עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשרית חריגה של 500 ש"ח, אך מנומקת היטב, מעדיף לחסוך. אין העדפה לאינטל או לamd. כרטיס מסך - dx11. עדיפות ל5850. מסך - 24 אינץ', אלא אם אין אפשרות טובה בטווח מחיר, ואז אפשר לרדת ל22 אינץ'. שקט חשוב. כמה חשוב? 8 מ1-10. לא יתבצע o.c. לא עכשיו ולא בעתיד. אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר-מקלדת-רמקולים אשמח לשמוע. אם לאו, ירכשו בנפרד. רזולוציה - לפי המסך שיבחר. למחשב תחובר טלוויזיה 32" hd ready. בנוסף למסך. שהכרטיס מסך לא יחסום סלוטים בלוח אם! (ניסיון רע) תודה!!! עריכה: אפשר לקנות רכיבים מחנויות שונות ואני ארכיב לבד. רוצה להוציא כמה שיותר מהסכום הזה...

2. Started by sahargt,

זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. עדיפות לE6300 זיכרון 1GB וכרטיס מסך חזק.. כל השאר אתם תחליטו מקווה שזה יצא לפועל מתכנן לקנות מKSP ... אם יש חריגה מינימלית זה בסדר שימו את המפרטים.. תודה רבה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Nitro,

שלום חבר'ה. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב. הוא אמור להיות מבוסס אינטל, משום שהוא עוסק גם בקידוד ווידאו. המחשב ישמש גם למשחקים. המפרט הוא עד 5K, לא כולל מסך. אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וכו', כלומר, ללא ציוד היקפי כלל. הוא מעוניין גם במארז יפה, הצעתי לו את ה Raidmax 868, אבל, טוב, זה כבר סובייקטיבי. הייתי רוצה מפרט שיגיע מחנות אחת, שנותנת אחריות מלאה על המוצרים. תודה רבה לכם. נדב.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by galxb2,

. מה התקציב 3000 ש"ח אבל אוכל לחרוג ולהוסיף עד כ-400 שקל עם יעזור , תשלומים מזומן. 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? לא הכי חשוב אבל מעדיף זה כן . 10. האם מתוכנן OC? אולי בעתיד עם אני ירצה כרגע לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו PROTOTYPE CRYSIS IV ושיריץ אותם…

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  6. אז ככה חברים אני מחפש מחשב חדש יש לי כרטיס מסך טוב מסך דק מקלדת עכבר רמקולים זכרונות חדשים מה שאני צריך זה: מעבד טוב אינטל כמובן לוח ארדיסק 500 גיגה מארז טוב ויפה וזהו תודה מראש ובהצלחה בהרכבה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. על המחשב שלי (לנובו) יש מדבקה שרשום עליה Support Alert: Non Returnable Hard Disk. ממה שהבנתי, זה אומר שאם בשלב מסויים מחליפים לי את ההארד דיסק (מתוקף האחריות על המוצר) אז אני לא צריך להחזיר להם את ההארד הישן (שמירה על פרטיות וכו' ..) למרות זאת, כשהשארתי את המחשב במעבדת התיקונים, נאמר לי שאני אוכל לקבל את ההארד דיסק הישן בהשאלה ל-10 ימים כדי שאני אוכל לגבות את החומר אבל אחר כך אצטרך להחזיר להם אותו. אז מה בעצם נכון? אני באמת צריך להחזיר את ה-HD לאחר 10 ימים? או שאולי פשוט טעו? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. היי, אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב ואני מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד עם matlab ותיכנות ויהווה המחשב היחיד שלי לכל דבר לכל שימוש שוטף. מסך רחב - חובה, מתלבטת בין 15.4" ל- 14.1" (בעיקר מסיבות של משקל) מעבד כפול ליבה 1 ג'יגה זיכרון האם התקציב ריאלי? מישהו מכיר דגמים שקולעים? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. אמממ אתמול פתחתי דיון אבל לא קיבלתי מפרט סופי והחלטתי לקנות את ה8800 320MB כבר עכשיו אז אני צריך מפרט מחודש.. כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 320MB מעבד: שיהיה מעבד שלא יגרום למצב של צוואר בקבוק מסך: LCD ב1300-1400 שקל 19" ומותר להביא מZap כי בIQPC לא ראיתי שום מסך טוב אבל אני לא הכי מבין אז אם אתם רואים משהו אז בכיף.. זכרון: 1G לא יותר ... (מתוכנן שדרוג בקרוב) מארז: שיהיה שקט אבל יופי זה לא דבר קריטי אפשר גם מארזים בסיסיים חנות: שהמפרט יורכב מהחנות iqpc דיסק קשיח: 250GB לא מתוכנן OC סה"כ 6000 שקל אבל מותר לחרוג קצת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by GQ4U,

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל? ABITAS8 (865PE),soket 775 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA * 2 X600-PRO 128MB DVI PCI-E 1דיסקים קשיחים? SEAGATE80GB SATA - ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPYTeac/SONY 1.44 צורבים? CD RecordersLite-on 52 x 32 x 52 (kit) Thermaltake Xaser V VM-8000A סה"כ 5500

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שלום , יש לי כמה בעיות עם המפרט מחשב שלי ... אומרים לי קח ככה , קח ככה וכל מה שיש זה מאקסימום 5600 שקלים... לא יותר. הנה המפרט : (ללא מסך) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1175 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 753 1 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 185 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 133 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 415 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 551 1 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 407 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC …

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  12. מתחיל לימודים באוניברסיטה ומחפש מחשב נייד- בעיקר לשימוש ביתי, אבל שעדיין יהיה נוח לנשיאה בתיק כשארצה ללכת לספריה או סתם לשיעור... ההתלבטות היא כזו- בטווח המחירים של סביבות 4K ראיתי הרבה מפרטים ( בעיקר של dell ) מרשימים, אבל דבר אחד מפריע לי- כמעט כל המחשבים הללו באים עם כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, שהבנתי שהוא בעל ביצועים, בלשון המעטה, לא מרשימים. הקטע הוא שאני לא מתכנן לשחק במחשב, אבל יהיה טוב לדעת שבמקרה ויהיה משחק או סרט HD, שהם יוכלו לפעול טוב. אז אחרי כל החפירה הזו- השאלה היא: ראשית, האם יש בטווח המחירים הזה מפרט דומה למה שאני אשים עכשיו, רק עם gforce? ואולי כדאי להתפשר ולקנות את כרטיס המסך של intel וזהו? ואם כן, איזו חברה ודגמים מומלצים במחיר…

13. Started by Lith,

שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by frosho,

באתר notebookclub יש כמה הצעות למחשבים יד שנייה. אני מתייחס להצעה של ה-D-600 בסיסי ב-1900, אני חשבתי עליו עם הרחבה ל-1G זכרון ב-2190. זה המפרט: מעבד Intel® CoreTM Pentium M 1.4GHz מסך 14.1'' XGA (1024 X 768 resolution) UltraSharpTM כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® 9000 דיסק קשיח 40GB ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR, Maximum 4GB כונן אופטי צורב CD פנימי CD-RW/DVD Combo Drive או צורב DVD פנימי DVD+/-RW מערכת הפעלה לבחירה Microsoft Windows XP Home או Professional המחשב שוקל 2.2 קילו. הצרכים שלי לא תובעניים, ואני גם לא מתכנן על המחשב לטווח רחוק )כשנה(. המחירים די אטרקטיביים יחסית להיצע בשוק יד שנייה )אשמח גם להתייחסות לדגם הספציפי ולתמחור שלו( אבל לפי מה שהבנתי אלה סטוקים שה…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. המחשב הוא לשימושים בעיקרון פשוטים...אבל בכל זאת אני משחק גם משחקים מלבד באינטרנט והאייסיקיו... קאונטר סטרייק ואנרגראונד בערך זהו. אני חשבתי על משהו: הארות והערות יתקבלו בברכה... AMD Athlon 64 3500+ AM2 Box Gigabyte GA-M55 SLI-S4 AM2 Samsung DDR-2 512mb 533Mhz X2 HEC 400W TRT WD 160GB SATA2 Leadtek Geforce 7600GS Xtream 256MB PCI-E HEC Compucase CI-6A19 (NO PSU( NEC AD5170 X18 Double Layer תודה רבה. שחף.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. מעבד Intel Core Duo 2 2.13Mhz לוח אם Asus P5 (Lan & Audio Only) דיסק קשיח Western Digital 320GB Sata-II זיכרון 2GB DDR2 667Mhz (1GB X2) כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600 512MB PCIE אני אשמח אם יהיה אפשר לכוון אותי לחלקים ספציפיים. המחשב הוא מחשב למשחקים והצעות לשיפור או ייעול ייתקבלו בברכה. בתודה.

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by blank,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by biton,

התלבטות בין I3-370 ל- I5-460 בנייד הזה. השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, קצת סרטים ועבודה, אבל הוא אמור לשמש גם כמחשב מולטימדיה ביתי לפעמים. האם שווה להשקיע במעבד I5 או שסתם יגזול זמן סוללה ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה שוטפת + עבודות גראפיקה בתוכנות Photoshop +flash + 3dsmax לכן אני צריך מחשב חזק מצאתי 2 אפשריות שנראות לי טובות הראשונה של HP עם I5 + דיסק קשיח של 7200RPM שזה יתרון לפי דעתי לשימושים שלי והשניה של Acer עם I7 בגדול לאחותי יש מחשב נייד של ‏Acer Aspire 5738ZG-444G‎ שנראה בדיוק אותו דבר וזה מבאס כי המקשים שלו לא נוחים ‏וזמן סוללה קצר יחסית וציפתי לשינוי בחיצוניות בין מחשב שעולה 5000 לבין מחשב שעולה 3000 חבל שאין אותו בעוד צבעים בגדול הוא מחשב טוב מאד שבקושי מתחמם אבל לא כזה נוח האם ההבדל בין I5 ל I7 משמעותי? בגדול אני נוטה לכיוון הHP גם בגלל שזה HP וגם מבחינת עיצוב אבל שוב יותר חשוב לי הביצועים . HP Pavilion dv6-3050ej Intel Core i5-520M 2.4G…

20. * מטרות המחשב? גיימינג ( Fallout 3, Mass Effect ), לימודי מדעי המחשב ( בנושא זה המחשב צריך להחזיק 3-4 שנים ) * גודל המסך? לא כל כך חשוב בכל מקרה לא יותר מ 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות אבל גם שעתיים זה בסדר ( 90% מהמקומות יש איפה להטעין אז בקטנה ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI.. לא קריטי * בלוטות? אין לי מושג מה זה אומר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? אפשרי לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. טוב זה כל הבסיס... הנה כמה מחשבים שמצאתי אבל האמת שאני לא סגור על אף אחד מהם ומחפש המלצות מאנשים נוספים: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsam…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Lucidream,

אני מתלבט בין מפרט למשחקים ב4300 שקלים וב3400, השאלה היא עד כמה 900 שקל יעשו הבדל מבחינת שרידות למחשב (במחינת עוד כמה זמן אני אצטרך מחשב חדש). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית, כי אני ישן איתו בחדר. הוא צריך להריץ את המשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה. המסך שלי הוא סמסונג 22' 1680:1050. מה ההמלצה, לקנות מחשב ב3400 או "לקרוע" את עצמי ב4300 ולנקנות את הרכיבים כמעט הכי טובים שאפשר? A-DATA 4GB Kit DDR2 1066Mhz vitesta, יחידות 1 ¤350 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=49 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ¤50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Samsung 1TB=1000GB 7200RP…

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by SONYS,

שלום בתור אחד שלא מבין גדול אני קונה את המפרט הזה וזה לגלישה ומשחקים פשוטים . הדבר הכי כבד לדעתי הוא גוגל הארט שאליו מולבשים מפות הדילמה DDR2 1G 1066 או DDR2 2G 800 : המפרט של המחשב הוא: לוח GA-EP35-DS3L EAH3650 כ מסך מעבד E7200 WD2500AAKS הרדיסק DRW-2014L1T כונן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. Started by nodynod,

היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת עבודה על מוזיקה (בעיקר DJ - תוכנת traktor וגם יצירה ב cubase) וכנראה שגם תכנות. השימוש המרכזי שלו זה להיות במסיבות ולנגן שירים (אין צורך בסאונד טוב או משהו כזה, אני קונה כ.קול חיצוני ב USB). חשוב שהוא יהיה נוח לתזוזה וקליל, שייראו בו טוב גם בחושך ותנאים של מועדון, ואם יש דבר כזה, אז שיהיה עמיד. (אם נשפך עליו קצת מים, מכות קטנות וכו...) כמובן שגם עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי פה ושם משחקים, צפייה בסרטים דרך ה TV ב HDMI. אל המחשב יתחבר midi controller ב USB שישלוט על התוכנת DJ. האם יש הבדל מהותי בין USB2 ל 3 ?יש כבר ניידים עם 3? גודל מסך: מינימום 13 אינצ' זמן סוללה נדרש: 6-8 שעות. משקל רצוי: כמה שיותר קל. (סתם לנוחות אך…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. אני רוצה לשדרג ממש בקטנה את המעבד ואת הזיכרון כדי שיוכלו להריץ ויסטה ומשחקים בסגנון ASSASIN''S CREED די חלק. אני מחפש שדרוג בתקציב מינמלי/בינוני(מחירים בבקשה..) כדי שהמפרט יחזיק עוד הרבה זמן כמו שהוא סחב בינתיים. תודה. (ד"א לא כולל ויסטה..)

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  25. שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אני רוצה להביא מחשב נייד מיני מ 10" עד 12" ומצאתי שני דגמים באינטרנט שמאוד עניינו אותי אחד HP Mini 110-1033CL http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1789 והשני Acer Aspire One AOD150-1462 http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1796 שני המחשבים נמכרים במחיר דומה של 1455 שקל, לשניהם הנתונים ממש דומים. אבל אני רוצה לקבל השוואה מה היתרונות שלהם שהרצת סרטים, טווח ה WIFI, תוך כמה זמן ה windows עולה, וכמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה רגילה באינטרנט ובמאמץ מלא. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים