עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך הפעלת תוכנות כמו פוטושופ,לייטרום וכו'. בעתיד רמת התוכונות יעלה. שיהיה הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לתוכנות: תוכנות עריכה,פוטושוט,לייטרום וכו',שימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (כמה שעות טובות כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by eey,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני מחפש מחשב חדש לשימושים מאוד בסיסיים. אני לוקח אותו לצבא אז אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי. http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RV-10000BLK-15-6-Inch-Textured/dp/B00AM7MM84/ref=zg_bs_565108_4

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by GLP,

שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. אורח noven
    Started by אורח noven,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח של 2TB (מתכוון לרכוש שתי יחידות - על מנת לא לשים את כל הביצים בסל אחד). השימוש העיקרי שלו יהיה גיבוי ואחסון תמונות. אשמח להמלצתכם לכונן עמיד וחזק שניתן לסמוך כי יחזיק לאורך שנים. מהירות פחות חשובה. כרגע הולך לכיוון של seagate barracuda (לא מעוניין ב-western digital - היה לי איתם ניסיון פחות מוצלח). תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by RS4,

אני מחפש מחשב נייד אמין אני מעדיף של HP או IBM הבנתי שאלו שתי החברות החזקות בשוק כיום... הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט (משחקי פוקר, ONE וכו'...),הורדות קטנות, שירים וזהו לא יותר מדי... אני מוכן להשקיע עד 3,500 ש"ח נראה לי שזה יספיק.. אז על איזה דגם אתם ממליצים לי בבקשה..? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by GRiM,

?AMD? Athlon 64 2800+ (S-754) GIGABYTE K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire DDR 400 512MB A-DATA PINE XFX FX5200 128MB TV WESTERN DIGITAL 80GB SATA LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. לוח אם - ECS KM400M2 מעבד - Sempron 2400 דיסק קשיח - WD 80 GB זיכרון - TWIMOS 512 MB מארז HEC 300 W *לוח עבר בדיקה ISO ונמצא כשר בבקרת איכות. חוות דעת*

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אז ככה: מארז: HEC CI-6AR6-2F, 120mm rear fan, 4USB.IEEE1394,audio in front ספק כוח: Zumax 400W 2-speed fan מעבד: Intel Core Duo Proccessor E6550 LGA775 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM זיכרון: Transcend Original 2X1024 DDR-2 667MHz PC5300 כרטיס מסך: Gainward BLISS GeForce 8800GT PCIEx16, 512MB DDR3, 1.1ns 256bit צורב: DVD Philips SPD2512BM DVDRW SATA Black דיסק קשיח: WD WD3200KS 320GB 7200rpm SATA2 16MB cache סה"כ 4400 ש"ח כולל הרכבה ובדיקת מאמץ במעבדה. מחנות InfoService שבבאר שבע עם אחריות ל34 חודשים. מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל ?? ומה על החנות ? תחילה רציתי את הGigaByte P35DS3L אבל אמרו לי שהוא מוחלש ועדיף את הלוח המקורי של INTEL. ןמארז רציתי HEC 6A19 אבל המארז הנ"…

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by CriticalHit,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. המחשב על כל פרטיו והכסף הוא משהו שאני מודע לו אבל אני לא יודע איך MSI מבחינת לפטופים בארץ.. הם מתקלקלים הרבה? שהם מתקלקלים יש לאן לפנות? הם מהירים? טובים? בעיקרון העצה היא על כלל הלאפטופים של MSI. תוכלו לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by hugo1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

12. שלום ניגשתי לסניף RSM ואין להם את המסך הזה שהומלץ לי כאן בפורום מסך LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms , יחידות 1 ₪859 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 במקום זה המליצו לי לקחת את LG W2243T 21.5" 1:30000 1920x1080 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1865 שהוא 5 מיליסקנד והוא full HD האם כדאי לי ללכת על מסך זה ואם לא האם אפשר להמליץ לי על מסך/מסכים בסביבות אותו מחיר ואותו איכות? להלן המפרט עם המסך השני: AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CH…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Ash Binary,

מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?

14. Started by nati885,

יש לי inspiron6400 ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג בו את המעבד והכרטיס מסך יש לי core duot2400 ו x1400 ואני רוצה core 2duo וסx1600

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. המפרט הורכב בKSP Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE - 3 Years Warranty MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) Logitech Value Keyboard Black Logitech SBF90 Optical Wheel Black CREATIVE CREATIVE SBS 370 FLOPPY - 1 Year Warranty Teac/SONY 1.44 (Black מחיר: 2165 ש"ח שימושי המחשב הם כללים, ללא משחקים (חוץ מסימס 2-המחשב לא בשבילי) בעיקר מוזיקה, סרטים וקבצי טקסט. על המחשב תותקן מ"ע XP

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  17. מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. בSKYPC המליצו לי לבנות את המדיה סנטר עם מעבד AMD. האם יש מניעה לקחת מחשבים עם מעבדי AMD ? עד היום כל המחשבים שהיו לי היו מבוססי INTEL והחזיקו שנים ללא בעיות מיוחדות. אני מעונין במחשב שישרת אותי שנים רבות (תאורטית 6 שנים) האם מעבדי AMD אמינים? האם לאורך השנים הביצועים שלהם יורדים? תודה גל מפרט שאני מעונין ועומד במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box קרור למעבד: קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 LP הקרור המושלם למערכת HTPC שקט במיוחד !! לוח אם GA-MA78GM-UD2H זיכרון נפח + מהירות: G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT זיכרון 2GB מהיר ביותר !! דיסק קשיח יצרן: Seagate נפח ומהירות: 250GB 7200RPM 16MB SATA2 דיסק קשיח בנפח 250GB ובמהירות 16…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by gmoshiko,

11K שיהיה עם מסך חשוב לי מאוד הזיכרונות שיהו טובים וכמובן הכרטיס מסך =] אבל יותר חשוב לי שמאיפה שאתם מצאים את ההצעה תביאו גם את כתובת האתר שאפשר לקנות ממנו את זה וגם להמליץ לי על חנויות טובים שכדאי לי היום לקנות מחשב במחיר כזה

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by galtmm,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,HTPC,תכני HD ותוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ובניית משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו crysis,COD,Assassins creed ובכללי משחקים די כבדים וגם כאלה שייצאו אפילו עוד 3 שנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920X1200 …

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Ghtm,

אהלן אני צריך מפרט למשחקים ואינטרנט עד 3000. אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא צריך מארז או צורב. כונן קשיח לא צריך מעבר לחצי טרה. זה לחבר שיש לו כרגע מחשב ישן מאוד (מסך 17") אז לא צריך שיריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הגבוהות ביותר אבל כמה שיותר, עדיף. הסתכלתי במומלצים והאחד הזה נראה נחמד, השאלה היא כמה הוא מעודכן ואם אפשר לשפר בו משהו כשמורידים צורב/מארז. אין צורך בהרכבה. תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by tibia,

אני הולך מחר להזמין זה מה שבחרתי ... amd 3000 939 k8ns 939 GEIL ULTRA PLATINUM PC3200 CL2 512MB DUAL CHANNEL armor a-top WD 80 s-ata אני צריך לדעת איך הזיכרון כי אני לא מכיר ... כל העסקה הזאת יוצאת 2550 כולל הרכבה לינק לזיכרון - http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2810&catcode תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by shalbik,

יש אפשרות במסך מגע במחשב נייד לגלול, לדוגמא בדפדפנים, גם כשאין אופציית גלילה מובנית על המסך מגע עצמו? (הכוונה שלי אם יש קונפיגורציה שאפשר לכוון שלמשל לחיצה על CTRL וירידה עם הסמן במסך מגע תגרום לגלילה מטה) תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד טוב, שיהיה טוב גם למשחקים ויריץ אותם על הגדרות בינוניות מחפש את ההצעה הטובה ביותר מבחינת מחיר/ביצועים/רכיבים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים