עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. חבר טוב שלי הוא תקליטן והוא צריך מחשב חדש ליצירת מוזיקה וגלישה באינטרנט. מחשב קומפלט [מקלדת, עכבר-אופטי(רגילים ps/2), מסך, רמקולים,כרטיס מסך סטנדרטי(לא Onboard) כרטיס סאונד איכותי במחיר שפוי) מחשב שקט כיוון שימצא בחדר השינה שלו (קירור אוויר, לא מים בבקשה). הוא רוצה לחבר את המערכת (תקליטייה) למחשב עם חיבורי xlr, rca, pl, ולחבר סינטיסייזר. התקציב הוא 6,000 ש"ח גג 6,500 ש"ח. עכשיו הוא רוצה שזה יהיה מחנות באזור י-ם (הוא אוהב ללכת לקנות בחנות "אמיתית" עם מזומן : ) אני יודע של- www.ksp.co.il יש סניף בירושלים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב, או חנות אחרת מי-ם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11 + 2 גגגגגגגג לא מתכוון בכלל להגיע לשם, רוצה לסיים הכל כולל כרטיס ב9. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כולל. כלומר רב תכליתי, רב שימושי, רב בריח, רבי חיים נחמן מאומן הרבי מברסלב. אם להודות - לא משחק AAA וכרגע כבר לא עוסק יותר בגרפיקה, ככה שלא באמת נחוץ עכשיו כוח חישוב עצום אבל עדיין מעוניין במחשב i9-13K בשילוב 3070TI במינימום זיכרון 32G אם לא 64G לפי DDR5, לא מזיק. כונן 980PRO בעל 2T. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום בפיתה. מתעניין רק לגבי כפתור הפעלה חיצוני שיכול לעבוד לי גם ללפטופ אם …

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

5. תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by ldti,

להלן מפרט המיועד להרצת VSPHERE , הערות ייתקבלו בברכה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1041 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q9400 לוח אם Intel BLKDQ45CB Cube Cove ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDQ45CB כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤302 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by alex_188,

שלום, אני זקוק למפרט HTPC עד 2000 ש"ח. הנה כמה דברים חשובים לי: 1. מעדיף מעבדי אינטל. 2. אריץ HD (גם 720 וגם 1080) 3. לא בטוח BD 4. חשוב 4 ג'גה RAM 5. זקוק למחליף טוב לכרטיס TV PVR MCE 150 6. יעבוד על WIN 7 7. כונן קשיח 1T 8. כרטיס מסך 1 ג'גה - עדיף נפרד. עם תמיכה בHDMI,DVI ויציאה לS-VIDEO. כרטיס קול 7.1/5.1 אחד מבינהם. 9. לא עקרוני איך יראה הכונן כי אני מתכוון די להחביא אותו בסלון. ככה שהוא לא יראה. 10. חשוב מאוד שיהיה שקט מאוד !!!! כל מה שמדוגש חשוב שיהיה. השאר אפשר לתרמן. במידה ולא נכנסים עד2000 ש"ח אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת את ההצעה הנמוכה ביותר. שוב פעם תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שלום חברה, הרכיבו לי מפרט למחשב חדש, עד איזור ה-4000 שח, משחקים , הרצת solidworks ברמה סבירה,לא הרכבות גדולות (אם אפשר אז בכרטיס מסך רגיל ולא המיוחדים לתוכנות כאלו) אינטרנט ,רצוי שקט (נסיון מר עם מחשבים רועשים)אם שניתן עם מחשבה לשדרוג עוד שנה-שנתיים של זכרון אולי מעבד. עם מסך, win 7 תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. כרגע ההתלבטות היא האם AMD64 2800 או P4 2.8 לגבי שאר הדברים אין בעיה זה הולך ככה: זיכרונות-MICRON 2X256 400\512 400 כ.מסך-GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 BIT ה.דיסק-WD 80 GB SATA 8B CD-X52 אז כמו שאמרתי זה או: אינטל פנטיום 4 2.8 HT FSB 800 עם לוח אם או ASUSP4P DELUXE או-GIGABYTE GA-8IG100PRO או מבוסס AMD 64 BIT 2800 עם לוח GA-K8NS PRO מה אתם אומרים? למרות שאני מחפש זול שניהם בערך אותו מחיר (יקרים!!) אני צריך את דעתכם זה לא מחשב למשחקים ולא ל-OC פשוט אני חייב לשדרג את המערכת שיש לי (P3 600 128 SDRAM? ואם כבר אני משדרג אז למשהו טוב לא? תנסו בבקשה לבחור מה טוב ממה שרשמתי ולא להציע לי איפוקס או אביט .. תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by alex241286,

ראיתי את המפרט במדור מפרטים מומלצים [המחשב בשביל חבר] http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ נשמע לא רע בכלל אבל אולי יש מה לשפר? נגיד הוא לא צריך צורב...אז אולי אפשר לשים 4G זיכרון פנימי...? תודה!

11. תקציב 1000-1500 גודל 10 אינצ' מבוסס אנדרואיד כולל מודם סללורי

12. Started by zahi122,

שלום אני צריך שתידו לי אם המחשבים טובים למטרת פיסבוק+צפיה בסרטי HD בטלוויזה.. והאם הטושיבה תספיק לי... Asus U30SD i5-2430M GeForce GT 520M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811478 Toshiba NB500-108 NetBook http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=nb500-108 תודה..

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  13. אני מעוניין להרכיב מחשב כאשר כבר יש לי כרטיס מסך מאוד חזק סוקט AGP. יש לי כרגע AMD 2400 עם לוח אם ABIT NF7 וגיגה זיכרון. מעוניין להרכיב מחשב נורמאלי, לא משהו מפוץ עם לוח אם ומעבד חדשים עם AGP. רעיונות חברה? תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היי, ברשותכם אני לא אמלא את הטופס כי כבר בניתי פה מפרט והייתי שמח לקבל את החוות דעת שלכם עליו, אם יתאים למה שרשמתי בכותרת. AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 ASUS PRIME A520M-K AM4, AMD A520, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI G.Skill Aegis 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 MSI GTX 1050 Ti Low Profile 4GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E Kingston A400 M.2 SA400M8/120G 120GB SSD Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX ADATA XPG Pylon Bronze 650W PYLON650B-BKCUS CoolerMaster MasterBox E501L Mid Tower נראה לכם בסדר? מזהים צוואר בקבוק או חוסר התאמה של חלקים איפשהו? אני יכול להחליף ל i3 10100F ולוח אם Asus H510M-K LGA1200 בתוספת של 170 שקלים, יהיה הבדל מש…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. תודה מראש לעוזרים אני צריך הצעות למחשב שיהיה בעיקר למשחקים המסך הנוכחי שלי כרגע הוא 20.1'' ואולי בעתיד הלא רחוק ישודרג ליותר לא חובה להוסיף קשיח. כן חובה צורב DVD רצוי מאוד שאם אפשר לשלב בתקציב הזה גם מראז איכותי של HTPC שיתמוך ב ATX ולא MICRO ATX אלא אם יש לוח איכותי מספיק אני אשמח לקבל הצעות של מפרטים מעניינים גם של AMD ןגם של INTEL

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by erone,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by freakagnux,

שלום ב2008 קניתי מחשב מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-X38-DS4 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX למרות שבמשך מלא זמן הוא היה מצויין הגיע הזמן להשתדרג קצת בגדול הצרכים הם גיימינג ותכנות אין צורך בכלל בציוד היקפי האם יש טעם לעשות שדרוג של המערכת הקיימת בנגיד 2000 ש"ח או שעדיף כבר לקנות משהו חדש בתקציב של עד 4000? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by NIR36,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case 1 284 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 2050 Maxtor 250GB 16MB Buffer MaxlLine SATAII HDD 1 520 ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672 Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250 סה''כ: 8 5829 ¤ ללא הובלה , מזומן (-2%) סה''כ לתשלום: 5712 ¤ ובנוסף : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 שנירכשו ב-…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Raiden,

זקוק למפרט לחבר. לא מתוכנן OC הוא רוצה מעבד כפול ליבה. לא למשחקים כבדים. הרד דיסק לפחות 250GB והרבה כניסות SATA לשדרוגים עתידיים של כוננים. חשבתי על זה : http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735}

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by tootie,

Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  21. היי חברה... אני צריך שתביאו לי מפרט לפנים... give your best shot... אז ככה...המחשב ישמש למשחקים, אוברקלוק ופה ושם עבודה עם פוטושופ... אז התקציב הוא 4700 כמו שרשמתי למעלה... מארז שיהיה מאוורר היטב...עם חלון ומרווח...(עדיפות לטרנספורמר) ספק שיחזיק את המערכת כמו שצריך וזהו בעיקרון לא צריך מסך או ציוד הקפי... תודה לכל מי שיעזור עריכה: שחכתי לציין שדרוש גם צורב dvd (עדיף nec או משהו יותר טוב עם יש לכם אבל לא יקר)

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  22. 1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקל…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by ran1809,

אז ככה יש לי Gigabyte W566N עכשיו יש לו עדכון לביוס הורדתי אותו וקיבלתי 3 קבצים שאני לא מכיר ואני לא יודע איך לפעול הלאה..! אלו הקבצים: זה כאשר אני פותח את הראשון: וזה כאשר אני פותח את השני: הוא אומר לי ללחוץ על משהוא ושאני לוחץ לא קורה דבר! בשני החלונות שנפתחים אין לי אפשרות לעשות כלום אין אפשרות ללחוץ על שום אופצייה..! הקובץ ה 3 לדעתי הוא רק קובץ מע' ללא שימוש..! אז איך בעצם מעדכנים ביוס?? תודה מראש רן

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by lshamir,

מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב + מערכת הפעלה חלונות 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באיזור נתניה. TMS או RSM 9. …

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by alongilad,

מחשב IBM THINKPAD T41 בן כ 4 שנים. לאחרונה המסך כבה (שחור לחלוטין) לאחר מספר דקות (משתנה בין 5 ל 30). גם כרטיס הרשת והדיסק כובים לאחר מכן (זה לא קורה מיד רק לאחר כמה שניות). אחרי כיבוי והדלקה הוא שוב עובד אל לאחר זמן התופעה חוזרת. חיברתי מסך חיצוני ואותה תופעה חוזרת. כמו כן זו לא בעית תוכנה כי זה קרה גם בעבודה על ה BIOS. אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס המסך. מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ניתן לעשות ? מעבדה מומלצת ? תודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים