ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך מחשב ביתי רגיל ללא יומרות בגודל 22 אינצ'ים במחיר שיהיה בסביבות ה-550 ש"ח אם יש דבר כזה בנמצא
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש בידי כרגע i7 4770K ו Intel 520 SSD 240 GB ואני צריך להשלים את שאר חלקי המחשב. אני מבין שהקירור שהתאים לתושבת 1155 מתאים גם ל 1150.( תקנו אותי אם אני טועה) 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000-3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב מיוחד לתכנות, עריכה גרפית, גיימינג,VM's והרבה מולטי טסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19 אבל מתעתד לקנות 23 1920/1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - יחסית גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק מכני. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עזרו לי ונתנו לי את המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive LITE-ON 20A1P X20 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ENERMAX LIBERTY 400W יש לי מס' שאלות..: 1. האם חברות כמו ABIT של לוח האם, או GEIL של הזכרונות לדוגמא הן חברות מוכרות? כי אמרו לי שאם אני קונה משהו טוב, אז עדיף שיהייה של חברה מוכרת. 2. האם יש לי מה לקנות לוח אם של אסוס לדוגמא שיותר יקר מזה שהציעו לי? 3. האם יש למה לקנות יותר מ-2 גיגה DDR2?? אני רוצה מחשב חזק לגיימינג, אז בהנחה שיש לי חלקים במפרט שעד…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום היה לי פה משתמש בעבר אחלה פורום .. באמת לעניין אני קונה מחשב בערך ב 3600 שקל בלי מסך בלי מקלדת בלי כלום אני צריך מאנשים שמבינים מה הם יודעים עזרה לפירוט לצרכים שלי בעיקרון גיימר שרוצה FPS גבוה ... וצורב DVD זול תודה לעוזרים עריכה קיבלתי המלצה על NVIDIA 7600 GS של לידטק עם יש למישהו משהו יותר טוב באותו מחיר מוזמן לשתף אותי בדעה שלו
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר. הנה מה שהרכבתי לאחר התייעצויות כאן בפורום. מה דעתכם? האם המארז+ספק יספקו את רמת השקט הנדרשת? WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSE…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUE 6300 DFI INFINITY 975 TRANSCRAD 1GB 667MHZ SAMSUNG 200GB 8MB 7200RPM 1900GT 256MB LIBERTY 500W מה אתם אומרים?? ואני משדרג לכרטיס DX10 וזיכרון 1GB עוד שנה ככה..
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן המפרט של המחשב החדש שיושב פה לידי ורק ממתין לספק כוח. Intel Duo Core E7300 GigaByte EP-43-DS3 Gigabyte ATi Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe Kingston 1GBx2 Memory Samsung 160GB Western Digital 160GB התקציב הוא 300 ש"ח. האפשרויות הן : Antec Basic 500W http://skypc.co.il/pl_product~BP500U~24~0.htm Hec 500W http://skypc.co.il/sg_product~HEC-500TDT~24~0.htm Cooler Master eXtrem Power 500W http://skypc.co.il/sg_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או לאחר שיחה עם החנות הנ"ל, הן ממליצים מאוד על החברה Hiper (כמובן כי הם עובדים איתם) אך הם אומרים שהספק מנצל כ-85%, וכל השאר רק 70%..ואפילו שהם 500W בסופו של דבר הם 300W לא יודע מה הוא אמר לי שם. Hiper 425W: http://skypc.co.il/p…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לעשות מפרט למחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח, כמה שאפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי, בקשר למשחקים צריך שמשחקי טייקון ובנייה יעבדו טוב, בעיקר sims 3 ועדיף שיעבדו בהגדרות הכי טובות לתקציב הזה, כמו כן, לעבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, צריך רמקולים 2.0 ממש פשוטים ומסך גם כן קטן (19 אינץ') לא רצוי WIDE ולא HD אבל שיהיה איכותי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי, חבר מהצפון ביקש ממני מפרט למחשב חדש (אתם יודעים איך זה, אתה מתעסק בתוכנה וכולם יוצאים מתוך הנחה שאתה יודע הכל במחשבים) האמת שאין מגבלת תקציב מבחינתו אבל הוא ביקש במחיר הכי נמוך שיש, וזה מחיר שאני מחשיב כסביר למערכת שכוללת מסך. השימושים הם סטנדרטיים (אינטרנט ואופיס וקצת סרטים.) כולל ציוד הקיפי מלא (כמובן גם מסך) ההעדפה שלו לחנות זה אייבורי בחיפה. הבקשה היחידה המיוחדת היא שהמחשב יהיה שקט. (הוא אמר, שקצת רעש זה בסדר אבל קריטי שלא יהיה טרקטור) אם אתם יכולים להשאר ב 3000 במסגרת הדרישות סבבה, אם לא, תרגישו חופשיים לחרוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצורך עבודה עם Solid Works, התקציב הוא בערך עד 6000 ש"ח, אבל אם הוא עובר מעט זאת אפשרות. אם התקציב הזה לא אפשרי, אז תגידו לי, אני אנסה לבדוק אופציה להגדיל אותו. אני מאמין שמסך בגודל 15.4" יספיק, חיי סוללה רגילים. אני יודע שצריך ברמת העקרון כרטיס מסך די טוב. אני חשבתי ללכת בכיוון של מחשבי Dell, אבל אני לא יודע איזה דגם יתאים בדיוק לדרישות. תודה מראש, טראוט
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן חברים לפני שנה פלוס רכשתי מפרט שהיה לי חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך לא כל כך, כי חשבתי לפר בעתיד (לא היה לי כסף). עוד בעיה עם המחשב או שזה פשוט ככה המעבד או שבגלל שהקירור סטוק או בכלל המארז, אבל הוא ממש רועש במצב מנוחה קופץ השימוש בCPU לעשרים וחוזר לאפס. קיצר אני מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק שהספק של יוכל להתמודד איתו, אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ באטלפילד 3 ועוד משחקים שעתידים לצאת בלי בעיה ועל רזולוצייה של FULL HD. מעבד: amd phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: gigabyte ga-ma785gmt-ud2h זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 5770 מארז: coolermaster elite 335 black atx ספק: seasonic 500W active pfc 80+ 12cm fan ss-500et ממש תודה לעוזרים, באמת שתתפרעו עם המחירים( 2000-2500) רק שהכל יתאים כ…
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט מחשב עד 1500 שח. אין צורך בOC . אני גם כלל לא משחק במשחקים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי וכו'.. השימושים העיקריים הם תוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט והרצת תכני HD בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי, ללא מסך וללא צורב. (יש לי מהמחשב הישן) מידת השקט חשובה בהחלט אבל כל עוד זה בגבולות התקציב. אין צורך במערכת הפעלה. (כמובן, צריך להריץ חלונות 7 בצורה טובה) תודה מראש וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מעבד AMD 64BIT 3500 939 WINCHESTER לוח אם DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D זכרון 1024MB DUAL CHANNEL GSKILL 2-2-2-5 PC4400 כרטיס מסך GIGABYTE X850PRO VIVO 256MB 2 X דיסק קשיח 120/7200 WD SATA RAID מארז THERMALTAKE TSUNAMI V3000 ספק כח אנטק 430W האם לשנות משהו?????...
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום. איזה מהניידים הבאים חזק יותר? איזה נותן תמורה טובה יותר עבור הכסף? (המחירים שלהם דיי דומים): asus eee pc 900 msi wind acer aspire one אני מדבר על הגרסאות המשווקות בארץ. המחירים שראיתי הם בסביבות ה- 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ומשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן OC עד כמה שאפשרי עם קירור בסביבות ה 200 ש"…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-