ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם תקצי5.5K עם אפשרות להוסיף מעט המחשב הוא לעבודה מקצועית ושוטפת בעריכת HD(תוכנה עריכה, ללא צורך בכרטיס מסך חזק) ללא ציוד היקפי רעש מדרגה 7 מתוך 10 יתכן OC קל ללא מערכת הפעלה הקניה מאזור נתניה יש צורך ב RAID0 עם 3 HD יש להוסיף למפרט עוד קשיח אשר לא מצויין ברשימה תודה על העזרה.... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS SABERTOOTH 55i s1156, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11534 זכרונות: DDR3 1…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לוח אם - ECS KM400M2 מעבד - Sempron 2400 דיסק קשיח - WD 80 GB זיכרון - TWIMOS 512 MB מארז HEC 300 W *לוח עבר בדיקה ISO ונמצא כשר בבקרת איכות. חוות דעת*
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לסבא עד 1000 ש"ח ושכאמור מטרתו היא גלישה באינטרנט ... תודה.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים כחשיבות ראשונה [אני גיימר], ולאחר מכן OC. אני צריך רק - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וספק. את שאר הדברים כבר יש לי - יש לציין שהזכרונות הם G.SKILL 800 2GBHZ. אני מתלבט בין 2 מפרטים, אחד של AMD ואחד של INTEL. אני מתלבט ביניהם כי אני גיימר, אבל במפרט של הINTEL אפשר לעשות OC יותר מכובד. כמו כן, חשובה לי גם אפשרות השדרוג העתידית - לדוגמא, אומרים שAM2 יתמוך במעבדים החדשים של AMD. יש לי מסך 20" WIDE ולכן אני לא מתפשר על 320MB מפרט ITNEL: כרטיס מסך : 1,987 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : ASUS COMMANDO ¤ 1144 ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 6…
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט , בגדול המחשב הולך ליהיות בשימוש בעיקר לעבודות אבל גם למשחקים . חשוב לי שיהיה מהיר ושקט יחסית. דבר נוסף יש לי צורך רק במחשב ללא ציוד נוסף חיצוני. מתחבר למסך 24 אינץ. אבקש במידה ואפשר לתת לי מפרט מ NEW EGG כי אני מבצע את הקניה משם . תודה על העזרה. לבנתיים ניסיתי לבנות לי מפרט רק שהוא חרג לי ב 150 דולר וזה גם ללא מארז . ככה שבטח יש דברים שאפשר להוריד או לשנות Western Digital Caviar Green WD20EARS 2TB SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ASUS EAH5850 DIRECTCU/2DIS/1GD5 Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ Eyefinity CORSAIR CMPSU-75…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המפרט מצורף למטה, אשמח לקבל את דעתכם \ רעיונות לשינוי או שיפור 1. מה התקציב המקסימאלי? ~5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY, PORTAL 3, MASS EFFECT 2, SKYRIM וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, מוזיקה, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עם הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים אני כבר הרבה זמן לא כל כך מעודכן בחומרות למחשבים- רציתי עזרה שלכם בנוגע למפרט של מחשב שישמש בעיקר למשחקים רציתי לקחת תהצעה מאייבורי מחשבים ולשפר אותה מחיר מבצע: ¤3,690.00 מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4 Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache תוספת למעבד 640 3.2GHz ב 240 ש"ח זכרון 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסך PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb או בתוספת של 290 ש"ח Nvidia Geforce NX6600 128MB NX6600LE דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב DVDX16 תומך Dual Layer כונן דיסקטים FDD 1.44MB בתוספת של 35 ש"ח כרטיס קול שמ…
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחשב לעיצוב גרפי במחיר 7 אלף ש"ח לא כוללל ציוד היקפי המלצה על כרטיס קול טוב בנוסף מומלץ במכלול ה7 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
פרטים: * מטרות המחשב? עבודות תכנות (eclipse, visual studio וכו'), אופיס, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה להקלדה * משקל רצוי? מקסימום של 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי ש-4 תאי סוללה = שעתיים של עבודה וזה נראה לי מעט מדי לסטודנט. מה דעתכם? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיגיע עם USB 3.0 * Bluetooth? יתרון אך לא חובה כלל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * זיכרון - 4GB מינימום * כונן אופטי? יתרון אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יתרון, אך אוכל להתקין מערכת הפעלה בעצמי. * האם יש לכם ה…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לאחרונה, נתקלתי במחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm והוא נראה לי ממש אחלה הצרכים שלי הם העיקר משרדיים אבל משרדיים כבדים... הרבה תוכנות במקביל ותוכנות כבדות סטייל פוטושופ אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ הכל ולעבוד חלק. אני גם מעוניין להריץ משחקים דיי חדשים שיוצאים לשוק היום, לדוגמא Starcraft2 אתם חושבים שהמחשב הזה יהיה מסוגל להריץ משחקים כאלו? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מפרט ב- 5000 ש"ח (עדיף לא לחרוג) מטרה : בעיקר משחקים. OC : לא יהיה. אין צורך מארז! (ספק צריך) אין צורך במסך,מקלת,עכבר וכו'.... אני חושב בכיוון AM2 אבל... לא סגור, אשמח להצעות.
