עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל העוזרים, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש בשלב ראשוני עבור טיול לחו"ל ולכן עליו להיות קל משקל יחסית: לא מעל 2KG לאחר מכן המחשב אמור לשמש סטודנט ומכאן גם דורש כוח עיבוד וזיכרון סבירים לעבודה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by iguy2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך 24 של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. אז ככה אחרי שיטוט באתר הגעתי למסקנה לגבי מה שאני רוצה לקנות זה הוא המפרט Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sparkle GeForce GT240 1GB GDDR3 HDMI PCIe, יחידות 1 ₪506 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1394 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1089 מעב…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by benams89,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by galit2ha,

בוקר טוב, מתלבטת בין שני הדגמים האלה: TOSHIBA satellite u500-10K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147# ל. HP Pavilion Dv3 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=983 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? השימושים סטודנטיאלים - לימודי תוכנה והורדה וצפיה בסרטים סדרות. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה. גלית

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by kobiperez,

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד (5 שנים) שהפסקתי לשחק אני מעוניין לחזור לתחביבי הישן. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב שיאכל את כל מה שאני אזרוק עליו. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים אין לי פרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. הי, אשמח לקבל המלצה עבור נייד, כשעיקר העבודה היא ניתוח קבצי נתונים גדולים (לפעמים דרך EXCEL), וכתיבת קוד לצורך בניית אפליקציות מתאימות. כעקרון, הזכרון החיצוני צריך להיות גדול ככל הניתן, ואני מתלבט לגבי צורך ב-SSD וכן מעבד שיתאים למשימות הנ"ל. מסך - 14 -15.6 אינטש. גרפיקה והרכב מעטפת לא מאוד משמעותי. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. היי מה המצב אני רוצה לקנות מחשב ל מטרות משרדי / פיתוח תוכנה / משחקים - לא צריך להיות מפלצת משחקים אבל זו אחת המטרות המרכזיות שלו CORE 2 E6500+SAMSUNG 24 ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core™E6500 INTEL G41/1600Mhz 2048MB KINGSTON ד.קשיח 500GB SATA II +מסך ענק SAMSUNG 24 מסך FULL HD 1:50,000 מסך בעיצוב עוצר נשימה.. +מתנות בשווי 199שח מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core™E6500-2.93HZ/2M/1066MHZ/45NM זיכרון-KINGSTON-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL Graphics Media Accelerator X4500 כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מת…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  9. אוקי אז ככה בקשר לOC - אולי אני ירצה לעשות איזה אוברקלוק נחמד באיזשהו שלב. אני יקנה את המחשב כשיצא הכרטיס מסך החדש של NVIDIA אז בואו נצא מנקודת הנחה שהוא יעלה 3000 שקל, אז בעיקרון לבנות מפרט ב6000 שקל בלי כרטיס מסך. וחוץ מזה יש לי גם שאלה, משתלם בכלל לקנות I7 במקום I5? אין כמעט הבדל במשחקים ובתאכלס אני גם לא חושב שיהיה בזמן הקרוב.. קיצר תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by Gil Mantelmakher,

מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי באופן עקרוני אבל עם כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים קלים. תודה.

11. Started by mosdef,

שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. היי. אני צריך מעט עזרה, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, מפני שקיבלתי מחשב נייד שמספיק לצרכים שלי כרגע... אשמח לקבל חוות דעת מה הטווח של מחירים שאוכל לקבל על כל הערכה, קחו בחשבון שאני סטודנט שחוזר רק סופ"שים, בקושי נגעתי במחשב והמחשב ברשותי חצי שנה בלבד הכל עם קבלות ואחריות מחנות מבוססת ואחת שתומכת בלקוחותיה, להלן המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 2.67GHz לוח-אם: ASUS P6T Deluxe זיכרון: OCZ XTC Platinum 2GBX3 DDR3 (6GB) כרטיס-מסך: Gigabyte GeForce GTX 275 הארד-דיסק: WD Caviar Black 1 TB SATA Hard Drives WD1001FALS מארז: Antec Three Hundred Tower ספק: OCZ 600W StealthXStream צורב: Samsung Black S-ATA Bulk DVD±R/RW Lightscribe בנוסף אני מוכר את זה עם: המסך של…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6600 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד על Full HD 60 FPS בלי מאמץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב שקט אבל שיהיה בגבול הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בעתיד ובינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה א…

15. Started by edgyl,

היי. קראתי המאמרים בנושא המעבדים בניידים, עדיין לא הבנתי איך ההבדל בא לידי ביטוי. אשמח אם משהו יסביר במשפט או שניים, ברור לי שמעבד מסדרה גבוהה יותר טוב יותר, השאלה איך זה בא לידי ביטוי. תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. ביחס למפרט מהרשימה באתר - המחשב מיועד לאחותי הקטנה כאשר השימוש העיקרי הוא אינטרנט וכו' (פחות משחקים) במפרט שבאתר מצויין כונן קשיח של 320 ג'יגה ואני מאמין שגם 160 יספיקו. מה כדאי לשנות עם עודף הכסף ? ושאלה נוספת - האם מעבד אינטל קור 2 דואו עדיף בהרבה על המעבד המצויין במפרט ?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by doec10,

ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה אני רוטשילד .. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושעיבוד חלק על הגדרות גרפיות גבוהת א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני ישתמש במחשב רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הוא DELL 2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כמו call of duty black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמו…

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  19. מעבד אינטל : core 2 Quad Q6600 ,1066MHz ,s775 ,8mb לוח אם : ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz ,INTEL P45 ,DDR2 1200 ,PCL-E ,HD audio זכרונות : DDR 2 800Mhz - life Time Warranty 2x2GB OCZ vista upgrade copper mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח : 500gb 32MB לא זוכר הכול כרטיס מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce GTX 260 896MB DDR3 צורבים : LG DVD+RW GH22NS x22 black STAT ספק כוח : golden tiger 550W, 12cm fan ***מחיר :4000 *תגיד איך הוא ???. מה כדי לשפר ??? עם שווה המחיר ?? תנו תגובות

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by bababaii,

בעוד כשבועיים אני מתגייס לחיל המודיעין ואני יהיה בבסיס סגור ושם יהיה לי הרבה שעות פנויות לכן אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וחזק . במקרה אבי נמצא כרגע בניו-יורק והתכנון הוא שהוא יקנה לי מחשב ויביא אותו ארצה לכן רציתי לקבל המלצה על מחשב נייד חזק בעל מסך 15 או 15.4 איך שזה הולך על המחשב לתמוך ולהריץ משחקים כבדים סרטים וכו שהמחשב יהיה בדומה ל LG-S1 שזה מחשב שיכול להתאים לי אך אני רוצה לקבל המלצות על עוד חברות בנוסף אבקש גם קשור לאתרי חנויות אמריקאיות מהם אפשר להזמין את המחשב הנייד עליו אתם ממליצים . תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. טוב אז ככה יש לי שתי חדרים, חדר אחד יושב בו המחשב, חדר שני יש LCD 32 של שארפ + פלייסטישן 3. עכשיו אני רוצה מחשב HTPC שיתחבר לטלוייזה לצד הפלייסטישן בעוד בחדר השני אני צריך מחשב רק לאינטרנט והורדות. המפרט הנוכחי כולל D920+ASUS P5WD2-E -975X+2 GIGA DDR2 800MHZ+7600GT+HD250+ אורורה של גיגבייט+ אנרמקס 535W. בעצם אפשר לשחק עם מה שקיים היום לבנייה של שתי המחשבים. מה שחשוב לי הוא ששתי המחשבים יהיו כמה שיותר שקטים ונכון להיום המפרט הנוכחי מאוד רועש, בעיקר בשל ה7600GT. המחשב הנוכחי לא מתכבה אף פעם, כנראה שזה יהיה גם הסיפור של חדש. צריך מקלדת ועכבר למחשב הרגיל כי המיקרוסופט בלוטוט יעבור לHTPC, וחשבתי אולי להוסיף מסך במקום ה15 אינץ המעפן שיש לי כיום. משהו שהרכבתי אני. מעבד AMD Athl…

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  22. מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש בתוכנת עריכת סאונד - CUBASE בגירסאות 4 או 5 החדשה (כולל VST) יש לי את הציוד ההיקפי כגון מסך , כרטיס קול חיצוני ,מוניטורים ומקלדת+עכבר. אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים בתקציב (אם ניתן) והאם תהיה חובה להכניס למפרט זיכרון של 4 ג'יגה בכלל...או שאפשר להסתפק ב-2 ג'יגה (שואל כי בגירסה קודמת של התוכנה הייתי מקליט ועורך עם מחשב חלש יחסית להיצע של היום - פנטיום 4 עם 1 גיגה זיכרון..ולא יודע אם הגירסאות החדשות זוללות משאבי מעבד וזיכרון) תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  24. שלום האם המפרט הבא הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by a1a1a1a,

אני כנראה הולך על המפרט הזה, רציתי לדעת מה אתם אומרים: יהיה למשחקים ועבודה רגילה המסך שלי 22" מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1226 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤428 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤951 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤347 צורב: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 זיכרון: [..] ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ¤332 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤385 ספק כוח: [..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤519 מחיר סופי: ¤4353 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 13 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים