ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים כבר יש -קופסא בלבד תודה.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם.. אני צריך המלצה למחשב נייד לבת דודה שלי שגרה כרגע בארה"ב היא מעוניינת לקנות מחשב נייד מהחנות בסט ביי שם משום שהם נותנים אחריות בינלאומית או משהו כזה על כל המוצרים... בכל אופן המחשב שלה משמש בעיקר לאינטרנט,אימיילים,מסנג'ר וכ'ו...לא משהו רציני בכלל אבל היא מחפשת משהו טוב .. זהו האתר אם תוכלו לכוון אותי למחשב נחמד שיהיה מתאים בשבילה זה יהיה מעולה..תודה רבה ושוב פעם חג פסח שמח וכשר לכולכם http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
השימושים המיועדים הם מחשב לעסק אינטרנטי כולל עריכה בסיסית(חיתוך קטעים) בADOBE PREMIERE. יש צורך ב4 כניסות USB קדמיות וגם בכונן קשיח גדול. אשמח להצעות או שינויים שלא חוגים מ2200 שקל. תודה www.KSP.co.pdf
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ויכול להמליץ עליו?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברה אח שלי מצא באתר אחד מפרט לעריכת מוזיקה. מה אתם אומרים? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 יש לכם הצעות לשינוי ?? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה הלך לי לח האם :'( אחרי שהרחתי ריח של משהו שרוף והחלפתי את הספק - שום שינוי,החלפתי גם את המארז חשבתי שהכבלים מכפתור שמדליק את המחשב נדפקו (משהו לא היה תקין) ושוב שום שינוי אז אני מניח שהלך לוח האם (אני טועה? ) מה שהיה לי במחשב הישן: לוח שם של אסוס p4p800 deluxe סוקט 478 צ'יפסט 865pe ,מעבד אינטל ,DDR 400 512MB , דיסק SATA 120GB אני כנראה אשדרג\אקנה מחשב חדש ואשמח לשמוע הצעות, מעדיף מעבד אינטל, לוח אם חשבתי גם על אסוס אבל אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע חשבתי גם על SLI אבל לא יודע אם ההבדל משמעותי שיהיה PCI Express, חשוב לי להשתמש גם בדיסק הישן שלי (הבנתי שלא אמור להיות בעיות ללוח אם שמסתדר עם SATA2 להסתדר עם SATA) זיכרון DDR2 לפחות 1GB כרטיס מסך טוב למשח…
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי החליטו שהם צריכים מחשב אז הסכמנו שאני מעביר להם את המחשב הנוכחי וקונה איתם בייחד מחשב שהיה לי אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים אינטרנט מזמן לא עקבתי אחרי כל ענייני החומרה במחשבים כי אני בצבא אז אני קצת חלוד ובגלל זה צריך עזרה של אנשים מבינים אחרי איזה שעתיים שחקרתי קצת מה הולך היום והסתכלתי במפרטים המומלצים באתר ( לא יודע כמה הם מעודכנים...) הגעתי למפרט הזה: _________________________________________________ מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB ש"ח 1290 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ש"ח 670 ש"ח זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heat…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים. התקציב הנתון הוא 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי, כולל צורב, HD של 160 GB תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
נשארו לי כמה רכיבים מהמחשב הישן שנפח את נשמתו לפני מספר ימים (זה היה רק עניין של זמן). מעבד Q6600 (שאני מקווה שעדיין תקין). זכרונות 4X1024MB. אין לי בעיה להשתמש רק ב 2. כרטיס מסך 4830 ספק 550W 3 דיסקים של 320GB המיועדים ל raid שאני משאר שאשמור 2 מהם. מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate ממה שנשאר (בתקווה שהכל עובד) אני רוצה להרכיב מחשב בכמה שפחות כסף, שישמש להורדות, ולראות סרטים בטלויזיה בבית (1080p). כמובן, בכמה שפחות כסף וכמה שיותר קריר. רעש פחות מפריע.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מבין כ"כ בניידים,מקווה שאני אתן כל את המידע הדרוש(אם לא תשאלו ואני אענה במהרה). התקציב הוא 4500-5200. הדברים שכן נראה לי שצריכים להיות: זכרון 1024 DDR ורצוי מהיר,הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות,מעבד כפול ליבה(לא פוסל את AMD),צורב DVD של חברה אמינה,כרטיס מסך סביר (אפשר אפילו מובנה שנחשב יחסית למובנים טוב),כניסות ויציאות סטנדרטיות(לא משהו מיוחד) וחשוב כמובן חיבור לרשת אלחוטית. סוללה ומשקל-לא קריטי. מה שהכי קריטי שהמסך יהיה 15.4 ואיכותי,שניתן לצפות בו מזויות רחבות באיכות טובה.יש הרבה מסכים של ניידים שהזוית שלהם מוגבלת.. השימוש העיקרי של המחשב-אינטרנט ואופיס.אין צורך במערכת הפעלה,יתכן שתותקן על המחשב ויסטה אז אסור שיהיה חלש. השימוש המשני והלא קריטי שניתן ל…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מחר (אם יעדכנו את המחירים בIQPC עד אז) ואני רוצה לוודאות שהכל טוב, וד"א אני כנראה אחסוך לקנות מסך 22' אז בינתיים אני יודע שהכרטיס מסך מיותר אבל עדיין הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ~¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 …
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
- עדיפות לחסוך כמה שיותר מהתקציב, אם לחרוג לא יותר מ-100 ש"ח. - המחשב משמש את הוריי ואחותי בעיקר לאינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה, שימושים בסיסיים ביותר על בסיס יומי. - אין צורך בציוד היקפי. - 6 מבחינת חשיבות השקט של המחשב. - לא מתוכנן אוברקלוק. - יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב. מאחר ואני עדיין עם XP אני לא מכירה מספיק את ויסטה ואת 7, אשמח להמלצה למערכת שתהיה הכי נוחה ועם מינימום דאגות. - זקוקה גם להמלצה על חנות אמינה באזור השרון. - הבקשה המיוחדת היחידה היא רכיבים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד לאורך זמן. - לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב. תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד הכי חזק שאפשר בתקציב מעל, לא חשוב לי במיוחד שיהיה קל או קטן כי רוב הזמן הוא ישב בבית, גודל רצוי של מסך 15.5-16" אך לא יותר, שימושים זה בעיקר מולטימדיה, מוזיקה, סרטים ואינטרנט וקצת אופיס. אני מודע לזה שאני יכול לקנות מחשב שיבצע את המטלות הנ"ל בפחות כסף אך בכל זאת אני רוצה משהו קצת יותר חזק מהממוצע. אנא המליצו לי מה לקנות, תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש מצב שדל אינספירון 1525 עם מעבד T7250 יעלה כ 2700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הייעוד הוא הרבה אינטרנט, קצת אופיס, ופה ושם קצת משחקים, שום דבר מיוחד. לא צריך מסך ואביזרים. המחשב כן יריץ את VISTA PREMIUM וכן חשוב שיהיה שקט. מעבד: E7200 של אינטל. 555 ש"ח קירור: FREEZER 7 PRO. 115 ש"ח. לוח:EP35-DS3L של GIGABYTE. 414 ש"ח. זיכרון: 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader. 450 ש"ח. כ.מסך: 9600GT של GIGABYTE עם 512MB GDDR3. 655 ש"ח. קשיח: 500GB 32MB 7200RPM של SEAGATE. 307 ש"ח. צורב: H20 של LG. 120 ש"ח. ספק: 550W של TOP POWER. 320 ש"ח. מארז של HEC מדגם 6C11. 170 ש"ח. הרכבה ובדיקות. 60 ש"ח. סה"כ: 3166 ש"ח. האם המפרט צריך להתאים לדרישות?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד בלי הרבה תנאים חוץ מ: 1.תקציב - בסביבות ה5000 ש"ח. 2.שימושים - עבודה משרדית בעיקר (אינטרנט ואופיס). 3.חנות - שתהיה חנות טובה ואמינה בחיפה או באזור חיפה. זהו אני חושב.. אשמח לקבל מפרטים עם התנאים הנ"ל, תודה :]
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מפרט בצד. חלק לא מעודכן (מסך לדוגמא - עברתי למסך 1680x1050) וגם הכוננים הקשיחים, אבל זה לא ממש משנה. זכרון 2G זה מעט מדי אז חשבתי לקנות dual channel של 1G (יהיה לי 3G סה"כ). אני לא אקנה 2 כי אני עם מע' הפעלה מקורית, שהיא במקרה 32bit. מעבד חשבתי או לקנות את ה 6400+ BE או לקנות קירור חזק יחסית ולעשות OC (תגידו מה לדעתכם כדאי) כרטיס מסך חשבתי להעיף את שלי לשים במקומו משהו כמו 8800gtx משומש. עם השדרוגים שרשמתי איך GTA IV ירוץ? כרגע הרזולוציה נתקעת לי על 1152x864 (יש בעצם פסים שחורים בצדדים), הכל על low, וגם ככה הוא לא רץ משהו- בקיצור, עובד חרא (כמובן הכל הודות לכרטיס מסך "האימתני" שלי) בקיצור איך העניין נראה לכם? שווה באופן כללי? ואם אני אשדרג את הרכיביתם שיש לי, לרכי…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש מעבד+ לוח אם+ זיכרונות מעדיף שזה יהיה של אינטל .....מי שיכול לתת של אינטל ו AMD אני אהיה ממש אסיר תודה. אפשרות לעלות תקציב עד 1900 או 2000 אבל תישארו בתקציב ה 1800 שיהיה לו AGP... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אחי שלי הביא לי את המעבד והכרטיס הישן השינים שלו אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב. בעיקרון מה שיש לי עכשיו זה סלרון עם 6600GT, קיבלתי עכשיו e4400 עם ATI 1950XTX אני צרךי לוח אם, ספק, זכרונות אני לא מתכנן OC, המחשב יהיה לצפייה בסרטים וגלישה נטו לכן אני לא צריך משהו מיוחד (אז לא חייב להשתמש בכל התקציב, עדיף כמה שפחות). בנוסף (בלי קשר לתפקיד) אם אפשר גם הצעה למארז יפה ושקט (מכיוון שהמחשב יעמוד בסלון). תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לחברים: אכן תקציב צנוע אבל שימושים צנועים: אינטרנט אופיס ועוד ישומונים קטנים . 1. מסך 15.4 רצוי מסך מאט ( הבנתי שיותר נוחים לעבודה ממושכת ) 2. משקל , הארד דיסק , זמן סוללה - לא חשוב. 3. איכות סבירה + 3 שנות אחריות אם אפשר + אפשרות שדרוג לוינ 7 לכשתהיה. 4. חשבתי על לנובו מסדרת g530? אבל המסך מבריק . מאוד חשוב לי מסך סביר ! בברכה,
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המאפיינים : ASUS MAXIMUS FORMULA X38 CORE 2 EXTREME X6800 SAPPHIRE HD6850 1 GB OC EDITION. 1X2 GB DDR2 800 GSKILL. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-