עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nahum2,

2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by almog4615,

המחשב שיש לי עכשיו: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, את הזכרונות,ואולי גם את המעבד שלי, לא בטוח בקשר למעבד מה שאתם תגידו. הבנתי גם שעם אני משדרג את המעבד אני צריך גם להחליף לוח אם?, אשמח אם תגידו לי. מעדיף חנויות שקרובות לראשון לציון, תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by casper23,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by Gico,

מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות לפטופ עבור לימודים באוניברסיטה. אין לי מושג בנושא זה, אשמח לשמוע עצות. הדרישות: - מסך גדול ואיכותי (שיהיה נוח לקרוא מסמכים וכמה שפחות יפגע העניים). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - טווח מחירים: בין 3000-4000 - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - יכולת צפייה בסרטי HD 720p. - המשקל לא קריטי. - מראה לא קריטי. אשמח להמלצות, בברכה, יועד

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרטים ל2 הסוגים שצויינו בכותרת. 1. מחשב לגרפיקה שמשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI. קובץ סרוק - עד 0.5GB , אחסון DATA לפחות 2TB על כונן יחיד. - הגנת נתונים - שימוש ב-RAID מתאים. - מערכת הפעלה Win7 Ultimate. - תוכנת עיבוד photoshop CS5. - מסך צריך לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 pixels. - צורב. - סורק בממשק FireWire (IEEE1394) - סריקה עד גודל A3 + סריקת נגטיבים. - כרטיס רשת של 1000MB. אין הגבלת תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by SneaKer,

שלום היה לי פה משתמש בעבר אחלה פורום .. באמת לעניין אני קונה מחשב בערך ב 3600 שקל בלי מסך בלי מקלדת בלי כלום אני צריך מאנשים שמבינים מה הם יודעים עזרה לפירוט לצרכים שלי בעיקרון גיימר שרוצה FPS גבוה ... וצורב DVD זול תודה לעוזרים עריכה קיבלתי המלצה על NVIDIA 7600 GS של לידטק עם יש למישהו משהו יותר טוב באותו מחיר מוזמן לשתף אותי בדעה שלו

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by orengore2,

שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אז ככה...חבר של אחי הביא מחשב כזה מקנדה...בפחות מ5000.... acer Aspire 5000 את הדגם הזה: AS5002WLMi הוא שווה??

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. Started by shalbik,

המטרה שלי מהנייד היא ללימודים. מה שאני צריך זה שיהיה לו אורך פעילות ושלא ייכבה בשיעורים עד כמה שאפשר (הוא יעבוד לא רק בשיעורים אלא גם מעבר) שיריץ מערכת הפעלה כמו שצריך ללא צורך בהרצת אפליקציות כבדות. וחשוב חשוב חשוב שיהיה לו WIFI שאני אוכל לעבוד עם הרשת האלחוטית של הקמפוס. המחשב לא מייועד למשחקים בשום אופן! אלא רק ליישומים של כתיבה , מיילים , גלישה באינטרנט וכד' מצורפים 2 לינקים ל2 ניידים שקפצו ונראים אטרקטיביים, תנו דעתכם. http://www.skypc.co.il/pl_product~70774~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~5620Z~14~0.htm אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by mwalker03,

מעבד - Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוח אם - M2N-SLI Deluxe Socket AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון - 1GB V-Data . DDR 2 533 כ.מסך - ? ASUS Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E ד.קשיח - 200GB SATA II 7200RPM 8MB Western Digital דיסקטים - Teac/SONY 1.44 צורב - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ספק - PSU 500W MAX (450W True) (24pin מסך - B716 17'' LCD 8ms Mag רמקולים - GPT 2.1 סה"כ בסביבות ה 4.500 שקל .. חברה אני צריך המלצה רק לגבי 2 דברים: 1. מארז שיתאים לי 2. מערכת קירור טובה שתאים למחשב. במחשב יהיה ברובו עבודה ממוצעת(לא תוכנות גרפיות) עם נטייה קלה למשחקים . נ.ב הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ? אשמח לכל חוות דעת / הצעות/ שיפורים ואלי גם דברים מיותרי…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  12. אהלן, דרוש מפרט שישמש בעיקר לאינטרנט סרטים וטיפה משחקים, התקציב הינו עד 2500 (עם עדיפות לאזור ה2000 במידה והאפשר) כאשר אין צורך בציוד היקפי וספק כוח (יש לי ספק 450W ממחשב אחר שאני יכול לחלץ)... שקט: לא מאוד קריטי, אבל יהיה נחמד אם לא יעשה רעש של טרקטור בכל קריאה מההרדיסק - 5/10 חנות: אני גר באזור חיפה, אז אשמח לקבל הצעת מחיר מחנות באזור (פנדה \ KSP \ ...) אפשרות לשדרוג: המחשב הזה הולך להורים שלי \ אח שלי ללא מעט שנים, ככה שאופצייה לשדרג מעבד\זכרונות\כ.מסך היא בגדר חובה כאן תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by cznmuh,

שלום לכולם אז ככה זה השילוב שאני רוצה AMD Phenom II x4 965 Box +ASUS ATI RADEON EAH5850 +4G RAM השאלה שלי אם הוא יצליח להחזיק משחקים... בלי צוואר בקבוק חושב לציין שהמחשב רק למשחקים..... אני משתמש במסך LCD 19איינץ סופר תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני יודע שהסכום קטן, אבל אפשר תמיד טוב לחסוך עוד שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD כו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא מיועד גם לגיימינג כמה שאפשר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, FIFA וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן להשיג במחיר של עד 1800 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by cyberX,

את המעבד - נראה לי עד 3.0GHZ OC, אלא אם אתם חושבים אחרת... מארז - חוות דעת, הוא טוב, לא טוב ?... ספק בסדר ? תודה למגיבים

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by GPX ltd,

שלום רב, יש לי IBM T42 היו לי 2 צלמיות חיות/תצוגות קבועות ב-Tray - של אחוזי עומס ושל טמפ' המעבד. נעלמו לי ואיני מוצאן. איך אני משיבן לחיים ו/או מתקין אותן מחדש? תודותיי GPX

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by boim,

אהלן אני רוצה לקנות את המחשב, מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו, ובתצוגה (מצאתי כמה מקומות שמוכרים רק בהזמנה אישית והוא לא נמצא במלאי)? עדיף באזור ת"א והמרכז..

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום לכולם , אני מעוניינת לקנות לאחי מחשב. לאחר שקיבלתי מספר הצעות מחיר בחנויות , בחרתי (לפחות כרגע..) את אחת ההצעות שקיבלתי. מדובר על מחשב שהייעוד שלו יהיה למשחקים כמו פיפא NBA (ממה שאני יודעת) , צפייה בסרטים בחיבור לטלווזיה , כל מיני קידודים של סרטים למיניהם וזהו פחות או יותר. התקציב שלי היה ל-3500 ש"ח אך חרגתי קצת ל-3700 כאן פלוס-מינוס (ע"פ המפרט המשודרג שהמליצו לי) הייתי מעוניינת בחוות דעתכם המקצועית , אם המפרט מתאים. אודה מאוד למי שיוכל לעזור אפילו אם יש הצעה דומה בטווח מחיר או שינוי חלקים . להלן המפרט: מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם MSI Nforce 4 או ASUS (?K8N Neo4 Platinum s939) מעבד AMD Athlon 3200 64BIT זיכרון 512MB DUAL DDR ?(לא ידוע דגם כרגע) כרטיס…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  21. ההודעה אמנם יצאה ארוכה אבל חשוב לי שתקראו אותה לפני פרסום מפרט כדי שתבינו את המצב (המשונה) שלי. בשעה טובה, אחרי שלוש וחצי שנים שכל מה שקרה בהן הוא שידרוג של המעבד+לוח אם, אני קונה מחשב חדש. נתחיל מתשובה לשאלה שהייתה עולה בהמשך השירשור: אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך לא נכנס בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס דרך הInput של הכרטיס קול, דרך הרמקולים של המחשב - חשוב מאוד, כי אני מתכנן לחבר את הממיר אל המסך ישירות, ו…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  22. כמובן כולל OC

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום. אני צריך מחשב ב5500 אלף שקל. הדרישות שלי הם. המחשב למשחקים כבדים מאוד למוסיקה לסרטים בנפח גודל של 1.2 GB ומעלה ללא O/C כולל ציוד הקפי שיוכל להריץ את הוויסטה חלק. תודה ביי וכולל מסך דק 17"

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. תקציב +-300 ש''ח חשוב לי שיהיה 1.תיק גב 2.מוגן נגד גשם

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  25. טוב, ניסיתי לבנות מפרט לבני דודים שלי, שמשחקים גם משחקים כבדים, אבל אין להם תקציב גבוה מדי. הכנתי את המפרט הנ"ל, ואשמח לכל עזרה, כי מאז שהתגייסתי (והשתחררתי) מהצבא, לא הצלחתי להתעדכן בכל השינויים במחשבים... טוב, למפרט! מעבד : AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM לוח אם : GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כ.מסך : GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe (למרות שלא הבנתי את העניין של תמיכה בDX10.1, זה יתמוך?) זכרון : G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 דיסק קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב DVD LiteOn LH-20A1S X20 DVD ספק כוח : Enermax Liberty 500W ומארז פשוט... (יש המלצות?) כל זה יצא לי בסביבות 4,600 ש"ח - האם זה מפרט טוב? במה אפשר לקצץ\לשנות? תודה רבה, …

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים