במחשב שידע להתמודד עם עומס של תכנות וכו') אני משתמש גם בפוטושופ לפעמים, ככה שכן הייתי מעדיף כרטיס מסך דיי טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרצון הוא להישאר באיזור ה-3000 ש"ח, אבל אני מוכן גם לשלם עד 3500 אם מדובר במחשב ששווה את המחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלי, המון OFFICE, יוטיוב, תכנות, קצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Access Denied,

הגיע הזמן להזמין את המחשב ללימודים.. ואני דיי שובר את הראש מה להזמין חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ודק ככל האפשר (לבנה לא באה בחשבון) אך אם זאת גם לביצועים נורמליים יש שיקול חשוב מאוד חשוב לי במחשב מסך של 13.3-14 אינצ' וזמן סוללה סביר של כ-4-5 שעות עבודה בתקציב שלי (בערך 850 דולר בארה"ב) מצאתי 3 דגמים שנראים טוב: ה-E4300 של דל שיוצא קצת יקר האמת ולכן נראה על פניו כפחות אפשרי (אני יכול לקנות אותו ב-1000 דולר) ה-T400 של לנובו שנראה טוב (X301 יקר מדי) והאופציה החדשה משלושתם ה-5310 של HP השאלה - את מי מהם לבחור? נ.ב. איך ה-SP9300 בהשוואה ל-P8600 ? אני יודע שהם דיי שווים מבחינת ביצועים, אבל האם יש יתרון של אחד על השני שאני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. Started by comp_master,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים