עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך עזרה ברכישת מחשב נייד/נטבוק (לאח שלי) דרישותיו: שיהיה קטן וקל עד (אזור ה13 אינץ') השימושים הם בעיקר לעבודה בתוכנות אופיס/עבודה משרדית, הקרנת מצגות/סרטונים (לא HD, צנוע) אין דרישות ספציפיות לגבי מפרט, שיהיה כזה שהסוללה תחזיק יחסית הרבה זמן בין הטענות דגש על חברה/דגם אמין התקציב הוא עד 2200 ש"ח תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. Started by Thadar,

שלום, לא מזמן חבר שלי התקיל אותי כשביקש שאני אמצא לו נייד שמיועד למשחקים ב4K הבחור לא גמיש במחיר, וכמו שאמרתי הוא צריך את זה למשחקים... חיפשתי קצת בפורום פה ובזאפ, ובזה הסתיים החיפוש שלי. בבקשה בלי תגובות כמו "4K זה לא מספיק", או "שייתגמש קצת" כי הוא לא מוכן מה לעשות... תודה ^^ עריכה: אין לו שום דרישות אחרות, גודל מסך, גודל HD, משקל וזמן סוללה לא משנים לו.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אהלן חברה אני צריך מפרט לחבר עד 3.5K עם כמה הכוונות: 1. אני מאוד מעדיף שהמעבד יהיה E6300 2. זכרון של 512X2 יספיקו לו, הוא לא הולך לשדרג לויסטה (תדר 667 MHZ כמובן) 3. מארז סטנדרטי לחלוטין, רק עם מאווררים טובים ופתחי אוורור מספיקים, לא צריך מאווררים שקטים או משהו. 4. צריך צורב DVD טוב, אולי את הH10N שכרגע יש לי יספיק לו. 5. כרטיס מסך mid end, שיספיק למשחקי RPG ולrome total war (אם יש כרטיס יותר טוב מה7600GT בסביבות המחיר שלו זה יהיה טוב). 6. לא מתוכנן OC בכלל, ולא יתוכנן.צריך לוח אם טוב אבל לא יותר מדי. 7. המפרט הוא ללא מסך. 8. דיסק קשיח של 250 ג'יגה (נראה לי את הWD2500KS יהיה טוב). 9. ספק מן הסתם (HEC 350 יהיה טוב?). 10. כרטיס קול+רשת onboard. קונרו 900 כרטי…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340.03 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 830.00 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD - 569.99 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 690.00 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory - 300.00 כרטיס מסך - כמובן מה שחסר פה זה כרטיס מסך, אני מחפש משהו שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו בעתיד הקרוב בלי בעיה, משהו בסביבות 1000 שקל, אני לא ממש מבין בזה אז לא הוספתי. לוח אם - אם יש אפשרות עדיפה אז אפשר להחליף, מה אתם ממליצים ? זכרון - אם בשביל משחקים דרוש 1024 אז אני יוסיף. המחיר ממש נמוך כרגע... : מעבד - יש טעם לקחת מעבר חזק\יקר יותר ? הרד-דיסק -…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 בעיקר לסיכומים וכאלה, אבל חשוב לי שהוא יהיה מסוגל גם לקצת יותר... * מטרות המחשב: סיכומים, סרטים וכו'. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ גם תוכנות חזקות יותר (משחקים קלים, תוכנות עריכה פשוטות וכו') * גודל המסך: 13.3 מאט. סוללה: לפחות 4 שעות כונן אופטי: מתלבט אם עדיין צריך או שכבר לא... חוזק: בתור סטודנט המחשב יעבור איתי כמה מדורי גיהינום, אז אולי כדאי ללכת בכיוון של המחשבים העסקיים יותר? עוד שאלות: 1. אני רואה הרבה מחשבים אטרקטיביים עם מעבד i5 למשל אבל במהירות של פחות מ2 ג'יגה הרץ. זה לא קצת נמוך מדי? או שזה עושה את העבודה מספיק טוב? 2. שווה ללכת לכיוון של מסך מגע, או שהנושא הזה עדיין בחיתוליו? 3. יש…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  6. הי, אני פותחת נושא חדש (מקווה שזה בסדר) כי נתקלתי בכמה מבצעים שנגמרים היום וממש אשמח לעזרתכם בבחירה בין הדגמים שלמטה. מה מבין הארבעה הבאים עדיף, לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D ורינדורים, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA ,HDMIוכו)USB 3.0 ו-HDMI רצויים, אבל זה לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ-500GB, אבל גם כאן זה לא הדבר הכי קריטי * כונ…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Cyron,

היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  8. תקציב 6500₪ ש'ח ( יש אפשרות לחריגה 100\200 גג ) שימושים משחקים חדשים שצורכים גרפיקה גבוהה מאוד עובד עם תוכנות גרפיקה (עריכת וידאו מקצועי ) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? אני יתקין WINDOWS 7 64BIT עברית ( שירד מאתר FXP ) שימושים מיוחדים OverClock - אם יש המלצה אז כן ציוד היקפי יש לי עכבר ומיקלדת אלחוטי ( ומערכת רגילה בישביל הסאונד ) חומרה אופציונלית כן שיהיה צורב טוב ועם יכנס אפילו 2 בישביל COPY disk דיסק קשיח:טרה\טרה + אפשרויות רכישה תשלום ראשון מזומן - תשאר ויזה ( 5\6 תשלומים ככה ) אפשר להכין מכל החנויות שאתם מכירים (אייבורי סקייפיסי וכו') את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? כן…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  9. יש רכיב יותר טוב שאתם מכירים בדיוק באותו מחיר לא יותר? אם כן בבקשה תרשמו לי ואיך המפרט אני לא כל כך בענייני המשחקים חשוב לציין לוח אם עדיין לא החלטתי מה שיהיה במחשב : לוח אם - מעבד קונרו E6400 קונרו כרטיס מסך Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח- Westren Digital WD2500KS צורב LG DVD +/- RW 4167B X16 כונן דיסקטים - 1.44 ספק כוח ENERMAX EG365P-VE-FCA 350W SILENT POWER SUPPLY 2-FAN מארז למחשב-GZ-FA1CA 3D Aurora 570(ATS/ATB)

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך צריך שיהיה שיפור משמעותי בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, סרטי HD, תוכנות כמו מטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן קשיח, מעבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by hitman47,

קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. אני צריך מיפרט למחשב למשחקים ב7000 גג כולל ציוד הקפי (עדיף לבנות את המיפרט מksp כי שם אני הולך לקנות חח) עדיף שיהיה במחשב: *מעבד AMD *כרטיס מסך עד 2500 ש"ח *זיכרון גי'גה או יותר איך שאתר רוצים *200 -250 ארד דיסק *מסך דק אפשר לחרוג מהתקציב עדיף שלא יותר מדי (100-200 ש"ח) תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by MOOMOY,

קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. המחשב עדיין באחריות!!! נמכר עקב קבלת נייד מהעבודה. AMD 3500+ 64BIT ASUS A8NE 1GB DDR 120GB SATA DVD-RW ATX ללא כרטיס מסך!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by vip133,

מעבד: Intel® Dual Core T2130, 1.86Ghz, 533Mhz FSB, 1MB L2 Cache מסך: 15.4" Wide, 1280x800 כרטיס מסך: Integrated Intel Media Accelerator 950, upto 224MB shared system memory זיכרון: 2048MB (2X1024MB), 667MHz, upto 2GB דיסק: 160GB SATA 5400PRM כוננים: DVD Multi burner צורב די וי די כרטיס קול: bit Analog 18-20bit, Two 4-ohm stereo speakers תקשורת: 10/100 תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11, Bluetooth Internal 56Kbps V.92 modem יציאות: 4xUSB 2.0, RJ-45, RJ-11, S-Video Out, FireWire IEEE1394a, Line In/Out סוללה: 6 Cell Primary Battery קורא כרטיסי זיכרון: 5in-1 Memory Card Reader מערכת הפעלה: Windows XP Home (Eng) או XP HOME (Eng) משקל: 2.90 ק"ג אחריות לשנה במעבדות היבואן הרשמי שדרוג…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. המחשב הוא לשימושים בעיקרון פשוטים...אבל בכל זאת אני משחק גם משחקים מלבד באינטרנט והאייסיקיו... קאונטר סטרייק ואנרגראונד בערך זהו. אני חשבתי על משהו: הארות והערות יתקבלו בברכה... AMD Athlon 64 3500+ AM2 Box Gigabyte GA-M55 SLI-S4 AM2 Samsung DDR-2 512mb 533Mhz X2 HEC 400W TRT WD 160GB SATA2 Leadtek Geforce 7600GS Xtream 256MB PCI-E HEC Compucase CI-6A19 (NO PSU( NEC AD5170 X18 Double Layer תודה רבה. שחף.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. שלום לכולם בשבת חזרתי מארה"ב והמחשב הנייד שלי נגנב שם. מחפש המלצות למחשב חלופי - הביטוח יכסה כ-5500 ש"ח. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (מייל אינטרנט ואופיס ובמיוחד באלחוט),צפיה בסרטים. * גודל המסך - 13.3 - 14.1 * משקל רצוי - עד 2 ק"ג * מאחר ואני מרבה בנסיעות חשוב זמן סוללה ארוך, מעט חום ככל האפשר. * רצוי HDMI * בלוטות - רצוי מאוד (משמש לשיחות VIOP) * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160 רצוי 250 לפחות * צורב DVD - חייב * לא צריך אחריות בינלאומית, אבל רצוי מאוד שלוש שנים אחריות (לא כל כך חשוב איסוף מהלקוח). * אין העדפה לחברה כלשהי - שרות טוב בארץ חשוב. * עדיף מעבד מתקדם 8XXX ומעלה * אני משתמש במחשב בסביבה תעשיתית כך שעמידות ואיכות עיסקית באמת חשובות *קורא כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by MAChaifa,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.9 אלף, והתשלום בצ'קים כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך כלום.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה רק מKSP. ומארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6204 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שלום וברכה, רציתי בבקשה לדעת אם הכ.מסך של המחשב הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7320 יותר טוב מ ATI RADEON 3450 או הX3100 ואם לא אז האם הכרטיס מסך של הסטודיו שהבאתי למעלה יוכל להריץ משחקים כמו Age Of Empires? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. מסך דק 19, אין צורך בכרטיס טלויזיה, צורב DVD, ציוד היקפי סטנדרטי אודה להצעות

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המחשב הזה מבחינת מחיר וחומרה? האם המחיר שווה את הרכיבים? והאם החומרה טובה (אני לא מעודכן בכל מה שקשור לחומרה...) אני מחפש מחשב למטרת משחקים קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6619&perur=2&t=1&c=180 תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by orninyo,

* מטרות המחשב? תכנות - יכולת עיבוד גבוהה * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD בלבד, לא צריך HD מספיק 128G * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל חובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL או HP כמובן שעדיף דל חובה שיהיו חריצים לתחנת עגינה. SSD בלבד . 8-12 RAM תודה!!!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by maimon_y,

אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים אבל לא לגיימינג כבד יותר לעריכה גרפית לא כבדה. אני הכנתי מפרט אבל אין לי ידע כל כך רחב בהכנה של מפרטים אם אתם יכולים לעזור לי להגיד לי את כל הבעיות ואת כל החסרונות שיכולים להיות כמו צוואר בקבוק או אי התאמה של MHZ בין המעבד ללוח אם לזיכרונות וכו. אם יש לכם הצעה למפרט יותר טוב במחיר זהה תירשמו. [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪924 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪264 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]SeaSo…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by AviBsH,

היי,אני מחפש מחשב כולל 3 שנות אחריות. יש בידי את המפרטים הבאים במחירים הבאים: קודם כל 1558DELL STUDIO Intel Core I7-720MQ (1.6GHZ) MOBILE CPU 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel 1GB ATI Mobility RADEON HD 5470 15.6in Widescreen Full High Definition (1920X1080) WLED with TrueLife 500GB SATA 7200rpm עם סוללת 9 תאים זה עולה לי 6190 עם 3 שנות אחריות ויש את HP Pavilion dv6-2110ea Intel® Core™ i5 Processor i5-520M 4096MB (2x2048) 500GB SATA 7200rpm 15.6 High Definition LED HP BrightView Display ברזולוציה של 1366x768 NVIDIA® GeForce® GT 320M 1GB סוללת 6 תאים זה עולה לי 5200 עם 3 שנות אחריות (אחרי הרחבה) 1.השאלה עד כמה ההבדל בין 4 ליבות פיזיות כדאי ל …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים