עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. צריך מחשב נייד בארץ עד 2000 דולר מסך טוב, שלא יהיה כבד, חלקים יציבים, מחשב מהיר מאוד, הרבה נפח זכרון, לא ממש למשחקים אבל שיהיה כ.מ נורמלי.

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  3. היי, לא מזמן שאלתי פה בנוגע לזה...עכשיו אני יודע יותר טוב מה אני צריך. תקציב - עדיפות למשהו עד 4000 ש"ח אבל אם אין אז מוכן להשקיע יותר. שאלון: * מטרות המחשב? לימודים, צפייה בסרטים. תוכנות כבדות שאני אפעיל - ויז'ואל סטודיו ומערכת הפעלה וירטואלית ובדרך כלל פתוחים אצלי 5-10 אתרים באופן קבוע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ואפשר גם 14 אם אתם חושבים שזה שווה. עדיף מסך מאט, אבל לא חובה. * רזולוציית המסך?כמה שיותר גבוהה יותר טוב, אבל יש לזה עדיפות נמוכה כי לכל המחשבים הניידים יש מסך יחסית טוב בשבילי. * משקל רצוי? עד 1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נראה לי שמעל 6 שעות, אבל מחשב שגם אחרי שנה יעבוד מעל 5 שעות לפחות. אם יש לכם המלצות אחרות למי שצריך משחב ללימוד…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. שיהיה גם קירור טוב למעבד וכו' .. ואם אפשר המלצה למסך 22 WIDE ללא קשר למחיר המחשב.. ולא משנה כמה המסך יעלה העיקר שיהיה לו זמן תגובה וניגודית ממש טוב.. בקיצור שיהיה מסך טוב! נ.ב שמעתי גם שיש מסכים אם אפשרות ל 4:3 ו 16:9 .. אם כן אז עדיף שיהיה כזה. תודה.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  5. בס"ד שלום אני רוצה מחשב שקט (חשוב מאוד) שיוכל להפעיל FULL HD קצת משחקים של הדור הנוכחי ושלא יתקע לי שאני מפעיל משחק סרט וגולש ביחד, לא נועד למשחקים כבדים (CRYSIS), חשוב לי שיהיה לו DVI HDMI VGA (אפשר בכרטיס מסך), אופטי וקואקסיאלי (מה יותר טוב?) זיכרון 1TB ן4GB RAM מארז קטן ואם אפשר המלצות על כונן בלו רי צורב\ולא צורב, ולא צריך ציוד היקפי תודה וערב טוב לכם

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by רון88,

https://www.wellcom.co.il/builds/23746 אשמח שתאשרו לי! תודה

7. נתחיל מזה שאני ממש לא מבין כלום בניידים וכל העניין ממש דחוף כי יש אפשרות לקנות רק בימים הקרובים. מטרות - אופיס, משחקים קלים, סרטים FHD, בהמשך ישמש לתכנות. גודל מסך- 14-15 אינץ משקל- פחות משנה זמן סוללה- שיהיה ממוצע לא צריך משהו מיוחד יציאות- HDMI בלוטות -רצוי כונן קשיח - 500 גיגה ושיהיה משולב אם SSD קטן כונן CD וכו אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית ודבר אחרון - windows 8 ומסך טאץ' תודה רבה לעוזרים

8. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  9. בניתי מפרט מחשב שאמור לשמש אותי גם למשחקים שיצאו במהלך השנה כגון starcraft2 DIablo 3 אבל בעיקר לעבודה (הרצת מספר מכונות VMWARE) OC אני מתכוון לבצע בעתיד כרגע לא יודע עדיין תדירות וכדומה, שקט שיהיה דיי שקט -8. קודם כל רציתי לדעת אם באופן כללי יש הצעות לשינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע. בנוסף יש לי שאלה בקשר למארז האם הוא שקט והאם הספק מספיק חזק להחזיק את המחשב בהנחה שבעתיד אני יעשה OC? מעבד Intel Core i5-750 Box -מחיר 1026 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר 615 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD - מחיר 131 קרור למעבד Scythe Reeven - מחיר 139 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe - מחיר 948 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W - מחיר 584 כונן קשיח Westren Digital…

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by redead,

HP NX7400 כרגע יש בו ג'יגה זיכרון כפי שנקנה מקורי.. המחשב בעיקרון פועל בסדר אבל לפעמים ניכר עליו שהוא קצת מתאמץ ולכן חשבתי להוסיף לו זיכרון שיהיה 2 ג'יגה... הזיכרון שם כרגע מורכב מ2 סטיקים של 512 מגה ולכן צריך להוציא אותם ולהכניס 2 סטיקים של ג'יגה.. רציתי לדעת אם גם בלפטופים יש את העיקרון הזה של דואל או שזה לא משנה ואני יכול לשים פשוט סטיק אחד של 2 ג'יגה? לא כולכך הבנתי בלינק הנ"ל : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2824 אם מדובר בסטיק אחד של 2 ג'יגה או ב2 סטיקים של של ג'יגה כל אחד ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by VexX,

היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:

12. כמו שכתוב בכותרת (ניתן לחרוג קלות) ואם אפשר מקלדת ועכבר אלחוטיים, מה טוב, אני מהצפון כך שחנויות עדיף שיהיו מחיפה וצפונה, תודה רבה אין לי כוונה לעשות OC ואין שום העדפה לחברות - כמו כן היופי של המארז וכו' הוא ממש לא חשוב. דרור

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by nivz,

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydofb4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio_great_deals P7350 2.0Ghz 3MB cache 1066Mhz מקבל עם המחשב P8600 2.4Ghz 3MB cache 1066Mhz תוספת של 75 דולר ההבדל בין המעבדים משמעותי? דרוש שידרוג?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by beeper,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לדברים רגילים (אינטרנט, סרטים, משחקים..) תיכנות ועבודה גרפית כבדה. בניתי איזשהו מפרט והייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. מה דעתכם? האם הייתם משנים משהו? מורידים? מוסיפים? חשוב לי שיהיה מחשב חזק מאוד, מהיר ואמין. יוצא לי לעבוד בפוטושופ לדוגמא ברזולוציות גבוהות מאוד (!) ואני צריך מחשב שיוכל להריץ את זה בצורה חלקה ומהירה. המפרט: מעבדי אינטל Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 16MB, SATA II WD10EALS כרטיסי מסך Zotac…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by maor_david,

איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי שהיא סטודנטית לצרכים די מינימליים כמו אינטרנט, מצגות, אופיס וכדומה. התקציב הוא 3.5-4k. אם אפשר שהאחריות תהיה לשנתיים לפחות. מחכה להמלצות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by SHMENDOZA,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות למחשב נייד במחיר זול (התקציב הוא 6000 שקל - לכל המחשב). תודה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום לכם, ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייח בתקציב של 4000-4500 שקלים כאשר המטרה שלי לשימוש במחשב היא בעיקר משחקים. שיריץ את כל המשחקים החדשים במקסימום גרפיקה אם זה אפשרי בתקציב הזה, ואם לא אז במשהו אופטימלי. חשוב לי שיהיה בו צורב DVD, אין צורך במסך. ושהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעש כמעט [מאוד חשוב]. תודה רבה לכם, ירין.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום אנשים! במזל טוב החלטתי סוף סוף על הדגם של ACER 5672 : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 בטעות הגעתי עד ליבואן וקיבלתי הבטחה שהוא יכול לשווק רק אם זה לפחות 3 מחשבים ושזה יהיה בהנחה יפה מהמחיר בחנויות. אני צריך את המחשב לאמצע אוקטובר ואני הולך לרכוש אותו בחודש הקרוב, כך שמי שחושב ברצינות על הדגם הזה שידבר איתי ונלך בצוותא מצפה להענות בהודעות האישיות אם אפשר, ולתגובות לגבי הדגם הספציפי הזה... בתודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. שלום, ברצוני לרכוש מחשב למטרות לימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא 3800 ש"ח או 1000$ במידה ואקנה/אזמין מארה"ב. התנסתי במחשבי 15 אינץ למיניהם והם די כבדים ולא נוחים לדעתי, אז אני מענויין במסך בגודל 14- 13(עדיפות ל 13), וחשוב לי מאד שלא יהיה בעל ציפוי "glossy",שעושה את השימוש בחוץ או אפילו באוטובוס באור יום לבלתי אפשרי. בין הייתר אני מבין שאעשה שימוש בתוכנת MATLAB שהבנתי שהיא דורשת כוח עיבוד חזק אני גם רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לחבר למסך טלוויזיה ולראות סרטי 720P (רק 720P לא מעל), מעבר לכך אין לי צורך בחיבורים נוספים מעבר לUSB וכו'. אין לי צורך בכונן/צורב אז ניתן לוותר אם אפשר חשוב לי מאד שתהיה מצלמת אינטרנט מובנת לצורך שיחות MSN/SKYPE פרט נוסף הוא שאני מעוני…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. Started by ShayBar,

אני מחפש מחשב נייד שיריץ קבצי mkv באופן מושלם + יריץ משחקים כמו pes 2011, fifa 2011, prototype, gta iv.. המפרט הבא יעשה ת'עבודה עבורי?? Model‎ ‎5742ZG-P613G‎ ‎ Colur‎ ‎Black‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® P6100 Processor, 2.0GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎Acer® CineCrystal HD 15.6'' (1366 x 768) High-Brightness TFT LCD 16:9 Aspect Ratio‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 1755 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD-Super Multi double-layer drive‎ ‎ Lan‎ ‎Gigabit Ethernet‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ Webcam‎ ‎Acer Crystal Eye 1.3 M…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד בסלון ואחד בחדר. המחשב בסלון עובד 24/7 מבוסס על פנטיום 4 ומשמש כ- HTPC להורדות ולצפייה בסרטים בלבד. המחשב בחדר שפעם היה חזק ושימש למשחקים, משמש היום בעיקר לגלישה. המפרט שלו הוא mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650. ram: 4GB 667GHZ. display card: ATI 4850. screen: 19 inch 1280*1024. אני מעוניין לשחק אבל לא ממש בא לי להוציא כרגע 4-5 אלף ש"ח רק בשביל קרייסיס 3. השאלות שלי נוגעות בעיקר לצריכת חשמל. האם משתלם כלכלית להחליף את מערכת הפנטיום 4 למערכת HASWELL (לוח,מעבד,זיכרון) ולחסוך בצריכת החשמל לאורך השנים ? האם ישנם מעבדי HASWELL זולים בכלל ? אפשרות שנייה, לקחת את המפרט של המחשב החזק יותר ולהעביר אותו ל- HTPC על מנת לצפות בסרטים. צריכת החשמל במקר…

25. מפרט טכני: לוח אם דגם:Intel Sorento סוג ציפסט:intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI:3 סה''כ יציאת PCI Express:2 סה''כ יציאת USB 2.0:8 סה''כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1:כלול מעבד סוג מעבד:INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד:945 מהירות מעבד:3.4 GHz מהירות FSB:800 MHz זכרון מטמון cache:4 MB אחריות:לכל החיים זכרון נפח:512 MB סוג זכרון:DDR2 DUAL CHANNEL מהירות:667 MHz …

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים