ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מישהו מצא לי דיל בחנות מחשבים, המחשב TOSHIBA Satellite m115 -s3094 במחיר של 2500 שקל. המחיר קצת חשוד (מחיר מחירון בזאפ 8K). האם המחשב שווה משהו? מה החסרונות/יתרונות שלו? האם הוא חזק? מה צריך לבדוק שקונים מחשב נייד משומש?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבד AMD 3800*2 לוח אזוס M2NPV-VM זיכרון PQ1/I 1024MB 800MHZ TURBO כונן קשיח SEAGATE 80GB SATA2 צורב NEC DVDRW ND3550 1.44
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי בניתי 2 מפרטים למשחקים,אני יותר נוטה לכיוון הE4300 בגלל ה"אחריות לכול החיים" שלא כמו AMD שנותנת רק 3 שנות אחריות למעבדים שלה וגם בכדי לעשות לו C@ כשהוא "יזדקן" המפרטים עד 2500ש"ח ולא שקל אחד יותר מצ"ב מפרטים תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש בפני הצעות ל2 מותגים: lenovo, gigabyte ה LENOVO חלש יותר טכנית, אך לכל הפחות יקר באותה מידה מה החשיבות של שם המותג בנייידים? האם GIGABYTE הוא פתרון סביר? (פחות קשור): עד כמה אני ארגיש הבדל בשימוש בין מעבדי CORE2DUO סדרות 5000, 7000 8000? מה המשמעות של מחשב נייד שיודע לעבוד עם XP? האם סימן שהוא בטכנולוגיה מיושנת? תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד P4 3GHZ עם קרור סטוק לוח אם ציפסט 945 של גיגהבייט, תומך זכרון 533MHZ 1GB זכרון, 533MHZ כרטיס מסך 6600 256MB PCI-E ספק 400W גנרי השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים. העניין הוא שאת הספק אני כנראה אצטרך להחליף בכל מקרה, כי הנוכחי מראה סימני הזדקנות, כך שאני מבקש לכלול ספק בהצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) - ייעוד המחשב הוא למטרות משרדיות בלבד ויישמש סטודנטית במהלך לימודיה באוניברסיטה. * גודל המסך? עדיפות ל-15"-17" * משקל רצוי? פחות רלוונטי במקרה זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ייעשה שימוש במחשב במהלך הלימודים ולכן עדיפות לכמה שעות \ פרק זמן סטנדרטי כמקובל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) פחות רלוונטי * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ** אם המ…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש מפרט ב-3500 ללא OC , רק של אינטל! ואל תציעו לי של AMD,אני יודע שמקבלים אותו דבר בפחות כסף אבל חייב אינטל. המפרט למשחקים,אינרנט עבודות ביה"ס וצפייה בסרטים. אם אפשר אשמח שיהיה עליו גם FREEZER 7 PRO כדי לקרר טוב יותר (יש לי נסיונות גרועים עם קירור סטוק) המפרט מחנות ברמת גן או תל אביב. לבנתיים אני קונה ב-KSP אפילו על הדברים הרעים ששמעתי,זה עדיף על IVORY , אני יודע שאפשר לעשות משלוח מ-TMS חנות מצוינת אבל לא . רק חנות שיש לה ממש ולא מעבדה,רק תל אביב-רמת גן . תודה לכולם.
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם. המפרט הנוכחי שלי בצד. אני נוטה להריץ הרבה יישומים במקביל והמעבד שלי מתחיל להראות את גילו. בכוונתי להתקין win7 בשולחני שלי ועל הדרך החלטתי לשדרג את המפרט תחת תקציב של כ3000 ש"ח. שימושים: - עבודה במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. - הרבה עבודה משרדית. - תכנות java וdotNet בסביבות כבדות כמו visual studio - שימוש בהרבה תוכנות סטטיסטיות (Statistica, R, MATLAB ועוד) - הרבה מוזיקה (הסאונד חשוב לי) - Virtual Machine - עבודה עם בסיסי נתונים (SQL Server, Oracle, ACCESS) - משחקים בקטנה, מדי פעם להתפרק קצת עם Need for speed או Modern Warfare - סרטים בFHD (מדי פעם אני מחבר ל40 אינטצ'...) אני לא גיימר כבד, ולא עובד עם תוכנות גרפיות. לא היה וגם לא יהיה אוברקלוק. חשוב לי שהמחשב י…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה,אז בעדינות ;D ד"א שמי: תומר אני צריך מפרט למשחקים "כבדים"(כמה שיותר),במחיר צנוע. *לא צריך ציוד הקפי *לא צריך HD בגלל התקציב "האדיר" לא מתכנן OC בגלל זה הלכתי לAMD אחרי עיון בפורום הרכבתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤307 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤892 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV440 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤121 כמות:1 ht…
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד עד 1000$ בארה"ב. הצרכים שלו הם: אינטרנט אלחוטי גרפיקה ברמה נמוכה החבר עובד ברכיבה טיפולית ומתעסק הרבה אם האינטרנט וסימולציות של הטיפול זה די כבד אז להתחשב בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
חברה אני רוצה שכינו לי מפרט ב6 אלף כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים אני דורש שתכינו לי מהחנויות האלה KSP ו זיגזג עריכה : שחחכתי לצין אני משחק במחשב וגולש באינטרנט אני בקיצר אחד שקורע את המחשב
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת מחשב נייד בסביבות ה3K לעבודה משרדית וקצת שטויות כלומר קצת סרטים,מוזיקה אבל בעיקר אינטרנט חובה חדש חובה WIFI (אני לא יודע אם יש היום מחשבים חדשים בלי...) וכמה שאפשר שהיה קל וסוללה חזקה.. אני יודע הרבה דרישות שברור לי שכנראה לא יהיה אפשר לענות על כולן... :-[ תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב כרגע מפרט לחבר, המחשב ישמש למולטימדיה(סרטים)קצת משחקים ועבודה משרדית ללא צורך ב OC. כשהגעתי לבחירת הזכרון ראיתי זכרון של DDR A-DATA 400 512MB ב 460 ש"ח. עכשיו לי יש 512DDR333 מושקין(blue bh5) + זכרון 256 DDR333 של CROSSAIR המחשב שלי(ראה מפרט) עובר OC ולכן חשבתי לרכוש אני את ה A-DATA ולמכור לו את הזיכרון שלי ב 500 ש"ח. האם זה משתלם (גם לו וגם לי כי סה"כ זה חבר).
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבד: E8400 לוח אם: EP45 - DS4 כרטיס מסך: HD4850 זיכרון: DDR2 667 4GB מה אתם אומרים? אני הולך לשחק עם זה במשחקים עם הרזולוצייה 1650X1080. (מסך 20 אינצ')
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט טוב למשחקים.. תודה מראש. אני רוצה שיהיה לפחות ג'יגה זכרון DDR2 לא יותר מ120 ג'יגה מקום אחסון ושיהיה לו מערכת קירור טובה...
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למעבד AMD (שבאופן כללי מקביל ביכולותיו ל- Intel i5) וללוח אם למעבד AMD בעל 5 חיבורים לדיסקים קשיחים פנימיים. הבחירה במעבד AMD היא בעיקרה תקציבית ואני מקווה בדרך זו לחסוך כ- 300-400 ש"ח. אני מתכוון להתקין במערכת זו חלונות 8 כך שאני מבקש שההמלצה תיקח בחשבון תמיכה במערכת זו. המפרט שברשותי כיום (ואשר ענה על הצרכים שלי עד כה) הוא: מעבד Intel E6850 ולוח אם Intel DP35DP אשר איננו תומך בחלונות 8. אני צריך המלצה רק ללוח אם, מעבד, וקירור למעבד, שאר הרכיבים קיימים ברשותי. בתודה מראש רפאל
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
צריך עזרה ברכישת מחשב נייד/נטבוק (לאח שלי) דרישותיו: שיהיה קטן וקל עד (אזור ה13 אינץ') השימושים הם בעיקר לעבודה בתוכנות אופיס/עבודה משרדית, הקרנת מצגות/סרטונים (לא HD, צנוע) אין דרישות ספציפיות לגבי מפרט, שיהיה כזה שהסוללה תחזיק יחסית הרבה זמן בין הטענות דגש על חברה/דגם אמין התקציב הוא עד 2200 ש"ח תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם אם עדיין מי מכם מחפש נייד למטרות כלליות ומזדמן לאילת, הרשו לי להמליץ על הנייד הזה שהיה חסר במלאי וחזר לעיר הנופש - https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=41574&select=.268..271..132..3762. שימו לב שהנייד הזה מגיע ללא מערכת הפעלה. מעבר לזה, כאן המקום להזכיר שבדרכם לחנויות ניידים עם מעבדי אינטל החדשים, אבל כמובן שלא ידוע כעת לפחות מה יהיה מחירם. הנה בין הסנוניות הראשונות - https://hwzone.co.il/אייסר-מציגה-זן-חדש-של-מחשבים-ניידים/
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ * מעבד אינטל לפחות E6300 והכל ב-4000 ש"ח אם אפשר בפחות (~3500 ש"ח) בלי לפגוע בצורה משמעותית בביצועים, עדיף. תודה מראש, אלון
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברים, הבקשה נמצאת בכותרת, חוץ מזה אין בקשות מיוחדות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים... דברי פתיחה-אני חדש דנדש כאן והחלטתי להירשם לפורום(חרף עצלנותי)אחר שעלעלתי בו שבועות ארוכים והחלטתי שזה המקום להתייעץ עם האנשים הראויים..עד כאן דברי החנופה הזולים. 1. מה התקציב? 4,000 באשראי ,ואפשר לחרוג במעט אם זה שווה..אך להשתדל שלא. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים ועבודה שוטפת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כן,מקלדת ועכבר איכותיים אך לא יקרים מדי,ורמקולים 2.1 איכותיים למשחקים ומוזיקה.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אם השאלה קשורה לרכיבים במחשב אז-לא.( גר באזור השרון..מתלבט קשות היכן לרכוש) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש …
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340.03 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 830.00 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD - 569.99 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 690.00 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory - 300.00 כרטיס מסך - כמובן מה שחסר פה זה כרטיס מסך, אני מחפש משהו שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו בעתיד הקרוב בלי בעיה, משהו בסביבות 1000 שקל, אני לא ממש מבין בזה אז לא הוספתי. לוח אם - אם יש אפשרות עדיפה אז אפשר להחליף, מה אתם ממליצים ? זכרון - אם בשביל משחקים דרוש 1024 אז אני יוסיף. המחיר ממש נמוך כרגע... : מעבד - יש טעם לקחת מעבר חזק\יקר יותר ? הרד-דיסק -…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-