עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. אני מעוניין להשקיע בכרטיס מסך עד 600 ש"ח - 7300GT/GS ? 2. 160-250GB H.d. 3. מארז נורמלי שיחזיק כ. מסך טובים יותר בעתיד. 4. המלצה לצורב DVD 5. RAM 1GB אשמח לקבל את ההצעות מ-logicpc או goldtop. (שם אני מתכנן לקנות). אם אפשר לקבל כמה אפשרויות (כדי שאם לא יהיה במלאי ספציפית את הדגם המוצע). תודה - רבה

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by P4br3n,

. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. לוח אם: asus p5wd 2 premium מעבד: intel pentium 4 3.0 ghz presscot זיכרון: geil 1 gb 512x2 ddr2 533 dual memorey כונן קשיח: western digital 200 gb 7200 rpm 8 mb buffer serial ata כרטיס מסך: sapphire radeon x600pro pci-e 256mb retail מארז: raidmax scorpio 868 silver midi tower 500 watt מסך: mag lcd 17" s776 8 ms הכל כולל הכל כולל ציוד היקפי ב 5500 ש"ח האם המחיר כדאי או שאפשר להשיג יותר זול?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by ido-nava,

GIGABYTE K8N PRO SLI Thermaltake BIG TYPHOON AMD ATHLON64 3500+ Venice CORSAIR 512MB DDR 400MHZ Value CL2.5 X2 eVGA 6800GS 256MB 256BIT WD 200GB SATA2 NEC DVD +/- X16 DUAL Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE (SILENT) סה"כ: 6785 שקל מה אתם אומרים ?? הזמנתי היום

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by SLI/CF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר במיוחד עתירי הגרפיקה למיניהם, לא כ"כ מבין בגיימינג (המחשב לאחי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך (סמסונג) -22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Zeev86,

היתה לי בעיה של מסך מרצד לכמה ימים ואז היא נעלמה במחשב הנייד. אני רוצה בכל מקרה לאפס את השנאי שוב פעם כדי שלא יגרום איזשהו נזק. איך אני עושה את זה? אני לוחץ על כפתור הכיבוי ומחזיק אותו למשך דקה? במידה וכן, מתי? כשהמחשב מכובה או דולק?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by jeans,

שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את ה-Pentium D הישן (מאוד) שלי. בתור תחביב אני מתעסק בצילום ומטבע הדברים מריץ לא מעט תוכנות גרפיות - אבל בניגוד לגיימרים הדרישות שלי הם יותר בכיוון כוח חישוב לא גרפיקה תלת-מימדית. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מבוסס על ה-i7 שעונה לדרישות הבאות: - תקציב עד 5000 ש"ח (אם אפשר פחות, אז מה טוב) - אין צורך במסך, אבל צריך לתמוך טוב ברזולוציית 1920X1200 (אני בטוח שזאת לא בעיה בשנת 2008) - אין צורך בדיסק קשיח - יש לי אחד שתומך SATA2, אבל הוא בטח די בסיסי ואני רוצה שירכיבו לי את כל המחשב אז אם זה דורש HDD שיהיה - הקירור די חשוב לי כי החדר שהמחשב נמצא בו לא ממוזג ומכיל 3 מחשבים (בקיצור די חם שם) - כמה שיותר זיכרון (6GB היה נחמד) - כרטיס מסך פשוט יחסי…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by mike666,

שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by בר שושני,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט אם שווה לי להחליף את המעבד ולוח האם שלי ולהשקיע בקניית לוח אם חדש למעבד שונה שנפל לי לידיים. אני עובד היום עם PHENOM IIX4 955 (לא בלאק אדישן, הרגיל), יחד עם כרטיס מסך 7950 של AMD. נפל לי לידיים I5 4440 3.1GHZ, אבל עם לוח אם מעפן (MICRO ATX, חיבור PCI אחד, בלי יציאת DVI או HDMI...). אני תוהה אם כדאי לי, מבחינת עלות-תועלת, להשקיע בלוח אם חדש שיתאים למעבד של אינטל - או שהעלות של לוח אם (ראיתי יד שנייה דרך פלונטר בבערך 400 שקל..) לא שווה את ההפרש בביצועים. יש למישהו המלצה?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by shaibend,

שלום רב, אני סטודנט וזקוק לביצועי שולחן עבודה גבוהים מאד בגלל ריבוי חלונות במקביל. ולפעמים הפעלה של תוכנות כבדות כמו MATHLAB. אני די מאוכזב מהביצועים כרגע ומעוניין לשפר אותם באופן דרסטי. מה הייתם ממליצים להחליף ? (לא מעוניין כרגע בשדרוג מלא) המפרט שלי: intel pentium D @ 2.8 GHz 2 MB DDR 2 @ 667 MHz radeon X550 256 MB intel 946 windows vista ultimata

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !

12. שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Gai Hoffmann,

שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. התקציב שלי 4000 שקל לכל המחשב. אבל יש דברים שאני לא צריך כי כבר יש לי והם: כונן דיוידי, סידירום, כונן דיסקטים, דיסק קשיח - יש לי כבר אחד של 40 אבל אני צריך עוד אחד של 80, עכבר, מסך, מקדלת. אני מעדיף מעבר אינטל פנטיום אבל יהייה מרוצה גם מ-amd ואם אינטל אז מינימום מהירות 3, amd לפי שיקולכם. רוצה זיכרון פנימי ג'יגה. רוצה קירור מים טוב שיקרר לי את המאוורר. זהו זה הכל תודה לכל העוזרים!!! ???

16. אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה

18. אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. Started by abarbotel,

היי אני הולך לקנות מחשב עם מעבד i5 אני צריך המלצות ללוחות אם והבדלים בינהם המחשב ישמש בעיקר לעריכת וידאו , קצת למשחקים ברמה בינונית , שימוש משרדי גלישה וצפייה בסרטים, בעתיד כנראה אחבר אותו שיהיה מרכז מדייה אני רוצה גם אופצייה לחבר לו שלט אם אפשר בבקשה המלצה ללוחות ולציין מה ההבדלים בינהם ומשהו אחרון אם אפשר הצעות לכרטיסי מסך, לא משהו מטורף אבל גם שלא יהיה לי כרטיס מובנה כי למיטב הבנתי המובנים הם חלשים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אובכן, האבק שוקע אצל אפל ועולה אצל אינטל ו - AMD. כל זה מעמיד את הנייד שבכותרת בשורת סימני שאלה בקשר לכדאיות ובכלל. אז נכון שגם אני התלהבתי בזמנו, אבל לא תמיד מה שמוצג ונאמר בתחילה מחזיק מים בסוף. לידיעת כל מי שזה נוגע לו - https://www.youtube.com/watch?v=4DCG71k5Xi0

21. כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by shoeyal,

שלום אני מרכיב כרגע מפרט לחבר, המחשב ישמש למולטימדיה(סרטים)קצת משחקים ועבודה משרדית ללא צורך ב OC. כשהגעתי לבחירת הזכרון ראיתי זכרון של DDR A-DATA 400 512MB ב 460 ש"ח. עכשיו לי יש 512DDR333 מושקין(blue bh5) + זכרון 256 DDR333 של CROSSAIR המחשב שלי(ראה מפרט) עובר OC ולכן חשבתי לרכוש אני את ה A-DATA ולמכור לו את הזיכרון שלי ב 500 ש"ח. האם זה משתלם (גם לו וגם לי כי סה"כ זה חבר).

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by 00Amir,

אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by tamiron,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דב…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים