עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Overshot,

המאפיינים : ASUS MAXIMUS FORMULA X38 CORE 2 EXTREME X6800 SAPPHIRE HD6850 1 GB OC EDITION. 1X2 GB DDR2 800 GSKILL. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by asi369,

שלום לכולם. אני מתלבט בין שני ניידים. אני צריך נייד חזק כי אני לומד עיצוב. האם כדאי לקנות ב- ksp???? הוספתי קובץ של המחשב שאני רוצה?? אולי. : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by puhs,

היי לכולם אני מחפש מפרט עבור קרוב משפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה פורטנייט (עד כמה המחשב צריך להיות חזק בשביל זה?) האם ניתן בתקציב הזה לבנות מחשב טוב שיכלול גם מסך ושאר ציוד הקפי? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K, רצוי ללא חריגה משמעותית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. יש דרישה למסך קעור בגודל של 27-30 אינץ', מקלדת, עכבר, פד ואוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, המחש…

4. Started by SLI/CF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר במיוחד עתירי הגרפיקה למיניהם, לא כ"כ מבין בגיימינג (המחשב לאחי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך (סמסונג) -22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by guysevi,

היי, החלטתי לשדרג את המעבד זיכרון לוח אם ומארז החומרה נקנתה לפני 5-6 שנים המעבד E8400 לוח אם EP45-DS3L של GIGABYTE וזיכרונות של G.SKILL ומארז aurora של GIGABYTE כ.מסך חדש נקנה לפני שנה HD5870 אשמח לקבל את עזרתכם למה כדאי לשדרג אפשר גם מערכת מבוססת AMD להורדת עלויות מה שכן חשבתי לקחת את המארז DF-85 של אנטק אבל בהתלבטות גם מול ה- P-280 העדפה יותר לכיוון מארז full tower תודה מראש גיא

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by d1zzy,

ברשותי T61, עד עכשיו נמנעתי מלהשתמש בחומר כלשהו על המסך, וניקיתי אותו בעזרת מטלית לניקוי משקפיים. אמנם, הצטברו כבר הרבה כתמים שהמטלית לא מועילה נגדם. האם ניתן להשתמש בכל חומר לניקוי מסכי LCD על הנייד? מתישהו שמעתי שיש בחומרים הללו אלכוהול או חומר אחר כלשהו, וזה יכול לפגוע במסכים של חלק מהניידים, אם לא בכולם.. גם אם ניתן להשתמש בחומר בכל זאת, האם עדיף לעשות זאת באופן כמה שפחות תכוף ע"מ שהמסך לא ייפגע? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by מרלו,

שלום למומחים, אני צריכה מחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר בתוכנת פינקל/פרמייר, ולשרטוטים אדריכליים בתוכנות אוטוקאד 2013/רויט 2013. הוצע לי מפרט שאני לא בטוחה שיתאים, אשמח לחוות דעתכם בבקשה. להלן המפרט: Enermax Ostrog Usb3 Front Panel Enermax Psu 550W Enermax ets-t40-tb fan crucial m4 256gb SSD SATA 6gb W.D 1TB SATA 6GB 2x8GB(16GB) Kingston HyperX DDR3 1600 intel core i7 3770 מעבד Gigabyte GA-Z77-D3H Gigabyte GTX650 1GB DDR5 dvdrw אשמח לשמוע ממכם מהו המחיר הריאלי ביותר עבור ההצעה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עפ"י התקציב הנ"ל, שיתוכנן עם דגש גדול על משחקים (כבדים ככל שיהיו) וגם לעבודה ברמה גבוהה עם תוכנות עריכת וידאו כמו Adobe Premiere ותוכנות עריכת מוזיקה כמו Steinberg Cubase (תוכנות יחסית כבדות, למי שלא מכיר), כך שאני מניח שהן המעבד והן כרטיס המסך משחקים פה תפקיד חשוב. כאן יהיה המקום להדגיש מספר דברים: 1. אין צורך בציוד היקפי כלל, אלא מחשב נטו שיהיה לו כמובן גם ספק ומערכת קירור טובים, עם מארז איכותי. 2. לעיתים אני משאיר את המחשב דלוק בלילה לצרכי הורדות והוא נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שעבודתו תהיה שקטה יחסית (עם זאת אין לקחת שיקול זה לכדי פגיעה בביצועים). 3. לאור הצורך שלי בעבודה עם Cubase, אזדקק לכרטיס קול איכותי (לא צריך להשתגע ) 4. ברשותי…

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by mike666,

שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. היי, אני קורא כבר לא מעט זמן בפורום כדי להבין איזה מפרט אני רוצה להרכיב, ויחסית נסגרתי על משהו, בהתאם להמלצות בפורום. הייתי שמח לקבל חוות דעת כלליליות לתשובות לשאלות שעדיין פתוחות מבחינתי. באופן כללי המפרט מיועד לשימוש רחב (עבודה משרדית, משחקים וסרטים ב FHD,מכונות ווירטואליות..) ואמור להחזיק לזמן ארוך ללא שדרוגים. אני לא סגור לגבי האם אני מעוניין ב OC או לא, וגם אם כן זה יהיה OC קל-בינוני. דרישה חשובה נוספת במפרט היא שיהיה שקט ככל האפשר בגלל שהוא ממוקם בחדר שינה. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪694 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoin…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אהלן, אז אני רוצה לקנות נייד ללימודים כבר יש לי מפרט כללי שאני מכוון אליו.. (SSD, I5,ram 4-8,וכרטיס מסך מובנה...) אני רוצה מסך שיהיה לי קל לקרוא ממנו אז חשבתי שאני אקח 15" ורזולוציה של 1920x1080P הבעיה שפתאום המחיר של זה ממש קופץ שמשלבים בינם. ראיתי מחשב עם 15.6" ורזולוציה 1366X768, אני לא יודע אם זה טוב... והאם זה נוח מבחינת עבודה ממושכת... רואים ברור ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by Lilach35,

אהלן, אשמח לקבל המלצות לגבי, איזה חברה, יכולה לספק לי מחשב נייד עם המפרט הזה, בעלות של עד 5,000 ש"ח: מעבד 1.86 INTEL זכרון 512M לפחות דיסק קשיח 80GB מסך 15.4'' מערכת הפעלה אם אפשר VISTA HOME BASIC אחריות שנה אחת כרטיס מסך 128bit כרטיס קול 3D רשת אלחוטית לפחות 2-4 יציאות USB יציאה של S VIDEO כניסה לאוזניות ויציאה לרמקולים משקל 2.3 ק"ג אם אפשר פחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !

16. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי לפטופ של HP - DV6 מזה שנתיים. כשרכשתי אותו הוא היה קנייה מעולה (ויקרה), אבל סה"כ עד היום הוא מריץ לי כל מה שאני צריך. מה שכן - הזמן עשה את שלו ונתן את אותותיו: הסוללה שלי חלשה מאוד, לעיתים מדובר ברבע שעה - שעה עבודה אם הנייד לא מחובר לחשמל (בנוסף להודעת בעייה בסוללה שצצה לי כל פעם שאני מדליק את הנייד). הנייד יחסית חם מאוד, האויר שיוצא מהמאוורר רותח, והמאוורר עצמו מרעיש מאוד. הפיתרון להתחממות - אני מניח את הנייד על ספר וככה יש מרווח בין השולחן (או כל משטח) לנייד - מה שמוריד מהרעש ומהחום (כמובן רק עם חיבור לחשמל). עד לכאן חומרה. מבחינת תוכנה - הווינדוס עצמו עובד לי יחסית לאט מאוד. אין עומס על הזיכרון, או על המעבדים (כפול ליבה) אבל יש איטיות שמתבטאת בכל פעולה של …

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by avi.hagit,

האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים, כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' אין צורך בOC אין צורך בציוד היקפי תודה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  19. שלום וחג שמח. המחשב בשביל אחותי שעכשיו מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא צריכה מחשב בעיקר לאינטרנט תוכנות ולראות סרטים. היא הייתה באייבורי ועוד איזה חברה ונתנו לה הצעות מחיר למחשבים המובנים שלהם (מה שאתם לא ממליצים לקחת). אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב באחד החברות המומלצות , משהו כמו SKYPC או TMS למרות שאיתם היה לחבר שלי איזה בעיה הוא הזמין מחשב לפני חודש בערך בדיוק שהם היו בהעברה ששל המקום, ועשו לו הרבה בלגן עיקבו את ההזמנה והתייחסו אליו ממש מגעיל. (אני צריך רק שיהיה איזה מעבדת שירות באיזור המרכז משהו באיזור רעננה כ"ס,הרצליה גם בסדר) לגבי המחשב היא צריכה גם ציוד היקפי ומסך 22", מה יותר מומלץ למחירים האלה INTEL או AMD? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. לא חייב את המסך הכי הכי אני צריך מסך ממש פשוט המחשב לא למישחקים אולי בעתיד ואז אני יקנה כרטיס מסך בניפרד עכשיו יש לי את 6600GT אז אין צורך בכרטיס מסך חשבתי על e6300 + 965 S3 אין צורך בקירור נוסף [אני מביא קירור מחו"ל] אפשר לפצל את הקניה מכמה חנויות אני פשוט צריך רק מיפרט שאני יביא לספק והוא כבר יביא לי מחיר אז משהו שנימצא בסיבות ה4k יהיה סבבה תודה מראש חשבתי על משהו כזה Intel Core 2 Duo E6300 Box 1084 American Data DDR2 512MB 667MHZ CL4 279 x2 Compucase 6A19 230 + fsp Gln 400 380 gig 965 S3 790 Viewcom VC87005L 939 6600GT 300 הכל 4300 יש הערות? מיפרט טוב?

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by yaron@,

שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט\הורדות\צפייה בסרטים\תוכניות אופיס והכי חשוב שיעבוד חלק. התקציב למפרט הוא 3000 שח אין צורך בציוד הקפי וצריך להכלל מסך רגיל. תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. אהלן, יש לי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-MA69G-S3H עם מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ כרגע יש לו 2X1GB 667MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 2X1GB (של חברה אחרת, כרגע יש שם זיכרונות של סמסונג). מצאתי את הדגם הבא (אני גם קונה מ newegg, אני לא מתגורר בארץ): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134046 האם זה יתאים/לא יעשה בעיות? (עם הזכרונות הנוכחיים + הלוח הקיים) כרטיס מסך כרגע יש שם Radeon 9600 , אבל זה לא סוחב סירטי HD ( 720P) ולכן חשבתי על זה: MSI R5450-MD512H Radeon HD 5450 512MB 64-bit GDDR3 pci-e 2.1 http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=BD11227&pagetitle=MSI%20R5450-MD512H%20Radeon%20HD%205450%20512MB%2064-bit%20…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by Gai Hoffmann,

שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים