ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 744 744 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box AMD1174 568 568 1 לוח אם ASUS M2N-E 18380 359 359 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 494 494 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 F2-6400CL5D-2GBNQ 1,685 1,685 1 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LV380 179 179 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD GSA-H44 366 366 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo NZApolloB 271 271 1 ספק כח HEC 450TDT 450W 450TDT 8 פריטים 4,666 ¤ סכום כולל מע``מ 1. הלוח אם מותאם למעבד והכל או שזה לשים הרבה מים בצינור קטן (או ההפך)? 2. מספקים 450 וואט או לשים יותר?
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13886 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...27&CatCode=315 אני מתבלט בין המחשבים האלה מי שיש לו או מבין יכול לעזור לי איך המחשבים האלה? MSI זה חברה לא ממש מוכרת לי מה ההיתרנות והחסרונות של כל מחשב ומה שונה ? אני צריך את המחשב ללימודים ומשחקים סרטים איטרנט צריך מחשב שיחזיק מעמד המון זמן איכות בניה חומרים טובים חברה מוכרת עם אחריות שאם צריך אז יהיה על מי לסמוך רמקולים מקלדת משטח המגע שיהיו טובים שהמערכת קירור תהיה שקטה ושתעשה תעבודה שלא יתחמם או יותר נכון שלא יהיה יותר מידי מורגש החום שיריץ משחקים כמו GTA IV באיכות טובה אבל שירוץ טוב
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה מישהו יכול לתת לי מפרט שיחזיק לי את Crysis על High? עם צריך יותר מהסכום המוצג רק תגידו כל העוזרים יבורכו
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מושך את העניין הזה של המחשב כבר הרבה זמן ומחר כבר סיכמתי עם ההורים שלי שאני מזמין אותו. אז ככה הדרישות מהמחשב: *משחקים *צפייה בסרטים וסדרות איכות HD *שימוש בתוכנות כבדות *מחשב שקט *לא מתוכנן OC כמה שאלות לגבי המפרט: 1) שמתי שתי סלוטים של זכרון 2GB במקום סלוט של זכרון 4GB. זה יוצא יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדל? 2) רציתי שתגידי אם יש תאימות טובה בין כל החלקים. 3) האם כל היצרנים של כל הרכיבים מומלצים? למשל המליצו לי על seagate שבחיים לא שמעתי עליה ורציתי לדעת אם הם טובים. 4) איזה מסך עליי לקחת שאוכל לקבל ניצול טוב של הכרטיס מסך וגם כמובן אפשרות לראות באיכות HD. 5)האם המארז שבחרתי והספק טובים? אני מפחד ששאר הרכיבים לא מתאימים למארז. נגיד האם יש תאימות של הלוח אם למא…
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky521~88~0.htm מה אומרים ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עזרו לי ונתנו לי את המפרט הבא: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive LITE-ON 20A1P X20 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ENERMAX LIBERTY 400W יש לי מס' שאלות..: 1. האם חברות כמו ABIT של לוח האם, או GEIL של הזכרונות לדוגמא הן חברות מוכרות? כי אמרו לי שאם אני קונה משהו טוב, אז עדיף שיהייה של חברה מוכרת. 2. האם יש לי מה לקנות לוח אם של אסוס לדוגמא שיותר יקר מזה שהציעו לי? 3. האם יש למה לקנות יותר מ-2 גיגה DDR2?? אני רוצה מחשב חזק לגיימינג, אז בהנחה שיש לי חלקים במפרט שעד…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם לקצת משחקים ... [table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP 21.5" U2211H[/td][/tr][/table][table][tr][td]955₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]7178[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]LIAN LI PC-V351B w/o PSU[/td][/tr][/table][table][tr][td]580₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנה[/td][/tr][/table][table][tr][td]6500[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG F…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד של AUSU דגם MB VRE:F3JC\ PRO31J-AP160C. מערכת הפעלה של MICROSOFT VISTA HOME PRIMIUM. בצעתי כיבוי מסודר למחשב ולמחרת הפעלתי אותו שוב והוא לא עבד. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה נדלק המסך ומופיע הלוגו של ASUS האופן רגיל המחשב מציג את הדף של VISTA עם השורה הרצה של טעינת מערכת ההפעלה. אני לא מגיע לדף הזה מחשב מבצע RESTART ומציג את הלוגו של ASUS ומבצע RESTAR שוב ושוב ושוב. מה יכולה להיות הבעיה? ??? איך אני יכול לפתור בעיה זאת ללא CD של מערכת ההפעלה. יש ברשותי מחשב נייד נוסף עם גישה לאינטרנט האם ישנו איזשהו כלי שאני יכול להוריד? המחשב לא באחריות. נכנסתי לאתר של ASUS והם המליצו לנקות את המאוורר, ביצעתי זאת וללא הצלחה המחשב ממ…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 האם אסוס טובים בניידים? האם המחיר סביר? יש לי חשיבות שהמחשב לא יעבור את השני קילו האם מישהו ממליץ על מחשב אחר בטווח מחירים דומה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני צריך ממכם המלצה למפרט חזק שיהיה למשחקים.. לא כולל מסך מקלדת וכו.. אני רוצה שיהיה במחשב 2 GB זיכרון מעבד INTEL CORE עם זה הפשרי עם לא אז AMD וכרטיס מסך משהו טוב למשחקים תודה לעוזרים! יש לי רק שאלה קטנה משיהו פה כתב לי שאולך לצאת כרטיסי מסך DX10 ושהמחירים של הישנים ירדו משמעותית זה נכון??