עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברלס.......החלטתי לאחר כמעט 3 שנים שאני צריך להחליף את המחשב שלי למחשב עריכת וידאו\משחקים רציני!!! אני שוקל מאוד ברצינות ללכת על הATI X800 XT שעולה בסביבות ה 3000. השאלה היא איזה לוח כדאי לי ליקנות כדי שינצל כמה שיותר ת הכרטיס.....כמובן PCI EXPRESS אבל גם שלא ישבור את חשבון הבנק! כמה שאפשר..... החלטתי גם ללכת על ה3.0 GHZ נראה לי שזה מספיק...........הבדלי המחירים עד ה 3.4 גבוהים ולא נראה לי שאני יקבל עודף ביצועים מזה.........אני צודק? דרך אגב ...בלי לפגוע בכול מעריצי AMD המחשב שלי פועל NONSTOP ואני צריך שישרוד לי די הרבה זמן וממש אין לי צורך ב"פלטה חמה" בישביל להכין פנקייק.. אז תירדו מההצעות על AMD שוב בלי לפגוע.... אשמח לקבל כמה הצעות.....

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by asi369,

שלום לכולם. אני מתלבט בין שני ניידים. אני צריך נייד חזק כי אני לומד עיצוב. האם כדאי לקנות ב- ksp???? הוספתי קובץ של המחשב שאני רוצה?? אולי. : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב נייד מדגם hp touch smart tx2 1375 dx עכשיו פגשתי חבר שיש לו את אותו מחשב והוא אמר לי שיש לו בעיות חימום ולשני חברים שלו הוא נשרף. ושכדי לי להרחיב את האחריות. הורדתי תוכנות לבדוק את החום שלו מגלישה באינטרנט הוא מגיעה מ 60 ל75 מעלות דיי בקלות. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג כמה רמת חום זה סביר זה מעבד amd turion ואם מישהו יש מושג מה לעשות אם צריך בכלל

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by X-BLADE,

היי אני צריך מפרט לחברה שלי עד 2K בעיקר עבודה משרדית, לימודים גלישה באינטרנט סרטים וכו'. (בלי משחקים כבדים). אין צורך בDVD כי יש כבר מהמחשב הישן... אם אפשר בפחות מ2K זה יהיה מצויין. כולל מסך, שיהיה כמה שיותר גדול במסגרת התקציב.. (אשמח להמלצות עבור המסכים המשתלמים ביותר עם עדיפות לגודל) חשוב שיעבוד כמה שיותר מהר בצורה שוטפת בלי תקיעות... תודה מראש..

5. Started by Spring_K,

אני נמצא כרגע בארצות הברית וזקוק לדעה לגבי המחשב הזה: Sony® VAIO® VGN-NS150J/W 15.4 http://www.officedepot.com/a/products/977690/Sony-VAIO-VGN-NS150J-W-15/ המחשב אמור להחזיק תוכנות "כבדות" כמו קיובייס ופוטושופ כדוגמה... כמה שאלות: הוא מספיק חזק למה שאני צריך ממנו? המחיר שלו טוב? ומה ההבדל בין מעבד שמתחיל ב T וזה שמתחיל ב P לדוגמה P5800 - T5800 תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by ran7,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחדש נייד חדש. הצרכים שלי הם בעיקר ללימודים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל כן רוצה לראות וידאו, גם ב-HD (למרות שממה שמצאתי יהיה מדובר ב-720p ולא ב-1080 כי כדי לקנות מסך של 1080 צריך לעלות את הסכום מעל 4.5K). הסתכלתי בעיקר על ה-vostro 3560 ו-3460. רוב החנויות מציעות, בתוספת של כ-300 ש"ח, כרטיסי מסך חיצוניים דוגמת: nVidia GeForce GT 630M 1GB AMD radeon HD 7670M 1GB במקום כרטיס מוסך מובנה של intel. האם קניית כרטיס מסך חיצוני בלי לשחק משחקים היא בזבוז מוחלט? האם לא ניתן לשחק משחקים עם הכרטיס המובנה של intel? אם אני אכן קונה כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסים כאלו מספיק חזקים כדי לשחק משחקים?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by d1zzy,

ברשותי T61, עד עכשיו נמנעתי מלהשתמש בחומר כלשהו על המסך, וניקיתי אותו בעזרת מטלית לניקוי משקפיים. אמנם, הצטברו כבר הרבה כתמים שהמטלית לא מועילה נגדם. האם ניתן להשתמש בכל חומר לניקוי מסכי LCD על הנייד? מתישהו שמעתי שיש בחומרים הללו אלכוהול או חומר אחר כלשהו, וזה יכול לפגוע במסכים של חלק מהניידים, אם לא בכולם.. גם אם ניתן להשתמש בחומר בכל זאת, האם עדיף לעשות זאת באופן כמה שפחות תכוף ע"מ שהמסך לא ייפגע? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  8. היי בניתי 2 מפרטים למשחקים,אני יותר נוטה לכיוון הE4300 בגלל ה"אחריות לכול החיים" שלא כמו AMD שנותנת רק 3 שנות אחריות למעבדים שלה וגם בכדי לעשות לו C@ כשהוא "יזדקן" המפרטים עד 2500ש"ח ולא שקל אחד יותר מצ"ב מפרטים תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by מאור247,

קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by redti,

שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש, בלי מסך,מקלדת,עכבר ,רמקולים וצורב יש לי תקציב של 7-8 אני רוצה מפלצת משחקים!!! איזה מפרט אתם ממליצים לי??

11. Started by bd,

ATX BLACK Front USB 500W Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1090.02 ¤ 1 1090.02 ¤ Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 ¤ 1 569.99 ¤ Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 670.00 ¤ 1 670 ¤ Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory 390.00 ¤ 2 780 ¤ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card 681.61 ¤ 1 681.61 ¤ +הרכבה ומערכת הפעלה 4210 קניתי מ OMC לבנתיים קניתי סתם מארז עם ספק.. אני יחליף תספק בהמשך וישים קירור אחר אם צריך כי יש לי ספק גנרי כבר 5 שנים ולא קרה למחשב כלום חח

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עפ"י התקציב הנ"ל, שיתוכנן עם דגש גדול על משחקים (כבדים ככל שיהיו) וגם לעבודה ברמה גבוהה עם תוכנות עריכת וידאו כמו Adobe Premiere ותוכנות עריכת מוזיקה כמו Steinberg Cubase (תוכנות יחסית כבדות, למי שלא מכיר), כך שאני מניח שהן המעבד והן כרטיס המסך משחקים פה תפקיד חשוב. כאן יהיה המקום להדגיש מספר דברים: 1. אין צורך בציוד היקפי כלל, אלא מחשב נטו שיהיה לו כמובן גם ספק ומערכת קירור טובים, עם מארז איכותי. 2. לעיתים אני משאיר את המחשב דלוק בלילה לצרכי הורדות והוא נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שעבודתו תהיה שקטה יחסית (עם זאת אין לקחת שיקול זה לכדי פגיעה בביצועים). 3. לאור הצורך שלי בעבודה עם Cubase, אזדקק לכרטיס קול איכותי (לא צריך להשתגע ) 4. ברשותי…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי לפטופ של HP - DV6 מזה שנתיים. כשרכשתי אותו הוא היה קנייה מעולה (ויקרה), אבל סה"כ עד היום הוא מריץ לי כל מה שאני צריך. מה שכן - הזמן עשה את שלו ונתן את אותותיו: הסוללה שלי חלשה מאוד, לעיתים מדובר ברבע שעה - שעה עבודה אם הנייד לא מחובר לחשמל (בנוסף להודעת בעייה בסוללה שצצה לי כל פעם שאני מדליק את הנייד). הנייד יחסית חם מאוד, האויר שיוצא מהמאוורר רותח, והמאוורר עצמו מרעיש מאוד. הפיתרון להתחממות - אני מניח את הנייד על ספר וככה יש מרווח בין השולחן (או כל משטח) לנייד - מה שמוריד מהרעש ומהחום (כמובן רק עם חיבור לחשמל). עד לכאן חומרה. מבחינת תוכנה - הווינדוס עצמו עובד לי יחסית לאט מאוד. אין עומס על הזיכרון, או על המעבדים (כפול ליבה) אבל יש איטיות שמתבטאת בכל פעולה של …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. שלום וחג שמח. המחשב בשביל אחותי שעכשיו מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא צריכה מחשב בעיקר לאינטרנט תוכנות ולראות סרטים. היא הייתה באייבורי ועוד איזה חברה ונתנו לה הצעות מחיר למחשבים המובנים שלהם (מה שאתם לא ממליצים לקחת). אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב באחד החברות המומלצות , משהו כמו SKYPC או TMS למרות שאיתם היה לחבר שלי איזה בעיה הוא הזמין מחשב לפני חודש בערך בדיוק שהם היו בהעברה ששל המקום, ועשו לו הרבה בלגן עיקבו את ההזמנה והתייחסו אליו ממש מגעיל. (אני צריך רק שיהיה איזה מעבדת שירות באיזור המרכז משהו באיזור רעננה כ"ס,הרצליה גם בסדר) לגבי המחשב היא צריכה גם ציוד היקפי ומסך 22", מה יותר מומלץ למחירים האלה INTEL או AMD? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by aviel1988,

שלום לכם אני צריך מפרט למחשב נייד ליישומים בסיסיים כמו גלישה איי סיי קיו שירים וכו'. אשמח לקבל הצעות לתקציב הנ"ל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. צריך חוות דעת על המפרט? בינוני/טוב/מצוין אשמח לדעת את דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪70 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪351 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪9…

17. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר דברים פשוטים כמו אינטרנט, אופיס וסרטים. אבל גם קצת משחקים לפעמים, בסופי שבוע, חופשים וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך רצוי. 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות …

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. כמה אילוצים בנוסף: 1. צורך בקנייה מהאינטרנט(אני חייל נטחן וההורים שלי לא מבינים בזה כלום אז צריך ניצול זמן מקסימלי). 2. העדפה למעבד עם ארבע ליבות - נראה לי שזה יהיה יותר יעיל לעתיד(ואם אני טועה, תקנו אותי) אני משתמש במחשב לשלושה דברים: אופיס, אינטרנט ומנג'ר(שנראה לי נחשב משחק קל, לא?) יש לי רשיון חוקי של ווינדווס XP PRO אז רק אם צריך משהו אחר.....אם לא אפשר להוריד את המערכת הפעלה מהתקציב. זקוק להרכבה, שקט לא חשוב לי יותר מדי אני מחליף מחשב פעם בכמה שנים טובות, זאת הסיבה שנראה לי שמעבד עם ארבע ליבות יחזיק לי ליותר זמן, ולפי הרבה מחירים ראיתי שהתקציב הזה אמור להספיק לי. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by הילדה*,

אני יכולה לקבל במחיר מציאה ביומיים הקרובים את המחשב: MSI EX600 1.8 מישהו מכיר? איך המחשב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1128 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by Quartz,

יש ברשותי מחשב Acer 5740G בעל סוללת שש תאים AS07A31 עם 10.8V השאלה שלי היא כזאת.. האם ניתן להחליף את הסוללה הנוכחית בסוללת 12 תאים מאותו סוג, אבל עם 11.1V ? קראתי קצת והבנתי שצריך שהוולט יהיה זהה ובמספר מקומות נאמר שסטייה קלה של 1/10 או 2/10 זה לא הבדל קריטי. במקרה שלנו יש הבדל של 3/10...

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. ערב טוב אני מחפש המלצות למחשב לאדריכלית, עיקר העבודה היא בתכנות AutoDesk למיניהן, בעיקר AutoCad ו Revit, כמו כן sketchup\photoshop\BIM ובעתיד עוד תכנות בסגנון הזה... צריך מחשב בלבד - בלי ציוד היקפי כלשהו כרגע אנחנו עומדים על המפרט הבא (אני רק לא כל כך יודע על מה לשים את הדגש, כרטיס מסך או מעבד) : i7-4470 GA-Z87-D3H 1TB Seagate 7200RPM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ 650GTX 2GB Seasonic 600W ECO (לא בדיוק יודע מה הECO אומר מלבד המשמעות הטריויאלית..) מארז של Zalman כונן אופטי LG (לא קריטי..) בעקרון האופציה השנייה היא לוותר קצת על המעבד (i5-4670) וללכת על כרטיס מסך חזק יותר (660GTX), אני בעקרון גיימר אז אני יודע מה מתאים לסגנון הזה של שימוש, אבל אני לא כל כך יודע מה צר…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by pumiki1,

שלום לכולם, שאלה לי, מישהו יודע האם תוקנה התקלה שכולם מדברים עליהם בפורומים של DELL לגבי ה FREEZE של 1557? בנוסף קראתי גם על בעיות של התחממות במחשב הנ"ל. אני מעוניינת לקנות את המחשב הזה אבל כעת אחרי שחרשתי קצת על התגובות זה קצת הפחיד אותי.... חג שמח. ותודה מראש על ההענות. במידה ויש צורך: הצרכים שלי הם כמובן גלישה, הורדה, סרטי HD, ועבודה מול VS2008 תקציב עד ה 6500 עדיפות לזכרון 4GB DDR3 ודיסק קשיח לא פחות מ 320GB 7200RPM תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיחזיק 3 תוכנות עריכה בו זמנית, כרטיס מסך טוב, 16 ראם לפחות. לא צריך מסך, עכבר וכ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

24. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. יש לי אי פי סי אני רוצה XP כי 7 עובד קצת עם תקיעות למרות ששמתי 2 ג'יגה אפשר להתקין עליו XP?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.