עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש באזור ה- 2000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה מהיר יחסית. כיום אני עובד על Toshiba satellite A200-1YX שאני מניח שהוא כבר מזמן נחשב מיושן... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, עריכה גרפית (ברמה בסיסית) ומשחקים (ברמה בסיסית גם כן) * גודל המסך? 15 אינץ' + * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? מתכוון לחבר כונן חיצוני אז גם לא …

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by tootie,

שלום, יש בידי מחשב נייד של ACER. היה בעיה שקובץ מסויים מהווינדוס נמחק אז הייתי צריך לבצע פורמט, הגדרתי בביוס שה DVD יעלה קודם, פירמטתי את הכונן של הווינדוס, והתחלתי בהתקנה חדשה, היה איזה פשלה קטנה בהתקנה שלא עליתי עליה ולא שמתי לב, ולא הצלחתי להיכנס למשתמש אחרי ההתקנה. ניסתי כמה פעמים ובסוף הצלחתי להיכנס דרך SAFE MODE, וזאת הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי ליוזר אחרי ההתקנה. לאחר מכן ניסיתי להיכנס שוב ושוב דרך מצב רגיל וללא הצלחה. אז ניסיתי לפרמט שוב, ולהתקין מחדש אבל בשלב הזה ה DVD "נדפק" לפעמים הוא עובד, לפעמים לא. ניסיתי לאפס הגדרות בביוס ולהגדיר את הסדר מחדש. ללא הצלחה. רק אחרי כמה זמן שהמחשב נח ה DVD פועל. וניסיתי שוב ושוב, התחלתי אפילו עוד התקנה של ווינדוס אבל באמצע אירע …

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by --- The King ---,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

4. Started by beeper,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לדברים רגילים (אינטרנט, סרטים, משחקים..) תיכנות ועבודה גרפית כבדה. בניתי איזשהו מפרט והייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. מה דעתכם? האם הייתם משנים משהו? מורידים? מוסיפים? חשוב לי שיהיה מחשב חזק מאוד, מהיר ואמין. יוצא לי לעבוד בפוטושופ לדוגמא ברזולוציות גבוהות מאוד (!) ואני צריך מחשב שיוכל להריץ את זה בצורה חלקה ומהירה. המפרט: מעבדי אינטל Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 16MB, SATA II WD10EALS כרטיסי מסך Zotac…

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  5. היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by sollito,

אני עובד הרבה עם פוטושופ יש מצב שלפעמים אני גם ירצה לשחק.. הרכבתי משהו מה אתם אומרים? יש לי מארז וספק את המארז שיש במפרט הכנסתי רק בשביל המחיר שלו שיהיה לי 2 הרד דיסקים של 250 יש מקום לשינוים, תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by Rona B,

היי אני טסה עוד יומיים לארצות הברית לשבוע ומעוניינת לרכוש thinkpad. הסיבה העיקרית לרכישת הנייד הספציפי הזה הוא שעוד לא מצאתי לפטופ עם מקלדת נורמלית ש"קל" לכתוב עליה בקצב מהיר. קניתי לפני ארבע שנים לנובו y 40 80 שהיה מושלם (גודל 14, I7, SSD, 16 GB, כרטיס מסך יעודי NVIDIA) - אבל המקלדת שלו זוועה וכמעט אי אפשר לכתוב עליה - אלמלא המקלדת - המחשב היה מושלם לצרכים שלי. לכן החלטתי לקנות מחשב נוסף, וכנראה ש THINKPAD היחיד שיענה על המקלדת הטובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 1300-1800 דולר. כמובן שאין סיבה להוציא סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אינטנסי…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by alon431,

שלום, מה תיחשב רזולוציה "הכי נוחה" או אופטימלית לשימושים כלליים ואינטרנט בפרט במסך בגודל 13.3 1200 800? 1360 760? יותר? םחות? אני מחפש את הפשרה בין איכות תמונה לגודל פונט ( שלא יהיה קטן מדי ) בברכה,

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by djass,

אני צריך ממכם המלצה למפרט חזק שיהיה למשחקים.. לא כולל מסך מקלדת וכו.. אני רוצה שיהיה במחשב 2 GB זיכרון מעבד INTEL CORE עם זה הפשרי עם לא אז AMD וכרטיס מסך משהו טוב למשחקים תודה לעוזרים! יש לי רק שאלה קטנה משיהו פה כתב לי שאולך לצאת כרטיסי מסך DX10 ושהמחירים של הישנים ירדו משמעותית זה נכון??עם כחה מתי זה יקרה הירידת מחירים?? עם שווה לחכות?? תודה ענקית לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  12. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך זמן סוללה של מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) בHD * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אכפת לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וHP

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  13. 1. מה התקציב? מקסימום 12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. גודל המסך? 15.4 ומעלה 4. משקל רצוי? עד 5 קילו 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? שתחזיק לפחות שעתיים 6. יציאות מיוחדות?כן, לדוגמא: בשביל מסך,USB,לטלויזיה 7. בלוטות? כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? כן 10. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? DELL,אם אפשר רק שיהיה של DELL(המחשב הנייד) חיבור אינטרנט אלחוטי מובנה חובה! אם אפשר שהמערכת הפעלה תיהיה HOME PREMIUM של VISTA ובבקשה לא לירשום תגובות בסיגנון של "לא עדיף לחסוך וליקנות מחשב שולחני?", זה חשוב לי שהוא יהיה נייד.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by XpideR,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב לגיימניג וskypc הציעו לו את המפרט הזה ישלו מסך 24 אינצ רזולוצייה 1920-1080 התקציב שלו הוא בסביבות ה 4 אלף בלי ציוד היקפי [21:41:05] מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪618 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3410K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1559 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. יש לי 3 מפרטים לגיימינג קצת מעל 4000 ש"ח וההתבלטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד חזק - q5500 ולרדת ברמה של הכרטיס מסך או לקחת מעבד של AMD ולהביא כ. חזק (HD4890/GTX 275) מה יתן לי ביצועים יותר טובים במשחקים? יש לי מסך 19" המפרטים: 1) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata מארזים CoolerMaster CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by Gangster,

שלום אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 4000 שקל בלי כרטיס מסך תודה !

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  18. המחשב ישמש לצפיה בסרטי FHD (יחובר ל- LCD TV), גלישה בנט ואופיס. מחברת ASUS ו- DELL (עם אחריות מלאה של מינימום 3 שנים). יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. WI-FI תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7/8). תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר שלי, הוא צ ריך מחשב למשחקים חזקים, הדרישה שלו לכרטיס מסך חזק, שהמחשב יהיה עמיד לכמה שנים. הוא רוצה להפעיל עליו VISTA. מפרט במקסימום 4000 ש"ח ככל הנראה הוא לא רוצה אוברקלוק אבל אני מושך אותו לזה. נתתי לכם אתגר. מחשב למשחקים כבדים ב4000 שקל, ללא ציוד היקפי. בבקשה הוא זקוק למפרט להיום. תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  20. איך המפרט? מבחינת ביצועים? שווה את המחיר? האם להתקין עליו מערכת 64BIT או 32BIT?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by or_azu,

היי אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חדש בסכום של עד 3500 ש"ח.... יש לי כמה דברים חשובים אחד אני רוצה שהמחשב ישמש אותי למשחקים (ולא רק למשחקים שיש היום אלה גם למשחקים שיהיו בעוד כשנה...) ואני צריך הארד דיסק גדול (כמה עולה בערך הארד דיסק של 250 ג'יגה?) בעיקרון אני צריך בעיקר עזרה לגבי הלוח אם, המעבד, וכרטיס המסך... חשבתי לשים זיכרון RAM של 2 ג'יגה יהיה לי כסף לשים (אני גם רוצה כרטיס מסך נחמד...) אז קיצר אחרי הזיבולי מוח האלה אני רוצה מפרט למחשב שיתאים למשחקים ועם הרבה מקום תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by ThomasB,

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  23. היי, אני עורך וצלם וידאו ומחפש מחשב עבודה חדש. עובד עם תוכנות של אדובי בעיקר עם פרמייר לפעמיים גם אפטר. עובד בעיקר עם חומרים של 1080P מידי פעם גם 4K בפורמט רגיל אך אשמח גם אם למחשב יהיה אפשרות לעבוד עם לוג וראוו לעבודות עתידיות. אשמח עזרה בבניית מפרט, התקציב שלי כ5000 ש"ח (בלי מערכת הפעלה), אפשר חריגה קטנה במידת ויש אפשרות לשיפור הכרחי. רציתי לדעת אם מפרט כזה נגיד יכול להתאים? https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator_pdf&configurator_id=315241

24. Started by Tomas90,

בעיקרון אני רוצה לחסוך את הקנייה של כל הציוד מסביב, זה אומר בעיקר מקלדת, עכבר וכוננים(לא הארד דיסק). אני לא צריך מארז, יש לי משהו יחסית טוב, גם לא ווינדוס. בנוסף יש לי גם ספק של Thermaltake TR2-430W בן 4 שנים, אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך דיי חזק, אז במידה ויידרש לשדרג את הספק אני מוכן להשקיע עוד כסף, אם הוא יחזיק את המערכת אז אני מעדיף להישאר איתו. אני מעדיף מעבד של אינטל, ולפחות 4 ג'גיה ראם. בסך הכל זה יוצא מעבד, לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך ואולי ספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך להוסיף בשביל ספק שיחזיק את המערכת. 2. מה הם השימושים הצפ…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Xsy,

ערב טוב וסופ"ש נעים. אני מעוניין בקניית מחשב עד 4000 שקלים עם אפשרות לחריגה קטנה של כ100 - 200 שקלים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות משחקים בתלת - מימד , משחקים , צפייה בטלויזיה וגלישה כמובן. מפאת סיבות אלה ארצה מספר דברים שכמדומני יכולים להיכנס לתקציב: * מעבד עם ארבעה ליבות , לצורכי קומפילציה מהירים. * כרטיס יחסית חזק , שיאפשר משחק לפחות בדרגות מינימום במשחקים של היום , כמו - כן תמיכה בDX11 חובה לצורך התכנות. * כרטיס טלויזיה * אין לי צורך בדיסק קשיח גדול מדי , 200G יספיק לי די ויותר. * אם זה אפשרי - אעדיף 4G RAM אין צורך בציוד היקפי , השקט של המחשב חשוב אך זניח אם יפריע לתנאים שלמעלה. אני לא מתכנן OC ואין לי צורך במערכת הפעלה. אעדיף לבצע את הקנייה מSKYPC. …

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.