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש בפורום.. צריך ביקורת על מפרט.. ישן (בן כמעט שנה) מה שאני צריך מכם זה ביקורת - מה כדאי לחדש, כמה כדאי להשקיע? אני רוצה 100% להוסיף זיכרון ולקנות כרטיס קול שלא יהיה ON BOARD. מה עוד כדאי לי? תודה מראש.. עומר. עריכה קטנה: יש לי ערכת רמקולים 5.1 אז הכרטיס קול צריך להיות בהתאם O_O
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המפרט לקוח ממדור "מפרטים מומלצים", עם שינוי אחד או שניים לפי המלצות שונות בפורום שקיבלתי אתמול. http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך HD4830 לפחות, אבל התקציב ממש לא מאפשר לי, והסכום של 2200 שקלים הוא מתיחה כבר בפני עצמו. אז מה שחשבתי לעצמי שאני אסתפק בכרטיס המסך הנ"ל, ובעוד שלושה-ארבעה חודשים אני אשדרג לכרטיס MID-RANGE. מעבד: AMD Athlon 64 (5000+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL גוף קירור: Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 (AMD 690V) - mATX זיכרון: 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original דיסק קשיח: WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב: SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYE…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי בניתי מפרט שקצת חורג מהתקציב שלי .. נו מילא בניתי לפי מה שקראתי פה ומהמלצות שלכם פה בפורום אני צריך שתגידו לי איך הוא והאם כל הרכיבים מותאמים אחד עם השני והאם יש בלוח אם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה תודה מראש אסף מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 790 790 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 565 565 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 280 560 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ EN7600GS Silent 256MB TV, DVI, PCI-E 1 950 950 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 410 410 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC …
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי אנשים, אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים: -הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה). -שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים). -כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי. לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי. תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע. שי.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הראשון התקציב שלו הוא בסביבות ה4500 כולל הרכבה במעבדה. מה שצריך במחשב הזה זה עכבר מקלדת לא אלחוטיים! רמקלים פשוטים מאוד ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (רצוי מאוד שיהיה את רב האופציות לשידרוג עתידי) במחשב השני שהתקציב שלו הוא 3500 + - כולל הרכבה במעבדה. הוא גם מחשב למשחקים בציוד ההיקפי שצריך בוא הוא מקלדת ועכבר לא אלחותיים. (רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי) המחשב השלישי התקציב שלו הוא בסביבות ה3000 המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודות ביתייות ומשחקים קלים. צריך עכבר מקלדת לא אלחותיים ורמקולים פשוטים. ושיהיה אפשרויות לשידרוג עתידי. נ.ב בכל 3 המחשבים צריך שיהיה הרכבה במעבדה. ושכל המפרטים יהיו מהחנות פנדה בבקשה. אם יש שאלות תשאלו.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-