עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה לנותן...חשוב שהמפרט יהיה מ-KSP ושיהיה הכל...כלומר רמקולים מקלדת עכבר מסך(לא חייב LCD) וכו...

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  2. * מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by Ash Binary,

מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?

4. Started by nati885,

יש לי inspiron6400 ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג בו את המעבד והכרטיס מסך יש לי core duot2400 ו x1400 ואני רוצה core 2duo וסx1600

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by doec10,

ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by zahi122,

שלום אפשר מפרט למחשב עד 1.6K בלי כרטיס מסך יש לי 4850 שיריץ חלק דיאבלו 3 על רזולוציה 1280X1024

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. המפרט שאני רוצה הוא למשחקים לא כבדים במיוחד,ככה פיפא NFS,בקטנה, חשבתי על מפרט עם מעבד E2180 של אינטל ולעשות לו OC,וככה יהיה לי מעבד טוב,אבל מצד שני יש את AMD,האם מפרט לOC עם מעבד 2180 יחזיק לי להרבה זמן או שעדיף לקחת AMD לטווח ארוך ?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב חדש לאחרונה, נתקלתי במחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm והוא נראה לי ממש אחלה הצרכים שלי הם העיקר משרדיים אבל משרדיים כבדים... הרבה תוכנות במקביל ותוכנות כבדות סטייל פוטושופ אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ הכל ולעבוד חלק. אני גם מעוניין להריץ משחקים דיי חדשים שיוצאים לשוק היום, לדוגמא Starcraft2 אתם חושבים שהמחשב הזה יהיה מסוגל להריץ משחקים כאלו? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. המפרט הורכב בKSP Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE - 3 Years Warranty MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) Logitech Value Keyboard Black Logitech SBF90 Optical Wheel Black CREATIVE CREATIVE SBS 370 FLOPPY - 1 Year Warranty Teac/SONY 1.44 (Black מחיר: 2165 ש"ח שימושי המחשב הם כללים, ללא משחקים (חוץ מסימס 2-המחשב לא בשבילי) בעיקר מוזיקה, סרטים וקבצי טקסט. על המחשב תותקן מ"ע XP

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by gmoshiko,

11K שיהיה עם מסך חשוב לי מאוד הזיכרונות שיהו טובים וכמובן הכרטיס מסך =] אבל יותר חשוב לי שמאיפה שאתם מצאים את ההצעה תביאו גם את כתובת האתר שאפשר לקנות ממנו את זה וגם להמליץ לי על חנויות טובים שכדאי לי היום לקנות מחשב במחיר כזה

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  11. תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. יש לי בין 6K ל7.5K לקנות מחשב חדש פלוס G5 תראו בצד מה אני קונה בSOON הכ. מסך אני ישמור כסף לDX10 ובנתיים אני יקח את של אחותי (GF6200) חשבתי לשמור 2.5K-3K אלה החלקים שאני קונה מעבד AMD 4600+ X2 1400 ש"ח http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=27_40_839&products_id=6258 ------------- GIGABYTE GA-K8N-SLI (S939) NFORCE4 SLI SOUND LAN SATA II 520 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=328&category_id=0cbf2ee66da94ae4dac67ea4f4abfbca& ------------- ?WD2500KS? 430 ש"ח http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2478 ------------- Sunbeam Transformer BLUE 320 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ------------- Enermax Libe…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. המחשב ישמש לאינטרנט, אופיס וכו', ללא דרישות מיוחדות. על סוג המחשב (חברה) עוד לא סגור - דל, אייסר, לנובו, LG, סוני. ההחלטה תתבסס לפי דגם ספציפי - מראה ומחיר. אבל המפרט שמתגבש די ברור: המפרט הוא 2GB זכרון, X4500, מעבד 2GHZ וההתלבטות היא לגבי מודל המעבד. T3200 - Pentium Dual Core, Merom, FSB 667, 65NM, L2 1MB T4200 - Pentium Dual Core, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 1MB T6400 - Core 2 Duo, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 2MB ההבדלים בינהם די ברורים, השאלה היא אם זה יורגש בשימושים הנ"ל, ואם ישפיע בהפיכת המחשב למיושן בעוד מספר שנים. תודה רבה מראש לכל תגובה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. שלום רב, משהו מאוד מציק לי בהגדרות של הT61 שלי. כאשר אני מחזיר את הנייד למצב עבודה ממצב של הייברנייט. במידה ואני לא נוגע במקלדת או מזיז את העכבר בשתי דקות הראשונות שהנייד העלה את הויסטה. הוא מחליט לחזור בשנית למצב של היברנייט. לא בריא במיוחד לנייד ומעצבן בטירוף! לא הצלחתי למצוא מידע על כך ברשת. אשמח לעזרה, בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by BandiT,

שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by K1ko,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by yoni-m,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ויכול להמליץ עליו?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by dolypooh,

שלום חברים.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???

20. אורח rahf
    Started by אורח rahf,

אני מעונינת במחשב נייד בעיקר לשימוש בוורד ואינטרנט. המחשב צריך לניות קל- נייד ממקום למקום. תקציב: 2000-3000,

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. קיבלתי משימה לקנות לאחים הקטנים שלי מחשב, ואני חייב את עזרתכם =] הנתונים של המחשב צריכים להיות די בסיסיים, רוב השימוש במחשב יהיה לאינטרנט וקצת למשחקים. אם אשמח אם תוכלו לשלב במפרט את הכרטיס מסך ATI Radeon HD4670. תקציב - 2000 ש"ח, לא חייב לנצל את כל התקציב אם לא חייב. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות מועדפת: KSP המון תודה!

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by lad,

שלום, הואיל ואני לא מבין בשוק המחשבים הניידים,החלטתי להיוועץ בכם בנדון. שנה הבאה אבלה את רוב רובו של זמני הרחק מהבית. משום כך החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש בעת הצורך, לשמר את הציוויליזציה נקרא לזה. בכל מקרה, הורי הקציבו לי למטרה 5000 שקל בלבד. ולטענתם, כמה שפחות, עדיף. לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שסכום כזה לא יספיק למחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים וכבדים, עיין ערך Half Life 2 לדוגמא. מנגד, הייתי רוצה "למזער נזקים" ולקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן טוב ככל האפשר. מטרותיו האחרות יהיו: יצירת מסמכים וסיכומים, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. גודלו של המחשב לא מפריע לי. להיפך, הייתי רוצה מסך גדול ככל האפשר למטרת הצפייה בסרטים. משקלו של המחשב גם אינו משנה לי. פרמטר שאכן כן מש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. שלום לכם חברה,אני מועניין לשדרג את המחשב שלי בכל חנות שתיתנו לי רצוי חנות זולה אני רוצה אתה מחשב שלי שהיהי למשחקים ברמה גרפית גבוה התקציב שלי הוא 2500 +- תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  24. - עדיפות לחסוך כמה שיותר מהתקציב, אם לחרוג לא יותר מ-100 ש"ח. - המחשב משמש את הוריי ואחותי בעיקר לאינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה, שימושים בסיסיים ביותר על בסיס יומי. - אין צורך בציוד היקפי. - 6 מבחינת חשיבות השקט של המחשב. - לא מתוכנן אוברקלוק. - יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב. מאחר ואני עדיין עם XP אני לא מכירה מספיק את ויסטה ואת 7, אשמח להמלצה למערכת שתהיה הכי נוחה ועם מינימום דאגות. - זקוקה גם להמלצה על חנות אמינה באזור השרון. - הבקשה המיוחדת היחידה היא רכיבים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד לאורך זמן. - לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב. תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  25. יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.