עם כחה מתי זה יקרה הירידת מחירים?? עם שווה לחכות?? תודה ענקית לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב? מקסימום 12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. גודל המסך? 15.4 ומעלה 4. משקל רצוי? עד 5 קילו 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתחזיק לפחות שעתיים 6. יציאות מיוחדות?כן, לדוגמא: בשביל מסך,USB,לטלויזיה 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? כן 10. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? DELL,אם אפשר רק שיהיה של DELL(המחשב הנייד) חיבור אינטרנט אלחוטי מובנה חובה! אם אפשר שהמערכת הפעלה תיהיה HOME PREMIUM של VISTA ובבקשה לא לירשום תגובות בסיגנון של "לא עדיף לחסוך וליקנות מחשב שולחני?", זה חשוב לי שהוא יהיה נייד.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט שאני כמעט סגור עליו ורוצה להזמין את המחשב. רובכם יודעים למה מיועד המחשב ואני מבקש שתחוו דעתכם ואם משהו לא נראה לכם אז תגידו לי. הצעת מחיר - skypc.co.il 17/07/2007 14:45:43 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 453 453 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 38415 428 428 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 385 385 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo NZApolloB 277 277 1 ספק כח Enermax Noisetaker 370W EG375P-V 521 521 1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2600PRO SONIC 256MB PCIe 28260 702 702 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box AMD1173 461 461 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT 7 פריטים 3,227 ¤ סכום כולל מע``מ תודה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב מפרט מסביב ל"ליבה" מסוימת, קבועה: CPU - Intel Core i7 3930k Motherboard - Intel Desktop Board DX79SI HDD - Intel SSD 520 Series 180GB הנ"ל לא משתנים. הרכיבים שנתונים לבחירה: זכרונות - אני חושב בכיוון של 4x4GB 1600MHz כדי לנצל את ה-Quad Channel ובשביל הטווח הארוך, ראיתי ב-KSP חבילה של Corsair ב-575 ש"ח. כרטיס מסך - אני חושב בכיוון של nVidia GeForce 680 GTX - הכי נמוך שמצאתי הוא בכ-2500 ש"ח. ספק כוח - פה אני יותר מתלבט, קשה לי להעריך את ההספק הדרוש. ראיתי ספקים 600-650W של Thermaltake בכ-400 ש"ח. אל-פסק - בנושא הזה אין לי מושג ואני מחפש המלצות. מקלדת - אני די מקובע על Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 בכ-200 ש"ח. מסך - פה אני גם מחפש המלצות, למס…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ערבי טוב ושנה טובה לכולם, יש לי חבר ששאל אותי בקשר למחשב שהוא עומד לקנות. אז ככה, אלו הדרישות שלו, הוא רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים שיספיק לו לכמה שיותר זמן, (משהו כמו 5 שנים) שגם עוד זמן רב יוכל לשחק עדיין במשחקים בצורה מכובדת. הוא עושה גם עריכות וידאו אבל בסיסיות מאוד ולא רצניות במיוחד. הוא מתכוון לקנות כרטיס מסך של X800XT PE וכמובן רוצה שהלוח אם יהיה PCI-E. הוא גם רוצה 1024MB RAM. שהמעבד לא יעלה יותר מ-1200 והלוח טוב אם יהיה עד 750 ש"ח. HD אני חושב ש-120GB יספיק לו. צורב DVD אני אצן לו NEC 3500A. זהו פחות או יותר, הוא צריך את המחשב בלי ציוד היקפי ובנתיים בלי מסך. הבעיה שהוא לא יודע על תקציב מדוייק אז תחשבו על זה פחות כשאתם מרכיבים את המפרט אבל לא להתעלל בכיס...…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, התייעצתי אתכם בעבר לגבי קניית מחשב לצרכי אדריכלות (תלת מימד, אוטוקד, פוטושופ וכיו"ב) ועזרתם לי מאוד. התכוונתי לקנות את המחשב בארה"ב, אבל כנראה שבסוף יהיה לי הרבה יותר פשוט לקנות אותו בארץ. יש לי 3 שאלות: א. האם מישהו מכיר ספק אמין וזול של מחשבי לנובו בארץ? אם אסור לכתוב בפורום אשמח לקבל על שאלה זו תשובה בהודעה אישית. ב. ספק אחד הציע לי מפרט ששונה ממה שהרכבתי לעצמי באתר של לנובו ארה"ב, האם ההבדלים משמעותיים? האם יש משהו שכדאי לי לבקש להחליף? ג. האם זה משמעותי שהיבואן ירחיב לי זיכרון (מ-2 ל-4GB) לזיכרון של קינגסטון ולא זכרונות מקוריים של IBM? אני מצרפת כאן את שני המפרטים, זה שהרכבתי בארה"ב ואת זה שמוצע לי בארץ. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! המפרט מהארץ: Core 2 T93…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש ערכת מחשב (מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים..) פשוטה לבן שלי. ושיחזיק כמה שנים טובות. תקציב: עד 2000 שקל. שיהיה מ KSP בבקשה. תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב ישמש לצפיה בסרטי FHD (יחובר ל- LCD TV), גלישה בנט ואופיס. מחברת ASUS ו- DELL (עם אחריות מלאה של מינימום 3 שנים). יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. WI-FI תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7/8). תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללמודים ושיהיה למשחקים מדי פעם אני מתלבט בין שני דגמים מה עדיף ? 1)http://ksp.co.il/?uin=19339 2)http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23822 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-