ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
היי, החלטתי לשדרג את המעבד זיכרון לוח אם ומארז החומרה נקנתה לפני 5-6 שנים המעבד E8400 לוח אם EP45-DS3L של GIGABYTE וזיכרונות של G.SKILL ומארז aurora של GIGABYTE כ.מסך חדש נקנה לפני שנה HD5870 אשמח לקבל את עזרתכם למה כדאי לשדרג אפשר גם מערכת מבוססת AMD להורדת עלויות מה שכן חשבתי לקחת את המארז DF-85 של אנטק אבל בהתלבטות גם מול ה- P-280 העדפה יותר לכיוון מארז full tower תודה מראש גיא
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במחשב לאחותי שבעיקר גולשת באנטרנט ועבדת על OFFICE מבחינת משחקים "שולה המוקשים" זה המקסימום שלה התקציב הוא בסביבות 3500 כולל מסך LCD סבר מה שמעמיד את מחיר המחשב באיזור ה - 2000 שקל אשמח לקבל הצעות (כולל המלצה ל LCD )
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט הוא קצת כללי אני רוצה לדעת אם יש מקום לשפר וגם הכוונה במקומות הכלליים על דגם מסוים מעבד intel e6320 -מחיר בערך 950 שקל זיכרון 1024mb*2 800mhz - אני צריך הכוונה על דגם וגם מחיר סביר, cl5 זה חלש מדי או שזה בסדר? נ.ב. מחיר סביר זה עד 500 שקל ואם אין אפשר להוריד מה 800MHz כרטיס מסך 8800gts leadtek 320mb-1700 shekel \ 640 mb 2000 shekel - שווה להוציא עוד 300-400 שקל בשביל ה640? ומאיזה חברה כדאי לקחת? דיסק קשיח 250 ג'יגה חשבתי ללכת על wd2500ks שהוא 16mb המחיר שלו הוא 350 בערך צורב די.וי.די תתנו לי משהו הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות 220 שקל לוח אם תתנו לי משהו טוב שיתאים למפרט מארז וספק אתם המומחים המחיר אמור לצאת עד 5,400 בלי חריגות מעל יותר מ100 שקל ועוד שאלה …
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מתי אמורים לצאת כל הפלטפורמות של הניידים של הדור הבא עם התמיכות ברשתות N ו WIFI מובנה וכו'... ואם אפשר קצת פרטים..כי אני מתלבט אם לקנות עכשיו מחשב נייד חדש או לחכות..
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט וזקוק לביצועי שולחן עבודה גבוהים מאד בגלל ריבוי חלונות במקביל. ולפעמים הפעלה של תוכנות כבדות כמו MATHLAB. אני די מאוכזב מהביצועים כרגע ומעוניין לשפר אותם באופן דרסטי. מה הייתם ממליצים להחליף ? (לא מעוניין כרגע בשדרוג מלא) המפרט שלי: intel pentium D @ 2.8 GHz 2 MB DDR 2 @ 667 MHz radeon X550 256 MB intel 946 windows vista ultimata
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, אז אני רוצה לקנות נייד ללימודים כבר יש לי מפרט כללי שאני מכוון אליו.. (SSD, I5,ram 4-8,וכרטיס מסך מובנה...) אני רוצה מסך שיהיה לי קל לקרוא ממנו אז חשבתי שאני אקח 15" ורזולוציה של 1920x1080P הבעיה שפתאום המחיר של זה ממש קופץ שמשלבים בינם. ראיתי מחשב עם 15.6" ורזולוציה 1366X768, אני לא יודע אם זה טוב... והאם זה נוח מבחינת עבודה ממושכת... רואים ברור ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי פה הצעה כבר למפרט אך עכשיו יש לי שמות מדוייקים של תוכנות גרפיות שאיתם אעבוד ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט של מחשב שיריץ אותם ברמה טובה : indesign illustraitor photoshape (של Adobe) אין לי ציוד היקפיתכמו כן אני ארצה להריץ משחקים שכבר ציינתי כמו WOW ו Civ4 כמובן שאני לא מעוניין במחיר מטורף. רק רוצה לוודא האם המפרט שניתן לי פה יהיה טוב לאלה. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד P4 3GHZ עם קרור סטוק לוח אם ציפסט 945 של גיגהבייט, תומך זכרון 533MHZ 1GB זכרון, 533MHZ כרטיס מסך 6600 256MB PCI-E ספק 400W גנרי השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים. העניין הוא שאת הספק אני כנראה אצטרך להחליף בכל מקרה, כי הנוכחי מראה סימני הזדקנות, כך שאני מבקש לכלול ספק בהצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד אזור 3750 ללא חריגות (עדיף פחות אפילו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , כרגע בעיקר מיינקרפט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אוקי מחר אני מזמין את המחשב החדש שלי הינה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 8KDA3J S-754 sata, gbl 512MB A-DATA xfx 6800 128MB DVI,TV 80GB 7200/133 (8MB) Teac/SONY 1.44 ATX FullTower Supertalent alum. סה"כ 4750 ועוד ספק מפנדה של האק 390 שקל! אם יש משהו שאני יכול להשיג באותו סכום כסף רק יותר טוב אז תגידו וכל הערות שיש לכם דברו מחר אני מזמין אני מקווה שפנדה וקי אס פי פתוחים מחר :] תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנות matlab, ansys לטובת הנדסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2, GTA V, THE WITCHER etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD, סביר ששני מסכים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה קל במחיר 6000ש"ח. הוא בעיקר לעבודה בהרצאות, OFFICE ודברים בסגנון. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. התקציב שלי 4000 שקל לכל המחשב. אבל יש דברים שאני לא צריך כי כבר יש לי והם: כונן דיוידי, סידירום, כונן דיסקטים, דיסק קשיח - יש לי כבר אחד של 40 אבל אני צריך עוד אחד של 80, עכבר, מסך, מקדלת. אני מעדיף מעבר אינטל פנטיום אבל יהייה מרוצה גם מ-amd ואם אינטל אז מינימום מהירות 3, amd לפי שיקולכם. רוצה זיכרון פנימי ג'יגה. רוצה קירור מים טוב שיקרר לי את המאוורר. זהו זה הכל תודה לכל העוזרים!!! ???
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
גיסי עובד בחברה ידועה ואמר שיוכל לסדר לי מחיר טוב למחשב נייד כך שגם אם יש חריגה קטנה בתקציב קחו בחשבון שלי יעלה זול יותר מהמוצהר. השימוש במחשב כמו בכותרת ואשתדל לציין את הפרטים החשובים לי במפרט לפי סדר חשיבות מהראשון לאחרון: 1.הפלטפורמה החדשה montevina 8100 ומעלה. 2.מסך 15.4 (17 אפשרי אבל עדיף שלא בגלל המשקל )וסוללה חזקה. 3.משקל בין 2.0 עד 3.0 ק"ג ולא יותר. 4.אפשרות לחיבור לטלוויזיה,קריאת טביעת אצבע, כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי איזו חברה יש ניידים עם אמינות טובה מנסיון, וכמובן לא פחות חשוב שירות טוב .לא משנה לי אם זה סידרה עסקית או ביתית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני פחות משבועיים קניתי asus u31f, ופתאום אתמול באמצע העבודה המסך התחיל לרצד לי ככה: כיביתי והדלקתי, המסך שחור, ורק המחשב משמיע רעש ומוציא אוויר חם מהצד. היום בבוקר שוב הדלקתי, הפעם הוינדוז עלה. במסכי העלייה (הלוגו של וינדוז) המסך לא ריצד, אבל כשהוינדוז עלה שוב ריצד אותו דבר, והמחשב היה תקוע. שום דבר לא זז. שוב כיביתי והדלקתי, ושוב המסך שחור והוינדוז לא עולה, והוא מוציא אוויר חם. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, המפרט להלן הוא מפרט למחשב מולטימדיה ביתי, לילד בכיתה ו', בעיקר לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת משחקים וכו'... אני לא מחפש מחשב ברמה גבוהה אלא משהו ברמה ממוצעת.. המשחקים שהוא ישחק - אם הוא ישחק הם לא ברמה גבוהה מאוד.. להלן מפרט שהרכבתי.. התקציב 2500 מקסימום ולא אגורה יותר... עדיף הרבה פחות... אשמח לקבל ממכם הערות בנוגע למפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 343 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8MB - Ide Cable : ללא כבל - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 339 ש"ח 1 Samsung 256MB DDR 400 Original 255 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 577 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח 1 Sparkle Geforce FX 520…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככול שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי, מדי פעם למשחקים, איכות הגרפיקה פחות קרטית העיקר שגם החדשים יותר יעבדו(בעיקר משחקי רשת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -הייתי מעוניין ללמוד after effects ולכן חשוב לי שמהחשב יוכל להפעיל את התוכנה בצורה סבירה. אני מתכנת גם כתחביב בשפות לתכנות אתרים(PHP), ותכנות רגיל(java וכו'). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד Dual Core 2, עם כמה שיותר אחריות כמובן שיעשה את העבודה עבור סטודנט וגם לא יזחל תוך כדי.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון במומלצים וכמה שינויים - הגעתי למפרט הזה: מעבדי ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 זכרונות? DDR II 533 1GB TwinMOS 1 530 דיסקים קשיחים? Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 צורבים? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 1 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 מקלדות? Logitech Logitech Internet Pro Black 1 75 עכברים? Logitech Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black 1 60 רמקולים? CREATIVE SBS 390, 2.1 1 210 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3150ש"ח מסך 19" Samsung 940BW Wide Scre…
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 בעיקר לסיכומים וכאלה, אבל חשוב לי שהוא יהיה מסוגל גם לקצת יותר... * מטרות המחשב: סיכומים, סרטים וכו'. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ גם תוכנות חזקות יותר (משחקים קלים, תוכנות עריכה פשוטות וכו') * גודל המסך: 13.3 מאט. סוללה: לפחות 4 שעות כונן אופטי: מתלבט אם עדיין צריך או שכבר לא... חוזק: בתור סטודנט המחשב יעבור איתי כמה מדורי גיהינום, אז אולי כדאי ללכת בכיוון של המחשבים העסקיים יותר? עוד שאלות: 1. אני רואה הרבה מחשבים אטרקטיביים עם מעבד i5 למשל אבל במהירות של פחות מ2 ג'יגה הרץ. זה לא קצת נמוך מדי? או שזה עושה את העבודה מספיק טוב? 2. שווה ללכת לכיוון של מסך מגע, או שהנושא הזה עדיין בחיתוליו? 3. יש…
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-