עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cars racer,

זכרון: 1GB DDR -2 800MHZ לוח אם: MSI P965 NEO -F 7.1 1GLAN כמות: 2 מעבד: e6600 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 כ. מסך: MSINX8800GTST2D320EOC PCIE קניתי גם שרוול איוורור למאוורר המארז מגיע עם ספק כוח מסויים לא יודע איזה אבל הוא יחזיק את המחשב מצויין. דרך אגב קניתי את זה מאיוורי ב 5K הטכנאי שלי קונה משם הכל 5 שנים ואין לו בעיות דרך אגב הציעו לי על המחשב 6K (קיי אס פי) דרך אגב המחיר כולל כרטיס רשת ראוטר סט מקלדת ועכבר רמקולים ועוד משהוא שאפשר יהיה ליהיות מחובר למסך אחד עם 2 מחשבים דרך איזה כפתור או משהוא מבקש חוות דעת רציניות ולא תת תתחדש , אחלה וכאלו. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  2. היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה. ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?) המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech. W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח. האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב,…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by אורצ,

שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי ומחפשת מחשב גם לזמן הלימודים אבל שאיפה גם לאחר כך. אשמח לדעת על מה אני צריכה להסתכל מבחינת המפרט של המחשב ( כרטיס גרפי רזולוצית מסך גודל מעבד זיכרון ועוד) ומה הנתונים המומלצים. משתמשת בתוכנות אילוסטריטור אינדיזיין פוטושופ ואפטר אפקט ללא צורך באופיס. חשוב לי שיהיה מסך טאץ' לעבודה עם עט גרפי ומשקל יחסית נמוך. חייבת לציין שאני פחות מבינה בחשבים ועוד לא גיבשתי עמדה לגבי IOS או PC אבל רגילה להשתמש ב PC עד עכשיו. תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by vip133,

מעבד: Intel® Dual Core T2130, 1.86Ghz, 533Mhz FSB, 1MB L2 Cache מסך: 15.4" Wide, 1280x800 כרטיס מסך: Integrated Intel Media Accelerator 950, upto 224MB shared system memory זיכרון: 2048MB (2X1024MB), 667MHz, upto 2GB דיסק: 160GB SATA 5400PRM כוננים: DVD Multi burner צורב די וי די כרטיס קול: bit Analog 18-20bit, Two 4-ohm stereo speakers תקשורת: 10/100 תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11, Bluetooth Internal 56Kbps V.92 modem יציאות: 4xUSB 2.0, RJ-45, RJ-11, S-Video Out, FireWire IEEE1394a, Line In/Out סוללה: 6 Cell Primary Battery קורא כרטיסי זיכרון: 5in-1 Memory Card Reader מערכת הפעלה: Windows XP Home (Eng) או XP HOME (Eng) משקל: 2.90 ק"ג אחריות לשנה במעבדות היבואן הרשמי שדרוג…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by MAChaifa,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.9 אלף, והתשלום בצ'קים כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך כלום.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה רק מKSP. ומארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6204 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. היי, מתכנן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי אני מתכנת ולכן חשוב לי שהוא יספק אותי גם מהבחינה הזאת, מכוון שאעביר את רוב פעילות התכנות שלי אליו. אשמח לשמוע האם התקציב אכן עונה על חווית משחק טובה (בעיקר סימולטורים של טיסה), ואם לא, איזו חריגה לדעתכם צריכה להיות פה בשביל שכן תהיה חוויה טובה תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה של עוד 1000. אם יש ממש סיבה לחרוג עוד טיפה אז אפשר לדבר על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - כרגע בעיקר סימולטורים של טיסה כמו xplane וprepar3d. אבל גם gta 5, fortnite, pubg ואולי עוד בעתיד 3. הא…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. שלום לכולם. קיבלתי בחנות קרובה לבית מפרט עבור מחשב שמיועד לאדם מבוגר שרק יגלוש באינטרנט ואולי יעשה קצת שיחות בסקייפ. מה דעתכם? זו לא חנות ידועה אבל אני מעדיף לקנות שם כדי שהשירות יהיה קרוב... מעבד intel p-d 2140 1.6 GHZ לוח ASUS P5GC-MX זיכרון 1Gb DDR II 667 דיסק MAXTOR 80GB SATA II כונן LG DVD-RW X18 מסך LG LCD 19 1953 2MS 1/2000 כולל מקלדת, עכבר רמקולים ומארז ATX על הלוח והמסך אחריות ל-3 שנים על הדיסק ל-5 שנים סה"כ 3138 כולל מע"מ. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by moticom,

מבקש המלצות למסך מחשב ביתי רגיל ללא יומרות בגודל 22 אינצ'ים במחיר שיהיה בסביבות ה-550 ש"ח אם יש דבר כזה בנמצא

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. היי, יש בידי כרגע i7 4770K ו Intel 520 SSD 240 GB ואני צריך להשלים את שאר חלקי המחשב. אני מבין שהקירור שהתאים לתושבת 1155 מתאים גם ל 1150.( תקנו אותי אם אני טועה) 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000-3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב מיוחד לתכנות, עריכה גרפית, גיימינג,VM's והרבה מולטי טסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19 אבל מתעתד לקנות 23 1920/1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - יחסית גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק מכני. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  14. עזרו לי ונתנו לי את המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive LITE-ON 20A1P X20 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ENERMAX LIBERTY 400W יש לי מס' שאלות..: 1. האם חברות כמו ABIT של לוח האם, או GEIL של הזכרונות לדוגמא הן חברות מוכרות? כי אמרו לי שאם אני קונה משהו טוב, אז עדיף שיהייה של חברה מוכרת. 2. האם יש לי מה לקנות לוח אם של אסוס לדוגמא שיותר יקר מזה שהציעו לי? 3. האם יש למה לקנות יותר מ-2 גיגה DDR2?? אני רוצה מחשב חזק לגיימינג, אז בהנחה שיש לי חלקים במפרט שעד…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by or_azu,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר. הנה מה שהרכבתי לאחר התייעצויות כאן בפורום. מה דעתכם? האם המארז+ספק יספקו את רמת השקט הנדרשת? WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSE…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by BlinD2k3,

אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. הוא ממש לא גיימר, אבל הוא רוצה להנות מהמחשב. התקציב כבייכול בלתי מוגבל (הוא הזמין מערוץ הקניות מחשב ב-9000 שקל!!!!!) ואז אמרתי לו שייבטל.. בקיצור, מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  20. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. INTEL CORE 2 DUE 6300 DFI INFINITY 975 TRANSCRAD 1GB 667MHZ SAMSUNG 200GB 8MB 7200RPM 1900GT 256MB LIBERTY 500W מה אתם אומרים?? ואני משדרג לכרטיס DX10 וזיכרון 1GB עוד שנה ככה..

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם. להלן המפרט של המחשב החדש שיושב פה לידי ורק ממתין לספק כוח. Intel Duo Core E7300 GigaByte EP-43-DS3 Gigabyte ATi Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe Kingston 1GBx2 Memory Samsung 160GB Western Digital 160GB התקציב הוא 300 ש"ח. האפשרויות הן : Antec Basic 500W http://skypc.co.il/pl_product~BP500U~24~0.htm Hec 500W http://skypc.co.il/sg_product~HEC-500TDT~24~0.htm Cooler Master eXtrem Power 500W http://skypc.co.il/sg_product~RP-500-PCAP~24~0.htm או לאחר שיחה עם החנות הנ"ל, הן ממליצים מאוד על החברה Hiper (כמובן כי הם עובדים איתם) אך הם אומרים שהספק מנצל כ-85%, וכל השאר רק 70%..ואפילו שהם 500W בסופו של דבר הם 300W לא יודע מה הוא אמר לי שם. Hiper 425W: http://skypc.co.il/p…

24. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.

25. Started by marik,

שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים