ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 1400 שקל 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לאינטל וללוח אם מתוצרת ג'יגהבייט. יש גם העדפה לחנות SKYPC בלבד! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין העדפות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב וגם לא נראה לי ריאלי עקב התקציב הנמוך 10. האם מתוכנן OC? לא בנית…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי לנועה עם מפרט שהמליצו לי פה וזה מה שהם נתנו לי, מה דעתכם ? מפרט לגלישה ומשחקי רשת, ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית בהגדרות הכי גבוהות התקציב עד 3000 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪630 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5406 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6000 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ₪180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטים (נדרשת יציאת HDMI) ומוזיקה. * גודל המסך: 14'-15' * משקל רצוי: עד 3 ק"ג פחות או יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל * בלוטות: רצוי ביותר * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא יש לי אפשרות לרכוש בדיוטי פרי אם צריך. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כתבתי כאן לפני כשבועיים הודעה, שדעכה מאז, ומכיוון שאני יודע שאתם לא אוהבים להקפיץ הודעות ישנות, ומכיוון שעדכנתי קצת את המפרט שהצעתי אז, אני מעלה את הדיון מחדש (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום). 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3000ש"ח (אפשר לחרוג קצת). 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, עריכת תמונות קלות, עריכת וידאו ביתי. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש כרגע מסך 19" שבעתיד ישודרג ל-22" או 24"). 4. כונן דיסקטים, מן הסתם, אפשר להמנע. 5. צריך מפרט מלא. 6. השקט חשוב, לא קריטי. אני מעריך 7. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. אזור פ"ת או ראשון. 10. אני צריך WiFi, אבל אם אין OnBoard, אני אעביר את הכרטיס מהמחשב הישן. 11. בזמן הקרוב לא מתוכנן שדרוג…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150 עכשיו יש לי איזה בעיה, הרבה פעמים שאני מכניס את המטען המחשב לא נטען הוא רושם מחובר לא נטען. מה יכולות להיות הסיבות לכך..?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 5 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש סופסוף ואני צריך עזרה מכם לבניית המפרט. אני צריך מחשב חזק, זה מתבטא בזה שאני לא רוצה לחסוך במעבד ובזיכרון בשביל דברים אחרים (כרטיס מסך לדוגמא) אני מריץ הרבה פעמים הרבה תוכנות במקביל (PSCS4,VS, וכו'), ואני מתקין גם מערכות וירטואליות. על מנת לעזור לכם כמה שיותר אני אנסה לפשט את העניין ולמקד את הרצונות שלי: מעבד: לא רוצה להתפשר, מצד שלי שלא יגמור לי את כל התקציב, אם תצליחו להכניס I5 אז זה יהיה מצוין (או שאולי יש QUAD שיותר חזק וזול?) אני לא הולך להתעסק בOC, אבל אם המערכת תאפשר אולי אני אתן לזה נסיון, בכל מקרה לא להסתמך על זה במפרט. אני רוצה גם קירור נורמלי למעבד, לא משהו מטורף, העיקר שיהיה שקט. זיכרון + לוח אם: אני …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון). Base Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אם צריך יותר במסגרת של הצרכים שלי אני מוכן להוסיף אבל מעדיף שיהיה במסגרת התקציב 2.מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים וכבדים, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, בעתיד אני יקנה מסך שטוח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הק…
-
- 19 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, דרוש מחשב נייד לעבודה מול תוכנות גרפיות של ADOBE CS4 וMAYA רצוי מחשב מפירמה אמינה שלא יתחמם ויהרס לי תוך שנה.. משהו שישרת אותי ל-4 שנים. חשוב שיהיה קל (לסטודנט) שיהיה ניתן לשאת אותו לכל מקום בקלות. רזלוצייית מסך גבוה ודיוק צבעים איכותי. אשמח להמלצות, רצוי 4 ג'גיה RAM במערכת מעבד חזק דיו. מוכן להשקיע בין 6 -7 K תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב בערת ה' הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, מסנג'ר, אינטרנט ומשחק עכשיו אני מתלבט באיזה מעבד לבחור האם 1) Core i5 750, s1156, 8MB Box 2)Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray הפרש של 320 ש''ח האם הI5 יוכל לספק לי את הצרכים האלה ?? והם הוא שווה את ההפרש במחיר ?? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא לחרוג באגורה מהתקציב. לא משנה אם יהיה רועש או לא. כמובן כרטיס מסך OB. ללא מסך וללא אף ציוד היקפי. בתודה מראש למי שיצליח להרכיב משהו נורמלי...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד (כמחשב יחידי) בתקציב של 5K עם אפשרות לחריגה מסוימת במידה ויש משהו שבאמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול, מוזיקה וסרטים ובעיקר חיבור המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים ב- FULL HD. מכיוון שהמחשב ישמש כמחשב היחידי בבית אני מעדיף שהוא יהיה חזק ככל שהתקציב מאפשר לי. דרישות מהמחשב: HDD מינימום 320 גיגה (כל סרט ב- FHD הוא כמה גיגה) זיכרון - מינימום 2 גיגה, עדיף 4 צורב DVD מסך 15.4 או 14.1 אם זה חורג מהתקציב. כמובן כרטיס מסך שמסוגל להוציא סרט לטלוויזיה ברזולוציה של FULL HD עם כל היציאות הדרושות לכך (svideo, HDMI ?) זמן סוללה ממוצע, משקל לא חשוב. תודה, רן
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד כמה חודשים אני הולך לעשות קניות בתאילנד אני חיפשתי מחשב שהוא מאוד טוב למשחקים והוא יהיה זול בתאילד בקיצר חיפשתי את המחיר של המחשב הזה בZAP מצאתי אבל במפרט שרשום שם הוא שונה מהמפרט של המחשב באתר של החברה(פחות טוב) לפני שבוע אני רציתי להשקיע על המחשב הנייח 1500 שח לשדרוג הציעו לי כמה הצעות ובסוף החלטתי להשקיע יותר במחשב הנייד במקום 5500 שח 7000שח אני מתכוון לקנות את המחשב הזה בתאילנד ! המפרט שרשום באתר של החברה Dell XPS M1730 מחשב נייד מעבד Intel® CoreTM 2 Duo מסוג T9500 (2.60 ג'יגה-הרץ, 6 מגה-בתים של זיכרון מטמון מסוג L2, FSB של 800 מגה-הרץ) 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול DDR2,667 מגה-הרץ NVIDIA® SLITM Dual GeForce® 9800M GT עם זיכרון 1GB2 GDDR3 קיבולת חו…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-